wand

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

jbu

New member
wand

טוב קראתי שצריך להכין אותה מהעצים הקדושים: apple, elder, willow, oak, hazel , cherry וכול עץ אחר שנותן פרות, זה נכון? כלומר אפשר להכין את זה מעץ שקד?

jbu

New member
וזה נכון (למיטב ידעתי,של ספר אחד

וזה נכון ,למיטב ידעתי,של כמה אתרים וספר אחד (שבשמים ובארץ....), אבל שמעתי שעצים כאלו יותר טובים, מה התכונות של עץ שקד? ושל אפרסק?

L e s t a t

New member
אני לא מבין גדול בעצים אבל אני משער

שמדובר במשהו יותר סובייקטיבי. בל נשכח שישנם אנשים שאלרגים לסוגים מסויימים של עצים.

jbu

New member
אני מדבר מבחינה של

תכונות של צמחים וכדומה, כמו שעץ תפוח מקושר לאהבה...

dopey_wizard

New member
בעיקרון

בלי לפרט יותר מדי.. תכונות של שקד זה: הצלחה ושפע, וחוכמה. ושל אפרסק: גירוש וסילוק (שדים\אנרגיה שלילית), שלום ושלווה, ואהבה. לדעתי עצים טובים לשרביט הם: -אקליפטוס (ריפוי, הגנה ושמירה, שלום ושלווה.) -לימון (טיהור, הגנה ושמירה, קידוש, אהבה וחברות.) -אלון (הגנה, בריאות, מזל, כוח וחוזק) -עץ סנדל (אלגום) (הגנה ושמירה, רוחניות, ריפוי, סילוק שלילה, טיהור, מאזן וטוב לריכוז) -זית (שלום ושלווה, שמחה ואושר, טוהר, ניקוי וקידוש, סילוק שלילה.) -אורן (הגנה, עוצמה, ריפוי, חכמה) השרביט שלי היא מבמבוק מיוחד דק וקשה, יש בו כמה תוספות.. (כמו קריסטל, רונות, חריטות שונות, ועוד..) לך אם מה שמושך אותך..כול עץ יהיה טוב..

A lost angel

New member
שלי מעץ אורן,

למרות שזה בכלל לא משנה אילו תכונות נושא העץ. מה שחשוב זה ההקשדה של השרביט למאגיה, והחיבור שלו לבעליו.

jbu

New member
שלי צמח מתוך סייח וורדים!!

חשבתי שזה אפרסק אבל עכשיו יכול להיות שזה עץ שקד (מי שבא לקות אותו אמר לי) אבל בסוף שכנעתי את אמא שלי לעביר את העץ והוא בלי עין הרע חיי בגינה הקדמית של הבית. חבר שלי אמר שנחושת זה חומר טוב, היש אמת בדבר?

dopey_wizard

New member
טוב.. החלטתי לשים תמונה

של המטה היפה שלי שאני כולכך אוהב... הכלי הכי ותיק שיש לי מכול הדברים שיש על המזבח ובארונות שמעליו ומתחתיו (יש הרבה) תהנו..

dopey_wizard

New member
קריסטל קוורץ

שמחובר בעזרת דבק אבל גם כיסתי אם איזולירבן בשביל היופי..

dopey_wizard

New member
זה כי אתה עיוור!

לא, סתם, זה ביגלל שהם חרותים והם קטנים מכדי שהמצלמה הלא מפותחתשלי תתפוס..

A lost angel

New member
החלטתי לשים גם תמונה של החפצים

שלי

dopey_wizard

New member
בצד שמאל ליד הפגיון

זה פעמון?, הוא מאוד יפה.. וביכלל אחלה כלים... והנה תמונה של המקדש שלי (מזבח), לא ממש רואים משהו, וזה רק חצי, כי לא רואים מה יש בארון שלמטה ובמדפים שלמעלה, וגם בצדדים, אבל בכול זאת.. זה יספיק..

A lost angel

New member
כן, זה פעמון.

הפעמון הזה הוקדש במיוחד לגירוש רוחות ושדים, ולצערי, יצא לי להשתמש בו הרבה. להראות את המזבח זה קצת יותר מדי חשיפה בשבילי.. כשאני אחזור הביתה יש סיכוי שאני אצלם את המקום שבו אני מחזיקה את כל המצרכים
ובינתיים - לומדים.

1Prophecy

New member
../images/Emo16.gifנכון..

ודרך הגב אהבתי את הפעמון. מאוד מיוחד.

למעלה