Shut the door. Have a seat פברואר 2022 – ⚔️סיכום חודש🎧⚒️🍚🌹⚔️🎣🎪🎺

lemon lyman

Well-known member
אני חושבת שהוא אפילו ביס בשם "התחלות חדשות" או משהו כזה.
אם הוא ביס אני גם אראה (אוקי מצאתי)
(שכחת לציין שגם הגרוש שלך משחק שם :-D )
אגב את ראית את הסרט כשהארי פגש את סם?
זה נשמע לי סרט גאה (שבגלל זה בא לי לראות אותו ובגלל זה אני תוהה אם את ראית )
אבל אני לא בטוחה (כי אני לא אוהבת לדעת מעבר)

נערך לאחרונה ב:

lemon lyman

Well-known member
חיפשתי ולא מצאתי, אבל למען האמת הוא לא היה כל כך טוב. בכללי SNL לא
אני לא בטוחה אם הבנתי על מה אתן מדברות
אבל אולי על זה ?

הקלאסי זה הפאב של cheers שבו כולם יודעים את שמי, מודרני יותר זה luke's diner (כמה מודרני שזה נחשב)
עכשיו נשאר לך רק לבחור פאב מהעשור הקודם |זורו|
קראשי החודש: ג'יימי דורנן,
|מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|
למרות שבכיתה א' לימדו אותי שאם אני רק ארצה אני אוכל גם מסביב לעולם וגם לטוס לירח
|כן||לב|
מה אמר הזאב לתרנגול?: יא גבר
זה יותר מדי הצחיק אותי
אומנם לא ראיתי את הסדרה הזאת
אבל אני אוהבת שיש בה את האיחוד של דה קילינג |מאוהב|
צריכה להחזיר את הספר
את לא יכולה להאריך את הזמן שהוא יהיה אצלך?
מנסה לתקשר נראה לי. אולי בסוף אני אאמץ גם אותם לאוסף..
|לב אדום| |לב אדום| |לב אדום| |לב אדום|
בעקרון גם אני שונאת חיות,
מפתיע
אם הפרק התיעודי והפרק של 9.11 נחשבים חלק מהסדרה - אז לא, כנראה שהייתי מעדיפה שלא.
ומה עם הפרקים בלי ג'וש?
the fall - גם ג'יימי וגם ג'יליאן אנדרסון

והוא גם מופיע בעונה הראשונה של once upon a time (העונה הראשונה כן שווה צפייה) ופלוס גם סבסטיאן משחק שם
שחקן ממש טוב!
אני ראיתי קודם את the fall ובגללו החלטתי לצפות בonce upon a time
אז זה ממש חצופה שהוא לא מופיע שם הרבה }-]B-|

נערך לאחרונה ב:

Aranel Nenharma

Well-known member
כן מילי קדימה לעבודה (האמיתית! שהיא לראות את כל מה שאת צריכה לראות, לא מה-שזה-לא-יהיה שאת עושה בשביל כסף להאכיל חתולים)
הנה אנדרו עכשיו מועמד לאוסקר על תפקידו בטיק טיק בום|מאוהב|
:love:
אה יעל את הסרט Ending, Beginning ראית? גם ג'יימי דורנן וגם סבסטיאן סטאן (אם כי הסרט טיפה מעצבן כי הבחורה הראשית מעצבנת, אבל סב סקסי שם|מאוהב| וגם הבחור שלך נראה לי אין לי רגשות כלפיו אבל הוא נאה.) אני חושבת שהוא אפילו ביס בשם "התחלות חדשות" או משהו כזה.
שמעתי על הסרט כשיצא וכמובן התלהבתי כי זה ג'יימי וסבטיאן, אבל הטריילר נראה כמו סרט רומנטי מעצבן וגם אני לא אוהבת את הבחורה, אז ויתרתי.
ולגבי דורנן, אני לא מבינה איך זה פורום שמזמן היה צריך לשנות את שמו מ"טלוויזיה" ל"כאן מחפיצים גברים ונהנות מזה" לא מתלהב מג'יימי. הוא פשוט צ'ארמינג מושלם ויש לי קראש רציני עליו.
ובתחילת הקריירה שלו בהולוויד (הוא אירי אז יש לו גם מבטא מושלם) הוא היה חבורה עם|תוף| אנדרו גארפילד, צ'ארלי קוקס, אדי רדמיין, רוברט פטינסון שכולם די באו מבריטניה להתחיל קריירה בהולוויד
אבל אולי על זה ?
לא על זה, זה היה על family matter
אני ראיתי קודם את the fall ובגללו החלטתי לצפות בonce upon a time
אז זה ממש חצופה שהוא לא מופיע שם הרבה }-]B-|
אני הכרתי אותו בonce והוא הוא פשוט|מזיע|
ואז שמעתי עליו כשהוא עשה את הסרטים של גוונים של אפור ושמעתי דברים גרועים.
התחלתי את the fall בגלל ג'יליאן ושם התאהבתי סופית בג'יימי

didalf

Well-known member
אם הוא ביס אני גם אראה (שכחת לציין שגם הגרוש שלך משחק שם :-D )
חחחח כן:-D אבל תפקיד ממש קטן. מזה התלהבתי לפני כמה שנים כשראיתי ידיעה על הליהוק עוד ששניהם באותו סרט (אבל אין להם אפילו סצנה ביחד)
אגב את ראית את הסרט כשהארי פגש את סם?
זה נשמע לי סרט גאה (שבגלל זה בא לי לראות אותו ובגלל זה אני תוהה אם את ראית )
אבל אני לא בטוחה (כי אני לא אוהבת לדעת מעבר)
כן, חמוד למדי. קלישאה של רום-קום אבל זה כיף שעושים כאלה עם גייז עכשיו.
פורום שמזמן היה צריך לשנות את שמו מ"טלוויזיה" ל"כאן מחפיצים גברים ונהנות מזה"
:-D:-D:-D

ובתחילת הקריירה שלו בהולוויד (הוא אירי אז יש לו גם מבטא מושלם) הוא היה במין חבורה עם|תוף| אנדרו גארפילד, צ'ארלי קוקס, אדי רדמיין, רוברט פטינסון שכולם די באו מבריטניה להתחיל קריירה בהולוויד
חחחח כן חמודים. איזה חבורה מוצלחת יצאה להם.
איזה חמודים בראיון אצל ג'יימס|מאוהב|
שמעתי על הסרט כשיצא וכמובן התלהבתי כי זה ג'יימי וסבטיאן, אבל הטריילר נראה כמו סרט רומנטי מעצבן וגם אני לא אוהבת את הבחורה, אז ויתרתי.
בתכלס היו צריכים לוותר על הבחורה ולעשות סרט רומנטי בין שניהם:-P:

Aranel Nenharma

Well-known member
חחחח כן:-D אבל תפקיד ממש קטן. מזה התלהבתי לפני כמה שנים כשראיתי ידיעה על הליהוק עוד ששניהם באותו סרט (אבל אין להם אפילו סצנה ביחד)
מי זה הגרוש שלך? ולמה הוא גרוש?
בתכלס היו צריכים לוותר על הבחורה ולעשות סרט רומנטי בין שניהם:-P:
|מאוהב|

LeAnnDylan

Well-known member
את זוכרת בעל פה איזה צבע זה כל מספר? |תוהה|
כן, ואני מופתעת שאתם לא.
וואי זה מזכיר לי שראיתי אתמול פרק של זה, ודני שר איזה שיר שהכרתי בזכות נועה תישבי ורק אז הבנתי שסביר להניח שזה לא שיר שלה אם הוא שר את זה:-D אף פעם לא טרחתי לגגל את השיר הזה (Alison).
מאז שראיתי את הסדרה ריי דונובן יש לי קראש ענקי על השחקנית קתרין מוניג |מאוהב| אז זה עושה לי חשק לראות את הסדרה ישנן בנות
השאלה אם אפשר לראות את החידוש בלי המקור (כי יס משדרים את החידוש אבל לא משדרים במקביל את הגרסה הישנה כמו שהם עשו עם חידושים אחרים. ואתם יודעים שאם אין את זה ביס אני לא יכולה לראות את זה:cautious: )
אממ, הסדרה בעיקרון עומדת בפני עצמה, אבל כן יש רפרנסים לדמויות ואירועים מהעסדרה המקורית. אבל נראה לי שאפשר לראות גם ככה. מקסימום אם את מחליטה לראות ולא מבינה איזשהי דינמיקה מסוימת בין דמויות את יכולה לשאול אותי ואני אגיד לך מה היה איתן בעבר.
איך את מחליטה באיזה סרטים שלה לצפות ?
אם זה לפי מצב הרוח ? או לפי הסדר שהם יצאו ?( כי אני לגמרי רואה את עצמי נוקטת בגישה הזאת|זורו|)
(יש לך גישה לכל הסרטים שלה?)
זה תלוי אם אני רואה לבד או עם סהר. אם אני רואה עם סהר, זה רק סרטים שיש לו ביס/נטפליקס. אם אני רואה עם עצמי, אז סתם נכנסת לאמזון ובוחרת משהו שלא ראיתי הרבה זמן.
מהו השיר הכי אהוב עליך שלה?
ואם את מכירה את הגרסה שלה של ירושלים של זהב ?
בוודאי שמכירה. הגרסה שלה זה אחד השירים האהובים עליי יותר בעולם. יש איזו לקוחה שאני כל הזמן משמיעה לה את השיר הזה והיא לא כל כך מתלהבת כי היא לא מבינה את המילים אבל אני רק אומרת לה "זה שיר מרגש ואת צריכה להתרגש גם אם את לא מבינה!":-D
והשיר האהוב עליי של עפרה תמיד היה תפילה|לב|
חשבתי שתשימי את השירים של נועה :rolleyes::-P:
האמת שרק אחרי ששלחתי נזכרתי ש-Thought About That יצא בינואר. בגלל שהוא שוחרר בתחילת החודש חשבתי שהוא שייך לדצמבר ושכבר בחרתי אותו בסיכום הקודם. אבל בתאכלס הוא לגמרי שיר החודש. חרשתי לו את הצורה|מאוהב|
רעשים גם יפה אבל כמעט ולא האזנתי לו כי השני שלה זה בופ היסטרי (+אני לא אוהבת שזמרים אחרים מפריעים לי באמצע שירים של נועה|שפם|)
זה מזכיר לי שיש לי מישהו בעבודה שלא יכול לסבול את נועה קירל. בלי סיבה. סתם מעצם היותה נועה קירל. תמיד מזלזל בה ובמוזיקה שלה שהוא טוען שזו לא מוזיקה בכלל. וואטאבר.
ואז איזה יום אחד ישבתי במשרד והייתי באינסטגרם, סתם מדפדפת בסטוריז. והייתי בסטוריז של נועה קירל, ובדיוק כמה ימים לפני היא שיחררה את הסינגל הזה (TAT) אז זה בייסקלי היו מלא סטוריז שהיא שיתפה של עמודים אחרים ששיתפו קטעים שונים מהשיר הזה. ואז העובד הזה נכנס למשרד ושמע את השיר הזה שכל שניה התנגן (אבל התחיל מנקודות שונות בשיר) ואז הוא כזה "אני אוהב את המוזיקה שלך. את שמה שירים טובים" הייתי מאוד מרוצה מעצמי כאילו אני כתבתי את השיר בעצמי:-D ואז שאמרתי לו שזו נועה קירל הוא ניסה לשקר ולהגיד "לא השיר הזה, השיר הקודם ששמת" אבל זה ליטרלי היה השיר היחיד שהתנגן איזה כמה ד':-D מה הבעיה להודות שיש לה שירים מדבקים ושכיף לשמוע?!
אם אחד מהם הוא my life would suck without you ?
[קלי קלרקסון] האמת שלא. לא אחד המועדפים עליי שלה.
נראה לי שאלו שהכי חרשתי עליהם שלה החודש הם:
Heat, Medicine, Gone, Bad Reputation, Hello, I Forgive You, Alone, Catch My Breath, Long Shot
Second Wind (למרות שאני מעדיפה את הגרסה של מיירן מוריס)
איזה ספר זה?
סיימת את הספר של אופרה?
זה ספר שדרו כתבה ב-2015. ובדיוק סיימתי אותו השבוע ואז אני אחזור לספר של אופרה. אז לשאלתך השניה, לא, לא סיימתי עדין עם אופרה:-P:
יאי שיהיה בשעה טובה|4U|
תודה:-]|4U|
בעד מי את?
או שזה לא משנה לך ועיקר שיהיה משחק טוב?
נ.ב לא שאני רוצה לפתוח איתך חזית :-P: אבל קצת התבאסתי שפורטי ניינרס לא עלו לגמר
למרות שלפני שאמרת לי שככה קוראים להם לא הייתי מודעת לקיומם :-D
למה הם בעצם היריבים שלכם?
1. אני בעד הבנגלס.
2. בתאכלס כן, אני רוצה שפשוט יהיה משחק טוב. ויותר אכפת לי מההופעה במחצית ומהאוכל שנכין:-P:
3. את לא פותחת חזית. גם אני רציתי שהניינרס ינצחו. אני שונאת את הראמס והעדפתי שהניינרס ינצחו אותם.
4. הם פשוט בבית שלנו (יחד עם הראמס והקרדינלס) ולאורך כל ההיסטוריה של ה-NFL שתיהן נחשבו לקבוצות הכי טובות בבית והתחרות תמיד הייתה בניהן. המשחקים בין הסיהוקס לניינרס תמיד מלאים בהמון אמוציות וגם אם לאחת משתיהן יש עונה גרועה ממש, תמיד 2 משחקי היריבות בניהן ישוחקו ברמה של סופרבול. האמת שבשנים האחרונות גם הראמס וגם הקרדינלס נחשבות לקבוצות ממש טובות ולכן הבית שלנו נחשב לאחד הבתים הכי חזקים בליגה אז שלושת הקבוצות נחשבות יריבות חזקות אז לאוהדים "חדשים" כמוני אין את אותן אמוציות שיש לאוהדים ותיקים שהיו רואים את הניינרס קורעים לסיהוקס את הצורה מידי שנה. להיפך, מאז שאני אוהדת את הסיהוקס המאזן שלנו נגד הניינרס הוא 9-2 ובעשור האחרון אנחנו עם מאזן של 17-4 נגדם. אז מכיוון שאנחנו כמעט תמיד מנצחים אותם, אני לא באמת מתעבת אותם כמו את הראמס למשל, שאני לא יכולה לסבול, שאני בקושי זוכרת את הפעם האחרונה שניצחנו אותם (אפילו שהייתי במשחק הזה|||) עם מאזן של 8-3 לטובתם|חבול| אז כן, אני הייתי בעד הניירז כשהם שיחקו מול הראמס, ואני בהחלט בעד הבנגלס בסופרבול כי הם משחקים מול הראמס. וגם כי הקוורטרבק של הבנגלס חמוד (נראה לי שגם את תאהבי אותו כי הבדיחה עליו זה שהוא דומה למקולי קאלקין ותמיד כולם מתייחסים אליו כאל "הילד משכחו אותי בבית". וכן אני יודעת שאת אוהבת את אח של מקולי, אבל זה מספיק קרוב:-P:
חח האמת שחשוב לי לציין שאני בדר"כ יודעת לשתות. אבל משום מה בפעם האחרונה ששתיתי, הרגשתי ממש רע. היינו בארוחת שישי ושתיתי עם אחת העובדות שלנו בקבוק וודקה שלם לבד (שזה ממש דוגמה רעה מצידי כי הילדה בקושי בת 16|פנים|) ונרדמתי התעלפתי על המיטה עם העדשות והתעוררתי ב-6 בבוקר עם עיניים שורפות וכאב ראש מהגיהנום. בחיים לא היה לי האנגאובר ותמיד אחרי לילה של שיכורות יכולתי לקום לעבודה כאילו כלום. אז יש מצב קלוש שזו הייתה תופעת לוואי של הירדמות עם עדשות, אבל במקרה היותר היגיוני- אני פשוט זקנה מידי בשביל החרא הזה|חבול|

LeAnnDylan

Well-known member
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם:
:-D
|1ספר|קראשי החודש: מרטי בירד (זה לא ממש קראש קראש, אבל קצת נמשכת אליו)
האמת שהוא באמת נראה טוב בצורה לא הכי קונבנציונלית|כן|
|*|משחקים אולמפים; חורף או קיץ: קיץ יותר מעניין, מחליקים על הקרח זה חביב אבל זהו, נראה לי שהשאר שם לא מעניין.
אבל יש איזה מיליון וריאציות של החלקה על הקרח במשחקים האולימפיים. לאיזה מהם את מתכוונת? כי אם כולם מעניינים אותך, אז את יכולה לצפות בדי הרבה שעות של זה.
|פח|מבטא אירי, בריטי או אוסטרלי?: סקוטי!!! |שפם| מבין אלה שכתבת אני בעקרון אבחר בריטי בד"כ, אבל על הגבר הנכון גם אוסטרלי טוב :p ;-) (ראו חתימה)
סקוטי זה באמת מבטא סקסי. אבל לרוב אני לא מבינה מה הם אומרים בכלל|חבול|
עוד 3 שנים דרו תהיה בת 50 ואז אני אציין אותה

|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: לעשות אפצ'י ולהעיף את מי שבסביבה. כמובן שזה יהיה בלתי נשלט.
ממש בא לי על הכוח על הזה!
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: 5*6 +111/(899-11)
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?: אם אתה שוכח את היום נישואים שלנו שוב אני אוכל את אחותך
:-D|פנים|
|1ספר|סדרות החודש:די מעט החודש (אולי שכחתי משהו)
חשבתי שזה שציינת כל סדרה אפשרית בערך אומר שיהיה לנו לפחות כמה סדרות חופפות אבל חוץ מדקסטר לא צפיתי בשום דבר מהרשימה שלך.
|*|סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה):
שיימלס בתור סדרת פנטזיה (אני לא בטוח איך זה יעבוד, אבל כנראה פרנק יהיה איש זאב)
זה נשמע נוראי:-D
במיוחד אחרי ה-WOLF של OUAT|מאוהב|
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): דונלאד טראמפ וג'ו ביידן
דווקא הייתי רוצה לדעת אם טראמפ הוא בוטום:-D
|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?: בעיקרון החלק החשוב שטיול הוא שזה יהיה קצר אז החלל. למרות שזה מפחיד.
נראה לי שעצם זה שהטיסה היא שעתיים אומר שזה יהיה כזה מהיר שכל מה שמרגיש לי זה שזה מתכון נהדר לבחילה של שבוע8-{
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: אצבעות שמתקצרות
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: מנסה לתקשר. לא בגלל שאני מת לפתח שיחה איתם, אבל לברוח נשמע כמו עבודה קשה יותר
:-D:-D
זה מצוין
זה גם מעולה:-D

LeAnnDylan

Well-known member
במקום ללכת לישון.
לישון זה אוברייטד (אמר אף אחד אף פעם)
|נורה|סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם: עד עצם היום הזה
|מאוהב|
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): סטייבלר ובנסון ובכלל אנשים בגיל של ההורים שלי עושים סקס.
אני יכולה לחשוב על כמה דמויות אחרות מ-SVU שיהיה הרבה יותר דוחה לראות לראות קלטת סקס שלהם:-D
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: פיצוץ בלונים של מסטיקים
8-*:-D
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: מנסים לשכנע אותם להשמיד את האנושות.
אצלך זה קל 100X2
הכנה קטנה:
1643752512726.png
|נורה|סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם:|קדימה|(ה)עוקץ
|פנים|
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם:|קדימה|כבר אחרי 12 לאאאא;-( 100-70!!
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?:|קדימה|גם הפיל הקטן יהיה גדול
8-*
בדוק הזאב היה שיכור.
|*|מסעדה/ פאב טלוויזיוני שהייתם רוצים לבלות בו:|קדימה|האליבי בשיימלס,
תאכלס כן. אבל רק בימים שלקווין ממש חם והוא מסתובב שם בלי חולצה|יאמי|
|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות):|קדימה|החתול של שרק|מאוהב|
באמת חמוד
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?:|קדימה|בטריינינג כמובן עם בן זוגי הרדיאטור.
חוק וסדר זה כמו אופרת סבון שלעולם לא תיגמר. לא יודעת למה מתייחסים לזה כאל עונה חדשה...
חשבתי שמדובר בחוק וסדר המקורית ואז היא התבטלה לפני המון זמן, לא?
אלא אם כן מדובר על SVU ואז באמת זה לא נגמר. אבל שגם לא יגמר. בניגוד לדברים אחרים זה עדין טוב גם בעונה ה-3000 של זה.
חבל שזה לא תפס באמת. אבל יש לי רעיון! בואו נחליט שבגלנטיין דיי כולנו ניכנס לפורום באותו זמן עם כוסית משקה :-P:
גלנטיין זה לחברות נקבות.
נראה לי שאת חשבת על פאלנטיין, שזה בשביל חברים באופן כללי.
למרות שכאילו, אני לגמרי זורמת על גלנטיין:-P:
:-D סליחה, הוא בן זוגי בכלל!
קדימה בנות, יש דרך אחת להסדיר את זה.
|מביאה גיגית עם בוץ|
אתה יכול לקרוא לי עדימון
לא הוא לא. רק לי מותר לקרוא לך עדימון|שפם|
רק אל תשכח לקרוא לי לארוחת ערב:-P:
אני לא יודעת שאת מעוניינת בארוחת ערב של ניק שכוללת לחם בלי כלום וכוס מים.
אפילו בכלא מגישים יותר אוכל מזה.
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: ((55+24) - (69-22)) * 1-
אין לי מספיק בדידים כדי לפתור את זה
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?: "יש לי רעיון, אתה תתחפש לצייד, אני לסבתא וככה נשיג לנו סלסלה עם עוגיות"
אני גם צריכה למצוא לי תרנגול לשדוד איתו סלסלת עוגיות
the woman in the house across the street from the girl in the window -אני ממש אהבתי (צריכה באמת לרשום עליה)
רציתי גם לראות. עוד לא הגעתי לזה
איך בוחרים רק שיר אחד מהפסקול של טיק טיק בום????
עושים אנ-דנ-דינו

|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות): כתבתי את השאלה עם טמפר בראש, תראו איזה חמוד הוא
אני לא יודעת מאיפה הוא אבל הוא שמנמן אז אני אוהבת.
|פח|בטיול מה יש לכם יותר; תמונות סלפי או תמונות של נוף: רק תמונות נוף. למה שמישהו ירצה לראות תמונות שלי? אני לא רוצה לראות תמונות של אחרים
לי דווקא אין בעיה לראות תמונות של אחרים. אני פשוט לא מעוניינת לראות אחרים פיזית. אבל בתמונות זה בסדר:-P:
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: לתקשר איתם. הניסיון שלי מטלוויזיה זה שחייזירם תמיד נחמדים (וחתיכים לפעמים). בסרטים לעומת זה מראים את ההפך של חייזרים
אז תקווי שהם חייזרי טלוויזיה ולא חייזרי קולנוע. שלא יעשו בך ניסויים או משהו.
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: להשאר בבית בטינינג. וכמובן שכולם פה גם בחרו להשאר בבית בטרינינג כי כולנו בפורום שונאי אדם והאירוניה זה שהעובדה הזו גורמת לי לאהוב אותכם יותר
האמת היא שרק עכשיו קראתי את השאלה הזאת כמו שצריך. לא שמתי לב לחלק של "לחגוג ביוקר" אם מישהו אחר מוכן לשלם על החגיגות שלי, אין לי בעיה לצאת:-D האמת שבמשך כמה שנים יצא לי ללכת להופעות שנפלו בול על וולנטייז וזה היה ממש כיף כי חילקו מלא שוקולדים ואלכוהול בחינם.
תמונה/ סרטון/ משהו אחר לשתף עם הכיתה:
צפה בקובץ המצורף 41994
:-(
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: בואי, לא הגזמת עכשיו :-D אני לא יודעת חשבון
|1ספר|סדרות החודש: האנה
אוי, אני צריכה לחזור לזה. העונה החדשה טובה?
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): לא רוצה לראות קלטת סקס של אף אחד 🤮
האמת שציפיתי שעוד כמה יענו כמוך:-D
|פח|מבטא אירי, בריטי או אוסטרלי?: אוסטרלי!
הו, סוף סוף מישהי שמבינה ענין.
|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?: נשארת בבית
תעשי לי מקום בספה.
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: הנה, זה ממש הצחיק אותי (מקווה שלא שמו עדיין)

זה מעולה:-D
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: מנסה לתקשר נראה לי. אולי בסוף אני אאמץ גם אותם לאוסף..
|פנים|
אני צריכה לעשות לך כמו שאני עושה לשותפה שלי ולארון הנעליים שלה שיצא מכלל שליטה. היא כל הזמן קונה נעליים כאילו היא מקסימום איזה קרי בראדשו אז אמרתי לה שמעכשיו כל פעם שהיא קונה זוג נעליים חדש היא חייבת להיפטר מזוג קיים. ואם היא לא עושה את זה, אני בעצמי אזרוק לה 2 זוגות שאני בוחרת.
אז במקרה שלך, אם את רוצה לאמץ חייזר, את צריכה להיפטר מחתול. אנחנו לא הולכות לפתוח גן חיות בבית! ואם תמשיכי עם זה אני דורשת גט|פטיש|
תמונה/ סרטון/ משהו אחר לשתף עם הכיתה:
זה גדול. רק שכנראה אני יותר מידי זמן בארה"ב שהאנגלית הבריטית הוציאה אותי מדעתי ולא הפסקתי לצעוק על המסך שלי "תסתום, אף אחד לא אומר ככה!" בקטע של הביל/צ'ק בכלל התחרפנתי כי הם צעקו ביל / צ'ק איזה דקה שלמה ואני כזה "סתמו שניכם זה בכלל טאב"|שפם|
למרות ששליטה בשלט זה דווקא אחלה, במיוחד אם רק אחרי שהתיישבת גילית שהוא רחוק.
בגלל זה אני מודה בכל יום לאלוהי האפל טי וי שמאפשר לי לשלוט עם הטלפון על הטלוויזיה, כי השלט תמיד נופל לי מאחורי המיטה ואני בגיל כזה שאם אנסה למתוח את היד יותר מידי כדי להגיע אל השלט, יש מצב שיתפס לי הגב לשבוע|חבול|
:-D מעולה. אני שונאת הודעות קוליות ומברכת את ווטסאפ שהכניסו את הפאסט פורוורד
אז אני ואת לא נסתדר כי אני תמיד כופה על אנשים להאזין ל-12 ד' הקלטה שלי מדברת עם עצמי ומספרת 30 סיפורים בו זמנית כי אני כל שניה מאבדת ריכוז:-D
זה סרט על דרו?
כן, זה יצא מתישהו בתקופה של המלאכיות של צ'ארלי השני. איזה בחור משונה החליט לעשות סרט תעודי על המסע שלו בניסיון להשיג דייט עם דרו. הוא זכה באיזה שעשועון טלוויזיוני כלשהו ב-$1,100 והחליט שבגלל שהתשובה שיזכתה אותו בסכום הזה הייתה "דרו ברימור" זה סימן משמים לעזוב את הכל ובמשך 30 יום לנסות להשיג איתה דייט. (ה-30 יום זה כי הוא קנה מצלמת וידאו כדי לתעד את זה בכסף שאין לו [חבר שלו שילם] והיה למצלמה מדיניות החזרה של 30 יום) זה היה מסע די פתטי. יש לו מזל שדרו כזאת חמודה שכשהיא שמעה על זה, אפילו שהייתה מאורסת למישהו אחר, זרמה עם הטרלול הזה וישבה איתו במסעדה למשך איזה שעה|לב|
חחחחח שמעתי את זה ברדיו איזה דבר דבילי:-D
חח אני מתה עליה [אנה זק]
חחח ואז אני לא הייתי מעוניינת בה.
סתמי, זה היה תיאור מדויק של המאה:-D
יאיייייי כל הכבוד!!!|כתר||כתר| זמן לכל תושבי קליפורניה להתחבא בבתים ולרדת מהכביש!
חחח חצופה!:-D לפחות אני יודעת לחנות במקביל למדרכה! (ליטרלי זה הדבר היחיד שאני יודעת לעשות נכון:-D)

מילי08

Well-known member
יאפ
עם רמזי ממשחקי הכס, זאתי מלאבסיק (איבי? ברח לי השם פתאום) וקלאוס מאקדמיית המטריה בתפקיד אפילו יותר מופרע
נכון, אני נזכרת שדיברנו על קלאוס משם אבל לא זכרתי את איבי. אני אבדוק אותה מתישהו כדי לראות את כולם צעירים
כן מילי קדימה לעבודה (האמיתית! שהיא לראות את כל מה שאת צריכה לראות, לא מה-שזה-לא-יהיה שאת עושה בשביל כסף להאכיל חתולים)
נראה לי שאני צריכה פשוט לזנוח את על העקרונות הפמיניסטיים שלי ופשוט לחפש איזה בעל עשיר. הוא יפרנס ואני אהיה מול הטלוויזיה והמחשב עם החתולים מסביבי כל היום. נשמע לי כמו WIN WIN
ני תמיד שוכחת שהסדרה הזאת קיימת|פנים|
כי יס החוצפנים :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
שידרו את העונה הראשונה של חידוש אבל לא את העונות בלי רוזאן בר
מה אני אמורה בדיוק להסיק מהגישה הזאת?|תוהה||שפם|
אגב ג'וני גאלקי הופיע במקרה בסדרה?
[משפחת קונור]
זה אמור להיות המשך לסדרה רוזאן?
אבל אולי על זה ?
וויל סמית הפיק גרסה חדשה של הנסיך המדליק, אבל הפעם כדרמה ולא כקומדיה. אני כבר לא זוכרת איך הגענו לזה בשרשור כאן :-D
אומנם לא ראיתי את הסדרה הזאת
אבל אני אוהבת שיש בה את האיחוד של דה קילינג
|כן| גם אני שמחתי
את לא יכולה להאריך את הזמן שהוא יהיה אצלך? [החזרת ספר לספריה]
אז ככה. מישהו הזמין את הספר. החזרתי לספריה מבלי לסיים ועכשיו גיליתי שההוא בכלל לא טרח לקחת אותו וסתם שבר לי את הרצף |שפם|. אז אני אקח שוב
ולגבי דורנן, אני לא מבינה איך זה פורום שמזמן היה צריך לשנות את שמו מ"טלוויזיה" ל"כאן מחפיצים גברים ונהנות מזה" לא מתלהב מג'יימי. הוא פשוט צ'ארמינג מושלם ויש לי קראש רציני עליו.
ובתחילת הקריירה שלו בהולוויד (הוא אירי אז יש לו גם מבטא מושלם) הוא היה חבורה עם|תוף| אנדרו גארפילד, צ'ארלי קוקס, אדי רדמיין, רוברט פטינסון שכולם די באו מבריטניה להתחיל קריירה בהולוויד
אני לא ראיתי אותו בכלום לדעתי והקראשים שלי מתפתחים רק לאחר צפייה, אבל אני מבטיחה לתקן את עצמי בהקדם
ואז שמעתי עליו כשהוא עשה את הסרטים של גוונים של אפור ושמעתי דברים גרועים.
כנ"ל
והשיר האהוב עליי של עפרה תמיד היה תפילה|לב|
רק נדחפת להגיד שאני תמיד הייתי במחנה של עפרה|לבסגול| |מאוהב| |לבסגול||לב-ש|
רעשים גם יפה אבל כמעט ולא האזנתי לו כי השני שלה זה בופ היסטרי (+אני לא אוהבת שזמרים אחרים מפריעים לי באמצע שירים של נועה|שפם|)
זה מזכיר לי שיש לי מישהו בעבודה שלא יכול לסבול את נועה קירל. בלי סיבה. סתם מעצם היותה נועה קירל. תמיד מזלזל בה ובמוזיקה שלה שהוא טוען שזו לא מוזיקה בכלל. וואטאבר.
ואז איזה יום אחד ישבתי במשרד והייתי באינסטגרם, סתם מדפדפת בסטוריז. והייתי בסטוריז של נועה קירל, ובדיוק כמה ימים לפני היא שיחררה את הסינגל הזה (TAT) אז זה בייסקלי היו מלא סטוריז שהיא שיתפה של עמודים אחרים ששיתפו קטעים שונים מהשיר הזה. ואז העובד הזה נכנס למשרד ושמע את השיר הזה שכל שניה התנגן (אבל התחיל מנקודות שונות בשיר) ואז הוא כזה "אני אוהב את המוזיקה שלך. את שמה שירים טובים" הייתי מאוד מרוצה מעצמי כאילו אני כתבתי את השיר בעצמי:-D ואז שאמרתי לו שזו נועה קירל הוא ניסה לשקר ולהגיד "לא השיר הזה, השיר הקודם ששמת" אבל זה ליטרלי היה השיר היחיד שהתנגן איזה כמה ד':-D מה הבעיה להודות שיש לה שירים מדבקים ושכיף לשמוע?!
ואחרי שהתחנפתי אליך פה מעל, אני שוב הורסת לעצמי כי גם אני לא אוהבת אותה כי לא אוהבת אותה... אבל אני גם לא שומעת כמעט מוזיקה עכשיוית ואין לי מושג מה היא שרה
חח האמת שחשוב לי לציין שאני בדר"כ יודעת לשתות. אבל משום מה בפעם האחרונה ששתיתי, הרגשתי ממש רע. היינו בארוחת שישי ושתיתי עם אחת העובדות שלנו בקבוק וודקה שלם לבד (שזה ממש דוגמה רעה מצידי כי הילדה בקושי בת 16|פנים|) ונרדמתי התעלפתי על המיטה עם העדשות והתעוררתי ב-6 בבוקר עם עיניים שורפות וכאב ראש מהגיהנום. בחיים לא היה לי האנגאובר ותמיד אחרי לילה של שיכורות יכולתי לקום לעבודה כאילו כלום. אז יש מצב קלוש שזו הייתה תופעת לוואי של הירדמות עם עדשות, אבל במקרה היותר היגיוני- אני פשוט זקנה מידי בשביל החרא הזה
:-D :-0 באמת דוגמא רעה. גם כי נתת לה וודקה וגם כי נפלת לפניה
אף אחד לא מבין :-D
דווקא הייתי רוצה לדעת אם טראמפ הוא בוטום:-D
נראה לי שעצם זה שהטיסה היא שעתיים אומר שזה יהיה כזה מהיר שכל מה שמרגיש לי זה שזה מתכון נהדר לבחילה של שבוע8-{
בדיוק! אני על סף אובדן הכרה על רכבת הרים של לונה פארק ת"א (ששנים לא ביקרתי בו), אז טיסה במהירות לחלל?! לא תודה
לישון זה אוברייטד (אמר אף אחד אף פעם)
אמן
גלנטיין זה לחברות נקבות.
למרות שכאילו, אני לגמרי זורמת על גלנטיין
אני פשוט אימצתי את הרעיון של לזלי נופ. אבל אני פתוחה להצעות
שמת לב שגם יצא לך ניסוח אמריקאי?
לי דווקא אין בעיה לראות תמונות של אחרים. אני פשוט לא מעוניינת לראות אחרים פיזית. אבל בתמונות זה בסדר:-P:
האמת היא שרק עכשיו קראתי את השאלה הזאת כמו שצריך. לא שמתי לב לחלק של "לחגוג ביוקר" אם מישהו אחר מוכן לשלם על החגיגות שלי, אין לי בעיה לצאת:-D האמת שבמשך כמה שנים יצא לי ללכת להופעות שנפלו בול על וולנטייז וזה היה ממש כיף כי חילקו מלא שוקולדים ואלכוהול בחינם.
נשמע שווה!
אוי, אני צריכה לחזור לזה. העונה החדשה טובה? [האנה]
הקונספט טיפה חוזר על עצמו, אבל יותר מעניין מהפנימיית בנות שלהם שם
אני צריכה לעשות לך כמו שאני עושה לשותפה שלי ולארון הנעליים שלה שיצא מכלל שליטה. היא כל הזמן קונה נעליים כאילו היא מקסימום איזה קרי בראדשו אז אמרתי לה שמעכשיו כל פעם שהיא קונה זוג נעליים חדש היא חייבת להיפטר מזוג קיים. ואם היא לא עושה את זה, אני בעצמי אזרוק לה 2 זוגות שאני בוחרת.
אז במקרה שלך, אם את רוצה לאמץ חייזר, את צריכה להיפטר מחתול. אנחנו לא הולכות לפתוח גן חיות בבית! ואם תמשיכי עם זה אני דורשת גט
בסדר בסדר. הכל כדי לשמור על שלום בית
זה גדול. רק שכנראה אני יותר מידי זמן בארה"ב שהאנגלית הבריטית הוציאה אותי מדעתי ולא הפסקתי לצעוק על המסך שלי "תסתום, אף אחד לא אומר ככה!" בקטע של הביל/צ'ק בכלל התחרפנתי כי הם צעקו ביל / צ'ק איזה דקה שלמה ואני כזה "סתמו שניכם זה בכלל טאב"|שפם|
פעם עקבתי אחריה יותר. הם זוג חמוד והסרטונים שלהם תמיד מצחיקים
אבל גם רציתי לשאול אותך אם הפכת סופית לאמריקאית שצריכה לשבת ולעשות את האודיט השנתי למס הכנסה. נשמע לי כמו הדבר הכי נוראי בעולם. כאילו, הכי נוראי!!
בגלל זה אני מודה בכל יום לאלוהי האפל טי וי שמאפשר לי לשלוט עם הטלפון על הטלוויזיה, כי השלט תמיד נופל לי מאחורי המיטה ואני בגיל כזה שאם אנסה למתוח את היד יותר מידי כדי להגיע אל השלט, יש מצב שיתפס לי הגב לשבוע|חבול|
אז אני ואת לא נסתדר כי אני תמיד כופה על אנשים להאזין ל-12 ד' הקלטה שלי מדברת עם עצמי ומספרת 30 סיפורים בו זמנית כי אני כל שניה מאבדת ריכוז:-D
לך אני מרשה כי את מעניינת ואת אשתי וכבר אמרתי שאני שומרת על שלום בית
כן, זה יצא מתישהו בתקופה של המלאכיות של צ'ארלי השני. איזה בחור משונה החליט לעשות סרט תעודי על המסע שלו בניסיון להשיג דייט עם דרו. הוא זכה באיזה שעשועון טלוויזיוני כלשהו ב-$1,100 והחליט שבגלל שהתשובה שיזכתה אותו בסכום הזה הייתה "דרו ברימור" זה סימן משמים לעזוב את הכל ובמשך 30 יום לנסות להשיג איתה דייט. (ה-30 יום זה כי הוא קנה מצלמת וידאו כדי לתעד את זה בכסף שאין לו [חבר שלו שילם] והיה למצלמה מדיניות החזרה של 30 יום) זה היה מסע די פתטי. יש לו מזל שדרו כזאת חמודה שכשהיא שמעה על זה, אפילו שהייתה מאורסת למישהו אחר, זרמה עם הטרלול הזה וישבה איתו במסעדה למשך איזה שעה|לב|
:-0 איזה הזוי ואיזו חמודה שהיא
חחח חצופה!:-D לפחות אני יודעת לחנות במקביל למדרכה! (ליטרלי זה הדבר היחיד שאני יודעת לעשות נכון:-D)

Aranel Nenharma

Well-known member
יש מצב התאהבתי בסדרה רק בזכות גרהאם... ואחרי כל כך קצת פרקים הם הרסו את זה.
ולכן זה מבטא סקסי, אם לא מבינים מה הם אומרים אפשר לדמיין שהם תמיד אומרים דברי אהבה.
כבר זמן מה שאני הסתרתי חתימות. ופתאום בא לי געגוע לחתימה הזו שלך :-D
תאכלס כן. אבל רק בימים שלקווין ממש חם והוא מסתובב שם בלי חולצה|יאמי|
עכשיו אני רוצה שתשתפי תמונה של קווין
גלנטיין זה לחברות נקבות.
למרות שכאילו, אני לגמרי זורמת על גלנטיין:-P:
יש דבר כזה פאלנטיין? לא הכרתי
רציתי גם לראות. עוד לא הגעתי לזה [the woman in the house across the street from the girl in the window]
נראה לי שאת תאהבתי אותה
אני לא יודעת מאיפה הוא אבל הוא שמנמן אז אני אוהבת.
גם את לא ראית במבי:eek: (את ומילי באמת מתאימות אחת לשניה)
אני לא ראיתי אותו בכלום לדעתי והקראשים שלי מתפתחים רק לאחר צפייה, אבל אני מבטיחה לתקן את עצמי בהקדם [ג'יימי דורנן]
הוא שיחק גם תפקיד קטן בסרט של קריסטן ווג בארב וסטאר

(הוא עשה לאחרונה גם מסע פרסום לסרט בלפסט ולסדרה התייר וראיתי מלא סרטונים איתו, אז אני די באובססיה כלפיו עכשיו)
עפרה המלכה גם עשתה את התפקיד של יוכבד אמא של משה, היא דיבבה את הדמות בכ-20 שפות. ובכולם השורה הראשונה של deliver us זה בעברית

LeAnnDylan

Well-known member
אההה חח כי לספיידרמן השני בסדרה של טום שיצא לפני שנתיים קוראים ספיידרמן: פאר פרום הום.
כבר חשבתי שאת משלימה אחורה ספיידרמנים אבל זה יותר הגיוני:-D
הא, וואלה בכלל לא יודעתי. הייתי בטוחה שזה השם של הספיידרמן שראיתי חודש שעבר:-D
רק מראה כמה אכפת לי מכל הספיידרמנים האלה:-D
:-D (את באמת זוכרת מה זה מה?)
[בדידים]
ברור!
1- לבן
2- אדום
3 - ירוק בהיר
4 - ורוד (בחבילות מסוימות הוא היה נראה יותר סגול)
5 - צהוב
6 - ירוק כהה
7 - שחור
8 - חום
9 - כחול
10 - כתום
את יודעת שלא מצויין שזה חייב להיות סדרה תסריט, אז את יכולה לבחור גם בתוכנית אירוח של דרו
אוקיי, אז אני משנה צבע לאדום לדרו:-]
בעקרון גם אני שונאת חיות, אבל חיות מצויירות זה פשוש
האמת שהיה לי בלאקאאוט ולא זכרתי שום חיה חמודה:-(
הזכרת לי שאני גם רוצה לחזור אליה.
[ישנן בנות] ראית את העונה הקודמת?
לא מכירה אותו אבל... WOW.
גם אני לא מכירה.
מידי פעם האינסטגרם מציע לי לעקוב אחרי חתיכים "הנה משהו שחשבנו שתאהבי" ואני כזה- כן, אתם צודקים, אני ממש אוהבת|יאמי|
מזל טוב - וסעי בזהירות!
נראה לי שהבעיה שלי שאני נוסעת יותר מידי בזהירות. הבוחן סימן לי איזה 7 פעמים שנסעתי לאט מידי לטעמו:-D|פנים|
:-D כן זאת הרמה שלי בערך במטבח.
צפייה חוזרת? [פרינג']
כן. מידי פעם כשבא לי לראות משהו אבל לא בא לי על שום דבר חדש שאני אמורה לצפות או שאני צריכה משהו מנחם, אוליביה תמיד שם בשבילי|לב|
אם לא כתבת כלום עדיין זה אומר שלא אהבת? |בוכה| [אורות ליל שישי]
האמת שזה לא מה שזה אומר. פשוט ראיתי רק פרק אחד וזה לא מספיק בעיני כדי לשפוט. מה שכן, אחרי הפרק הזה הלכתי לגגל את הסיפור האמיתי של הבחור שעליו זה מבוסס וזה עשה לי ממש רע:-(
אבל היה לי מספיק מענין כדי לרצות להמשיך|כן| פשוט היו שבועיים ממש לחוצים שבקושי ראיתי בהם משהו.
נראה לי שאחרי הסופרבול (יום ראשון) יהיה לי חסך פוטבול ואז זה יתאים בול.
אני זוכרת שהעלית מידי פעם תמונות מהממות. תביאי עוד!
האמת שתמונות הנוף האחרונות שצילמתי היו כשביקרתי את בת דודה שלי וטיילנו הרבה. אני לא זוכרת אם העליתי אותן לכאן כבר🤷‍♀️
בכל מקרה הנה כמה:
thumbnail_IMG_1745.jpg

thumbnail_IMG_9601.jpg

thumbnail_IMG_9637.jpg

יההההההההה!!! מזל טוב |מאוהב||כתר| כל הכבוד
תודה|לב||4U|
אבל אבל ... אני באמת לא יודעת חשבון! גם לא פשוט |פנים|...
את רואה, במקרה כזה, בהקשר לדיון שהיה לנו בשרשור אחר על לדעת לקנות מתנות. הייתי קונה לך בדידים. בעיקר כי זה מצחיק:-D והענין הוא שגם אם לא תשתמשי בהם בחיים, את עדין תחשבי שזה חמוד (חסר לך שלא!:-[)

didalf

Well-known member
לא הוא לא. רק לי מותר לקרוא לך עדימון|שפם|
אוקי ניק אתה לא יכול לקרוא לי עדימון.

חחחחחחחחחח צודקת:-D

גלנטיין זה לחברות נקבות.
נו ומה הבעיה? כולם פה נקבות:-P:

8-* איזה ווירדו
ואיזה חמודה דרו שזרמה עם זה.

סתמי, זה היה תיאור מדויק של המאה:-D
טובנו|מאוהב|

חחחח די באמת? כל הכבוד.
נראה לי שאני צריכה פשוט לזנוח את על העקרונות הפמיניסטיים שלי ופשוט לחפש איזה בעל עשיר. הוא יפרנס ואני אהיה מול הטלוויזיה והמחשב עם החתולים מסביבי כל היום. נשמע לי כמו WIN WIN
או סופסוף את מדברת בהגיון!

[בדידים]
ברור!
1- לבן
2- אדום
3 - ירוק בהיר
4 - ורוד (בחבילות מסוימות הוא היה נראה יותר סגול)
5 - צהוב
6 - ירוק כהה
7 - שחור
8 - חום
9 - כחול
10 - כתום
:-0
גם אני לא מכירה.
מידי פעם האינסטגרם מציע לי לעקוב אחרי חתיכים "הנה משהו שחשבנו שתאהבי" ואני כזה- כן, אתם צודקים, אני ממש אוהבת|יאמי|
טוב או שכולכם בבדיחה משותפת ואני אהבלה או שמשהו נדפק אצלי בתפוז כי בקראש החודש של דילן וכל הציטוטים אני רואה ריק8-* גם מהטלפון!
1644442504443.png

יאאאא:-0|מאוהב| גורם לתמונות שלי מהצפון להחוויר.
הראשונה מושלמת. זה את צילמת? עם הטלפון או שיש לך מצלמה?

reasonforall

Active member
האמת שתמונות הנוף האחרונות שצילמתי היו כשביקרתי את בת דודה שלי וטיילנו הרבה. אני לא זוכרת אם העליתי אותן לכאן כבר🤷‍♀️
איזה כיף. איפה היא גרה?
|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?: עד לפני אתמול השאלה הזאת לא הייתה רלוונטית אליי, אבל מכיוון שבשעה טובה עברתי טסט אתמול אני יכולה להגיד לך במילותיה של שר מקלולס - בשביל זה המציאו וולה.
מברוק! סעי בדרכים ישרות! עכשיו צריך לקנות רכב ולגלות שאין דרך חזרה

LeAnnDylan

Well-known member
מי זה הגרוש שלך? ולמה הוא גרוש?
קשה להישאר נשואה למישהו בכלא. יופי שיצאת מזה עדימון! יו דזרב בטר! (כמו למשל מישהו ששמע על מסרק:-D)
אני אעמיד פנים שלא נעלבתי.
זה המחנה הלגיטימי היחיד. כאילו, אני יכולה להבין שאנשים נהנים מירדנה, אבל בואו, הן בכלל לא היו באותה רמה.
ואחרי שהתחנפתי אליך פה מעל, אני שוב הורסת לעצמי כי גם אני לא אוהבת אותה כי לא אוהבת אותה... אבל אני גם לא שומעת כמעט מוזיקה עכשיוית ואין לי מושג מה היא שרה
חח אבל פספסת את הפואנטה. אין לי בעיה שתשנאי בלי סיבה. אני לא הולכת להעמיד פנים כאילו אני לא שונאת דברים מסיבות דביליות. אבל אני לא אוהבת שמחליטים לשנוא משהו סתם ואז פתאום קולטים שהמשהו הזה לא כזה נורא אבל יש את הצורך הדבילי להכחיש שנהנית מזה. אפשר להגיד "היא עדין בלתי נסבלת בעיני, אבל השיר הזה לא רע" לא יהרוג אותך.
יש לי חברה שכל הזמן נדבקת לשירים של אמנים שהיא לא סובלת והיא תמיד אומרת "שונאת אותה/ו, אבל כשזה עובד זה עובד":-D אבל האמת שהיא גם שלב אחד מעליי. היא נדבקה לאיזה שיר דבילי של מישהי ששתינו לא אוהבות, ואז היא שלחה לי קישור ורשמתי לה "שמעתי את זה השבוע ולא אהבתי" ואז היא ירדה עליי ואמרה "מה את ילדה? זה ידוע שרק בפעם ה-50 אלף אוהבים. תמשיכי לשים את זה. טעם נרכש בובי" :-D:-D
:-D :-0 באמת דוגמא רעה. גם כי נתת לה וודקה וגם כי נפלת לפניה
חח אני לא נתתי לה וודקה. היא הציעה שנשתה והבוס שלי קנה לנו את הבקבוק.
ודבר שני לא נפלתי לפניה. הבוס שלי הסיע את שתינו הביתה. כל אחת הגיעה לביתה בבטחה ואז התעלפה:-D
אבל זה היה שיעור חינוכי כי היא הרגישה כל כך רע יום למחרת שהיא אמרה לי אחרי שבוע שהיא לא רוצה לשתות יותר:-D
שמת לב שגם יצא לך ניסוח אמריקאי?
קראתי את זה שוב ואני לא מבינה מה לא בסדר בניסוח הזה8-*
ז"א אין לי מושג מה היה בו אמריקאי|תוהה|
אבל גם רציתי לשאול אותך אם הפכת סופית לאמריקאית שצריכה לשבת ולעשות את האודיט השנתי למס הכנסה. נשמע לי כמו הדבר הכי נוראי בעולם. כאילו, הכי נוראי!!
בשביל זה המציאו רואי חשבון. מה לי ולמיסים😆
יש מצב התאהבתי בסדרה רק בזכות גרהאם... ואחרי כל כך קצת פרקים הם הרסו את זה.
כן האמת שרק העונה הראשונה של הסדרה היא סבבה. בהמשך זה קצת בע. אבל הראשונה ממש טובה אז זה קצת מפצה לי על ההמשך העלוב.
ולכן זה מבטא סקסי, אם לא מבינים מה הם אומרים אפשר לדמיין שהם תמיד אומרים דברי אהבה.
דווקא אותי זה מעצבן אם זה מבטא ממש כבד. יש לי איזה לקוחה שמדברת עם מבטא כבד ואני מרגישה כמו מיקי משיימלס שאני כל הזמן נוזפת בה no one knows tf you're sayin:-D
זה לא מרגיש כמו דברי אהבה אבל:-P:
כבר זמן מה שאני הסתרתי חתימות. ופתאום בא לי געגוע לחתימה הזו שלך :-D
חח גם אני מתגעגעת אליה האמת. החלפתי אותה די מזמן, אולי אני אעשה לה קאמבק.

יש דבר כזה פאלנטיין? לא הכרתי
1644464991350.png
גם את לא ראית במבי:eek: (את ומילי באמת מתאימות אחת לשניה)
חח אני מצטערת, כשזה מגיע לסרטים מצוירים יש לי חסך מאוד גדול.
אגב יותר מזה, כשראיתי את ההודעה של מילי שאומרת שהיא חשבה שזה משלגיה לא היה נעים לי להודות אבל גם אני חשבתי אותו הדבר|מובך|
עפרה המלכה גם עשתה את התפקיד של יוכבד אמא של משה, היא דיבבה את הדמות בכ-20 שפות. ובכולם השורה הראשונה של deliver us זה בעברית
|מאוהב||כתר|
איזה כיף. איפה היא גרה?
וורמונט.
מברוק! סעי בדרכים ישרות! עכשיו צריך לקנות רכב ולגלות שאין דרך חזרה
חח דווקא מאוד אהבתי את הרעיון שאנשים אחרים מסיעים אותי לכל מקום. לנסוע לבד זה אוברייטד|שפם|

LeAnnDyIan

Well-known member
טוב או שכולכם בבדיחה משותפת ואני אהבלה או שמשהו נדפק אצלי בתפוז כי בקראש החודש של דילן וכל הציטוטים אני רואה ריק8-* גם מהטלפון!
1644442504443.png
בואי ננסה שוב.
(אגב, את ההודעה הזאת שלך לא ראיתי מהמחשב ורק בטלפון זה פתאום מופיע לי8-*)
*תירוץ לעלות תמונות אחרות של החתיך הזה*
FDD3BA24-6484-4D66-B4A5-96C280B45E14.jpeg
7CA8C302-E663-4973-B692-F70D6E3486F4.jpeg
יאאאא גורם לתמונות שלי מהצפון להחוויר.
הראשונה מושלמת. זה את צילמת? עם הטלפון או שיש לך מצלמה?
שלושתן מהטלפון. אין לי כוחות להסתובב עם מצלמה יותר.

Aranel Nenharma

Well-known member
הא, וואלה בכלל לא יודעתי. הייתי בטוחה שזה השם של הספיידרמן שראיתי חודש שעבר:-D
רק מראה כמה אכפת לי מכל הספיידרמנים האלה:-D
|פנים|
גם אני לא מכירה.
חחחח אז את סתם עוקבת אחרי אנשים רנדמליים על בסיס חתיכיות?
מעניין כמה מהם זה קאטפיש?|תוהה|

בכל מקרה הנה כמה:
thumbnail_IMG_1745.jpg
התמונה הראשונה מדהימה|מאוהב| (וגם האחרות)

היי אני מכירה אותו, הוא שיחק את החתיך הטמבל בסדרה ריבה
חח אני מצטערת, כשזה מגיע לסרטים מצוירים יש לי חסך מאוד גדול.
אגב יותר מזה, כשראיתי את ההודעה של מילי שאומרת שהיא חשבה שזה משלגיה לא היה נעים לי להודות אבל גם אני חשבתי אותו הדבר|מובך|

למעלה