אופטימות:)../images/Emo103.gif

טוב

עכשיו זה דיי רישמי אז שתדעו שהצטרפתי למפגש פורום בבה"ד חיל החינוך ביולי 07 :) הקדימו לי את הגיוס!!! איזה אושר עילאי

The Charmd One

New member
אומייגודדד!!../images/Emo79.gif

שנייי אני אראה אותך בטירונות!! אעעע איזה אדירר!../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

tamarosh

New member
חחח איזה מצחיקות תהיו עם כובע ב' ומימייה

חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ונשק ארוך.... [הכל מאהבה ../images/Emo24.gif]

The Charmd One

New member
הורסת שמחות ../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif

אגב תמר, נכון יש רק את הכובעי טמבל המגעילים כאלה? אז כאילו אני לא מבינה איך אפשר להיות עם קוקו נורמלי כשהטמבל הזה חוסם לך את הצורה?

tamarosh

New member
את לא יכולה להיות עם קוקו נורמלי

עם צמה כן אבל עם קוקו גבוה זה לא אפשרי כי אז הכובע מתרומם ותקבלי משפט בנוסח: "כן ענת? הכובע זה לא ליופי. תחבשי אותו כמו שצריך" ../images/Emo6.gif

The Charmd One

New member
וואו אל תשאלי,לא קראתי עיתון כבר יומיים../images/Emo79.gif

נדב אייל היה מרביץ לי ../images/Emo7.gif אני ב8 אלך לראות חדשות ואשלים פערים אבל אני לא רואה את עצמי עושה את מה שהם ביקשו, גם אם אני אתחרט על זה אחרכך אבל די למי יש זמן עם כל המחנק והמסיבת סיום והבגרויות. אני אעשה את זה היפוטתי כזה, אדגיש במרקר בעיתון עצמו או משהו. [די אני כזאת חובבנית גרועה.../images/Emo122.gif]

FELIX inc

New member
תמריק../images/Emo105.gif

מה הסיכוי לקבל בטירונות כובע מצחיה?? ../images/Emo10.gif ככה, במקרה, לעשות עיניים לאפסנאי..

FELIX inc

New member
זה פטור רפואי ../images/Emo122.gif

ואם יעשו לי ניתוח באוזן לפני אז הוא לא יהיה תקף. |:

מרגש ../images/Emo7.gif

חחח וואי ענת אני לא מאמינה שאחרי ארבע (או חמש) שנים בסוף אנחנו נפגשות בטירונות ודייייי אני גדולה מידי :( יהיה לי כל כך מוזר שכולן יהיו קטנות ממני בשנה

The Charmd One

New member
כןן יו זה כזה../images/Emo79.gif

סגירת מעגל מטורפת שלנו [[ ולא נו שש אל תחשבי על זה ככה. את באה עם ניסיון עשיר ושנה עשירה וכולן סתם סתומות שהרגע סיימו בגרות :p ../images/Emo23.gif

חחח נו

אבל אני לא רוצה לחשוב ככה! תחשבי כל הקורס אני אהיה ממורמרת ומתנשאת ואחשוב שכולן קטנות וטיפשות טוב, כשמגיעים לצבא כולם באותו שלב נכון? ואני לא אשים לב להפרש גיל.. נו ככה אמרו

למעלה