מסכימה עם כולם ומוסיפה
כל מי שאמרה צדקה קודם כל שיהיה הריון בריא ואת צריכה לשמור על עצמך וזה אומר גם לא להילחץ מכל מני דברים קטנים ולא חשובים כמו שטיפת כלים, אני יודעת שאולי אצלכם זה אישיו חשוב שאני רואה שמעורר בעיות אבל אם את בהריון ועוד בסיכון את צריכה לא רק לנוח גופנית אלא גם נפשית ולהניח לכל הדברים הללו.
גם אני למשל לא עושה כלים את חמיי, משתי סיבות האחת, אף אחד לא עומד בסטנדרטים שלהם של שטיפת כלים ושנית אני לא מסכימה עם הדרך שהם שוטפים כלים שלפי דעתי מאוד בזבזנית (גם שטיפה שאני אישית הייתי מכניסה לארון, אבל הם מכניסים את זה למדיח).
גיסתך היא לא ממש חלק מהבית מבחינת התרבות של ההתנהלות השוטפת והאירוחית וכמו שאמרו היא אולי באה מרקע אחר שבו יש דרישות אחרות, אולי שהיא אמרה שהיא עשתה חצי היא התכוונה שאחיך (בן זוגה) יבוא להחליף אותה? אולי ככה זה בביתה?
ובקשר לגברים שלא מזיזים את בתחת שלהם ועוזרים: קודם כל זה לא בושה, ותגידי לבן זוגך שזה רק יגרום לך להעריך אותו יותר ומה זה משנה מה כולם יחשבו?!
בנוסף אבא שלי היה נסיך קטן בבית עם ארבע אחיות, הוא לא הניף אצבע אף פעם ולצערי (ולצערה) אמא שלי גם ויתרה לו. עכשיו הוא נשוי מחדש ואישתו (שאגב גם מעדות המזרח) הכניסה אותו לתלם והוא כמו טאטאלה מפנה מהשולחן, עושה כלים, מבשל ואין בזה שום בושה.
אז הרגלים גם של עדה שלמה אפשר לשנות.