The Book Of Black Magic

gwizard

New member
האם אני מרגיש נימה של חוסר סבלנות ?

בעיני ההשוואה של ארדן היא רלוונטית, אך אם אתה מתעקש.... אתה רוצה לדעת איך פועלת מטוטלת. אתה קורא בספר אחד שיטה א ובספר שני שיטה ב אשר לא לגמרי מסתדרת עם שיטה א. האם אתה תדע איך המטוטלת פועלת באמת רק מקריאת ספרים ? לא. אתה תדע את זה רק כאשר תרים את התחת מן הספה ותתחיל לנסות. כמובן שלנסות ללא קריאת הספרים זה יותר קשה כי צריך לדעת מאיפה להתחיל, אבל *רק* קריאת ספרים לא תביא אותך למטרה - לדעת איך המטוטלת עובדת.

גם אם תפעיל מטוטלת

זה לא אומר שאתה תדע איך מטוטלת עובדת, וזה כלל לא רלוונטי בשביל המטוטלת, או עבורך, לדעת כיצד היא עובדת. אתה תדע איך להפעיל מטוטלת, כל מה שאחרי זה הוא פילוסופיה. חוסר סבלנות לדוגמאות לא רלוונטיות? כן. בהחלט.

gwizard

New member
אם כבר דוגמאות לא רלוונטיות...

אנחנו מדברים כאן על קריאת ספרים מרובים מול קריאת ספר בודד או שניים ועשייה במקביל. אף אחד לא דיבר על עשייה בלבד אז אל תנסה לסלף את מה שאמרתי. פילוסופיה ? ממש לא ! אם אתה תדע איך המטוטלת עובדת אז אתה תדע להשתמש גם במטוטלת, גם בקלפי טארוט וגם בכדור בדולח. בעצם, קיבלת 3 במחיר 1, לא תקנה ?

SVS1

New member
במיוחד בשבילכם "זקני הפורום"

הנה, תהנו: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%98%D7%95%D7%98%D7%9C%D7%AA http://en.wikipedia.org/wiki/Pendulum עכשיו אפשר לחזור לנושא? :)

spiral dancing

New member
ברור שכן

ולצורך העניין אתה תדע גם לקרוא בקפה וגם בקרביים של תרנגולת (אם ממש ממש בא לך) אני ממש מופתעת שמישהו בדרגתך לא יודע את זה זה כמו כישוף, משנה אם אתה יודע כישוף נרות, כישוף פיות, כישוף ריקוד או כישוף עשבים כדי שהוא יעבוד? ממש לא מכשף טוב יעבור בין כולם ויעבוד עם כולם באופן טבעי ומושלם להשגת המטרות הרצויות יותר נכון הוא שמכשף טוב לא צריך אף לא אחד מהם.

gwizard

New member
כאילו דה !

זה הרי בדיוק מה שאמרתי. אגב, לא ידעתי שאני מכשף בעל דרגה. אשמח אם תעירי את עיני לגבי מה דרגתי ואילו זכויות היא מקנה לי.

Raidho

New member
הנחה של 10 שח ברשת רב-חן

ימים א עד ה, לסרט שמציג יותר משבועיים. יש להצטייד בכרטיס חבר המכשפים. אין הנחה רטרואקטיבית.

gwizard

New member
המממ

פרויד היה וודאי אומר שיש לך חוסר בטחון עצמי בגלל שבילדות ילדים אחרים התעללו בך מינית, אבל פרויד היה אומר את זה על כל דבר

RainBird

New member
משהו על תסביכי פנטזיות בגלל חוסר תשומת לב מהאימא אני חושב ../images/Emo13.gif אתם שניכם חמודים. ../images/Emo24.gif

RainBird

New member
לא ברור לי- אבל בטח לא משהו נחמד. זו נחשבה למחלת נפש לכל דבר עד שנות השמונים תזכור ../images/Emo13.gif

RainBird

New member
כי הדעה של פרויד על כל דבר מעניינת אותי כקליפת השום ../images/Emo13.gif

הו,הרבה דברים,ידידי .

אך יש עוד הרבה דברים שהייתי רוצה להמשיך ללמוד,אך לצערי אין לי זמן לזה כרגע. למדתי להבין כמה דברים על התנהגויות של בני אדם,כמו: מדוע אנשים מסויימים תוקפים כדרך קבע אנשים אחרים,או מדוע אותם אנשים מרגישים שאחרים מנסים להרע להם תמיד,או שאינם מוערכים מספיק ע"י הסביבה. ממה אלימות נובעת-רגשית,מילולית ופיסית.מדוע יש אנשים שתמיד מנסים לגרור ויכוחים ולחפש תככים ומזימות. פסיכולוגיה בכלל,נותנת לך דרך אחרת לנתח דברים שהם בד"כ לא מובנים.התנהגויות של אחרים שנראות לך ממש לא הגיוניות וללא כל סיבה מוצדקת,יכולות להראות לך הגיוניות אם תביט דרך עיניו ומחשבתו של האדם השני.זה לא אומר שתסכים עם דרך ההתנהגות (התמודדות),אך זה אומר שלפחות תבין אותו,ותבין מהיכן זה נובע ולמה.

ההגמון

New member
את מודעת לזה

שפרויד היה חולה נפשית, ושהוא ניתח את רוב התנהגויות בני האדם דרך המחלה שלו, כן? אז נתחי לי התנהגות, של בני אשם. לדוגמא, מדוע אנשים חיים ברחוב?

למעלה