אופטימות:)../images/Emo103.gif

stink

New member
חחחחח זה היה משעשע

פעם ראשונה שאני שומעת שזין קטן הוא סימן מאלוהים ../images/Emo6.gif מעניין כמה סנטימ יש לאלוהים ../images/Emo12.gif

טוב, כנראה שאני כבר לא מיוחדת פה..../images/Emo10.gif

אבל עשיתי עגיל בטבור!!!!!!!!!1 אחרי איזה כמעט שנה שאמא אומרת "בסדר, אני אממן" היום נסעתי לאשקלון, שם פגשתי חברה, וביחד הלכנו להתחורר אני בפופיק, היא נזם ודיייייייייייייייייייייייי אני כלכך מאושרת מזה!!:]

svety

New member
סוףסוף, אנחנו נפגשים.../images/Emo190.gif

אחרי שעברו שלוש שנים מהפעם האחרונה שראיתי אותו. אני כ"כ מתרגשת ../images/Emo9.gif כמו ילדה קטנה פשוט....

The Bitter End

New member
היה לי סופשבוע מושלם.

ואני לא מפסיקה להתלהב. והכל מסתדר לי פתאום, ואני נהנית מהחיים. וזה הרגשה כל כך טובה שאני רוצה שתימשך לתמיד.

©big smile©

New member
מחר אני עובדת ../images/Emo13.gif

אני ארוויח משהו כמו 300 ש"ח. מעולהמעולהמעולה. ומתחילת יולי אני מתחילה לעבוד לחודשיים באופן די קבוע, אני מקווה. וזה גם מעולה. כסף זה טוב [רק חבל שיותר מזה אין כלום טוב :\]

MaddyD

New member
אני לבושה כל כך יפה

שמלה צהובה ארוכה מש וקייצית שעלתה לי רק 80 שקל וכפכפים עדינים לבנים ומאופרת יפה והולכים לסאקייה ויהיה נחמד היה לי כזה יום מסריח.מגיע לי

Tin Doll

New member
אני לא מאמינה

דיברתי עם ידיד טוב שלי שאני מכירה כבר 3 שנים בערך, אחרי המון זמן שלא דיברנו וסיפרתי לו מה קרה והוא אמר שהוא בא לירושלים. לקח ת'אוטו מקרית אונו ובא אליי היינו קצת אצלי, דיברנו ויצאנו לאכול וסתם זה עודד אותי קצת, אסור לי להיות לבד אסור אסור אסור יופי ועכשיו הכל חוזר

רייל

New member
זהו, אין יותר ספרות!!!!!!11111

נגמרו זיוני השכל!!!!1 נגמר ביאליק שאומר שאין לו מוזה וכותב על זה שיר! נגמר עגנון! נגמר סמי מיכאל! נגמר שירת המאה העשרים! וימי הביניים! נגמר! נגמר! נגמר!!!1111111 והתחיל החופש!!111 יה בייבי. אני כה מאושרת. טרלהלהלה

Roxanne06

New member
אני פשוט מאושרת

למרות שאני כל כך מאוהבת שכואב לי בכל הגוף ולא הצלחתי להרדם לשנייה כל הלילה, אני הבנאדם הכי מאושר ביקום! זו הייתה אמורה להיות מסיבת פרידה, שאחריה אני לא אראה אותו יותר, אבל לקראת הסוף הוא כל הזמן אמר כמה שהיה כיף ושצריך להיפגש שוב החופש, אז שבוע הבא זה יקרה!! והיי לייט של הערב היה כשרק שנינו ישבנו על הנדנדה והתחלנו לשיר עם המוזיקה את ארמגדון (כולם קוראים לו ככה אז גמאני) והרגשתי פתאום הרגשה מוזרה כזאת שאנחנו פשוט חייבים להיות ביחד ../images/Emo99.gif

greeneye

New member
סיימתי בצפר רשמית! ../images/Emo13.gif

סיימתי את כל הבגרויות, היום הייתה הבגרות האחרונה והלך ממש בסדר ולא נרשמתי לאף מועד ב' אז...סיימתיייייייייי!!! איזה כייייייייייייייייייייייף. יאו אני עדיין לא מעכלת, אבל אני כלכךךךךך מוכנה כבר לצאת לחופש ולהפרד מבצפר סופית! כבר יותר מחצי שנה שאני מייחלת לזה. עעעעעעע אני לא צריכה לתת "פוש אחרון" יותר! זהו! וביום שישי אני ו-2חברות טסות לקוס!!!! והווווו!!!

mkarin

New member
הסתפרתי:]]]

וזה קצר ויפה אעעע!!! עוד מעט אני אצלם ואולי אעלה תמונה../images/Emo3.gif

The Charmd One

New member
יא גם אני הסתפרתי היום../images/Emo79.gif

אבל עכשיו שמתי לב שאת כתבת את זה אתמול אז לאחשוב :p איזה כיף זה להתספר באמצע היום החם הזה אחרי יום שלם בשמש, זה כאילו את חצי-מתקלחת לך בחנות ברחוב. גאוני.[: קיצר אני אשתוק, תתחדשי. ../images/Emo9.gif

למעלה