כן, יכולאין לך גירסה נוספת למה?
אתה אלוף בלכתוב אבל לא את העיקר אני עוד לא הצלחתי להבין את "מלחמת הגירסאות" שאתה מנהל. ובאופן כללי, זה שסיפרו לך משהו זה מצוין, אבל מי אמר שזאת הגירסה הנכונה היחידה והמדויקת? לכל אחד יש את האינטרס שלו וכל אחד יספר לך מה שהוא רוצה שתדע. גם חברי כנסת. ולגבי הכרטיס השעתי: כמה פעמים בחייך השתמשת בכרטיס ובכמה מהם הפסדת כסף ולא זכית לקבל את השרות עליו שילמת? האם יש כאן ירושלמים ש"ניפגעו" בעיקבות השימוש בכרטיס? האם מישהו יכול לתת דוגמא?
קודם כל, שאלתי פה בפורום בכל הזדמנות אפשרית אם מישהו יודע על גירסה אחרת לסיפור הנ"ל, ואף פעם לא ענו לי, לכן אני מניח שאין גרסה אחרת ונותר לי להאמין שהגרסה ששמעתי משנלר היא הנכונה והמדוייקת. עכשיו קח דוגמה מאוד פשוטה מהחיים שקוראת לכולנו כמעט כל הזמן עליתי על קו אפילו בראשל"צ לצורך העניין (כי אני לא מכיר את ירושלים לעומק), עליתי על קו 14. שילמתי לנהג והתיישבתי וברמזור ראיתי שמאחורי נמצא קו 85 (שזה אותו מסלול אבל עם סיבוב מיותר אחר פחות שחוסך 8-10 דקות נסיעה) אני בטוח שגם בירושלים יש קווים מאספים יותר ומאספים פחות. - כמה אנשים אתה מכיר שהיו משלמים מראש לנהג עוד שקל בשביל שאולי יעבור מאחוריהם קו מהיר יותר? - כמה אנשים אתה מכיר שלא יעשו את זה, ירדו מהאוטובוס, וישלמו מחדש לנהג בקו המהיר עוד 5.5 ש"ח כדי לחסוך 10 דקות או אפילו 20? התשובה לשתי השאלות האלה היא - אף אחד. והנה כאן בדיוק הפגיעה בציבור הנוסעים. בחו"ל אני יודע ששילמתי בשביל להגיע, ואני יכול לעשות את זה איך שאני רוצה. פה לא. הנה עוד דוגמה. אני יודע שיש לי 30 דקות נסיעה, ואחרי זה עוד 10 דקות הליכה. כשאני יורד אני יודע שיש שם קו בתדירות לא מאוד גבוהה שיכול לחסוך לי את ה-10 דקות הליכה האלה. כמה אנשים ישלמו תשלום נוסף ומראש בשביל לחסוך את ה-10 דקות האלה? גם כן סביר להניח אף אחד. אז אגד לא מרוויחה עוד כסף ונותנת שירות יותר גרוע לנוסע. ועוד לא דיברנו בכלל על זה שכשאתה קונה את הכרטיס הזה אתה מפסיד הנחת כרטיסיה, ועוד לא דיברנו על זה שהפתרון הזה, כמה שהוא גרוע, בהרבה מקומות בארץ אפילו הוא לא קיים.