אוקי, תנשמו עמוק.

lacrimosa girl

New member
../images/Emo45.gif

רק בלי התוקפנות בבתקשה ;___; אתה מתנדב בבית תמחוי או משהו? Oם

FeLL67

New member
השקעתם וטרחתם ונזרקתם הצידה, לא נעים../images/Emo10.gif

The Cat Woman

New member
לא מתכוונת לבקש סליחה מאף אחד

אני לא אתנצל על מה שאני חושבת ומרגישה, לא משנה מי מכם חושב שיצאתי חרא. אם לא הייתי מאמינה במה שאני אומרת- לא הייתי אומרת כלום וממשיכה לשתוק. אבל עברתי את הגיל של הפוזות והשטויות... ואני לא מפחדת פה מאף אחד. אם יש לי משהו להגיד- הוא יאמר, לא משנה כמה זה לא מוצא חן בעיניך. ולא חומד, אין לך שום זכות לקרוא לי גועל נפש או חרא. אתה לא מכיר אותי- תירגע. אתה לא יותר טוב.

לפחות תקראי כמו שצריך.

תצטערו על התגובות והיחס, כי יכולתם להגיד את אותו דבר[גם אם זאת טעות מבחינתי זה לא קשור] בצורה אחרת ויפה יותר. לא קראתי לכם חארות, צאי מההעלבויות שלך, אמרתי שיצאתם חארות.

ש נ י1

New member
כיף לכם../images/Emo13.gif

אם זה יצא בסוף לפועל אז תמסרו להם ד"ש גדול כל פורום נייטוויש בתפוז

גאד.

מה לא הייתי עושה כדי לקבל מנייטוויש בכבודם ובעצמם איימל!? ואי, זה נראה כל כך קל להשגה בקצב שזה באיימל, הלוואי וכל פורום נייטוויש יוכל לפגוש אותם בדרך זו או אחרת, כי הרי.. מי לא ירצה לפגוש אותם? באמת הייתי עושה הכל כדי שנגבש רעיון כלשהו ואולי בסוף זה ייצא לפועל. מה אתם חושבים?

איזה כיף לכם!

זה אחלה רעיון לעשות ראיון עם הלהקה עם שאלות שלנו! קראתי את רוב התגובות בשרשור, ואני די מסכימה עם קצת מכל צד. זה הגיוני שמנהלי הפורום יעשו את הראיון בשם הפורום, אבל זה גם הגיוני שתתייעצו עם הפורום. נראה שמה שנועה ואלונה דיברו עליו הוא רעיון ממש טוב ויהיה ממש ממש מגניב אם יהיה אפשר לסדר את זה. בכל מקרה, אני מקווה שכל העניין יצא לפועל על הצד הטוב ביותר ושנצליח לארגן גם מפגש של הפורום עם הלהקה. D:

מ א י י ק

New member
מה?!!?!?!?!?!?!?../images/Emo7.gif../images/Emo19.gif

איזה כיף ללךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה לפגוש אותם

en li shem 7

New member
../images/Emo13.gifשיהיה לכם בכיף

תהנו ותכייפו ותמסרו ד"ש לתומס ממני, אני אחכה לו ב6 לאוקטובר עם הקונדום ביד

Super Alonit

New member
ברוגז!

סתם נו, נמאס לי לריב. כפרעליכם פורום קסומי שלי, תחייכו קצת:]
... נייטוויש באים לארץ טרה לה לה לה לה!
... אוה, ואכלתי היום גלידה בטעם בננה ספליט!
~אושר עילאי~

אלאנקה

New member
../images/Emo6.gif

אלונה, אחנו צריכות ללכת לראות שודדי הקריבייםP: (מוהעהעה קנאו בני תמותה! אני הולכת ~מתישהו~ לראות שודדי הקריביים/300 עם אלונה
) וסוף סוף, תעשו כולם שולם:)

Super Alonit

New member
אני בנ"צ עכשיו../images/Emo7.gif

אבל ישר אחרי הבגרות הארורה בתנ"ך אני אבוא ונראה את זה יחדיו:]

TheImpactBoy

New member
תפוז פנו אלי,

ובקשו למחוק כמה הודעות לא חוקיות... אז מחקנו. לא לרצוח בבקשה

למעלה