אוקי, תנשמו עמוק.

וחבל לי על כל הריב שהיה פה.

תראה, תכלס אני מבין את הפורום שמקנא וסבבה, אבל התירוץ של דברים מאחורי הגב - זה עלוב.. בתור מנהלי פורום (אביעד, שהתחיל לנהל את הפורום, ואיתי שעד כמה שאני זוכר נכון כולכם תמכתם בזה שהוא מנהל) יש להם כל זכות לעשות את זה.. הם מנסים לעשות VIP לכמה שיותר אנשים אבל זה לא כזה קל, והאמת? אני נגד, כי אם הם יוכלו לסדר רק לחמישה אנשים אז מה? חלק יעלבו שהם לא יוכלו לבוא, וזה הרבה פחות פייר. אני מסכים שאנחנו קהילה ודברים כאלו צריכים לצאת מתוכנו, אבל אני תומך שלם במה שאביעד ואיתי עשו. "עכשיו אנחנו כבר לא יכולים לעשות את זה בלי לצאת פורום לא מגובש ושלא סגור על עצמו והם לא יטרחו לעשות לא את זה ולא את זה." לא נכון, זו בסה"כ עוד בקשה, ואני מצטער שאני אומר את זה אבל כל ההודעות שתוקפות את אביעד ואיתי באו מהתבכיינות שלמה מזה שהם הולכים ואתם לא. חבל לי שרבתם בגלל זה, אבל אם ככה בחרתם שיבושם לכם. יש לי שבת חתן לסוע אליה עוד מעט, אז סופ"ש נעים

איזה כיף לכם!!!

וברור שכל הפורום היה רוצה להיות במקומכם אבל תחשבו על הצד החיובי... נייטוויש באים לארץ!!!!!!!!! שזה כבר מעבר לחלומות הפרועים שלי.... אז דיי להתבכיין... ואם אפשר שנעשה מפגש פורום שהלהקה תחתום לנו ואיתי ואביעד יראיינו אותם ויצלמו אותם אז יותר טוב..

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהבהרה לכולם.

לא התכוונתי לפגוע ו\או להעליב ו\או להשמיץ ו\או להכאיב ו\או לבאס ו\או כל דבר אחר אף אחד. ואם אחד מהפורום נתקל בזה, אז סליחה. אבל סורי, אני ישיר כנה ודעתני וממש הכעסתם אותי. אז... No Hard Feelings, eh?

למעלה