אגד תעבורה אשדוד

• פותח הנושא FDA
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
מסלול, זמנים, תדירות סתם דברים לא חשובים
מסלול - יש באתר
זמנים - יש באתר. תדירות - פועל יוצא של לו"ז. אולי תנסי להיכנס למערכת המידע החדשה באתר? יתכן שאת עדיין משתמשת במערכת הישנה וכאן המקור לדיסאינפורמציה. בקשר לעמדת מודיעין? אני לא ראיתי עמדות מודיעין מאויש בכל הערים בישראל ובטח שלא בכל הישובים בהם עובדות חברות אחרות. ראית אולי עמדת מודיעין בחולון? עיר עם *קצת* יותר תושבים מנס-ציונה... ובכל זאת, אנשים יכולים להתנייד ממקום למקום: יש מודיעין טלפוני, יש אתר אינטרנט עם כל הפרטים המדוייקים והמעודכנים. כנסי למערכת החדשה באתר אגד ואולי תגלי דברים חדשים. האם ניסית לפנות לאגד ולקבל תשובה על שאלות ענייניות?

אדנת

New member
מסלול - יש באתר
זמנים - יש באתר. תדירות - פועל יוצא של לו"ז. אולי תנסי להיכנס למערכת המידע החדשה באתר? יתכן שאת עדיין משתמשת במערכת הישנה וכאן המקור לדיסאינפורמציה. בקשר לעמדת מודיעין? אני לא ראיתי עמדות מודיעין מאויש בכל הערים בישראל ובטח שלא בכל הישובים בהם עובדות חברות אחרות. ראית אולי עמדת מודיעין בחולון? עיר עם *קצת* יותר תושבים מנס-ציונה... ובכל זאת, אנשים יכולים להתנייד ממקום למקום: יש מודיעין טלפוני, יש אתר אינטרנט עם כל הפרטים המדוייקים והמעודכנים. כנסי למערכת החדשה באתר אגד ואולי תגלי דברים חדשים. האם ניסית לפנות לאגד ולקבל תשובה על שאלות ענייניות?
למסוף כרמלית
כבר שמחתי שאולי קרה משהו ויש מפות מסלולי הקווים בנס ציונה. מהר נכנסתי ו... אכזבה מה שהיה הוא שנשאר יש רק של ראשון. אולי אני באמת לא יודעת איך למצוא את מבוקשי באתר? אודה לך מאוד אם תשלח לי את הקישור למקום המדויק בו אוכל למצוא את מסלול קו 13 בנס ציונה וזמני הנסיעה שלו. תודה רבה.

למסוף כרמלית
כבר שמחתי שאולי קרה משהו ויש מפות מסלולי הקווים בנס ציונה. מהר נכנסתי ו... אכזבה מה שהיה הוא שנשאר יש רק של ראשון. אולי אני באמת לא יודעת איך למצוא את מבוקשי באתר? אודה לך מאוד אם תשלח לי את הקישור למקום המדויק בו אוכל למצוא את מסלול קו 13 בנס ציונה וזמני הנסיעה שלו. תודה רבה.
מערכת המידע החדשה של אגד
תיתן לך מידע על כל קווי אגד. את המסלול תקבלי בצורת רשימת תחנות ולא כמפה. המערכת מאפשרת תכנון נסיעות הכולל גם שילוב של יותר משני קווים. הזמנים מעודכנים בזמן אמת מהמערכת של אגד (אותה מערכת שיש גם לסדרנים) וכוללת גם חלק מהקווים של "קונקס", חלק מקווי "מטרופולין" וכל קווי "אגד תעבורה". קישור

אדנת

New member
מערכת המידע החדשה של אגד
תיתן לך מידע על כל קווי אגד. את המסלול תקבלי בצורת רשימת תחנות ולא כמפה. המערכת מאפשרת תכנון נסיעות הכולל גם שילוב של יותר משני קווים. הזמנים מעודכנים בזמן אמת מהמערכת של אגד (אותה מערכת שיש גם לסדרנים) וכוללת גם חלק מהקווים של "קונקס", חלק מקווי "מטרופולין" וכל קווי "אגד תעבורה". קישור
שוב למסוף כרמלית
מיהרת להגן על אגד ואני מהרתי לשמוח. אין לי צורך במידע של נקודה לנקודה. אני מבקשת בסך הכל לדעת מהו מסלול הנסיעה של האוטובוס העובר במקום מגורי ולאן אני יכולה להגיע איתו. ובאילו שעות הוא עובר ליד ביתי. האם זו בקשה מוגזמת מחברת תחבורה ציבורית לספק מידע בסיסי מסוג זה לפחות על תחנות האוטובוס כפי שעושה אגב חברת דן בתל אביב למשל. נראה לך שבכל פעם שברצוני צאת מהבית ולהגיע למשל לעיריה או לקריית התרבות אני צריכה לבדוק זמנים וקוים באינטרנט. כפי שאמרתי אין לאגד אפשרות לספק את המידע הזה בשום דרך. וכל פניותי הושבו ריקם. וגם הפורום הזה עושה רושם שפנייתי לא מוצדקת "באמת נס ציונה היא עיר שבדרך" וגם אם כן, אז מה? אני משלמת על כרטיס כמו כל נוסע בעיר אחרת.

אוהד11

New member
שוב למסוף כרמלית
מיהרת להגן על אגד ואני מהרתי לשמוח. אין לי צורך במידע של נקודה לנקודה. אני מבקשת בסך הכל לדעת מהו מסלול הנסיעה של האוטובוס העובר במקום מגורי ולאן אני יכולה להגיע איתו. ובאילו שעות הוא עובר ליד ביתי. האם זו בקשה מוגזמת מחברת תחבורה ציבורית לספק מידע בסיסי מסוג זה לפחות על תחנות האוטובוס כפי שעושה אגב חברת דן בתל אביב למשל. נראה לך שבכל פעם שברצוני צאת מהבית ולהגיע למשל לעיריה או לקריית התרבות אני צריכה לבדוק זמנים וקוים באינטרנט. כפי שאמרתי אין לאגד אפשרות לספק את המידע הזה בשום דרך. וכל פניותי הושבו ריקם. וגם הפורום הזה עושה רושם שפנייתי לא מוצדקת "באמת נס ציונה היא עיר שבדרך" וגם אם כן, אז מה? אני משלמת על כרטיס כמו כל נוסע בעיר אחרת.
כפי שכתב לך מסוף כרמלית, מערכת המידה החדשה של
אגד מוסרת לך את הנתונים שאת מבקשת. היכנסי לאתר של אגד, ליחצי על "מערכת המידה החדשה", צייני את מקום המגורים ולחצי על הלשונית :מספר הקו" וכן על התאריך, משום שחלק מהקווים אינם פועלים בשישבת. כאשר תקבלי את הנתונים הללו, לחצי למטה על הלשונית "לו"ז יומי" וכאשר ייפתח הלו"ז לחצי על העמודה השמאלית ותקבלי את פרוט התחנות והלו"ז המשוער של הגעת האוטובוס. לחצי על הלשונית לו"ז הפוך ותקבלי את הנתון בהתאם.

אדנת

New member
כפי שכתב לך מסוף כרמלית, מערכת המידה החדשה של
אגד מוסרת לך את הנתונים שאת מבקשת. היכנסי לאתר של אגד, ליחצי על "מערכת המידה החדשה", צייני את מקום המגורים ולחצי על הלשונית :מספר הקו" וכן על התאריך, משום שחלק מהקווים אינם פועלים בשישבת. כאשר תקבלי את הנתונים הללו, לחצי למטה על הלשונית "לו"ז יומי" וכאשר ייפתח הלו"ז לחצי על העמודה השמאלית ותקבלי את פרוט התחנות והלו"ז המשוער של הגעת האוטובוס. לחצי על הלשונית לו"ז הפוך ותקבלי את הנתון בהתאם.
כפי שכתבתי כבר למסוף...
לא עובד עבור נס ציונה אתה מוזמן לבדוק.

amit1270

New member
שוב למסוף כרמלית
גם בירושלים הגדולה בהרבה מנס ציונה
אין על התחנות כל מידע על מסלולי הקווים ולוחות הזמנים. פשוט ביזיון.

אדנת

New member
מערכת המידע החדשה של אגד
ועוד למסוף כרמלית
ניסיתי למצוא את שעות הנסיעה משכונת מגורי בנס ציונה (כפר אהרון) לקניותר במרכז העיר. המערכת לא יכולה לתת מענה. למה ? ככה. אתה מוזמן לבדוק

ועוד למסוף כרמלית
ניסיתי למצוא את שעות הנסיעה משכונת מגורי בנס ציונה (כפר אהרון) לקניותר במרכז העיר. המערכת לא יכולה לתת מענה. למה ? ככה. אתה מוזמן לבדוק
לא חיפשת טוב...
יש קו 13 לפני שאת עושה חיפוש תבדקי שאת מחפשת נסיעות ליום א'.

Image of me

New member
ועוד למסוף כרמלית
לא, *את* מוזמנת לבדוק בעצמך.
חיפשתי עכשיו מכפר אהרן לקניותר ומצאתי את כל הלו"ז של קו 13 וגם את המסלול של כל נסיעה.

תחנה

New member
מערכת המידע החדשה של אגד
החל מהשבוע המערכת לא תספק מידע על חברות זרות

אורי404

New member
החל מהשבוע המערכת לא תספק מידע על חברות זרות
חבל. נכון ש"אגד" לא היו מחוייבים לכך, אבל זה
נוח למדי וזה מוסיף נקודות זכות לחברה. האם זה זמני בגלל תקלה טכנית או שזה לא יהיה בגלל עניינים אחרים?

אדנת

New member
האחראית על שלטי הקווים היא הרשות המקומית
ולא אגד. הפרטים באתר מדוייקים תמיד, משום שהם מגיעים מהמערכת הפנימית של אגד. ומה לעשות, נס-ציונה היא באמת ישוב שהאוטובוסים עוברים בו...
ומה לעשות שיש גם עמה שגרים שם
מעל 30000 איש אבל מה זה ביננו כמה עשרות אלפי אנשים בדרך?

raminec

New member
האחראית על שלטי הקווים היא הרשות המקומית
ולא אגד. הפרטים באתר מדוייקים תמיד, משום שהם מגיעים מהמערכת הפנימית של אגד. ומה לעשות, נס-ציונה היא באמת ישוב שהאוטובוסים עוברים בו...
מבחינת החוק והתקנות אני מניח שאתה צודק
אבל זה עדיין אינטרס מובהק של החברות תח"צ להשקיע את הכסף ולשים לוחות זמנים ופירוט מסלולים על התחנות ע"מ להקל על החיים של הנוסעים ולתת להם את האינפורמציה הדרושה להם. בסה"כ לא מדובר בהשקעה של מליארדים. אני מעריך שזה יכול להיות אפילו משתלם כלכלית בגלל חישוב מוטעה של נוסעים שלא יודעים מתי צריך להגיע אליהם הקו ותופסים את המונית שירות הראשונה שמגיעה. לפעמים לא מספיק להיות צודק, צריך גם להיות חכם.

מבחינת החוק והתקנות אני מניח שאתה צודק
אבל זה עדיין אינטרס מובהק של החברות תח"צ להשקיע את הכסף ולשים לוחות זמנים ופירוט מסלולים על התחנות ע"מ להקל על החיים של הנוסעים ולתת להם את האינפורמציה הדרושה להם. בסה"כ לא מדובר בהשקעה של מליארדים. אני מעריך שזה יכול להיות אפילו משתלם כלכלית בגלל חישוב מוטעה של נוסעים שלא יודעים מתי צריך להגיע אליהם הקו ותופסים את המונית שירות הראשונה שמגיעה. לפעמים לא מספיק להיות צודק, צריך גם להיות חכם.
לגבי המידע המשלים בתחנות - מסכים איתך לגמרי
לגבי התחנות עצמם - אין מה לעשות, אבל זו לא האחריות של אגד...

raminec

New member
לגבי המידע המשלים בתחנות - מסכים איתך לגמרי
לגבי התחנות עצמם - אין מה לעשות, אבל זו לא האחריות של אגד...
אני מדבר רק על המידע, לא על התחנות
תחנות זו הוצאה יקרה יחסית. הדבקה של לוחות זמנים על לוח זה עניין של כסף קטן יחסית ותועלת כבירה למשתמשים ולמפעיל גם יחד (ביחס להשקעה).

amirv

New member
נו אוהד...
האין זו מהפיכה? אגד הולכת להזמין עכשיו באיזה בית דפוס בגבעתיים 100 מדבקות קטנות ו-100 גדולות עם הכיתוב "פלוס" ולהדביק אותו על 100 מאוטובוסיה. כשהם קצת ישתפשפו יהיה כבר אפשר להשתמש גם וגם - באגד פלוס כשנוח ואגד "רגיל" כשנוח וקצת יותר ברצינות. אין ספק שזה מסריח, זה לא מכרז, ובטח לא תחרות. אבל השורה התחתונה היא שהמדבקות של "תעבורה" האלה מחייבות את אגד (שהיא בעצם בדיוק אותה אגד), לכללים חדשים של "רב-קו" ושל מודיעין שיבוא אולי ב-2008, ולא עוד אגד הבריונית שמסרבת לשתף פעולה. תחרות? ממש לא, אבל הטבת התנאים לציבור, כנראה כן.
רק לידיעה
במסגרת ההעברה ייכנסו 60 אוטובוסים חדשים עירוניים נמוכי רצפה לפעילות, 30 מהם יורו 3 ו-30 יורו 4. זה יקרה בהדרגה לאורך כל השנה הראשונה (בהתחלה באמת נראה אוטובוסים של אגד עם מדבקות).

846

Active member
אולי מישהו נורמלי במשרד התחבורה יסביר פעם אחת
ולתמיד את פשר הדברים הבאים: ".....במסגרת תהליך התחרות בתחבורה הציבורית" כותב מר סיטרמן לצילקר, "נערך המשרד להחלפת מפעיל התחבורה הציבורית באשדוד, מ'אגד' לחברת 'אגד תעבורה'." הרי משרד התחבורה מחליף בהחלטה שרירותית את המפעיל מאגד לחברת הבת. איזו תחרות יש כאן ? הרי כיום יש מונופול אחד ובסוף החודש יגיע מונופול חדש מאותה משפחה. איזו תחרות ? עם מי התחרות ? הכל קוסמטיקה של משרד התחבורה, בדיוק כמו "השיפור" במודיעין ובעוד מקומות
אוהד: אתה צודק שאולי
אמור להיות מיכרז אבל.... האם אתה מצפה שעשרות ומאות נהגי אגד יפוטרו וילכו הביתה? איזה טעם אתה מוצא בלפרק את סניפי אשדוד ונתניה של אגד ולהרוס את מקור הפרנסה של מאות משפחות? ולכן יש הסכמה להעברת קווים מאגד לאגד תעבורה ע"מ לצמצם את הוצאות משרד התחבורה, ולעומת זאת במיקרים אחרים אגד תעבורה לא מורשת להשתתף בחלק מהמיכרזים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה