אגד תעבורה אשדוד

• פותח הנושא FDA
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

urilei

New member
מעניין שעל תשובות כאלו אתה לא עונה
לך תחפש מישהו אחר לנסות עליו את הדמגגויה הזו
כי עלי זה ממש לא עובד על התירוץ הזה של אגד הגנתי כבר לפני הרבה זמן, אני לא אטרח לענות כל פעם מחדש על אותו טיעון אם אגד הייתה חסידה גדולה כל כך שי כרטוס משותף, תוך חודשיים היו אחלה קוראי קליפסו בכל האוטובוסים. אם GPS לקח פחות משנה, אז זה בטח.

אולי מישהו נורמלי במשרד התחבורה יסביר פעם אחת
ולתמיד את פשר הדברים הבאים: ".....במסגרת תהליך התחרות בתחבורה הציבורית" כותב מר סיטרמן לצילקר, "נערך המשרד להחלפת מפעיל התחבורה הציבורית באשדוד, מ'אגד' לחברת 'אגד תעבורה'." הרי משרד התחבורה מחליף בהחלטה שרירותית את המפעיל מאגד לחברת הבת. איזו תחרות יש כאן ? הרי כיום יש מונופול אחד ובסוף החודש יגיע מונופול חדש מאותה משפחה. איזו תחרות ? עם מי התחרות ? הכל קוסמטיקה של משרד התחבורה, בדיוק כמו "השיפור" במודיעין ובעוד מקומות
אוהד אין תחרות בתחץ ,הדבר היחיד שהושג
ירידת מחירים לנוסע ,ובמיקרים רבים ירידה ברמת השירות של המפעילים האחרים ,אפשר לאמר מה שהזול לפעמים עולה ביוקר .

אוהד11

New member
אוהד אין תחרות בתחץ ,הדבר היחיד שהושג
ירידת מחירים לנוסע ,ובמיקרים רבים ירידה ברמת השירות של המפעילים האחרים ,אפשר לאמר מה שהזול לפעמים עולה ביוקר .
מסכים אתך, כי אין תחרות בתחב"צ וכי המחירים
ירדו במרבית המקרים, אך לא בכולם. הירידה היא ברמת השרות ובתנאי העבודה של העבדים, ואנו עדים לחלק מהירידות בשרות ובתנאים, אבל למי אכפת ......

levikon

New member
מסכים אתך, כי אין תחרות בתחב"צ וכי המחירים
ירדו במרבית המקרים, אך לא בכולם. הירידה היא ברמת השרות ובתנאי העבודה של העבדים, ואנו עדים לחלק מהירידות בשרות ובתנאים, אבל למי אכפת ......
מישהו בדק את הטענה השנייה באמת?
האם באמת תנאי העבודה של נהגי האוטובוסים ירדו במהלך 10 השנים האחרונות? אני לא כל כך בטוח בכך.

846

Active member
האם באמת תנאי העבודה של נהגי האוטובוסים ירדו במהלך 10 השנים האחרונות? אני לא כל כך בטוח בכך.
כן בהחלט! בשקלים שלמים ונקובים!

אוהד11

New member
לב, תנאי העבודה של הנהגים ירדו גם ירדו מאז
החלה הרפורמה המהוללת. כידוע לך, כאשר החברה בבעלות פרטית הבעלים מעוניינים למקסם את רווחיהם והם משיגים את הדבר בכל מיני צורות, כאשר הבולטת שבהם היא תנאי העבודה. להזכירך, יש שכר מינימום שנפוץ מאוד והוא פונקציה של אותו רצון למקסם רווחים על גבי העבדים

levikon

New member
לב, תנאי העבודה של הנהגים ירדו גם ירדו מאז
החלה הרפורמה המהוללת. כידוע לך, כאשר החברה בבעלות פרטית הבעלים מעוניינים למקסם את רווחיהם והם משיגים את הדבר בכל מיני צורות, כאשר הבולטת שבהם היא תנאי העבודה. להזכירך, יש שכר מינימום שנפוץ מאוד והוא פונקציה של אותו רצון למקסם רווחים על גבי העבדים
שוב, הכל טוב ויפה אבל אני רוצה איזה קישור
למחקר ולא משחקי נדמה לי והסברי הצע וביקוש על רגל אחת...

אוהד11

New member
שוב, הכל טוב ויפה אבל אני רוצה איזה קישור
למחקר ולא משחקי נדמה לי והסברי הצע וביקוש על רגל אחת...
למה משחקי נדמה לי. אנחנו חיים פה בארץ יום יום
ורואים וקוראים מה נעשה. סטטיסטיקה כמו שאתה רוצה זה משחק בנדמה לי. כאשר אנשים מקבלים שכר נמוך יותר ממה שקיבלו אלו עובדות

levikon

New member
למה משחקי נדמה לי. אנחנו חיים פה בארץ יום יום
ורואים וקוראים מה נעשה. סטטיסטיקה כמו שאתה רוצה זה משחק בנדמה לי. כאשר אנשים מקבלים שכר נמוך יותר ממה שקיבלו אלו עובדות
לא, זה לא. לא סתם אמר פעם דברים שרואים
מכאן לא רואים משם.

אוהד11

New member
מכאן לא רואים משם.
לב, הרשה לי לומר לך ממרום גילי ומכל חיי כאן
בארץ. בתוך עמי אני יושב, עבדתי במספר מקומות עבודה ובתנאי שונים ואני מכיר ויודע. בתיאוריה הדברים נפלאים, בפועל הדברים שונים לחלוטין, וחכמי הכלכלה יושבים להם, לדאבוני, במגדל השן. אין מה לעשות, יש הרבה תחמנים שרוצים לעשות כסף ומציבים תנאי עבודה בלתי חוקיים ובלתי הגיוניים. אנשים נאלצים לקבל את התנאים הללו, כי זו האפשרות שלהם להתפרנס. אתה מוזמן לשאול את נהגי קונקס ומטרופולין, שאתה נהנה להלל ולשבח את שרותיהם, כמה הם משתכרים, כמה הם מקבלים בסוף החודש אחרי כל כך הרבה שעות על הכביש בתנאים לא תנאים ולהשוות את הנתונים הללו לספרי הכלכלה ולפרסומי הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה. תעשה אז את החשבון ואת ההפרש ותדע

mister K

New member
מכאן לא רואים משם.
שאל את נהגי קווים למשל כמה הם מרוויחים...
ותשווה לשכר בדן ובאגד. פשוט וקל ולא צריך להסתמך על שמועות כדי להוכיח את זה.

eman70

New member
אולי מישהו נורמלי במשרד התחבורה יסביר פעם אחת
ולתמיד את פשר הדברים הבאים: ".....במסגרת תהליך התחרות בתחבורה הציבורית" כותב מר סיטרמן לצילקר, "נערך המשרד להחלפת מפעיל התחבורה הציבורית באשדוד, מ'אגד' לחברת 'אגד תעבורה'." הרי משרד התחבורה מחליף בהחלטה שרירותית את המפעיל מאגד לחברת הבת. איזו תחרות יש כאן ? הרי כיום יש מונופול אחד ובסוף החודש יגיע מונופול חדש מאותה משפחה. איזו תחרות ? עם מי התחרות ? הכל קוסמטיקה של משרד התחבורה, בדיוק כמו "השיפור" במודיעין ובעוד מקומות
סוקר טוב אליהו. כל מהות הרפורמה היא אך ורק
שבירת העבודה המאורגנת. משרד האוצר רוצה שנהגי התח"צ יהיו עובדי קבלן בשכר מינימום, וזה מה שהוא מקבל. וזה כנראה ההבדל בין אגד הרגילה, שבה יש חברים, והשכירים שיש מאורגנים בוועד, לבין אגד פלוס פלוס, שסביר להניח ששם יש רק חוזים אישיים, בלי וועדים, שמבוססים על שכר מינימום + בונוסים. ויבוא יום והדבר הזה יתפוצץ לנו בפנים. כמו שסיפרתי פה כבר, כשהייתי בשימוע של וועדת סדן, דיברו שם נציגים של אחת החברות שמפעילות אשכול קווים, וסיפר איך הוא לא מוצא נהגים, ושהוא רוצה שיהיו בענף עובדים זרים מרומניה, או פלסטינים מהשטחים...

אוהד11

New member
שבירת העבודה המאורגנת. משרד האוצר רוצה שנהגי התח"צ יהיו עובדי קבלן בשכר מינימום, וזה מה שהוא מקבל. וזה כנראה ההבדל בין אגד הרגילה, שבה יש חברים, והשכירים שיש מאורגנים בוועד, לבין אגד פלוס פלוס, שסביר להניח ששם יש רק חוזים אישיים, בלי וועדים, שמבוססים על שכר מינימום + בונוסים. ויבוא יום והדבר הזה יתפוצץ לנו בפנים. כמו שסיפרתי פה כבר, כשהייתי בשימוע של וועדת סדן, דיברו שם נציגים של אחת החברות שמפעילות אשכול קווים, וסיפר איך הוא לא מוצא נהגים, ושהוא רוצה שיהיו בענף עובדים זרים מרומניה, או פלסטינים מהשטחים...
ברור, רוצים לשלם רבע או שליש ממה שמשלמים כיום
ובשביל זה יקבלו פיליפינים, תאילנדים, נפאלים ועוד נדכאי העולם. אגב, יש כאלף איש במחנה הפליטים בקציעות, אפשר להעסיק אותם בשכר רעב, כי להיות רעבים הם ממילא יודעים

mister K

New member
זו המהות העיקרית של הרפורמה...
כחלק ממשנתו המהוללת של ביבי נתניהו. הנזק שנגרם כתוצאה מכך לענף התחבורה הציבורית עצום וזה מתבטא כמובן קודם כל ברמת השירות לנוסעים. לעומת זאת, בעלי ההון השולטים בחברות החדשות צוחקים כל הדרך אל הבנק. חייבים לשים לזה סוף כמה שיותר מהר אך לצערינו המצב האבסורדי הזה רק הולך ומחמיר כשעוד ועוד אשכולות קווים יוצאים למכרזים.

FDA

New member
זו המהות העיקרית של הרפורמה...
כחלק ממשנתו המהוללת של ביבי נתניהו. הנזק שנגרם כתוצאה מכך לענף התחבורה הציבורית עצום וזה מתבטא כמובן קודם כל ברמת השירות לנוסעים. לעומת זאת, בעלי ההון השולטים בחברות החדשות צוחקים כל הדרך אל הבנק. חייבים לשים לזה סוף כמה שיותר מהר אך לצערינו המצב האבסורדי הזה רק הולך ומחמיר כשעוד ועוד אשכולות קווים יוצאים למכרזים.
אגד תעבורה =אגד
מה תגידו שאגד תעבורה מפרסמת ברכות לעיר על כניסתה על אוטובוסי אגד . האם היה עוד חברה חדשה בארץ שפרסמה על האוטובוסים של החברה היוצאת?

אני דורש בכל תוקף נהגות תאילנדיות שיודעות
גם לעשות מסאז ,גם נהגות רומניות יתקבלו בברכה ,והנהגות הפיליפיניות בכלל יהיו סבבה ,מי אמר שההפרטה לא טובה ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה