אופטימות:)../images/Emo103.gif

GoOni

New member
התבטלה לי משמרת!!!

(אז מה אם אני לא ארוויח כסף.. נסתדר איכשהו) ואני במזגןןןן ולא מקפלת מפיות, מסדרת סכו"ם ומחלקת מנות. ישש. ומחר אני רואה את הבחור היפה שלי. הוא התקשר עכשיו להגיד שהוא מתגעגע:] ולא עבר כזה הרבה זמן מאז שנפגשנו, הוא כזה מקסים:] יש לנו מחר עשרה חודשים, ואני עדיין אוהבת אותו כל כך וזה כזה נפלא. לא היה לי את זה עם אף אחד. האא../images/Emo99.gif

tink 16

New member
../images/Emo203.gif ../images/Emo25.gif שימשיך להיות ככה ../images/Emo13.gif

Summer moved on

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif

אני אוהבת את הילדים שלי! [מהצהרון] היום אופקי נרדם על הספה והוא פשוט ישן כמו נסיך קטן שלא יכולתי שלא לנשק אותו כשהוא קם. משפחה שלא התקשרה אליי מהחופש שעבר [והייתי בטוחה שהם מצאו מישהי חדשה], דיברה איתי היום!1 "את עובדת הקיץ?" "פה ושם, לא משהו מאורגן" "אווו מצויין. אני חייבת אותך המון לכל יולי אוגוטס!" והיא משלמת טווווווב וקרובה הביתה! וגם 98 ציון הגשה בלשון:] והלילה הלבן בחמישייייי. וזהו.

מסודרים~~

חרף הלילה האיום והתקף האינסומניה המרושע, מצב רוחי שפיר ואף למעלה מכך- המינון הנכון של מאור כהן בתפקיד ברלד (אוקיי, מאור כהן בכללי. הוא רק השתבח עם השנים, הבנאדם), יכול להחזיק בחורה ישנונית על סך המריירת ערה במשך שעות.

אממ בעיקר

הכנסתי לראש שלי שלאכול ירקות זה בריא וטעים. לא עשיתי שום פעילות גופנית החודש, אבל אני מתכוונת להתחיל. אכלתי מעט יותר, כשהייתי רעבה בלילה [כי אני ערה בלילה, נהפכו לי השעות שינה] ובדר"כ הייתי לוקחת... שוקולד, או סנדוויץ' עם שוקולד, היום אני לוקחת פרי, ואם ממש בא לי לחם אז לחם קל עם גבינה. ../images/Emo13.gif

לול

קניתי משקפי שמש ואכלתי סלט עם פטריות רוטב ושומשום [וירקות] משו לפנים../images/Emo3.gif ומוזלי סקסי לגמרי קניתי משקפי שמש וככה אני מאטה את קצב ההתעוורות שלי! בכללי, גם יש הרגשה של חופש ואני לא עובדת עד סוף השבוע... אממ :)?

איזה שבוע כיפי!

נמנמ.. ../images/Emo41.gif קודם כל, בגלל קורס ההכנה לאזרחות הזה אני באס"ק מטורף. לא ממש יוצא לי להוציא אותו החוצה כי יש לי עדין מחוייבויות במשרד.. וזאת אחלה דרך. ../images/Emo13.gif למרות שאני על מדים, הצבא כמעט ולא מוזכר. מוזכרים רק העבודות, הטיולים, הלימודים שאחרי. כל המרצים כמעט הם אזרחים. אז למרות שהאזרחות מפחידה אותי בטירוף בזמן האחרון, הקורס הזה די מעודד. נותן כלים ממש פרקטיים להתמודדות בחוץ. אתמול נגיד ישבנו וכתבנו קורות חיים, ומחר נעשה סימולציות של ראיון עבודה ויצלמו אותנו והכל. אשכרה קורס צ'ופר. ../images/Emo13.gif חוצמזה, יש הרבה לוחמים חתיכים, אז מה רע? P: ../images/Emo41.gif קניתי 3 זוגות סנדלים ממש יפות לקיץ. השלל: - כפכף מעור חום עם רקמה. די פשוט אבל נוח. - סנדל חום עם אבנים זהובות כאלה, עם מקום נפרד לבוהן וטיפה עקב. - סנדלים ליציאה, כסופות וממש יפות. הקטע שלהן זה שיש חוטים לקשירה, וזה יוצא ממש מיוחד על הרגל. זהו. פופ אני עייפה.

Small talk

New member
היה כל כך טעים במקס ברנר

וגם ראינו את טל בורשטיין, בטלווזיה הוא נראה יותר גבוה...

use your guns

New member
100 בריכות!!!!!!!!!!!!!

והלכנו [אני אחותי ואמא] עכשיו לבי"ס של אחותי (יש לה יומולדת היום) ולמרות שכבר חגגנו לה( וזה היה יותר בכיוון של חתונה משאר יומולדת 8) החלטנו ללכת להפתיע אותה ואתה חבריה עם חבילת ארטיקים וזר הליום ענק. היא ממש התרגשה ושמחה :) והיה כייף לראות אותה ככה. ויש עוד משהו שאני לא יכולה לפרט ממש ואני עכשיו הולכת לסדר את החדר כי הוא ממש זקוק לסדר ואחר"כ להשתזף אין כמו חופשששששששששששש

AnGeL DoLlY

New member
ברי כזאת מתוקההההה

הייתי אתמול בדרך הביתה והיא הייתה בדרך לגן שעשועים עם ההודית (../images/Emo6.gif) או משהו אז ישר כשהיא רואה אותי "היי אביב מה שלומך?" ואני כזה "בסדר מה איתך ברי?! שמעתי שהייתה לך יומולדת.." "כן אבל מחר זאת היומולדת האמיתית!" ואני כזה "דיי באמת מזל טוב מתוקה!!" והיא כולה חייכנית ומתוקה כזאת ../images/Emo13.gif חולה עליה

למעלה