אופטימות:)../images/Emo103.gif

תאמיני לי שזה לא ככה

וזה הדבר האחרון שתשימי לב אליו.. ../images/Emo13.gif כולכן תהיו באותה מציאות ותחת אותם תנאים ופקודות, אל תשכחי את זה. זה כמו שאת נשארת שנה בגן ואז עולה לכיתה א' עם השכבה שמתחתייך. זה הבדלים קטנים. תהיי לחוצת בית לא פחות מהן, מניסיון. ../images/Emo13.gif השינוי היחידי שהרגשתי היה שכשכולן בכו לאמא בשעת ט"ש, אני דיברתי איתה כאילו אני בש"ש, כי כבר ידעתי מה זה להיות רחוק מהבית ולחזור שושים פעם בשבועיים.

חחח

האמת שלא נראה לי שאני אהיה לחוצת בית.. אני לא גרה בבית כבר שנה! זה המון זמן בלי ההורים אז חוץ מגעגועים שיפתרו בשיחת טלפון ושו"שים (זה ממש טירוף! בחיים לא יצאתי ככה בש"ש) אני חושבת שדווקא זה לא ממש יפריע לי

Miss Tika

New member
כן...

של במבה!!! (היתי חייבת :]] ) צעירות חצופות. מדברות על פז"מ בכלל!!!! [../images/Emo23.gif] אז רגע שרגעעעעעעעעע!!!!! איך אני שמחה בשבילך!!!../images/Emo9.gif את הולכת להיות מש"קית חינוך?!?! יוו בואי לשיזפון יהיה כיף!!! מזלטוב בובה ../images/Emo24.gif ורגע, הגר מה את? (אה שירה העתקת ממני תחתימה)

שירונת:)

כן בסוף החזירו לי את התפקיד וגם הסכימו להקדים לי את הגיוס... הכל מסתדר ממש טוב../images/Emo13.gif ומה שיזפון!! עכשיו הייתי חודשיים בערבה! אני רוצה לגוון קצת! חח מואאאה

שלום גם לך ../images/Emo9.gif

אני משתחררת עוד פאקינג חודשייםםםםםםםם!!~!$%$#^ ווהוו. ../images/Emo3.gif

yellow cheese

New member
שלום שלום שלום באמת../images/Emo3.gif

|שלושה חודשים וחצי באזרחות. היאח!| ../images/Emo68.gif

יש לי כרטיס לעברי בהאנגר11 DDDD:

ואני הולכת לפגוש שם את כל הפורום ויהיה פשוט טוב!!! וחוץ מזה יש היום סמינר והבטחה D: ויהיה הכי כיף ומרגש בעולם!! אנחנו פאקינג עוברים הבטחה!!!!!!11 איזה יום מושלם!!! D: אני בהיי מטורף!

למעלה