אופטימות:)../images/Emo103.gif

Small talk

New member
הנה ../images/Emo26.gif

מקווה שזה יראה ברור. זה קומיקס כזה שתפור בתוך פלסטיק כזה, כמו שיש ב'שתיים'.

Small talk

New member
טנקיו לאב ../images/Emo25.gif

(ראיתי אתמול ניפ טאק אז חשבתי עליך ../images/Emo13.gif). אם את רוצה אני יכולה להכין לך כזה קטן (הכנתי אחד לאח שלי, אני יכולה לצלם אותו ולהראות לך איך זה נראה) ולשלוח לך בדואר .

K a y a 1989

New member
או או או

אם יש מצב שזה יקרה אני אהיה הבן אדם הכי מאושר בעולם. ואני יאהב אותך מאוד מאוד מאוד.

Small talk

New member
אהה אז ככה את לא אוהבת אותי?

סתם... זה ממש לא בעייה בשבילי, ייקח לי קצת זמן כי אין לי עדיין סקוצ'ים לסגור את הארנקים, אבל כשיהיה לי - אני אמצא קומיקס מגניב (אחים שלי הפציצו לי את החדר בכל קומיקס שהם יכלו למצוא) ואני אכין לך אחד שנכנס למעטפה ואשלח. תתחברי לאייסיקיו.

N o o s h y

New member
היום הזה מתפתח לכיוונים מעולים!

פתאום מיליווווווון אנשים מהשכבה שאני בקושי מכירה מתחילים להתחבר אליי לאייסיק ולדבר איתי, איזה אחד שגר ליד השבט אפילו הזמין אותי לעבור אצלו. קיצר, מצחיקים! והבגרות היום הלכה ממשממש טוב והחלק של הכיתה שלי בספר מחזור ממש מצחיק! כמעט נחנקתי כשקראתי... ובערב יש לילה לבן עם הכיתה והולך להיות הכי כיף בעוווולם! וגם! דיברתי עם אדר אחרי מיליון שנה וגם! עוד שנייה קורס'כםםםםםם! הלוואי ותהיה לי אחווה טובה :]

The Charmd One

New member
יוו את מדריכה בקורס?../images/Emo79.gif

איזה חלום. החניכים שלך ייצאו כאלה מלאי ערכים ומוטיבציה טובה.[: תהני ממש../images/Emo23.gif

N o o s h y

New member
ענתייי כפרעליך :]

וזה היה לא צפוי כזה, הודיעו לי רק שבוע שעבר שאני יוצאת כי מדריך אחר פרש (בהתחלה לא רציתי להדריך בכלל בקורס ולא רציתי שום תפקיד חוץ מרשגדית צעירה ולא נתנו לי כי רשגדתי באתגר אבל פסדררר). ותודה רבה ../images/Emo23.gif

AnGeL DoLlY

New member
האפיייי

הגישו אותי על 93 בביולוגיה ../images/Emo13.gif והייתה לי כזו הקלההההההה זה כ"כ הוריד לי אבן מהלב כי לא למדתי טוב למגן ב-כ-ל-ל [התעוררתי רבע שעה לפני והייתי בבייביסיטר ערב לפני עד מאוחר], אבל מסתבר שקיבלתי 83 והציון הגשה עוד יותר טוב :) חוצמזה הייתי הרבה עם הבנות בימים האחרונים והיה ממש כיף ולשם שינוי, יש לי מה ללבוש נחמד מאוד ואולי מצאנו דיל לקוס, למרות שלא כזה בטוח שאני באה אבל יש סיכוי. ויום חמישי אילתתתתתתת קלאב מד, מה יכול להיות טוב יותר!! :) 45 מעלות על הזין שלי ../images/Emo13.gif

SuGaRBabe1

New member
היה לי שבוע כיפי

זה התחיל בידיעה שאני מגיעה הביתה ל-8 ימים במקום 6, ותודה לכושר החירטוט שלי שגרם לי להמציא איזה משהו לקצינה שלי ובכך לעקוץ עוד יומיים בבית ../images/Emo3.gif אז שלישי הייתי במקס ברנר עם חברים שלא ראיתי מלא זמן, ורביעי הייתי במוזס עם חברות וביניהן גם אחת שאני רואה פעם באף פעם, חמישי הייתי בצ'יץ' ביץ' עם החברות מהקורס, שישי בנען עם חברה ממש טובה ופגשתי שם מלא אנשים אהובים שלא ראיתי שנים :) מוצ"ש עם החברות סתם להסתובב בקניון, ראשון הוקדש בעיקר להשלמת שעות שינה ולסיבוב קניון נוסף- הפעם עם אבא ועם 3 תכשיטים חדשים מקסטרו :) שני היה יום סידורים ובערב ראיתי את הבחור שלי וחזרתי הביתה ב-6 וחצי בבוקר (עזבו את זה שישנו בחצי מהזמן..) היום הייתי אמורה להפגש עם חברה מהבסיס לארוחת בוקר אבל בסוף זה לא יצא - אז עד עכשיו רק ישנתי ולא עשיתי כלום, אבל גם זה סוג של אופטימיות! ומחר חוזרים לבסיס, שזה די באסה - בעיקר בגלל שהולכים לחפור לי הרבהרבהרבה מחר, אבל היי, זה אופטימיות פה! אז אני אפסיק לקטר. אז אני חוזרת רק ל-6 ימים בבסיס, ואחר כך ל-6 ימים בבית שוב... וחוזר וחוזר... איבדתי את הפואנטה של ההודעה הזאת אבל נו :)

EVE Lights

New member
שמחה שהיה לך כיף ../images/Emo13.gif

למה הסתכלת לאביב בפרופיל במקושרים, הא? ../images/Emo3.gif הוא תמיד בוכה לי על זה אח"כ "חברות שלי מסתכלות לי בכרטיס! ../images/Emo10.gif "

למעלה