אז מה, אני הראשון?

twc

New member
קטעי וידאו ותמונות נוספות

כמה קטעי וידאו ומספר תמונות נוספות ניתן לראות באתר www.kungfu.co.il תחת גלריית התמונות ובעמוד הוידאו

eldada

New member
כל הכבוד...

תודה לכל המארגנים של הפגישה...היה ממממש סבבה...! מחכה בקוצר רוח לפעם הבאה....אולי המאמן שלי יעביר שעה...אם בראש שלו..

jedi

New member
רציתי להגיד ../images/Emo51.gif לכולם

אמנם הייתי רק בשני האימונים הראשונים, אבל היה מרתק ביותר. עד היום חשבתי שהאנשים שמכופפים חרבות עם הצואר קיימים רק בטלויזיה. . .

Connor MacLeod

New member
מי שבורח הביתה מוקדם ... ../images/Emo8.gif

אז ככה, קודם כל, אני רוצה להודות לכל מי שהשתתף, למדריכים: שגיא קשתי, שי, זיו, סנסיי גיורא ברגל וסיפו ירון בנימיני. אני חייב לציין שהפסדתי חלק מ-20 הדקות הראשונות של דרקון הזהב (ענינים מנהלתיים). אשמח אם מישהו יוכל לעדכן אותי ב"איך היה" (אני הגעתי ממש לדקות האחרונות של ההסברים של שגיא, כך שההתרשמות שלי היא חלקית ביותר). בנושא האייקידו, הייתי רוצה להודות שוב לזיו ולשי שעזרו לי בנסיון המוזר משהו לנסות ולהעביר תחושות מתוך האייקידו. מקווה שנהניתם (זה העיקר, לא?). בנושא קראטה שוטוקאן, שוב תודה לסנסיי גיורא ברגל, על השעור המעניין. ותודה מיוחדת לסיפו ירון בנימיני, על הופעה מרשימה, סבלנות, והצגה של דברים שהיו ממש חדשים לי ... כמובן, תודה מקרב לב לכל אותם האנשים שעבדתי איתם (הפעם דווקא יצא לי לעבוד עם הרבה, אז בלי שמות ... או קיי? אל תעלבו). זהו, אני נהניתי מאד, (כמובן, סוף סוף יצא גם לי להכיר את גוטמן). שוב למדתי, כמו שאמר שלמה דוד, שבסוף, כל אומנויות הלחימה מתאחדות לאותו הדבר ... הזהות המדהימה למרות הדרך השונה. תודה לכולם ... להתראות (נו כבר, שיגיע) במפגש הבא ...

זה היה ממש משעשע לקבל שיעורים

כל כך דומים וכל כך שונים, ממאסטר ירון בינימיני וסנסאי ברגל. ואומנם בתור ביצה בבה-גוואה, עדיין ראיתי כל כך הרבה תנועות שנראו לי (אם כי ייתכן מאוד שאני טועה) דומות באייקידו, שזה היה מדהים.

למעלה