בואנה, אתה צודק בכל מילה ומילה, גועל נפש.
כשקראתי ת'תגובות, קרה משו שקורה לי לעיתים רחוקות, אשכרה הגבתי בקול :"בואנה יא חמדנים רקובים, צאו מהפוזות שלכם". באלוהים, אתם חיים בסרט, פאקינג סרט. אתם חושבים זה להקה של חברים שלו שיכולה לפגוש אתכם ככה סתם? אתם חושבים שאין להם מה לעשות? שאין להם אנשים שאחראיים עליהם ושזה מעורב בעוד גורמים? ולמה לעזאזל, נראלכם שאפשר לסדר פה לכולם בקסטייג'ס? כאילו פאק, נראלכם מחלקים את זה כמו שערות סבתא? ומעבר לזה, במקום לבוא ולהגיד תודה שהוא מסדר לכם ראיון, ומסדר דברים ועניינים, כולכם רק באים בטענות, שהוא דאג לעצמו, דאג לאיתי, שהם כחולים, אבל אל תשכחו שהם מנהלים ת'פורום הזה, ולא אתם, אתם אומנם תורמים והודעות והכל, אבל עשו לי טובה, זה לא מצדיק פה שומדבר. חוץ מזה, לדעתי רק הם צכים ללכת, כי הם מייצגים אותנו, והאמת שרציתי לבוא מטעם 106 ולסדר אולי לעוד כמה חבר'ה פה כניסה, לא אנשים ספציפיים אלא כמה שיתנו לי, אבל עכשיו? מפתאום, כי אז השאר יגידו שאני עושה לעצמי פרוטקציות, ומי שלא שיקבל מעבר[שלא חשבתי על איך לבחור בכלל כי הכל באוויר והכל רחוק כרגע] יתחיל לריב ולעשות פוזות. במקום להגיד לו להתייעץ איתכם[שכרגע בכלל אין סיבה שיתייעץ איתכם] הוא עשה חכם, הוא הולך צעד צעד, לא מפיל עליהם הכל בבום, ומסדר פגישה, משם יהיה לו הרבה יותר נוח לסדר עוד דברים, כמו פגישה עם הפורום, כמו כל מה שתציעו. הוא עשה מאוד חכם, להתחיל בקטן ולצמוח, ואם הוא היה מתייעץ ואומר להם הכל בבום, ישר היו אומרים לא, למה למי נראלכם שיש כוח להתעסק עם פורום של 20+-[?] אנשים. אבל מזה יצאתם חארות, כולכם קופצים עליהם כאילו עשו לכם משו רע, ובמקום להיות חכמים ונחמדים, ולהגיד תודה, שהוא דואג ומסדר, ולדבר איתו בפרטי בנוגע להצעות אחרות שיש לכם, אתם מגיבים בגועל נפש, בזלזול, ויש לכם מזל שהוא לא שרף הכל וזרק את הרעיונות לקיבינימאט. פיכס.