wand

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

ocean gypsy

New member
אין לי לא סורק ולא מצלמה במחשב...

אז זאת קצת בעיה בשבילי, אבל אני מבטיחה שמתי שאני אוכל אני אצלם את המזבח שלי ואבקש מחברה שלי שתסרוק אותו, ואחד מהפגיונות שלי הוא בדיוק כמו הפגיון שלך, זה פגיון ממש יפה וממש חביב אבל הידית שלו יותר כבדה מהלהב וזה מעצבן ומפריע..., סה"כ המזבח שלך יפה, פשוט לא מעוצב בסגנן שלי אבל כל אחד הסגנון שלו:). אסתי.

../images/Emo32.gifאתם יודעים שיש לי פיגיון../images/Emo35.gif

תגידו לי איך הוא..
אגב - קניתי אותו בריקושט ב-150 ש"ח
(יחסית זול..) ויש שם עוד פיגיונים וחרבות גדולות והכל אמיתי כן
ויחסית - לא יקר שם.. אז רוצו במוניכם

jbu

New member
ממש יפה,אחלה,10,פצוץ נהדר!!! לא?

לזה אני קראה פגיון !

1Prophecy

New member
גה לא פיגיון...!

מצטער לאכזב אותך אבל זו חרב מזרחית. פיגון אמיתי צריך ליהיות חד משני צדדיו, ובעל ידית שחורה. ראה את הפגיון שלי לדוגמא.

1Prophecy

New member
../images/Emo117.gifבאמת שלא היית צריך להגיד את זה!

C'to ai se mory antei shi nitch odate no ai sestei sefatch nimik...

L e s t a t

New member
מצטער לאכזב אותך

אבל פגיון לא חייב להיות חד משני הצדדים וישר. זה כמו שתאמרי שקאטאנה היא לא חרב כי חרב צריכה להיות באורך מאוד מסויים עם צורה מאוד מסויימת. מה שיש לבחורצ'יק זה פגיון מעוקל, בוודאי ערבי.

the_hermit

New member
יש הבדל בין המונח המילולי לריטואלי

פגיון (עד כמה שאני יודע) כן חייב להיות חד משני הצדדים וישר. כך לפחות לפי כל מה שיצא לי לקרוא. לפי הGD הA.A וכיוצ"ב יש גם עניין של שמות וסיגילים שיופיעו על הפגיון אבל זה כבר משהו אחר.

L e s t a t

New member
האמת היא

שפגיון לא חייב להיות חד משני הצדדים וישר - פגיון ערבי זה לא פגיון? על אחת כמה וכמה במונחים מאגיים כשמדובר במשהו יותר סובייקטיבי..

Swicca

New member
חחחחחח.....

.... יש לי בדיוק אותו פגיון ..... אור ואהבה ,שימי.

dopey_wizard

New member
הפגיון של דומה ל

אקדח שיש לסבא שלי ברוסיה.. באמת! ממש ממש דומה לו.. בכול מקרה, חרב יפה מאוד, אני אישית לא הייתי עובד איתה.. הפגיון הראשון שלי היה סכין מטבח פשוטה ידית שחורה, כזאת קטנה, וביגלל שכולכך לא היתחברתי איתה אז חידדתי אותה משני צידיה.. לדעתי זה משהו חשוב בפגיון, זה כמו לפתוח מעגל ולדמיין ריבוע..

Shwortz

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

דווקה ממה שאני קראתי הפגיון אינו חייב להיות חד כלל אם כי בימים הקדומים אכן השתמשו בפגיון עם להבים חדים. בסך הכל זה לא מי-יודע-מה משנה איזה מן פגיון יש לך כל עוד נוח לך איתו. אפילו אם זה פגיון היסטורי ממלחמת העולם הראשונה שמעולם לא חשבו להשתמש בטקסים דתיים זה לא משנה כי בסך הכל זה חפץ. לא משנה אם הוא עתיק או מודרני, אינדיאני או טורקי, פאגאני או קלטי זה עדיין רק חפץ. את הוא שנותן לו את הכוח. אפשר גם לא להשתמש בפגיון כלל למרות שלדעתי פגיון וגביע הם חובה בגלל המשמעות הסימבולית שלהם (הפגיון מייצג את האל והגביע את האלה)

the_hermit

New member
לשוורץ וגם לשחרחר

שוורץ - מן הסתם זה תלוי במסורות. אני מניח מההודעה שלך שאתה וויקאני. בוא נגיד שלויקאנים פחות חשוב הדיוק בכלים או בכלל בעבודה, כי הם פחות עובדים עם טבלאות של הקבלות. בgolden dawn זה יותר חשוב. לא נדון פה על איזו מסורת יותר 'עוצמתית' או איך שתרצה לקרוא לזה. שחרחר - תקרא את ההודעה לפני שאתה משיב עליה. או שאתה לא יודע מה זה ריטואלי. תפנה למילון.

Shwortz

New member
...

למעשה אני אקלקטי ולא וויקני למרות שלקחתי הרבה מהוויקה. לדעתי אין מסורת יותר 'עוצמתית'. זה הכל תלוי במה שהאדם מתחבר איתו. אני לא ממש מתמצא במסורת ההרמטית אז אני לא ממש יכול להדיג מה חשוב בה או לא ועם מה אני מתחבר יותר. אבל אני אוודה שאני אקרה את הספרים באתר שלך על הנושא =)

the_hermit

New member
צודק, ההתחברות חשובה יותר מכל

אבל קיימות דרכים יותר עוצמתיות. זאת דעתי, בכל אופן...

1Prophecy

New member
מי אמר?!?!

אני וויקאני ומאוד חשוב לי "הדיוק" בכלים והאסטטירה שלהם. לדעתי כל אחד צריך לבחור את הכלים שהוא חושב שמתאימים ושהוא מתחבר אליהם.

jbu

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;-

איזה באסה!!! תראו את הכילים שלכם לי יש קופסאת נעליים עם שני סוגי קטורת ואחד ווניל, סכין שאני מדביש להראות אותו חבילת נראות ב-10 ש"ח שקנאתי מהסופר (ממדף של מוצרים משאנטי) אבל יש לי מלא חומר,מטה דק אבל עם הרבה אנרגיות (בדוק) 5 שמנים שונים ושנים מאותו סוג (אני לא יכול לומר איזה),3 קוביות וכמה מטוטלות,אבן קוורץ לכישוץ ללמודים שאני מתכנן כבר מעל לחצי שנה,מבער של קטורת מגניב פסיכודאלי כזה אבל שאני השאלתי מאחותי, וחבל למעגל.
;- למה למה אין לי דברים כמו שלכם !!! מאיפו הישגתם ת'כסף? אני מצטער שעילעתי את הנושא. משפט לנחמה:לא צריך הרבה כלים לכישוף, משום שהכלי הכי חזק הוא המוח שלך!!!

למעלה