אוקי, תנשמו עמוק.

בואנה, אתה צודק בכל מילה ומילה, גועל נפש.

כשקראתי ת'תגובות, קרה משו שקורה לי לעיתים רחוקות, אשכרה הגבתי בקול :"בואנה יא חמדנים רקובים, צאו מהפוזות שלכם". באלוהים, אתם חיים בסרט, פאקינג סרט. אתם חושבים זה להקה של חברים שלו שיכולה לפגוש אתכם ככה סתם? אתם חושבים שאין להם מה לעשות? שאין להם אנשים שאחראיים עליהם ושזה מעורב בעוד גורמים? ולמה לעזאזל, נראלכם שאפשר לסדר פה לכולם בקסטייג'ס? כאילו פאק, נראלכם מחלקים את זה כמו שערות סבתא? ומעבר לזה, במקום לבוא ולהגיד תודה שהוא מסדר לכם ראיון, ומסדר דברים ועניינים, כולכם רק באים בטענות, שהוא דאג לעצמו, דאג לאיתי, שהם כחולים, אבל אל תשכחו שהם מנהלים ת'פורום הזה, ולא אתם, אתם אומנם תורמים והודעות והכל, אבל עשו לי טובה, זה לא מצדיק פה שומדבר. חוץ מזה, לדעתי רק הם צכים ללכת, כי הם מייצגים אותנו, והאמת שרציתי לבוא מטעם 106 ולסדר אולי לעוד כמה חבר'ה פה כניסה, לא אנשים ספציפיים אלא כמה שיתנו לי, אבל עכשיו? מפתאום, כי אז השאר יגידו שאני עושה לעצמי פרוטקציות, ומי שלא שיקבל מעבר[שלא חשבתי על איך לבחור בכלל כי הכל באוויר והכל רחוק כרגע] יתחיל לריב ולעשות פוזות. במקום להגיד לו להתייעץ איתכם[שכרגע בכלל אין סיבה שיתייעץ איתכם] הוא עשה חכם, הוא הולך צעד צעד, לא מפיל עליהם הכל בבום, ומסדר פגישה, משם יהיה לו הרבה יותר נוח לסדר עוד דברים, כמו פגישה עם הפורום, כמו כל מה שתציעו. הוא עשה מאוד חכם, להתחיל בקטן ולצמוח, ואם הוא היה מתייעץ ואומר להם הכל בבום, ישר היו אומרים לא, למה למי נראלכם שיש כוח להתעסק עם פורום של 20+-[?] אנשים. אבל מזה יצאתם חארות, כולכם קופצים עליהם כאילו עשו לכם משו רע, ובמקום להיות חכמים ונחמדים, ולהגיד תודה, שהוא דואג ומסדר, ולדבר איתו בפרטי בנוגע להצעות אחרות שיש לכם, אתם מגיבים בגועל נפש, בזלזול, ויש לכם מזל שהוא לא שרף הכל וזרק את הרעיונות לקיבינימאט. פיכס.

The Cat Woman

New member
בסדר, הבנתי שנפגעת.

אבל לא עובד עלי הקטע הזה, אין בי רחמים. וכמו שכבר כתבתי גם לרועי- לא מתכוונת לבקש סליחה, אין לי על מה. אבל להסביר אני כן אנסה להסביר: תבין משהו- אני טיפוס שיוציא מהפה שלו משפטים (או במקרה הזה- יכתוב בנט) רק אם הוא מאמין בהם ועומד מאחוריהם ב100%. אתה יכול לשאול את אלונה- דיברנו במסנג'ר באותו זמן והתלבטתי אם לכתוב את זה או לא. בסוף החלטתי שכן וזה כי זה נורא פגע בי אישית- ונפגעתי גם בשביל יתר הפורום- והרגשתי חובה מוסרית כלפי עצמי פשוט להגיד את זה. הדבר הכי שנוא עלי בעולם זה חוסר כנות וצביעות. אני לא אוהבת שמפריע לי משהו בנוגע לאדם מסויים- ופשוט לשתוק על זה. אני לא מסוגלת, מצטערת! אולי זה פאק באופי שלי, יש אנשים שחושבים שזו דווקא מעלה. אני אוהבת את הקטע הזה שלי- גם אם זה יכול להיות מעליב, פוגע וחסר טאקט לפעמים- אני כנה ב99%. אתה מאוכזב ממני? אני הייתי פי 100 מאוכזבת משניכם- ממך ומאיתי. מילא שלא הזכרתם אותנו בכלל, את זה אני יכולה להבין... אבל גם לשתף אותנו- לא טרחתם לשתף, להתייעץ. אין לנו מה להגיד? אנחנו טובים רק בשביל להחיות את הפורום? אנחנו על תקן עציצים פה? אז באמת שאין בעיה- אם זו מטרתי פה- לשמש על תקן עציץ- אני מעדיפה שלא להיות פה... ואם אני לא יכולה לדבר על מה שמפריע לי בפומבי, אז אני מעדיפה שלא לדבר בכלל! אני לא אוהבת לעשות לעצמי סינונים עצבניים- לצנזר את עצמי. זה פורום!!! ובקשר לכנות וההבנה- אין בעד מה, בבקשה. any time.

lacrimosa girl

New member
אתה מלך! ../images/Emo47.gif

אני חושבת שעכשיו אחרי שנוצר קשר עם אוו יהיה הרבה יותר קל לתכנן איתם טיול בארץ או מפגש עם הפורום :) בה"כ אנחנו מדינה קטנה ופורום קטן ולפי התכנון של התאריכים נראה לי שהם התכוונו לעשות סיור בישראל!! אז בואו ננסח את המכתב, מה נפסיד מזה? :) ואם נצליח להשיג איזה 30-40 באקסטייג' פאסג' [שזה בערך כל הפורום] זה יהיה נהדר. כמה אנשים נראה לכם יבואו בסה"כ להופעה? :)

lacrimosa girl

New member
ועוד משהו,

אטם אבי [
] היה מבקש מלכתחילה VIP לאיזה 30 אנשים היו זורקים אותו מכל המדרגות :) צריך לעשות לוחמה פסיכולוגית!! להתחיל בזה שנציע להם את הרעיון שנדריך אותם בירושלים וכאלו, רק כמה מהפורום, לא כולם [עדיף להם מאשר לשכור מדריך משעמם, האנגלית שלנו מספיק טובה בשביל זה :)] ורק אח"כ להציע פגישה עם כל הפורום כחלק מהטיול, ואז לברר בעדינות לגבי הבאקסטייג' פאס כדי לראות איזה סדר גודל הם רוצים את זה, ואנחנו בערך 30 חברה בגרעין הקבוע של הפורום- כמה באקסטייג' בד"כ נותנים בהופעות? מישהו יודע? בכלאופן אני אופטימית :)

red violin

New member
אמג, אל תשכחי אותי#$@#$@!

יש 19 אנשים בשרשור הזה [כולל אותי, נכון שאני יכולה לבוא?]

lacrimosa girl

New member
לא ../images/Emo11.gif

סתםסתם
ואיי, אם נצליח לארגן מפגש עם כל הפורום זה יהיה נהדר!!

Super Alonit

New member
לא, איתי, הנה מישהי שמסכימה איתך.

אם היית במקום שלנו זה כבר לא היה 'מבינה עניין'. עלומה פשוט מותק וקשה לה לשלוט בזה גם כשדוחפים אותה ואת שאר הפורום הצידה. גם אנחנו חשבנו על מכתב! אבל על אחד מכל הפורום, ובלי שגיאות כתיב! דאמ. אני רק רואה את המכתב הזה ובא לי לדקור את עצמי. מה עם בדיקת איות?! מה עם מילות קישור?! מה עם ה-n הזאת שנשמעת בכל פעם שהוא כותב thanks?! ויותר קריטי, מה עם מכתב רשמי?! מה עם מה שכולנו רוצים?! יפה יפה, אני שמחה בשבילכם אבל לחשוב גם עלינו לא מזיק. אני שונאת לכתוב תגובות כאלה אבל אם לא היינו מתחילים עם כל המהומה הזאת בחיים לא הייתם חושבים על להשיג גם לנו מפגש איתם וכולנו יודעים את זה.

lacrimosa girl

New member
אני מותק ../images/Emo6.gif

אני אחת היצורים הכי פחות מתחשבים בעולם, יקירתי :) אני לא חושבת שאיתי ואביעד לא חשבו על להשיג גם לנו מפגש...אבל באמת, אם היינו שולחים בקשה למפגש עם כל הפורום היו פשוט לוחצים יפה יפה על delete :) לדעתי המצב נהדר ואופטימי :)

זה הכול עניין של ניסוח..

להקות (ומפורסמים בכללי) תמיד עושות מפגשים עם מעריצים, בארץ המנהג הזה לא נפוץ אבל בחו"ל כן... בעיקר חתימות על דיסקים כחלק מהפרומושיין של דיסק חדש. אם היינו מסבירים את עצמנו כמו שצריך לא הייתה להם שום סיבה לסרב.

למעלה