היי פנוי...
קודם כל - לא אמרתי שאם גבר מתקשר, הוא מעוניין! אמרתי שמי שמעוניין - מתקשר. מי שלא מתקשר - סימן שהוא לא מספיק מעוניין, אין טעם לבזבז עליו אנרגיה ובטח שלא ליצור איתו קשר. עכשיו נעשה היקש לוגי: לא מתקשר = לא מעוניין, מתקשר = רוב הסיכויים שמעוניין במשהו. ה"משהו" הזה יכול להיות גם דבר אחר, למשל: הוא רוצה לשמור על קשר כי יש לו איזה אינטרס (נגיד סיפרתי לו על קשרים שיש לי שיכולים לעניין אותו או כל אינטרס אחר). ויכול גם להיות שהוא מתקשר כי הוא מעוניין בסטוץ. ויכולות להיות עוד סיבות. אני לא אומרת שאם גבר מתקשר אחרי דייט, סימן שהוא כבר כולו מאוהב ורוצה קשר רציני עם אותה בחורה. כדי לדעת לאן זה מתפתח צריך להמשיך לצאת, ולראות איך הדברים מתקדמים. אחרי הכל, דייט ראשון הוא רק דייט ראשון. כל מה שאני אומרת זה שגבר שלא מתקשר אחרי דייט ראשון, לא שווה מחשבה נוספת. הוא לא מעוניין, וזה לא מעניין למה. את שאר הדברים שכתבת - אני לא חושבת. הלאה: אתה מאוד טועה לגבי הראייה של גבר חזק / חלש. גבר שמשחק משחקי אגו ולא מתקשר, או חושב שאם הוא מתקשר זו תהיה "התחנפות" לדבריך, למרות שהוא מעוניין, הוא בפירוש לא גבר חזק או עם ביטחון. להיפך. הוא גבר שכנראה לא מרגיש מספיק בטוח בעצמו ולא מסוגל לעשות צעד. אז הוא משחק משחקים, מה שכמובן מעיד על חולשה. ודאי שאנחנו לא רוצות גבר סמרטוט. אנחנו רוצות גבר שיהיה גבר. שיידע ליזום, לחזר, וכמובן שיתקשר. אתה הרי רוצה להשיג משהו - אותנו - ברור שאתה תתקשר. ואין שום סיבה שתפחד להתקשר או שתשב ותחכה (כמו בחורה?) שאנחנו נתקשר אליך. זה בערך הדבר הכי פחות מושך בעולם, והכי מסווג אותך כלא רציני. (ושוב, אני לא אומרת שמי שכן מתקשר הוא בהכרח רציני - אבל מי שלא מספיק חשוב לו כדי להתקשר, הוא בהכרח לא רציני). מן הסתם, אם אותו גבר יתקשר והבחורה תסנן אותו שוב ושוב, או תגיד לו שהוא יכול ללכת לחפש, או שהיא מעדיפה להתראות עם נסראללה מאשר להיפגש איתו שוב, הוא לא יתחנן ולא יוריד מכבודו העצמי כי הוא יודע מה הוא שווה. אבל כן, גבר אמיתי פועל כדי להשיג את מה שהוא רוצה ובטח שלא מתנהג בצורה ילדותית שאין בה שום הגיון, כמו - לחכות לטלפון מהבחורה, למרות שהוא מעוניין... ודבר אחרון - אנחנו לא נמנעות מלהתקשר כי אנחנו משחקות. אני לפחות, ממש לא משחקת. אני מראה לגבר שאני מעוניינת ונותנת לו להתקשר. כי אני יודעת שאם הוא רוצה, הוא יתקשר. כשהוא מחייג אליי אני שמחה על הטלפון ממנו, שואלת לשלומו, ואם יש לי עניין, נפגשת איתו שוב. אם אני לא רוצה לראות אותו יותר, אני אגיד לו את זה. שום משחקים. כמובן שבהמשך, גם אני אתקשר אליו - הרי לא מדובר במשהו חד צדדי. אבל הטבע של גברים הוא לחזר, וכאשר בחור באמת מעוניין הוא יחזר. ככה זה. אם הוא בכל זאת מאוד מעוניין אבל בוחר לשחק כל מיני משחקים, בחיי שהוא לא מעניין אותי. וכן, אני יודעת שיש גם הרבה נשים שמשחקות כל מיני משחקים, מפחדות להראות שהן מעוניינות (למשל כאלה שקראו את "למה גברים אוהבים ביצ'יות), הפכפכות וכו'. ואני מאוד מתנגדת לזה.