אופטימות:)../images/Emo103.gif

tamarosh

New member
הוא ענק. וכן זה למשפחות

אבל אנחנו נוסעים עם 3 זוגות חברים... אז כל 2 זוגות שכרו כזה בית. זה יוצא ממש מגניב אה ושכחתי לציין שהבן של הבעלים הוא חבר של פיצ מהקורס קצינים...ככה שהנחה משמעותית בהחלט קיבלנו

josie1986

New member
יו איך אני מקנאה!

הייתי נותנת הכל כדי לנסוע עכשיו לצימר. תהני מתוקה!

EROTOMANIA

New member
../images/Emo18.gif18+ LOLLLLLLLLLL

אתן לא תאמינו הלכתי לשכב עם בחור שעובד איתי אתמול בלילה והיה לו כזההההההההההההה קטן הכי קטן שראיתי בחיי ואני עוד שכבתי עם בחור אסייתי והוא אפילו לא הצליח להעמיד אותו ופשוט צחקתי לעצמי כי ידעתי שזה יקרה למה זה אופטימי? כי בסוף לא שכבתי איתו [דה] וזה כאילו סימן מאלוהים כי ברגע שגיליתי שיש לו ככה קטן =========c ידעתי שאני לא אהנה מזה וכנראה שזה באמת לא היה אמור לקרות מצטערת שאני כזאת אנוכית ומגעילה אבל אני באמת לא נהנית מבחורים עם זין קטן, והייתי עם יותר מדיי כאלה קיצר יצאתי בטוב המספר נשאר אותו דבר וטוב שכך ../images/Emo13.gif

EVE Lights

New member
חח את גדולה ../images/Emo6.gif

גם לי זה קרה פעם ולא עשיתי עם הבנאדם כלום העם איתך קימי ../images/Emo13.gif

svety

New member
../images/Emo6.gif חחחח [זהירות 18+] ../images/Emo190.gif

האמת? שכבתי פעם עם בחור שהיה לו ממש קטן, והוא דווקא אחד הטובים שהיו לי. קטן קטן, אבל מה שהוא ידע לעשות עם המעט שיש לו, ועם הידיים והלשון... |מזילהריר|

EVE Lights

New member
אז זהו שלא תמיד הגודל קובע

אלא הביצועים אבל זין שנראה כמו בוטן איכ

svety

New member
אל תגזימי...../images/Emo190.gif

זה לא היה בוטן... זה הכי קטן שהיה לי. לכי תדעי, אולי יש לי בסיס טוב -מדי- להשוואה? ../images/Emo6.gif

EVE Lights

New member
לא אומרת שהיה לו בוטן

אבל אני אומרת שגם זין קטן מהממוצע יכול לספק אחלה . מניסיון ../images/Emo13.gif (חוצמזה שהרררררבה יותר קל למצוץ)

svety

New member
נכוןו!!!../images/Emo190.gif

זה הדבר הכי מועיל בזין קטן לא נחנקים!!! ../images/Emo6.gif [אבל מה, זין קטן זה מה-זה מכוער. ואת כולך באה עם ציפיות וזה, ואז... קטן! פאדיחות ../images/Emo3.gif]

svety

New member
זה כמו בחורה עם פושאפ Oo ../images/Emo190.gif

../images/Emo3.gif

EROTOMANIA

New member
האסייתי ששכבתי איתו היה מעולה.

אבל לבחור מאתמול בלילה היה באמת קטן. הצלחתי ללהחזיק את כולו עם היד שלי, ויש לי ידיים קטנות!! כאילו הוא ירד לי בצורה מעולה וידע בדיוק מה הוא עושה, הפורפליי היה מדהים, אבל הזין שלו כל כך קטן שזה פשוט.. מצחיק! אני באמת לא חושבת שהייתי מרגישה אותו בפנים. ואני אוהבת זין גדול. אני אוהבת שהוא גדול שצריך להרטיב הרבה לפני שמחדירים אותו אני אוהבת שכואב לי כבר כשהוא מחדיר אותו רק חצי מהאורך אני אוהבת להרגיש כל ס"מ, כל תזוזה קטנה, כל כיווץ שריר, זה פשוט אחד הדברים הכי מדהימים. אין כמו זין גדול. הוא פשוט יפה. כיף להסתכל על זין גדול, להחזיק, למצוץ [ונכון שזה מעייף אבל עדיין], להרגיש בתוכי. וואי רואים שאני בשיא החרמנות. לקולין היה זין מושלם :[[ ארוך, עבה, טעים. טוב דיי לחפור! אני לא יכולה להמשיך להיות לא מסופקת.

Shusho

New member
חחחחחחחחח הרגת אותי

מה אמרת לו? "יש'ך זין קטן, ביי?"../images/Emo12.gif

EROTOMANIA

New member
חח לא אני לא כזאת רעה

לא אמרתי לו כלום לא הייתי צריכה! לא עמד לו בכלל LOL וויתרנו אחרי שירדתי לו הרבה וזה בכלל לא עזר. [ואני טובה בזה!]

nettus

New member
אממממ

קצת קשה לדעת איך הוא בפנים עם הוא לא עמד. קצת קשה להכניס אותו ככה.

למעלה