Shut the door. Have a seat פברואר 2022 – ⚔️סיכום חודש🎧⚒️🍚🌹⚔️🎣🎪🎺

Aranel Nenharma

Well-known member
אבל לטייל לוקח הרבה הרבה יותר זמן ודורש להיות בכל מיני תנאים פחות נוחים.
נראה לי שאני לחלוטין מעדיף לראות אנשים אחרים מטיילים.
ככל שהגיל מתקדם, אני יותר ויותר מסכימה איתך
באמת לא היה שם את ניקולס הולט וצריך לדאוג שפעם הבאה הוא יהיה.
על אחריותך
אם זה עוזר, אני הרגשתי רע שכתבתי את זה (אבל הייתי צריך בשביל הבדיחה)
אני אקריב את כל העקרונות שלי בשביל בדיחה טובה. ובעיקר אם היא בדיחה שחורה ואפלה
כמובן שאני אוותר על הפרק האחרון. ואחרי שאני אראה מספיק פעמים רק את חמשת הפרקים הראשונים אז אני אשכח את איך שזה מסתיים
🌯
אני לא יודע איך זה שהפורום טלוויזיה הזה מלא באנשים שבקושי רואים טלוויזיה
כמו שציינתי כבר, זה לא פורום טלוויזיה , אלא פורום החפצת גברים
אבל כתבתי שלא קראתי את הספרים האלו. למה שאני אכתוב את זה ככה אם קראתי את הראשון?
זה פשוט מה שכל פעם קורה לי כשמישהו מציע לי קפה ואני אומר שאני שותה רק מים, ואז האדם מציע לי תה, או מיץ, או יין. אבל אני הרגע אמרתי שאני שותה רק מים.
מה קשור מים?
את הספר האסופית קראת?
למהההההה אף אחד מכם לא ראה במבי מה קורה פה??? והגיל זה לא תירוץ זה משנות ה40.
You tell them girl!
אבל גם הצחיק אותי שגברים כאלה חייבים להצטלם עם איזו שרשרת דתית. גם בארץ יש את זה. "אני לא רק שרירי, אני גם מאמין אדוק באלוהים ומחפש כלה חסודה"
:-D
גם את זה את עדיין רואה? כבר הגעתם ל1X15? [Party of Five]
עד שהם יסיימו את הצפייה כבר יעשו ריבוט לריבוט
גם אתה לא רואה את החתיך שלי?!
תפוז מתנכל לך ולעדימון כנראה.
את הצילומסך אתה רואה?
חחחחח זה מרגיש לי כמו שהיה פעם את הקטע עם השמלה צהוב/ כחול
יש כלו שרואים וכאלו שלא
אבל אני גם אוהב את קולין ג'וסט
הוא ומייקל צ'ה זה הדבר הכי טוב בSNL כיום
אני לא מחפשת דברים משותפים עם ניק8-{
אין מה לעשות, מאז שדרו וטום בילו ביחד נגזר עליך ועל ניק להיות חברים
כי תמיד מכרו לי את זה בתור סיפור טראגי שהרגו את אמא שלו כבר בהתחלה. אז ממ לא תודה.
איזה פספוס, זה סרט כל כך מתוק
ואבא של במבי הוא חתיך
1645051244232.png

lemon lyman

Well-known member
מה היה מיוחד בפרק 15? אני לא זוכרת מה קרה שם.
עברתי טסט אתמול
ישר נזכרתי בפרק הזה |מאוהב|אחרי שקראתי את ההודעה הזאת שלך הזאת |למעלה|
אני לא ידעתי מי זה ג'ו בורו (אני יודע עכשיו כי גיגלתי)
גם אני לא ידעתי מי הוא עד השבוע שעבר
(היה לי גם תקלה בתפוז ולא הצלחתי להגיב עם ציטוט . ולא חשבתי על זה שאנשים שהם לא דילן לא יבינו מה הוא קשור עכשיו < בכל אופן עכשיו הצלחתי לתקן את הבעיה> )
אבל אני גם אוהב את קולין ג'וסט
אני יודעת את זה ;-#
אני הכי אוהבת אותו ואת פיט |לב| אז שחיפשתי עליהם ראיתי שאתה שמת אותם פעם באחד שירשורי חתיכים (כי מתי ששמת אני לא הכרתי אותם)
ידעתי שהן רחוקות אחת מהשניה, אבל לא הצלחתי להתאפק ובדקתי מה המרחק בינהן - 1000 ק"מ בערך (כלומר בערך פעמיים אורך ישראל)
מצד אחד אני מודה לך שבדקת ✌️ כי זה כן עניין אותי אם המרחק באמת משמעותי
מצב שני היה יותר מועיל}-]|שפם| אם היית עונה למה שאלת על פרק 15
אם שוב בדקת מי הופיע בפרק|אקדמאי| ואתה שואל בגלל השחקן מארק מוזס ?|תוהה|
או סתם זרקת מספר ? :-D

lemon lyman

Well-known member
אממ, הסדרה בעיקרון עומדת בפני עצמה, אבל כן יש רפרנסים לדמויות ואירועים מהעסדרה המקורית. אבל נראה לי שאפשר לראות גם ככה. מקסימום אם את מחליטה לראות ולא מבינה איזשהי דינמיקה מסוימת בין דמויות את יכולה לשאול אותי ואני אגיד לך מה היה איתן בעבר.
הבעיה שלא מדאיג שדברים יעברו לי מעל הראש (זה גם כמובן)
כמו שיותר מדאיג אותי שאני כל הזמן אחשוב שדברים עוברים לי מעל הראש גם שהם לא
את מבינה למה אני מתכוונת? (בכל אופן אני אוסיף אותה לרשימה שלי כי היא במילא קצרה<הרשימה> )
שיר הזה, השיר הקודם ששמת" אבל זה ליטרלי היה השיר היחיד שהתנגן איזה כמה ד'
זה קרה לי עם השיר של לשבור את הקרח |פנים| (אני ממש שנאתי אותו:-[:-[:-[:-[:-[:-[(<אבל הכרתי רק את הפזמון שלו > ואז יום אחד שמעתי את התחלה שלו ברדיו והתלהבתי ממנו ממש ואז שהתחיל הפזמון התברר לי שזה הוא;-#)
כן, זה יצא מתישהו בתקופה של המלאכיות של צ'ארלי השני. איזה בחור משונה החליט לעשות סרט תעודי על המסע שלו בניסיון להשיג דייט עם דרו. הוא זכה באיזה שעשועון טלוויזיוני כלשהו ב-$1,100 והחליט שבגלל שהתשובה שיזכתה אותו בסכום הזה הייתה "דרו ברימור" זה סימן משמים לעזוב את הכל ובמשך 30 יום לנסות להשיג איתה דייט. (ה-30 יום זה כי הוא קנה מצלמת וידאו כדי לתעד את זה בכסף שאין לו [חבר שלו שילם] והיה למצלמה מדיניות החזרה של 30 יום) זה היה מסע די פתטי. יש לו מזל שדרו כזאת חמודה שכשהיא שמעה על זה, אפילו שהייתה מאורסת למישהו אחר, זרמה עם הטרלול הזה וישבה איתו במסעדה למשך איזה שעה
דווקא לי זה נשמע סופר מעניין
[משפחת קונור]
זה אמור להיות המשך לסדרה רוזאן?
מתוך ויקפדיה
במרץ 2018 שבה הסדרה עם כל צוות השחקנים המקורי לעונה חדשה (העשירית)
ב-29 במאי 2018 הודיעה רשת ABC על ביטול הסדרה עקב התבטאות גזענית של רוזאן בר
כשלושה שבועות לאחר ביטול הסדרה, רשת ABC הודיעה על הפקת ספין אוף בשם "הקונרים" בהשתתפות כל אנשי הצוות והדמויות המרכזיות של הסדרה המקורית, מלבד אם המשפחה.[5]

אז יס הפסיקו לשדר אחרי שפיטרו את רוזאן
וויל סמית הפיק גרסה חדשה של הנסיך המדליק, אבל הפעם כדרמה ולא כקומדיה. אני כבר לא זוכרת איך הגענו לזה בשרשור כאן :-D
כן הבנתי את זה
מה שלא הבנתי על איזה קטע מSNL יעל דיברה (אבל בסוף הבנתי)
אז ככה. מישהו הזמין את הספר. החזרתי לספריה מבלי לסיים ועכשיו גיליתי שההוא בכלל לא טרח לקחת אותו וסתם שבר לי את הרצף |שפם|. אז אני אקח שוב
full-house-aunt-becky-reaction.gif
יש מצב התאהבתי בסדרה רק בזכות גרהאם... ואחרי כל כך קצת פרקים הם הרסו את זה.
אבל מה עם סבס ? אומנם הוא לא היה הרבה אבל זכור לי שאהבתי את העלילה איתו
בכלל היו הרבה חתיכים בסדרה הזאת |פטיש|
את הוק לא אהבת ?
בכלל סדרות שיש בהן משולש אהבה שאני בעד שתי אופציות זה הדבר הכי כיפי בעולם הסדרות :-]:-]:-]:-]:-]:-]
קשה להישאר נשואה למישהו בכלא.
חחחחחחחח . בהתחלה לא הבנתי מה קשור כלא אבל אני מבינה שהפסקת לראות את הסדרה בפרקים אלו כן?
(כמו למשל מישהו ששמע על מסרק:-D)
:-D :-D :-D :-D :-D :-D

היא נדבקה לאיזה שיר דבילי של מישהי ששתינו לא אוהבות
איזה שיר?
כן האמת שרק העונה הראשונה של הסדרה היא סבבה. בהמשך זה קצת בע. אבל הראשונה ממש טובה אז זה קצת מפצה לי על ההמשך העלוב.
חשבתי שאת אהבת גם את רובין הוד
יש לי איזה לקוחה שמדברת עם מבטא כבד ואני מרגישה כמו מיקי משיימלס
מה? אז למה חשבתי שאת גרה בקליפורניה? |תוהה|
אפילו שמעתי אותו כמה פעמים ברדיו.
הוא מקום רביעי במצעד השבועי של גלגלצ
נראה לי שהוא עוד דקה כובש את הפסגה . במיוחד שאין לו פייט רציני
(הם השמיעו אותו השבוע 18 פעמים נכון לעכשיו. ושאר השירים שהם השמיעו יותר ממנו הם שירים בעברית)
אני אצטרך לבדוק מה נחשבים 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה (אפשר לבדוק לפי ציוני IMDB) ברוקלין 99
הנה הם (אם אתה לוחץ על השם הפרק זה מפנה אותך אל תקציר שלו)

Episode: He Said, She Said
7
Episode: Blue Flu
7
Episode: The Set Up
6.7
Episode: Return of the King
6.4
Episode: The Good Ones
4.8

קבצים מצורפים

• 1645118374167.png
    1645118374167.png
    KB 116.2 · צפיות: 0
  • 1645118392160.png
    1645118392160.png
    KB 116.2 · צפיות: 0
  • full-house-aunt-becky-reaction.gif
    full-house-aunt-becky-reaction.gif
    KB 640.5 · צפיות: 0
נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
אני בכלל לא זכרתי שדני שר את השיר אליסון (בקשר אליו אני זוכרת רק את השיר שהוא שר עם ג'וליה )
וזה מצחיק\ מוזר שאני לא זוכרת
כי השיר אליסון די תקוע לי בראש תקופה די ארוכה מאז שאחת הדמויות בבית הלבן שרה אותו
קלטתי את זה רק כי אני ממש אוהבת את הגרסה של נועה לשיר הזה.
בקשר לנועה תשבי בזמנו לא ידעתי שהיו לה עוד שירים (גם היום אני לא מודעת לעוד שירים שהיו לה)
וכל הזמן לא הבנתי למה היא לא מוציאה עוד שירים אחרי השיר Swim שממש אהבתי בזמנו
בכל אופן אני מתארת לעצמי שאם כן הייתי מכירה את אליסון דרכה אז גם אני הייתי חושבת שהוא שלה :-D
היא שיחררה אלבום מלא באותה תקופה של Swim. אבל עכשיו אני לא יודעת אם שאר השירים באלבום הם שלה או שכל השאר זה גם קאברים:-D
היא מספרת בספר שלה קצת על התקופה הזאת שהיא עברה לחו"ל במטרה להזניק את קריירת השירה שלה אבל כנראה שלא הלך לה אם היא לא המשיכה עם זה.
נ.ב שמת לב שהשיר Strong Enough |לב| היה בפרק ?
כן|לב|
יצא לי להיתקל בג'ו בורו לפני שקראתי את ההודעה שלך ולי הוא דווקא הזכיר את קולין ג'וסט במיוחד עם החיוך המטופש שאני אוהבת |מאוהב|
צפה בקובץ המצורף 42714

צפה בקובץ המצורף 42713
בתמונות שהבאת אולי כן. אבל בתאכלס מהרגע שהוא הצטרף ל-NFL (לפני 2 דראפטים) כל הזמן שמים תמונות שלו לצד כאלה של מקולי קאלקין בשכחו אותי בבית והוא נראה ממש כמו שהיית מצפה ממקולי להיראות היום, לא בהכרח כמו שהוא באמת נראה היום. זה סתם הצחיק אותי שתמיד קוראים לג'ו- קווין מקאליסטר.
אז אני גם חושבת שהוא חמוד אם זה במקרה לא ברור ;-)
רק חבל שהמדים של הקבוצה שלו ממש מכוערים :-{
טוב, כתום זה צבע של כלא אז קצת קשה לעשות עם זה משהו נורמלי. אבל דווקא המדים שלהם לא מפריעים לי.
דרו ברימור
באיזה ספר שקראתי שלשום
אחת הדמויות בו אמרה שהיא מעדיפה את דרו בסרט זמר חתונות מאשר בסרט 50 דייטים ראשונים
וישר חשבתי עליך ( :
גם אני מעדיפה אותה בזמר החתונות. למעשה, מבין שלושת הסרטים שהיא צילמה עם אדם סנדלר הייתי שמה את 50 דייטים במקום השלישי ואת בלנדד במקום הראשון. (שזה כמובן לא אומר שאני לא אוהבת את 50 דייטים- זה סרט מעולה בעיניי. אבל אני אוהבת את השנים האחרים יותר).
פוטבול
חשבתי או יותר נכון הבנתי מאיזה פרק של שולחן לחמישה :-D
שסיאטל וסן פרנסיסקו לא קרובות אחת לשנייה
אז לא חשבתי שאתם באותו בבית
או שבפוטבול הבתים לא מחולקים לפי איזורים ?
אממ, זה כן מחולק לאיזורים. ז"א זה מחולק לשני קונפרנסים שבכל קונפרנס יש 4 בתים - צפון, דרום, מזרח ומערב. הסיהוקס (סיאטל), הניינרס (סן פרנסיסקו) הראמס (לוס אנג'לס) והקארדינלס (אריזונה) כולם נמצאים בבית של ה-NFC WEST.
אבל גם תזכרי שארה"ב גדולה ולכן באופן יחסי שעתיים טיסה (בין סיאטל לסן פרנסיסקו) זה נחשב קרוב.
ורגע את רוצה להגיד לי שגם שראמס היו בסנט לואיס הם עדיין היו יריבים שלכם ?
אם הניצחון האחרון שלכם עליהם היה שהיית במגרש אולי את הקמיע שלכם |לב|
אגב יש לך אמונות טפלות שקשורות לסיהוקס?
1. הראמס תמיד היו בבית של ה-NFC WEST. גם כשהיו בסנט לואיס (למרות שבמקור הם קבוצה של קליפורניה. למעשה האיצטדיון שלהם היה בתחילת דרכם מרחק הליכה מאיפה שאני גרה עכשיו) לעומת זאת הסיהוקס היו עד 2001 בקונפרנס של ה-AFC. אז כשאנחנו מדברות על יריבות. מדובר ביריבות של 20 שנה, לא יותר מזה:-P:
(הבתים של ה-NFL לפני שנת 2002 היו כאוס אחד מוחלט, אין מה לנסות להבין אותם).
2. הספקתי גם להיות אחרי זה בשני משחקים שהפסדנו להם אז לא יודעת אם זה תופס:-P:
3. כן. יש לי ג'רזי שכשאני לובשת אותה אנחנו תמיד מנצחים:-] (סתם, לא באמת).
איזה כיף שאת גם אוהבת את השיר ירושלים של זהב בביצוע של עופרה חזה
לא יודעת למה אבל זה עשה לי ממש טוב לדעת את זה
אני אוהבת הכל בביצוע עפרה חזה. זמרת נדירה|לב|
באמת חתיך |יאמי|
מי זה?
קוראים לו Joss Mooney. אבל מעבר לזה שהוא חתיך אני לא יודעת עליו שום דבר. לא שזה משנה לי במיוחד, אני לא צריכה מידע עליו כדי להינות מהחתיכיות שלו|יאמי|
ידעתי שהן רחוקות אחת מהשניה, אבל לא הצלחתי להתאפק ובדקתי מה המרחק בינהן - 1000 ק"מ בערך (כלומר בערך פעמיים אורך ישראל)
כלומר הן די קרובות ומשפחת סאלינג'ר סתם מפונקת:-P:
ביילי פשוט פחד להיות אוהד ניינרז בסיאטל כי הוא יודע שהיו עוקרים לו את הדגל שלהם וזורקים לפח:-D
מה קשור מים?
את הספר האסופית קראת?
:-D:-D
עד שהם יסיימו את הצפייה כבר יעשו ריבוט לריבוט
לא אשמתי שסהר מתרשל.
יש כלו שרואים וכאלו שלא
וכמובן כל אלה שלא רואים טועים.
אין מה לעשות, מאז שדרו וטום בילו ביחד נגזר עליך ועל ניק להיות חברים

ואבא של במבי הוא חתיך
צפה בקובץ המצורף 42799
אני חושבת שיש לנו הגדרות שונות לחתיכים.
ישר נזכרתי בפרק הזה |מאוהב|אחרי שקראתי את ההודעה הזאת שלך הזאת |למעלה|
אוי אמאלה, זה היה בדיוק אחרי שנכשלתי בטסט הראשון שלי (כי לא נכנסתי לנתיב אופניים - לייק וטפ למה שאני אכנס לנתיב הזה אם אני לא רוכבת אופניים|שפם|) וחשבתי לעצמי שאני וג'וליה לעולם לא נקבל רישיון עם איך שאנחנו נוהגות:-D
הבעיה שלא מדאיג שדברים יעברו לי מעל הראש (זה גם כמובן)
כמו שיותר מדאיג אותי שאני כל הזמן אחשוב שדברים עוברים לי מעל הראש גם שהם לא
את מבינה למה אני מתכוונת? (בכל אופן אני אוסיף אותה לרשימה שלי כי היא במילא קצרה<הרשימה> )
לא חושבת שיש שם דברים ממש חשובים שחייב שתדעי לפני. בגדול זה כולן שכבו עם כולן באיזשהו שלב וזהו:-D
זה קרה לי עם השיר של לשבור את הקרח |פנים| (אני ממש שנאתי אותו:-[:-[:-[:-[:-[:-[(<אבל הכרתי רק את הפזמון שלו > ואז יום אחד שמעתי את התחלה שלו ברדיו והתלהבתי ממנו ממש ואז שהתחיל הפזמון התברר לי שזה הוא;-#)
מה?! איך אפשר לשנוא משהו שאידינה שרה;-( היא מושלמת:-(
היא למעשה הסיבה היחידה שטרחתי לצפות בסרט מצויר ממרומי גילי:-D
דווקא לי זה נשמע סופר מעניין
הרעיון עצמו אולי נשמע מענין אבל העריכה של זה הייתה קצת מעיקה ולראות את זה היום מרגיש ממש מיושן כמו לצפות בקלטת וידאו של מסיבת סיום של כיתה ו'.
אבל מה עם סבס ? אומנם הוא לא היה הרבה אבל זכור לי שאהבתי את העלילה איתו
בכלל היו הרבה חתיכים בסדרה הזאת |פטיש|
את הוק לא אהבת ?
בכלל סדרות שיש בהן משולש אהבה שאני בעד שתי אופציות זה הדבר הכי כיפי בעולם הסדרות :-]:-]:-]:-]:-]:-]
זו באמת הייתה סדרה של לשטוף את העיניים עם חתיכים. חבל רק ששתי הדמויות הראשיות שם (צ'ארמינג וסנואו וויט) היו כאלה מעיקים. בעע.
חחחחחחחח . בהתחלה לא הבנתי מה קשור כלא אבל אני מבינה שהפסקת לראות את הסדרה בפרקים אלו כן?
כן, נתתי לסדרה צ'אנס איזה עונה אחרי שהוצ'נר עזב וזה פשוט לא היה זה. ואז כשגם מורגן עזב בכלל איבדתי ענין.
ממ לא זוכרת, משהו של אגם בוחבוט.
חשבתי שאת אהבת גם את רובין הוד
לא בעע, הוא דווקא אחד הגברים היחידים בסדרה שלא חתיכים בעיניי. אהבתי את רובין הבת אבל:-P:
מה? אז למה חשבתי שאת גרה בקליפורניה? |תוהה|
אני גרה בקליפורניה. הוא לא שאל איפה אני גרה, אלא איפה בת דודה שלי גרה. למרות שלמעשה גם היא לא גרה בוורמונט, אבל שם התמונות צולמו ושיערתי לעצמי שלזה הוא התכוון.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איזה יפה אנדרו בגיף הזה
נורא שיטחי מצידי, אבל איך שהוא נראה כאן זה בטח חלק מהסיבה שעדיין לא ראיתי את טיק טיק בום
והוא גם מופיע בעונה הראשונה של once upon a time (העונה הראשונה כן שווה צפייה) ופלוס גם סבסטיאן משחק שם
וואו, העונה הזאת באמת הייתה שווה מאוד
מדברת מי שמתפנגלת על דיוויד ולא טורחת לראות את העונות שלו של הדוקטור
באמת בושה
בדיוק. צריך כאן לחץ חברתי
יעזור גם אם זה יעלה לאחד משירותי הסטרימינג
נדמה לי שכשהיא יצאה ראיתי את הפרק הראשון ושכחתי ממנה. הם לבשו סרבלים כתומים או משהו?
נכון. והסרבלים הכתומים זה בערך הדבר הכי קבוע בסדרה כי המון משתנה לאורכה.
יאפ
עם רמזי ממשחקי הכס, זאתי מלאבסיק (איבי? ברח לי השם פתאום) וקלאוס מאקדמיית המטריה בתפקיד אפילו יותר מופרע
בזמנו הייתה בנטפליקס לצערי הורידו, אבל אני לא בטוחה שהיית אוהבת אותה.
הסדרה הזאת באמת הולידה כמה כוכבים שווים.
די קשה לדמיין איך מישהו יכול להיות יותר מופרע מקלאוס מאקדמיית המטרייה, אבל ניית'ן בהחלט היה.
אני בשמחה הייתי עכשיו רואה שוב את שתי העונות הראשונות (אחר כך זה מתחיל לאכזב)
איזה דיון פתחת פה :-D. עכשיו אני מחויבת להמילטון, לספיידרמנים ולטיקטיק בום. נשאלת השאלה - מתי הפנסיה?
בפנסיה יהיה לנו אפילו יותר זמן לראות סדרות וסרטים
אני תמיד שוכחת שהסדרה הזאת קיימת|פנים|
כי יס החוצפנים :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
שידרו את העונה הראשונה של חידוש אבל לא את העונות בלי רוזאן בר
מה אני אמורה בדיוק להסיק מהגישה הזאת?|תוהה||שפם|
אגב ג'וני גאלקי הופיע במקרה בסדרה?
כנראה החליטו שבלי רוזאן זה לא שווה להם.
האמת שאני באמת לא בטוח אם זה שווה.
הסדרה הזאת היא יוצאת דופן מבחינתי כי היא כיום הסדרה היחידה שאני לפעמים רואה ולפעמים לא. כלומר אני יכול לא לראות 3 פרקים ואז לראות פרק. בלי להשלים את הפרקים שפיספסתי. אני בעיקר מחכה לראות אם תהיה עלילה מעניינת עם הבן של דרלין או עם ג'קי.
אני יודע שג'וני גאלקי הופיע בסדרה החדשה, אבל נראה לי שממש רק בפרקים בודדים.
דברים שאני יכול להגיד על הסדרה והם ספוילרים:
בריאן אוסטין גרין (דייויד מבוורלי הילס 90210) הופיע בתור אינטרס רומנטי של דרלין
קייטי סגל (פגי מנשואים פלוס ועוד הרבה תפקידים) משחקת מישהי בשם לואיז שהופכת לבת זוג של דן ואפילו מתחתנת איתו.
האח של לואיז הוא בן זוג של ג'קי.
ג'קי ובקי מתפעלות את המסעדה The Lunch Box שבעבר הרחוק הייתה המסעדה של רוזאן. (או שרוזאן עבדה בה)
האריס, הבת של דרלין, עושה דברים הזויים עם החיים שלה. ועדיין הרבה יותר שפויה מדבי (הדמות שאותה שחקנית שיחקה בשיימלס)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא בטוחה אם הבנתי על מה אתן מדברות
אבל אולי על זה ?
זה לא מה שדיברנו עליו.
או לפחות לא מה שאני דיברתי עליו.
(אבל זה מצחיק, שכחתי מזה לחלוטין)
אני דיברתי על מערכון שעשו שבו הפכו את העלילה של אריזה משפחתית למשהו דרמטי שבו ארקל הופך לפושע.
אני ראיתי קודם את the fall ובגללו החלטתי לצפות בonce upon a time
אז זה ממש חצופה שהוא לא מופיע שם הרבה }-]B-|
יותר עצוב בשביל מי שהתחיל את Once כי הוא שמע שסבסטיאן סטאן מופיע שם.
חחחח זה מעולה
הם מציינים שגם טום סטארידג' היה חלק מהחבורה שלהם - הוא עומד להופיע בתפקיד הסאנדמן בסדרה של נטפליקס שאני מאוד מצפה לה.
ולגבי דורנן, אני לא מבינה איך זה פורום שמזמן היה צריך לשנות את שמו מ"טלוויזיה" ל"כאן מחפיצים גברים ונהנות מזה" לא מתלהב מג'יימי. הוא פשוט צ'ארמינג מושלם ויש לי קראש רציני עליו.
באמת צריך לקבל יותר הערכה.
אבל בסדר, יהיה לנו שרשור חתיכים חדש בעוד כמה חודשים
בתכלס היו צריכים לוותר על הבחורה ולעשות סרט רומנטי בין שניהם:-P:
זה נכון על כל סרט עם משולש רומנטי
אולי עוד אפשרי בעתיד
:-D:-D
מת'יו גריי גובלר (ריד ממחשבות פליליות)
הייתי מאוהבת בו כמה שנים טובות אבל מתישהו מיציתי את הסדרה ואותו. הוא עדיין חמוד.
צפה בקובץ המצורף 42356 צפה בקובץ המצורף 42357
הוא משחק תפקיד משני בסדרה Dollface שעכשיו יצאה העונה השניה שלה.
לא הייתי רואה סדרה רק בשבילו, אבל הוא באמת חתיך.
כן, ואני מופתעת שאתם לא. [בתגובה לשאלה על איך את זוכרת את הצבעים של הבדידים השונים]
עד איזה גיל בדיוק המשכת להשתמש בבדידים?
4. הם פשוט בבית שלנו (יחד עם הראמס והקרדינלס) ולאורך כל ההיסטוריה של ה-NFL שתיהן נחשבו לקבוצות הכי טובות בבית והתחרות תמיד הייתה בניהן.
זה נשמע מוזר שהבתים הם דבר קבוע. למה לא שמים קבוצות שונות בבתים שונים כל פעם? מרגיש שזה היה נותן יותר גיוון במשחקים.
זה נשמע נוראי:-D
במיוחד אחרי ה-WOLF של OUAT|מאוהב|
אני לא זוכר מי היה הזאב בOnce. אולי זה היה בעונה שלא ראיתי. (ראיתי רק את שלושת העונות הראשונות)
דווקא הייתי רוצה לדעת אם טראמפ הוא בוטום:-D
יש את המושג Power bottom אז אני חושב שהוא בטח ההפך מזה
נראה לי שעצם זה שהטיסה היא שעתיים אומר שזה יהיה כזה מהיר שכל מה שמרגיש לי זה שזה מתכון נהדר לבחילה של שבוע8-{
בחילה של שבוע עדיין מרגישה לי עדיפה על 80 יום של טיול
אם כי בטח בשביל הטיסה לחלל צריך להיות באיזו תוכנית הכנה שלוקחת זמן ומאמץ... אז אולי ה80 יום עדיפים בכל זאת.
לישון זה אוברייטד (אמר אף אחד אף פעם)
חשבתי שמדובר בחוק וסדר המקורית ואז היא התבטלה לפני המון זמן, לא?
אלא אם כן מדובר על SVU ואז באמת זה לא נגמר. אבל שגם לא יגמר. בניגוד לדברים אחרים זה עדין טוב גם בעונה ה-3000 של זה.
חוק וסדר המקורית הסתיימה לאחר 20 עונות לפני איזה 12 שנה. אבל עכשיו היא חוזרת עם עונה 21.
לא הוא לא. רק לי מותר לקרוא לך עדימון|שפם|
אני מסכים
אני לא יודעת שאת מעוניינת בארוחת ערב של ניק שכוללת לחם בלי כלום וכוס מים.
אפילו בכלא מגישים יותר אוכל מזה.
יהיה גם חמאה
אני צריכה לעשות לך כמו שאני עושה לשותפה שלי ולארון הנעליים שלה שיצא מכלל שליטה. היא כל הזמן קונה נעליים כאילו היא מקסימום איזה קרי בראדשו אז אמרתי לה שמעכשיו כל פעם שהיא קונה זוג נעליים חדש היא חייבת להיפטר מזוג קיים. ואם היא לא עושה את זה, אני בעצמי אזרוק לה 2 זוגות שאני בוחרת.
המערכת יחסים שלך ושל השותפה שלך היא השותפות הכי מוזרה ששמעתי עלי (ואני שמעתי על הקואליציה הנוכחית בארץ)
אז אני ואת לא נסתדר כי אני תמיד כופה על אנשים להאזין ל-12 ד' הקלטה שלי מדברת עם עצמי ומספרת 30 סיפורים בו זמנית כי אני כל שניה מאבדת ריכוז:-D
וואי אני לחלוטין יכול לדמיין שבהודעות קוליות הסיפורים שלך עוד יותר הזויים מאשר כשאת כותבת אותם.
מזל שאין לך אופציה לשלוח כאן הודעות קוליות.

אוקי סיימתי עם הודעה 92
זה נראה לי מספיק להיום

מילי08

Well-known member
יש לי תשובה לסדרה שתהיה בז'אנר אחר - סטנה קלריטה דיאט כדרמת אימה. זה די מתבקש למרות שכקומדיה זה מעולה
מבטא סקוטי של ממש זה פשוט בלתי ניתן להבנה
ממש.. לפעמים זה אפילו לא נשמע אנגלית
בגלל זה אני תמיד אומר לחברי הפורום שיתפטרו מהעבודות שלהם כדי שיהיה להם זמן לראות יותר טלוויזיה (ואני מקבל תשובות כמו "אני צריך עבודה בשביל כסף כדי לחיות ושיהיה לי משמעות בחיים")
אני פשוט מחכה לפנסיה. הייתי מסמנת בלוח שנה כמה ימים למנאייק אבל זה לא ימים אלא שנים אז |שפם|. מעניין מה יעבור על תפוז כשאני אצא לפנסיה ואיזה שינויים מעצבנים יכניסו
אני לא יודע בעצם למה לא חוזרים על הרבה מאותם דברים גם באולימפיאדת חורף. למשל ריצה בטמפרטורה של מינוס 10; הטלת כדור ברזל כשיורד שלג; קפיצה לגובה עם מוט כשהמוט קפוא ונדבק לך לאצבעות.
:-D :-D
אין לי כסף אין לי, אבא כך אומר
הלוואי שהיה לי יותר
[וידאו יוטיוב שלא עלה לי כאן]
איזה חמוד הגידי גוב הזה. תמיד היה מותק
אבל שנות ה 80 זועקות משם :-D
(וגם - לא ידעתי שאריאל זילבר הלחין את השיר אבל זה הגיוני. זה המקצב "שלו")
טוב, הוא לא מת'יו באד. [על מת'יו גוד]
אתה לא יכול לעמוד בזה הא? :-D
העניין הוא שהפעם הראשונה שחשבת על כך שזה מגעיל לדמיין אנשים בגיל של ההורים שלך עושים סקס, אז הם בטח היו בגיל של רובנו עכשיו.
חחח, נכון
אני מת על השיר הזה [יעלה ויבוא]
גם אני. קלאסיקה מהסוג שכבר לא תחזור
אדם ממש מתחשב היה חונה חצי על המדרכה כדי להשאיר את מקומות החניה הנורמליים בשביל אנשים אחרים.
:-D זאת דרך ייחודית להסתכל על זה
בשנה עברית מעוברת יש שני חודשי אדר (אדר א' ואדר ב'). ובגלל שפורים נחגג בט"ו באדר אז יש את זה בעצם פעמיים. אבל חוגגים ממש רק את זה שבאדר ב'. ט"ו באדר א' מכונה פורים קטן.
תודה. משום מה זכרתי איזה הסבר יותר מורכב
כי את בת. לבנות קר גם ביולי (אם כי ביולי קר להן בגלל המזגן שהבנים במשרד דורשים להפעיל)
זה לא מדויק. מכירה נשים שחם להן באופן תמידי. אבל נשים לרוב פחות מניאקיות מגברים ולא צועקות שנדליק מזגן
האמת שרציתי לבחור במסעדת הפאי של נד בPushing Daisies, אבל אני לא אוהב פאי.
יא נכון! אפשר לשבת שם גם בלי פאי. רק בשביל האווירה.
איך בא לי שהסדרה הזאת תחזור
ש [סדרה בשם האות]
שיימלס
אבל עכשיו כשחושבת, היה יכול להיות אדיר לראות תחרות כזאת של אנשים שלא יודעים להחליק על הקרח מנסים ונופלים ולדרג את הנפילה הכי טובה נגיד.
:-D אכזרי :-D

מילי08

Well-known member
אתה צודק, מי שרואה יותר מדי נטפליקס אז אין לו חברים
אבל אני רואה הרבה נטפליקס ולי יש... אוי שיט
ראיתי את הסדרה הזו 4 פעמים ואף פעם לא היה פרק שאמרתי לעצמי "אוף הפרק הזה איזה באסה"
כל פרק הוא מושלם! [ברוקלין 99]
מסכימה!
חחחח. יש לי בראש שבשנות ה-70 אנשים היו חוזרים מטיול ומזמינים את כולם אליהם הביתה ומראים להם שקופיות מהטיול
אבל כתבתי שלא קראתי את הספרים האלו. למה שאני אכתוב את זה ככה אם קראתי את הראשון?
זה פשוט מה שכל פעם קורה לי כשמישהו מציע לי קפה ואני אומר שאני שותה רק מים, ואז האדם מציע לי תה, או מיץ, או יין. אבל אני הרגע אמרתי שאני שותה רק מים.
חחח ניק. אנשים מנסים להיות מנומסים!
תרנגול הוא באמת גבר
נכון, ולכן זה המשפט שלי
עבר זמן, תשובה עכשיו
הנה, כתבתי בהודעה הקודמת שלי
מצד אחד לחלוטין. מצד שני יש כמה פרקים ממש ממש גרועים של באפי. I Robot You Jane למשל. אבל אני חושב שגם בהכי גרועים יש נקודות טובות
בדיוק. וגם כשהפרקים לא טובים, הדמויות והכימיה ביניהם תמיד מחפה על הכל
זה יום שישי בערב ואת צריכה להסיע את החתולים שלך לוטרינר - את לא נורא ממהרת במידה שתצדיק חניה לא חוקית, אבל את חייבת שהם יגיעו לוטרינר הערב.
מה תעשי?
חחח, ממש בחירתה של סופי :-D. עם חתולים זה גם סרט כי צריך לסחוב אותם בכלוב וזה כבד ולא נוח. אבל אני מחפשת חניה נורמלית. זה גם ככה המצב אצל הוטרינר שלי כרגע (אין חניה קרובה וצריך לחפש וללכת ברגל)
האמת שלפעמים זה היה יכול לעזור אם הייתי יכול לקרוא את המחשבות של עצמי, כי זה יותר מידי מבולבל בשבילי מבפנים.
לגמרי! וגם הייתי שמחה לכוח שיעזור לי לבטא את המחשבות במילים הגיוניות
את אוספת חייזרים?
חתולים הם לגמרי חייזרים שבאו להשתלט עלינו
את טוענת שמילי בת שנתיים?
(כי זה באמת יסביר למה היא לא יכולה לעשות חשבון פשוט)
היי! יש אנשים שפשוט לא יודעים חשבון :-(
אני מאוד ממליץ על The Power of the Dog
אם כי צריך לקחת בחשבון שזה סרט מוזר. חלק גדול מהסרט לא הבנתי מה לכל הרוחות הקטע של הדמויות השונות.
רק לאט לאטף ובמיוחד לקראת הסוף התחלתי לקלוט את הסרט הזה. (יחד עם זה הוא כן היה מרתק לאורך כל הדרך)
ותכלס הרבה יותר התרשמתי ממנו אחרי שראיתי ראיונות על הסרט שבהם דיברו על כל מיני דברים בו ואז המון דברים התחברו לי ואני חשבתי עליו המון לאחר הצפיה. אני אפילו שוקל לקרוא את הספר שהוא מבוסס עליו.
זה ברשימה שלי למתישהו (פנסיה כנראה)
את הצילומסך אתה רואה?
הצילומסך הזה משובח. אפשר לראות את הריבועים בברור
אבל שעברתי מהמחשב לטלפון אז הכל נמחק למרות ששמרתי
אז בקיצור כי מתברר שיש לי איזה בעיה להגיב דרך הטלפון (אני לא מצליחה לעשות רווח בין תגובה של מישהו לתגובה שלי )
סיוט להגיב מהפלאפון. ממש מבאס
לא יודעת באיזה הקשר שמת את זה אבל צפיתי רק בכל ההתחלה שהוא דיבר על פוטבול ואז שכחתי מה הייתה הפואנטה של הסרטון אז נטשתי אותו. ארוך מידי|חבול|
תשאלי את עדי, היא סיימה בצפר לפני שעה בערך.
חחח, וואי צחקתי בקול ואז הסתובבתי לראות שאף אחד לא נמצא במשרד לקלוט אותי :-D
אחרי שגיגלתי נתקלתי באיזה וידאו של הקווטרבאק הזה היום כשהוא (מן הסתם) עדין משותק מהצוואר ומטה, שהוא לימד את עצמו לצייר עם המכחול בפה ואני יודעת שהם עשו את הכתבה כדי לעורר השראה או משהו, אבל אותי זה רק הכניס לדיכאון.
זה ממש מדכא. מסכן
חח אף אחד לא לוקח איתו בדידים. כולם יודעים שזה רק בשביל לבנות מגדל ולקוות שהוא לא יפול עד שתשימי את כל הלבנים אחד על השני😅
צודקת אבל אני סיימתי בית ספר במאה הקודמת אז לא זוכרת כלום
אוקיי, אז אפשר לדאוג שגם יהיה חתיך. כדי שאם עצוב לי בלב, שלפחות יהיה לי יפה בעין:-P: [בעל עשיר]
צודקת, אני על זה
ומוסיפה לרשימת הדרישות שלנו שיהיה טיפש או אילם עדיף, כי אף אחד לא רוצה לשמוע אותו. שיעשה את העבודה שלו וישתוק
איך הגעת לזה מארבעה בדידים שציינתי? אתה לא צריך לזכור מה זה כל בדיד בשביל לדעת שלא היה שום בדיד שהערך שלו גבוה מ-10.
לא יודעת למה זה הצחיק אותי לכמה דקות עכשיו
כשהייתי חולה
:-(
באסה. מקווה שעכשיו את בסדר
זה מצחיק ששאלת אם זו הסרטה של החלום שלי כי בדיוק אתמול היה לי חלום על דרו. וגם סהר היה בו. ישבנו איפשהו שנראה כמו ספסלים של מחוץ למסעדת פסט פוד אבל כאילו הבפנים לא היה מסעדה אלא סופרמרקט כזה ובפנים ראיתי את דרו הולכת עם אחת הילדות שלה. ויש לדרו קטע כזה שהיא אוהבת לשים כובע צמר ממש עבה ומסכה גדולה מידי שמכסה לה הרבה יותר מהאף והפה אז רואים בערך רק את העיניים שלה כי הכובע גם מכסה את השיער. אבל איכשהו ידעתי שזו דרו, אבל בגלל שהיא הייתה שם עם הבת שלה לא רציתי להפריע לה, אז הלכתי לשבת עם סהר בחוץ. ואז הוא הסתכל פנימה וראה את דרו ואמר לי "היי, זו דרו! לכי תדברי איתה!" הוא לא אמר בואי נלך ביחד ונתפנגירל עליה ביחד. לאאא הוא שלח אותי לבדי|שפם| ולא יודעת למה אבל ישבו איתי ועם סהר איזה 3 ילדים קטנים בני 5 כאלה שאני לא בטוחה מי הם אבל היינו צריכים לשמור עליהם כאילו הם אחים קטנים שלנו או משהו, אז אמרתי לו אוקיי אני אלך אבל תשמור על הילדים. ואז נכנסתי פנימה והיו מדרגות כאלה לעלות, ודרו בדיוק באה לרדת אותם ולצאת החוצה, רק שעכשיו שתי הבנות שלה היו איתה, והיא נתנה לכל אחת מהן יד. ואז בדיוק היא באה לעבור על פניי ואני מנסה לחשוב מהר מה להגיד וכל מה שיצא לי זה "היי" ואז היא דפקה לי מבט חושד כזה והסתכלה על הילדות שלה לראות אם אחת מהן יודעת מי אני וכשהיא קלטה שלא היא בטח שיערה שאני סתם מעריצה ואז אמרה היי בחזרה ובאה להמשיך ללכת ואז כזה כמו באינסטינקט יצא לי How's your day going שזה משפט שכבר יוצא לי באוטומט כל פעם שמגיע לקוח לעבודה. אבל משום מה זה ריכך אותה קצת ולא היה לה מבט חשדני/עוין כל כך 😅 ואז היא ענתה איזה משהו ולמרות שלא יכולתי לראות את הפה שלה, העיניים שלה חייכו. אבל אני לא זוכרת בדיוק מה היא ענתה או מה עניתי אחרי אבל זה היה איזה small talk של איזה דקה וכל הזמן הזה ניסיתי לשחק אותה קול ולא להיות סטוקרית מעיקה שרק רוצה סלפי (רק בגלל שלא היה לי נעים בגלל שהבנות שלה היו איתה:-() בקיצור החלפנו כמה משפטים ואז היא המשיכה בדרכה ואז אני חוזרת לסהר והוא מתחיל לנזוף בי "למה לא הצטלמת איתה?!" ואז אני מסתכלת ורואה שאחד הילדים שהוא היה אמור לשמור עליהם נעלם. אני לא זוכרת מה היה השם שלו אבל שאלתי את סהר איפה הוא, ואז סהר הסתובב כזה לחפש את הילד והוא עונה "לא יודע" אז שנינו מתחילים לצעוק לו ולחפש אותו בכל המתחם ואז פתאום אני רואה איזה גבר בן 60 יוצא ממה שהיה נראה לי כמו שירותים וכאילו מסדר את המכנסיים שלו, והילד הזה שהיינו אמורים לשמור עליו הולך מאחוריו ואז כאילו החלום עבר סצינה ועכשיו אנחנו יושבים עם הילד הזה ומנסים להבין מה קרה אבל אני לא באמת זוכרת מה היה ההמשך. יש מצב שהתעוררתי בשלב הזה והייתי ממש עצבנית שהחלום שלי הפך מ"חלום עליכם" לפרק של SVU ממש מהר:-[ ואז כמובן שהתקשרתי לסהר לצעוק עליו שהוא לא שמר על הילד בחלום וגם לא בא איתי לדרו ואז מה החצוף הזה אומר לי? "זה היה הרגע שלך. לא רציתי להפריע לך" וכשהתבכיינתי לו שלא ידעתי מה להגיד לה הוא רק נזף בי על איך לא שאלתי אותה "how Drew you do" (שזה מה שאנחנו שואלים אחד את השניה כל הזמן:-D) וכשצעקתי עליו שהוא לא שמר על הילד והרס לי את החלום הוא כזה "את יודעת שלא אכפת לי מילדים"|שפם| אותו לבנסון!
יואו, החלום הזה הוא רכבת הרים מטורפת :-D. הייתי בממש במתח בסוף
בדיוק היום חלמתי על טום הולנד8-* חלמתי שאנחנו מדברים והוא מראה לי תמונות שלו עם זנדיה שלא נחשפו לתקשורת והם כאלה חמודים ואז הוא בא לספר לי איך הם הפכו מידידים לזוג אבל אז דברים אחרים בחלום הפריעו לי ואני עדיין רוצה לדעת:-[
זה כל כך מעצבן שחלומות מפסיקים באמצע החלק המעניין. אם כי במקרה של דילן אולי עדיף
לפחות לא היה לך בחלום מישהו שאיבד ילדים שאת אמורה לשמור עליהם (אגב, עכשיו סהר משנה את הגרסה שלו ומתרץ שאלה בטח היו ילדים של שירן, אז לא צריך לשמור עליהם|פנים|:-D)
:-D אתם קורעים. צריך סדרה של שניכם
שאלתי אותה והתשובה שלה הייתה מאוד משעממת. בהתחלה היא ענתה ״בולט״ ואז כשאמרתי לה שלא חסרים לנו בבית עוד כלבים, היא אמרה שהאפשרות השניה שלה זה איזה דרקון מעופף מהסרט אווטאר. אין לי מושג על מה היא מדברת אבל זה לא נשמע כמו בחירה טובה יותר|שפם|

מילי08

Well-known member
ככל שהגיל מתקדם, אני יותר ויותר מסכימה איתך
ואת אפילו לא הגעת לגיל של לונה!
האמת שאני לא מסכימה... למען השם - כולנו כאן מתכננות חתונה עם דיוויד טננט! אבל ברצינות - בהחפצה יש התייחסות סקסיסטית למין האחר (לרוב נשים) ורידוד של הנשים לאיבר מין וזהו ("מה שאני אעשה לה" וכאלה). אנחנו כאן קצת מריירות על חתיכים אבל לא מרדדות אותם. וגם החתיכים הכי אהובים כאן מקבלים את רוב הנקודות שלהם בזכות כישורי המשחק או החמידות שלהם...
יש כלו שרואים וכאלו שלא [התמונה של החתיך של דילן]
אתמול החלטתי שאני צריכה למלא את החסך הזה ולראות מתישהו
מעניין אם בדיסני+ יהיו הסרטים הקלאסיים
מתוך ויקפדיה
במרץ 2018 שבה הסדרה עם כל צוות השחקנים המקורי לעונה חדשה (העשירית)
ב-29 במאי 2018 הודיעה רשת ABC על ביטול הסדרה עקב התבטאות גזענית של רוזאן בר
כשלושה שבועות לאחר ביטול הסדרה, רשת ABC הודיעה על הפקת ספין אוף בשם "הקונרים" בהשתתפות כל אנשי הצוות והדמויות המרכזיות של הסדרה המקורית, מלבד אם המשפחה.[5]

אז יס הפסיקו לשדר אחרי שפיטרו את רוזאן
וואו אוקיי. אני זוכרת משהו כזה אבל לא עקבתי לעומק
הנה הם (אם אתה לוחץ על השם הפרק זה מפנה אותך אל תקציר שלו)
שלושה מהם מהעונה האחרונה וזה הגיוני, אבל עדיין פרקים טובים
נורא שיטחי מצידי, אבל איך שהוא נראה כאן זה בטח חלק מהסיבה שעדיין לא ראיתי את טיק טיק בום
המערכת יחסים שלך ושל השותפה שלך היא השותפות הכי מוזרה ששמעתי עלי (ואני שמעתי על הקואליציה הנוכחית בארץ)

LeAnnDylan

Well-known member
עד איזה גיל בדיוק המשכת להשתמש בבדידים?
היית מאמין אם הייתי אומרת שעד היום?
זה נשמע מוזר שהבתים הם דבר קבוע. למה לא שמים קבוצות שונות בבתים שונים כל פעם? מרגיש שזה היה נותן יותר גיוון במשחקים.
כי עשו את זה עד לפני שנת 2001 וזה היה כאוס מוחלט.
מבחינת גיוון במשחקים, כל עונה משחקים מול שלושת הקבוצות שבבית שלך פעמיים, כלומר 6 משחקים. אבל יש בעונה 17 משחקים ככה שיש עוד 11 משחקים אחרים כדי לגוון. לא שהם באמת מגוונים יותר מידי, אבל זה לפחות לא בגלל הפורמט אלא בגלל שהאמריקאים קצת מרובעים ותמיד מנסים לשחזר סיפורי הצלחה של 2 קבוצות שהיו יריבות או שהיה בניהן משהו מענין בעונה הקודמת. אבל בגלל שתחלופת השחקנים בפוטבול כל כך גבוהה, גם קבוצה שזכתה שנה אחת בסופרבול יכולה בשנה שאחרי להיות בתחתית הליגה.
אני לא זוכר מי היה הזאב בOnce. אולי זה היה בעונה שלא ראיתי. (ראיתי רק את שלושת העונות הראשונות)
זה היה בעונה הראשונה [ספוילר ל-Once Upon A Time/ עד עצם היום הזה כיפה אדומה הפכה לזאב בליל ירח מלא]
חוק וסדר המקורית הסתיימה לאחר 20 עונות לפני איזה 12 שנה. אבל עכשיו היא חוזרת עם עונה 21.
טוב המקורית אף פעם לא עניינה אותי. של מי הרעיון המטופש הזה של ליצור סדרה בלי חתיכים/ות?!
זה לא המערכת יחסים שמוזרה, זו השותפה.
וואי אני לחלוטין יכול לדמיין שבהודעות קוליות הסיפורים שלך עוד יותר הזויים מאשר כשאת כותבת אותם.
זה לא בהכרח שהם הזויים יותר, אני פשוט נוטה הרבה יותר לאבד את קו המחשבה שלי ולעבור לסיפורים אחרים ואז לא לסיים סיפור. נגיד שירי בלוק כבר שבועיים נוזפת בי שאסיים איזה סיפור שהקלטתי לה ולא סיימתי, אבל מי לעזאזל זוכר מה היה בסיפור או איפה עצרתי?! לפעמים יש לה גם עצות מפגרות כאלה של "תקשיבי להודעה שלך שתזכיר לך על מה דיברת ותמשיכי" ולייק, למה שאני אתעלל בעצמי?! אני שולחת לך הודעות קוליות כדי להתעלל בך! תאזיני את שוב ותגידי לי איפה עצרתי|שפם|
לא שזה ישנה כלום בעצם כי זה היה לפני שבועיים וגם אם היא תזכיר לי איפה עצרתי, אני כבר במקום אחר בחיים שלי והתקדמתי מהסיפור ההוא. מה שהוא לא היה 😆
מזל שאין לך אופציה לשלוח כאן הודעות קוליות.
פחח. אתם לא ראויים להודעות קוליות שלי.
זה לא מדויק. מכירה נשים שחם להן באופן תמידי. אבל נשים לרוב פחות מניאקיות מגברים ולא צועקות שנדליק מזגן
אני תמיד נעה בין להקפיא את המשרד לבין לעשות פה סאונה. ואז כולם תמיד מתלוננים. אבל אני עריצה מרשעת ולא מענין אותי אם כל השאר סובלים. משרד שלי, חוקים שליB-|
יא נכון! אפשר לשבת שם גם בלי פאי. רק בשביל האווירה.
פאי זה פיכס בכל מקרה, אבל לשבת איפשהו בלי צ'יזקייק נראה לי מיותר.
האם גם ראית או שאת סתם מתחנפת לעדימון?
חתולים הם לגמרי חייזרים שבאו להשתלט עלינו
זה לא הכי קשור אבל משום מה הזכיר לי את המם הזה:-D
thumbnail_IMG_0229.jpg
היי! יש אנשים שפשוט לא יודעים חשבון :-(
בשבילם המציאו בדידים:-]
ומוסיפה לרשימת הדרישות שלנו שיהיה טיפש או אילם עדיף, כי אף אחד לא רוצה לשמוע אותו. שיעשה את העבודה שלו וישתוק
האינסטגרם הציע לי כמה כאלה שעונים לדרישה הזאת:-D
באסה. מקווה שעכשיו את בסדר
כן, סתם הייתי חולה לאיזה שבועיים כי המזג אוויר פה משוגע. יום אחד 90 מעלות, למחרת סופת ברקים ורעמים וגשם זלעפות וקור חודר עצמות. המזגן שלי כבר התייאש ממני.
יואו, החלום הזה הוא רכבת הרים מטורפת :-D. הייתי בממש במתח בסוף
אני עדין במתח! מאז כל לילה אני הולכת לישון ומדברת עם עצמי לפני השינה כדי לנסות לגרום למוח שלי להבין שאני רוצה שנמשיך מאיפה שעצרנו כדי לדעת מה עלה בגורלו של הילד של שירן:-D
זה כל כך מעצבן שחלומות מפסיקים באמצע החלק המעניין. אם כי במקרה של דילן אולי עדיף
לא, לא עדיף. זה כמו סדרה שמתבטלת עם קליףהאנגר. אני צריכה לדעת מה קרה!
לא, כי אז נצטרך להסביר את כל השפה המגוחכת שיצרנו לעצמנו ולמי יש כוח לזה.

didalf

Well-known member
חחח זה נכון אבל השיער שלו נוראי פה. אבל זה רק מראה על כמה הוא מעולה שם שהתאהבתי בו *למרות* השיער הזה.

מאוחר מידי אני כבר עובדת על קומדיה שמבוססת על חייך. ליהקתי את אוברי פלזה לתפקיד דילן. השותפה שלך והבוסית יהיו דמויות קבועות בנוסף לכל מיני לקוחות הזויים משתנים. סהר הוא גם דמות קבועה אבל לא החלטתי אם נעביר אותו לארה"ב או שזה דווקא יהיה מצחיק שהוא יהיה תקוע בתוך אייפד לנצח. אה וניק הוא האויב שלך.

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
טוב המקורית אף פעם לא עניינה אותי. של מי הרעיון המטופש הזה של ליצור סדרה בלי חתיכים/ות?!
:-D מה חשבו לעצמם
זה לא בהכרח שהם הזויים יותר, אני פשוט נוטה הרבה יותר לאבד את קו המחשבה שלי ולעבור לסיפורים אחרים ואז לא לסיים סיפור. נגיד שירי בלוק כבר שבועיים נוזפת בי שאסיים איזה סיפור שהקלטתי לה ולא סיימתי, אבל מי לעזאזל זוכר מה היה בסיפור או איפה עצרתי?! לפעמים יש לה גם עצות מפגרות כאלה של "תקשיבי להודעה שלך שתזכיר לך על מה דיברת ותמשיכי" ולייק, למה שאני אתעלל בעצמי?! אני שולחת לך הודעות קוליות כדי להתעלל בך! תאזיני את שוב ותגידי לי איפה עצרתי|שפם|
לא שזה ישנה כלום בעצם כי זה היה לפני שבועיים וגם אם היא תזכיר לי איפה עצרתי, אני כבר במקום אחר בחיים שלי והתקדמתי מהסיפור ההוא. מה שהוא לא היה 😆
:-D :-D
איפה שירי בלוק באמת?
אבל אני עריצה מרשעת ולא מענין אותי אם כל השאר סובלים. משרד שלי, חוקים שליB-|
בסדר, לך אני מרשה להיות עריצה
האם גם ראית או שאת סתם מתחנפת לעדימון? [שיימלס]
ראיתי את הבריטית עד עונה 5 שהחריבו אותה ומאוד אהבתי. בגלל זה קצת קשה לי לראות את הגרסה האמריקאית. ואני גם לא יודעת אם אני מתה על מי שמשחק את פרנק
זה לא הכי קשור אבל משום מה הזכיר לי את המם הזה:-D
:-D זה מאוד הגיוני
האינסטגרם הציע לי כמה כאלה שעונים לדרישה הזאת:-D
מצוין B-|
כן, סתם הייתי חולה לאיזה שבועיים כי המזג אוויר פה משוגע. יום אחד 90 מעלות, למחרת סופת ברקים ורעמים וגשם זלעפות וקור חודר עצמות. המזגן שלי כבר התייאש ממני.
זוועה. העיקר שאומרים שאין התחממות גלובלית
אני עדין במתח! מאז כל לילה אני הולכת לישון ומדברת עם עצמי לפני השינה כדי לנסות לגרום למוח שלי להבין שאני רוצה שנמשיך מאיפה שעצרנו כדי לדעת מה עלה בגורלו של הילד של שירן:-D
לא, לא עדיף. זה כמו סדרה שמתבטלת עם קליףהאנגר. אני צריכה לדעת מה קרה!
תכלס זה נכון. אני תמיד מתבאסת כשחלום מעניין נקטע לי באמצע
מאוחר מידי אני כבר עובדת על קומדיה שמבוססת על חייך. ליהקתי את אוברי פלזה לתפקיד דילן. השותפה שלך והבוסית יהיו דמויות קבועות בנוסף לכל מיני לקוחות הזויים משתנים. סהר הוא גם דמות קבועה אבל לא החלטתי אם נעביר אותו לארה"ב או שזה דווקא יהיה מצחיק שהוא יהיה תקוע בתוך אייפד לנצח. אה וניק הוא האויב שלך.
:-D :-D . יאללה, מי מתחיל להריץ את זה?

למעלה