אוקי, תנשמו עמוק.

אלאנקה

New member
../images/Emo2.gifאיזה הודעות היו לא חוקיות?

במה הם עסקו?

Super Alonit

New member
הוא סתם חיפש תירוצים למחוק הודעות

שהוא לא חיבב.
כולי פליאה שעדיין יש שירשור

אלאנקה

New member
XDD

חצוף שכמותו!! הוא מנצל את מעמדו!! בואו נמרוד
להפיל את אביעד מכסו!!

TheImpactBoy

New member
פנו אלי, ואמרו שהמיילים לא חוקיים.

(מהיחצנות הישראלית, ובקשו למחוק, אז מחקתי
)

lacrimosa girl

New member
אפשר פשוט לומר

שרוצים לשמור על תרבות דיון בפורום =/ איואויאוי אני שונאת שרשורים כאלו, זה כמו השרשור הדוחה על האופנוען המסכן ;___;

TheImpactBoy

New member
יודעים מה יצא בסוף? ../images/Emo3.gif

תפתח מלחמה עוד כמה חודשים, ואפחד לא יגיע ורק השרשור המגעיל הזה ישאר.

en li shem 7

New member
לא תהיה מלחמה ולא כלום!

למה לפתוח פה לשטן?
לא מספיק השרשור הזה חרא?

LadySilkworm

New member
אנשים..

קצת שלום! :) אפילו את הכרטיסים לא התחילו למכור עדיין, אז היי, קצת פחות לחץ ומריבות. קודם צריך להשיג כרטיס!

אלאנקה

New member
../images/Emo45.gif

ומילא מתכננים לחטוף את הלהקה-ככה שכל אחד פה יוכל להצטלם/לדבר/לראיין ולבצע בהם את זממו.. אז תרגעו:)

Blade Of Fire

New member
יא אללה איך חפרתם על זה

אנשים-אין לכם חיים. אני פשוט חייב לסכם בזה. אתם מתווכחים כל כך הרבה ועוד שניה הולכים מכות במקום לפרגן לאביעד ולאיתי ו-וואלה! שיהיה להם הכי כיף בעולם, אם זה באמת ייצא לפועל! מה אתם מנסים לדחוף את עצמכם, חבורת אגואיסטים שחושבים רק על עצמם, לפגישה\ראיון הזה.... להתלוות אליהם בארץ, לארגן 2 אנשים שילכו עם איתי ואביעד... מה נראה לכם שייכנסו 10 אנשים לראיין אותם ביחד? זה נראה לכם מכובד? אתם תהיו כמו חבורה של גרופיות שיזילו עליהם ריר, וזה רק יציג את הפורום בצורה הכי לא מכובדת שיש! והצעתם ששני אנשים ילכו לשם... איזה שני אנשים? שכותבים הכי הרבה בפורום? זה כמובן שלא (עד כמה שאני אוהב אותך אלונה-את מגיבה **לכל** דבר, גם אין לך משו חשוב להגיד). שהכי עונים לעניין? מי ייקבע את זה, לעזאזל? תחרות.. זה יותר הגיוני, אבל מי אמר בכלל שמישהו ייתן לכם את הכרטיסי VIP האלו?! בקיצור, תחזירו את השפיות שלכם ומהר, כי אם לא אתם סתם תתלהבו ותתווכחו על דבר שבכלל לא ייקרה, ורק במזל הוא ייקרה בכלל לאביעד ואיתי.

Beyond The Veil

New member
אוקיי, אני נמנעתי מלהגיב בשרשור הזה...

אבל יש לי מה להגיד.... חבל על כל ההתקפות פה, כל צד יוצא לא בסדר וזה חבל, אחרי הכל אנחנו פורום אחד של חברים, אז למה לריב? אני באמת אשמח אם הראיון הזה יצא לפועל, אני מאוד שמחה בשביל אביעד ואיתי...אני גם בעד ההצעה של אלונה ונועה למפגש איתם כשכל הפורום נוכח...זה יהיה מגניב ^^ בקיצוווור...מספיק עם הריבים ופשוט תשמחו שהם באים לארץ ואנחנו נהיה בהופעה!!@$#%^^*$$)$))(_()*&^%$#

אני בעדכם, באמת.

עשיתם צעד מאוד חכם ואני שמח שנתנו לכם להכנס:) אם תרצו שאלות לראיון אני אשמח לתת לכם ולעזור. חבל לי שהפורום הגיב שהוא הגיב, אבל נו, כל אחד ומה שהוא חושב על זה. בהצלחה חברס, כל הכבוד!

למעלה