אוקי, תנשמו עמוק.

אני יודעת שהרעיון של הסיור לא ריאליסטי,

אבל הרעיון של המפגש כן. אתם שוכחים שלהקות עושות את זה כל הזמן. ואני מצטערת מאוד שאני שונאת שעושים דברים מאחורי הגב שלי, אבל מה לעשות זה הגעיל אותי. אם היית רואה את השיחת ועידה שהייתה לנו, את כל הרעיונות, את כל ההשקעה, שהלכו ישר לפח אולי היית מבין גם את הצד שלנו.

שיחת ועידה ביני, ענבר (שתיהן), אלונה ועלומה.

אחר כך עברנו לצ'אט ורצינו לשתף את כולם, אבל היו שם יותר מידי בלאגנים וזה אז לא הלך. וגם התכוונו לעבוד על זה במפגש ולאחר מכן להעלות את זה לדיון בפורום.

Super Alonit

New member
להזכירך, בצ'אט גם שיתפנו את אביעד

אני קראתי לו לצ'אט ואמרתי לו שאנחנו עובדים על מכתב. יתכן והוא לא שם לב אבל זה לא בדיוק שניסינו להסתיר את זה.

Itay Simons

New member
אז אני לא ידעתי משום צ'אט.

אני גם יכול לבכות עכשיו שעושים דברים מאחורי הגב שלי. לבי לבי....

Super Alonit

New member
כי תכננו לנסח מכתב עם כל הפורום, ולא לבד.

היינו דואגים שתדע מזה, מן הסתם. זה היה עדיין בשלב הרעיוני, ואז הופס! גילינו שכבר הקדמתם אותנו. כמה חבל.

נו באמת איתי :/

יש הבדל בין לעשות משהו לגמרי מאחורי הגב ולהגיד על כך רק אחרי שכבר יש תוצאות ואי אפשר לעשות כלום. לבין לעשות שיחה על גבי הצ'אט, שכל מי שרוצה יכול להצטרף אליה, וששם זה רק דיבורים ראשוניים, מלפני הפתיחת דיון על גבי הפורום שבו זה באמת לכולם-כולם, ושכל אחד יכול להגיד את דעתו ולעזור.

The Cat Woman

New member
אויש שתוק. ../images/Emo11.gif

מאיפה בא לך הטון המגעיל הזה? נראה לך שהייתי עושה אי פעם משהו בקשר לנייט בלי להגיד לך? יותר מזה- דיברנו על זה במפגש. ואתה היית... =\ למה סתם להשמיץ? ולמה סתם להיות ריגשי? זה לא מתאים לך ואתה ממש לא כזה. תחזור לעצמך.

Itay Simons

New member
הייתי ציני, דאמט...../images/Emo6.gif

כתבתי הודעה שתישמע בערך כמו כמה הודעות אחרות שהיו פה. נו, נכון שזה לא נחמד?
ואני תמיד הייתי עצמי, פשוט כמה תגובות פה העלו לי ת'סעיף. ולא, לא השמצתי אף אחד.

וואי איזה רגשי.

פעם הבאה לבקש ממכם רשות לפני שאני מנגב ת'תחת? למה הלך לפח? יכולתם להעלות עכשיו ולהציג את זה בפניהם, ולא לבכות.

אבל אתה לא קולט שאי אפשר לשלוח שני מכתבים,

אחד בשם המנהל ואחד בשם הפורום? אנחנו נצא מפגרים ולא יקחו אותנו ברצינות. אז מה הטעם כרגע? הדבר היחידי שאפשר לעשות זה מה שכתבתי מקודם, לדבר עם המנהל של הפרומושן ולראות מה אפשר לסדר.

TheImpactBoy

New member
שטויות.

כל העניין רק בחיתולים. אני "מיודד איתם". עברנו שלב, עכשיו אפשר רק להשיג עוד.

Itay Simons

New member
גם אם היינו שולחים מכתב אחד

ובו הצעה למפגש/סיור/וואטאבר הזה- לא היה יוצא מזה כלום. אמנים נוטים שלא לענות למכתבים כאלו, ובטח שלא להסכים.

Itay Simons

New member
ואני חושב

שצריך קודם כל להתנצל בפני אביעד, שטרח והשקיע, ואנשים יורקים לו בפנים.

Super Alonit

New member
לא טרחתי אפילו לקרוא את זה.

סורי האני, אבל אם אני אתנצל זה יהיה מרצוני, ולא כי אתה דחפת אותי לזה. זה לא לעניין לבקש מאנשים שיתנצלו, ממש לא. ומה זה לא בא לי לריב איתך כי אתה נראה לי אחלה בנאדם, ואם אני מגעילה אותך אז באסה. זה חלק בי שצריך להתמודד איתו, אני לא אוהבת להדחף הצידה, ואם זה קורה, אני לא נעימה. ובכל מקרה, יש מצב שיש לזה קשר לעובדה שכרגע חזרתי הביתה מאימון ואני מסריחה כמו מזבלה ונראית כאילו מישהו הקיא אותי. לא נעים.

Liquid Dreams

New member
../images/Emo45.gif

אני לא חושבת כרגע לפחות שיש לי על מה להתנצל. זה איך שאני מרגישה, הדעה שלי, אביעד הוא זה שכל הזמן חוזר וטוען בפניי שבפורום אנחנו נמצאים כדי להביע דעה, גם אם היא לא מוצאת חן בעיני רים.

מה נהיה?

אם לא קראת, איך את יודעת על מה להגיב? :p אני לא מכריח אפחד לעשות שומדבר, זה התפקיד של בני סלע. אני מציע, מייעץ, ואומר מה שלדעתי צריך לעשות. אני לא רב איתך ולא עם אפחד אחר, אני פשוט מציג דיעה הפוכה משלכם, בתוקפנות זהה לשלכם. זה לא אתם שמגעילים אותי, זה ההתנהגות, ואם לא הראיתי את זה אז טעות שלי, ההתנהגות והיחס הגעיל אותי. לא דחפו פה אפחד הצידה ולא נעליים, כולה אביעד ואיתי נתנו ת'פוש הראשון לבד, ותיכננו לצרף אתכם מאוחר יותר, זה שאתם מתווכחים כלכך הרבה אתם גורמים לזה להראות הרבה יותר קריטי ממה שזה באמת. זה בסדר, אני חזרתי ממשמרת ערב עם יותר מדי אנשים שרוצים לאכול >< אני לא כועס או משו.

למעלה