אוקי, תנשמו עמוק.

danduuu

New member
../images/Emo45.gif צודקת. הרבה להקות עושות את זה, ועושים

מפגשי מעריצים מסודרים וחותמים ומצטלמים וכו'... עכשיו זה קצת מאוחר מדי לשלוח עוד מכתב כי יחשבו שאנחנו נורא מציקים ונדבקים והם מסוגלים גם לבטל הכל אפילו. וזה לא הלהקה עצמה מחליטה, זה האחראיים שלהם והמנהלים. אני בטוחה שאם זאת הייתה הלהקה לא הייתה להם בעיה להפגש עם כולנו וכו'.. בכל מקרה צריך לסדר איזה מכתב כלשהו לישראלי ההוא שמארגן הכל, ושינסה לסדר לנו מפגש מעריצים איתם או משהו כזה.

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifזה מה שרועי מסרב לקלוט

כולם חיים בסרט שאם היינו מפרגנים אז הצעד הבא היה שהם יודיעו לנו "היי חבר'ה נחשו מה? סידרנו גם לכם!" ואני טוענת שלא- שאם לא היינו "צורחים" פה כמו משוגעים הם לא היו חושבים על זה בכלל. אם היה אפשר להוכיח את זה- הייתי מתערבת עם כל מי שירצה, כי אני בטוחה ב100% שזה מה שהיה קורה. (או- במקרה שלנו- פשוט לא קורה) אגב- אני ממש לא מבינה למה ההודעה שלי שמסבירה לאביעד יפה מאוד מי זה היורי הזה ומה תפקידו בעולם, ובנוסף בקשה להפנות אליו מספר שאלות- נמחקה. למה זה קורה? מה היה רע בהודעה הזו? סעמק...

Itay Simons

New member
אממ

מה שקרה זה, שזו הייתה הודעה עם ביקורת כלפי מנהל, ועפ"י התקנות של תפוז הודעות כאלו צריכות להימחק.
כתבתי את זה איפשהו, אולי ההודעה הזו שורשרה להודעה אחרת שנמחקה...

אבל מה שאת מסרבת להבין

זה שאי אפשר ישר להפיל על להקה שהיא בהופעה הראשונה שלה בארץ שמיליון ואלף אנשים רוצים לראות אותם. צריך ללכת צעד צעד, ורק אז להגיע למה שרוצים, טוב שלא אמר להם, אם אתם ל נותנים לנו 30 BS אנחנו לא נותנים לכם להופיע.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאוקיי, להמשיך לקטר לא יעזור יותר מידי.

לשלוח מכתב נוסף לנייטוויש יוציא אותנו דיי מפגרים, אז זה לא רצוי, מה שכן אפשר לעשות זה לדבר יחד עם הבחורצ'יק שאחראי על הפרומשיין בישראל, הוא אמר בעצמו שכל רעיון צריך לעבור דרכו. אז צריך לנסח לו מכתב ולהציע את הרעיון של מפגש עם הפורום, סיור, וואטאוור. ככה שבמקסימום הוא יגיד לנו שלא, זה יחסוך את הפאדיחה עם נייטוויש ויש סיכוי שזה יעבוד.

Itay Simons

New member
יש לי שאלה

מישהו כאן ברצינות חושב שהם ירצו סיור? ז"א, אתם צוחקים עליי? \= וכבר אמרתי שנארגן סשן חתימות, אני בטוח שזה יוכל לצאת לפועל ויהיה נהדר. אני מאמין שהמטרה היא שאנחנו ניפגש איתם לאחר ההופעה. לא שנארגן להם שבוע כיף ברחבי א"י היפה והפורחת...

Shusho

New member
../images/Emo45.gif

הרעיון של הסיור ממש מטומטם, סלחו לי...רוב להקות לא עושות את זה (חוץ מלהקות איביאמ מוזרות שהולכות למסיבות ולים כי אף אחד לא מזהה אותן גם ככה). הרעיון של מפגש מעריצים לעומת זאת, הוא ממש נחמד.

דווקא כמעט כל אמן שבא לארץ הולך למקומות

של התיירות. נגיד מדונה וכו'. ולפי מה שסיפרו לי גם פגשו את אפיקה בים של תל אביב. תשמעי זה נייטוויש, זה לא להקה שיש לה עד כדי כך פירסום בארץ שהם לא יכולים להסתובב ברחובות.

לא התכוונו שנארגן להם שבוע כיף, בחייך.

התכוונו למפגש בגת שמנים ולהראות להם את המקום, אולי לקחת אותם לעוד איזה מקום משם. העיקר של הרעיון אבל היה הסשן חתימות/תמונות וההכרות עם הלהקה.

הדבר הראשון והכי חשוב שאתם צכים לעשות

זה להגיד סליחה לאיתי ולאביעד ולהתנצל כי יצאתם חארות ברמות קשות ופשוט גועל נפש של קהילה תסלחי לי, ותאמיני לי שאני נמצא והייתי במספיק קהילות כדי לשפוט. טוב שלא צלבתם אותם והצתם אותם. תגידו תודה, אל תהיו חארות, בסוף אתם תהיו כאלה חמדניים שלא תקבלו כלום. בנוסף, מה סיור מה? רק חסר לכם פופקורן ואתם אשכרה חיים בסרט, אני אומר לך. איזה סיור איזה נעליים, אני לא רוצה לזלזל כי אני לא יודע את הרמת אנגלית והרמת הכרת הארץ של אנשים פה, אבל למה נראלכם? צריך אוטובוס, הדרכה, ימים שלמים, תשלומים, מה אתם חושבים? דבר שני, אתם כקהילה לא כדאי שתשלחו משו בשמכם, תנו למנהלים לדבר בשמכם, מקס' תכינו איזה משו שהמנהלים ישלחו, הם הנציגים, פאקינג תקלטו את זה כבר. בואנה איך הגעלתם אותי, זה לא יאומן.

lacrimosa girl

New member
אתה לא היית כשהעלנו את הרעיון הזה

תומאס הרי ידוע כבנאדם שאוהב את גת שמנים וכו' ומאוד, איך לומר, מתעניין בנצרות. הוא כתב כמה פעמים על היופי של גת שמנים- נראה לך שהוא יהיה בארץ ויוותר על ביקור שם? הרעיון שלנו היה לשלוח לו מכתב ולהציע לו שנדריך אותו [קבוצה קטנה של אנשים] ותוך כדי גם נארגן מפגש עם הפורום. ולדעתי אין מה לומר על הרעיון הזה קדיש עדיין :) ועם השאר אני מסכימה איתך. :)

לא הבנתי

דבר ראשון, איך ההתחלה מתקשרת לקשיים שהצגתי? שיבקר, שיאהב, אני לא חושב שהם באמת יקחו ברצינות שאתם תדריכו אותם, כשיש מדריכים מנוסים, ושהכל מסודר ולא מסתמך על אנשים שהם לא אנשי מקצוע[לא בקטע של זלזול, בקטע של עבודה כאילו].

lacrimosa girl

New member
אני מדברת על הסיור

ומאיפה הרעיון הזה בא :) לדעתי בהחלט יש לנו צ'אנס. בואו לא נטרפד את זה בגלל ציניות/ריאליסטיות/תקראו לזה איך שתרצו. וכדאי באמת להעביר את זה דרך היורי ההוא

חחחח האלו,

לטרפד? אין לנו מה לטרפד, צריך משו קיים וממשי כדי לטרפד אותו. אני מונע ממכם לצפות, "כגודל הציפיות גודל האכזבה".

lacrimosa girl

New member
שש!../images/Emo88.gif

אני בתקופה אופטימית בחיים שלי, משהו שלא היה לי בכמעט 3 שנים האחרונות, לא להרוס לי את זה, צינים מעצבנים
כמו שאן שרלי אמרה פעם- "אבל הציפיה היא מחצית ההנאה!"

למעלה