Shut the door. Have a seat פברואר 2022 – ⚔️סיכום חודש🎧⚒️🍚🌹⚔️🎣🎪🎺

LeAnnDyIan

Well-known member
חחחח אז את סתם עוקבת אחרי אנשים רנדמליים על בסיס חתיכיות?
חד משמעית כן.
מעניין כמה מהם זה קאטפיש?|תוהה|
למי אכפת. זה לא שאני מתקשרת איתם. אני סתם שוטפת את העיניים.
התמונה הראשונה מדהימה|מאוהב| (וגם האחרות)
|לב|
היי אני מכירה אותו, הוא שיחק את החתיך הטמבל בסדרה ריבה
זו בדיוק הסיבה שאני אוהבת אותו (זה + בגלל שהוא היה נשוי לשרה שהאי)
41DB4DDE-8851-4182-8218-F22EC94396FA.gif
טוב הוא נשמע קצת מעצבן. זה כבר לא חמוד כמו בגיף שלך.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|נורה|סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם: L.A. Law
קלאסי
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם:
יכלת לעשות משהו כמו: איש מינוס שיער ראש פלוס זקן לבן שווה |אליהו|
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?: תזהר מבני אדם.
תכלס צודק
|1ספר|סדרות החודש: אוזארק |כתר| ונהנייתי גם מדקסטר: דם חדש, ומקתרינה (The Great, אני בתחילת עונה 2), החיים עצמם.
בחירות מעולות (אוקי, חוץ מהדבר האחרון שאני בשוק שעדיין נמשך)
|1ספר|שיר החודש: כן אני עדיין עם זה (שומעת כל יום של משרד כל הדרך הביתה)
את ראית המילטון רק לפני איזה חצי שנה נראה לי, אז הגיוני לחלוטין שהשירים עדיין מככבים גבוה אצלך בכל חודש
אבל אני מתה גם על זה (למרות שלא זוכרת אם זה מהחודש)
:-D לא הכרתי את זה. כנראה מפרק של ארץ נהדרת שפיספסתי
|1ספר|דמויות החודש: מרטי בירד |כתר| (אוזארק), פיטר, קת'רין, ליאו (The Great)
|1ספר|שחקני החודש: ג'ייסון בייטמן |כתר| (מרטי בירד, אוזארק)
|1ספר|קראשי החודש: מרטי בירד (זה לא ממש קראש קראש, אבל קצת נמשכת אליו)
בהחלט מובן
|*|סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה): אני לא ממש רוצה, אבל אני לגמרי יכולה לדמיין את אוזארק בתור קומדיה.
היא לפעמים מרגישה כמעט קומדיה איך שהיא.
אבל כן, זה יכול להיות מעולה בתור קומדיה לחלוטין.
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): גארי גרגיץ' (פארקס) וג'ורג' קוסטנזה (סיינפלד)
מעליב
|*|מסעדה/ פאב טלוויזיוני שהייתם רוצים לבלות בו: שכחתי את שמו, אבל המועדון של באפי (לא בדיוק פאב, אבל קרוב מספיק!)
The Bronze
(אני נותן לך נקודות על הבחירה, אבל מוריד לך חלק מהם על כך שלא שכחת את השם)
|*|משחקים אולמפים; חורף או קיץ: קיץ יותר מעניין, מחליקים על הקרח זה חביב אבל זהו, נראה לי שהשאר שם לא מעניין.
ובכל זאת בחרת לשתף בסרטון שכולו החלקה על הקרח
|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות): פו הדוב |לב|
דובים הם מסוכנים
|פח|בטיול מה יש לכם יותר; תמונות סלפי או תמונות של נוף: רק נוף. לא אוהבת סלפיז (לא שלי ולא של אחרים, לא אוהבת את הקונספט בכלל).
אפילו כשלאונרדו דה-וינצ'י צייר את עצמו את היית נגד
|פח|מבטא אירי, בריטי או אוסטרלי?: סקוטי!!! |שפם| מבין אלה שכתבת אני בעקרון אבחר בריטי בד"כ, אבל על הגבר הנכון גם אוסטרלי טוב :p ;-) (ראו חתימה)
מבטא סקוטי של ממש זה פשוט בלתי ניתן להבנה
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: להפוך לבלתי נראה אבל רק כשאף אחד לא מסתכל.
לא הבנתי אם את מתכוונת למצב ש:
1. מישהו יכול להיות בלתי נראה, אבל ברגע שמישהו מסתכל אז הוא הופך לנראה?
2. מישהו יכול להפוך מנראה ללא נראה רק כשאף אחד לא מסתכל (כלומר למשל יכול להכנס לחדר שבו אף אחד לא רואה אותו, להפוך לבלתי נראה ואז לצאת בלתי נראה.
השני הוא עדיין טוב מאוד.
הראשון הוא לא ממש טוב, אבל עדיין זה אומר שלא יראו אותך במצלמות אבטחה נראה לי.
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: פורצת להם לטארדיס ומכריחה אותם לקחת אותי איתם!!
הטארדיס אמורה להיותל חסינה לפריצות
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: להשאר בבית עם טרינינג. תמיד להשאר בבית עם טרינינג. וולנטיין די או כל יום אחר בשנה.
לא ממש בשבילי. יש הרבה ימים שאני נשאר בבית בלי טרנינג
:-D חמוד
ואל תשפטו אותי אבל אני נקרעת מצחוק מהדברים האלה (בכלל אני מתה על העמוד פייסבוק הזה, ואפרופו מבטאים אוסטרליים)
[ואם אין לכם כוח להכל אז הקטע הכי מצחיק בעיני הוא בדקה 01:30]
יש לצפות עם קול מופעל!
מצחיק שהוא מתייחס לקרח כבעיה של החצי הצפוני של כדור הארץ. בניו-זילנד יש קרחונים ואתרי סקי.
אני חשבתי ששמת את זה בגלל שזה בעצם היה קצת תקף למקומות מסויימים בארץ בחודש האחרון

טוני החתול

Well-known member
מנהל
התשובון

|נורה|סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם: יש לי בלאק o_O
הייתי עוזר, אבל אני לא יודע את האות הראשונה של השם שלך
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: 3*11
או 99/3
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?: אני רעב
זה מה שאני אומר לתרנגולות כל הזמן
|1ספר|סדרות החודש: אוזרק, דקסטר
בחירות מעולות
|1ספר|ספר החודש: אני לא קורא ספרים
|1ספר|דמויות החודש: הקאסט המעולה של אוזרק
|1ספר|שחקני החודש: טום הולנד, אנדרו גארפילד וטובי מגווייר (למרות שספיידרמן היה חודש קודם)
זה עדיין תקף
בקושי מוצא זמן לראות סרטים/סדרות. בשעות הערב לרוב אני צופה במשהו קליל ובסופי השבוע פרקים בודדים.
בגלל זה אני תמיד אומר לחברי הפורום שיתפטרו מהעבודות שלהם כדי שיהיה להם זמן לראות יותר טלוויזיה (ואני מקבל תשובות כמו "אני צריך עבודה בשביל כסף כדי לחיות ושיהיה לי משמעות בחיים")
|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה: עניין של זמן
לפחות יש כל פרק שיר של גידי גוב שאני אוהב
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): 2 דמויות מהטלוויזיה או מחיינו? נגיד שמחיינו, ונגיד שעדיף לא לציין את שמם כי הם (בעיקר הוא) מאוד מאוד מוכרים :ROFLMAO:
זאת דווקא בדיוק הסיבה לספר לנו
|*|מסעדה/ פאב טלוויזיוני שהייתם רוצים לבלות בו: סנטרל פרק. קל
מאוד כיף שם אם אתה אחד מאלו שתופסים את הספה או הכורסא. כל האחרים נאלצים בעיקר לקנא.
|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?: בחלל. לטיול כבר אדאג בעצמי :cool:
|*|משחקים אולמפים; חורף או קיץ: קיץ. בחורף נראה לי שרק סקי מעניין
וגם זה לא נשמע לי מעניין. אבל גם רוב הספורטים באולימפיאדת הקיץ נראים לי משעממים.
אני לא יודע בעצם למה לא חוזרים על הרבה מאותם דברים גם באולימפיאדת חורף. למשל ריצה בטמפרטורה של מינוס 10; הטלת כדור ברזל כשיורד שלג; קפיצה לגובה עם מוט כשהמוט קפוא ונדבק לך לאצבעות.
|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות): טימון, מלך האריות
אני לא חושב שטימון הוא מלך האריות
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: לעשות אפצ'י ולהעיף את מי שבסביבה. כמובן שזה יהיה בלתי נשלט.
זה יתרון אם אתה באופן כללי שונא להיות בחברת אנשים
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: טרינינג, נטפליקס ו'חברים'
אני חושב שכבר אין חברים בנטפליקס

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איך אתה מספיק כל כך הרבה?!
זה לא כל כך הרבה. חלק מהסדרות ראיתי רק פרקים בודדים
זה באמת יחסית לא כל כך הרבה. עובדה שהפעם הצלחתי לשים את הכל בתגובה אחת
אוי נכון, שכחתי.
סליחה! הברונז עדיף על סנטרל פרק

נ.ב אני טעיתי קצת בשם של זה |פנים|
אוף כל כך מעצבן אותי שארץ נהדרת משחררת קטעים רק דרך מאקו ולא ביו-טיוב כמו בני אדם שפויים (וערוץ כאן11)
עברתי את כל הפרסומות הבלתי נסבלות (אחרי שחייבו אותי לחסום את חוסם את הפרסומות שלי) ואז הקטע עצמו היה ללא קול.
מי בא לדרום אדום?
אני מעדיף מרכז אדום (ואדום זה צבע השמיכה שלי שבה אני אתכסה כשאני אשן)
זה פיטר, כן? אז גם שלי קצת |מובך|
איך את לא יודעת מי זה ניקולאס הולט?
ייתכן שנצטרך לעשות שרשור חתיכים עם בחינה בסוף.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
במקום ללכת לישון.
אומנם עכשיו 4 אחר הצהריים, אבל גם בשבילי זה במקום ללכת לישון
|נורה|סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם: עד עצם היום הזה
זה אפילו מתחיל באותן שתי אותיות
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: 20+10
תרגילים קשים אתם עושים פה
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?: "אם לא תסתום ת'פה על הבוקר אני אוכל אותך"
האמת שזה יעבוד טוב במיוחד אם זה היה הפוך:
מה אמר התרנגול לזאב: "תפסיק לאכול לי את הראש דבר ראשון על הבוקר"
|1ספר|סדרות החודש: אני אלך על Transplant למרות שהעונה הזאת אחרי 4 פרקים פחות טובה.
בכלל לא מכיר את זה
|1ספר|שיר החודש: אין לי
אין לי כסף אין לי, אבא כך אומר
הלוואי שהיה לי יותר
|1ספר|ספר החודש: דווקא חודש מוצלח מבחינת קריאה: Shadow of Night ,The Book of Life, האורחת המושלמת, הגבעה מעל האגם ובתולות (שהתחלתי אתמול, אבל נכנס לספירה)
וואו, השמות של הספרים בסדרה של כישור הזמן מאוד מגוונים
|1ספר|דמויות החודש: מת'יו מליל כול המכשפות, גודווין משיקגו MED
|1ספר|שחקני החודש: כריסטין ברנסקי ו-Hamza Haq
כריסטין ברנסקי בגלל העידן המוזהב?
|1ספר|קראשי החודש: מת'יו גוד.
טוב, הוא לא מת'יו באד.
|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה: NCIS לוס אנג'לס, אני מחוסנת.
אבל אחרי מעל 250 פרקים האם את באמת זוכרת עד כמה גרועים החמישה הכי גרועים?
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): סטייבלר ובנסון ובכלל אנשים בגיל של ההורים שלי עושים סקס.
העניין הוא שהפעם הראשונה שחשבת על כך שזה מגעיל לדמיין אנשים בגיל של ההורים שלך עושים סקס, אז הם בטח היו בגיל של רובנו עכשיו.
|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?: מסביב לעולם.
אבל זה 80 יום בנסיעות. די סיוט
|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות): סטיץ'
חשבתי לכתוב אותו כי הוא מאוד חמוד באמת.
אבל הוא גם קצת איכס לפעמים
|פח|בטיול מה יש לכם יותר; תמונות סלפי או תמונות של נוף: נוף
אני ממש מצפה לראות אם מישהו כתב סלפי
|פח|מבטא אירי, בריטי או אוסטרלי?: בריטי
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: פיצוץ בלונים של מסטיקים
מה אם זה היכולת לפוצץ את כל בלוני המסטיק בכל העולם במכה אחת?
אוקי, עדיין מיותר לחלוטין
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: מנסים לשכנע אותם להשמיד את האנושות.
ואת עוד לא המיזנתרופיות הכי גרועות כאן
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: בבית עם טרנינג, למה לצאת בחוץ ולהיות עם עוד אנשים?
אנשים זה איכס
תמונה/ סרטון/ משהו אחר לשתף עם הכיתה: אין לי כוח לחפש אבל בזמן האחרון בגלל שסטיבן קולבר לא מוכן להגיד את השם של טראמפ או לחקות אותו הוא נותן לילד להקריא את מה שהוא אומר וזה פשוט מושלם.
אני ראיתי את זה שהוא מסרב להגיד את השם שלו ומוצא כל מיני דרכים יצירתיות להתייחס אליו. אבל אני לא זוכר שראיתי קטעים שהוא נותן לילד להקריא (אני כבר לא רואה הרבה קולברט כמו בעבר)
אני לא מצליח למצוא את זה בכמה חיפושים, אז אני אשמח אם כן תמצאי לי דוגמה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|תוף| השאלון|תוף|

|נורה|סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם
: דגרסי
המקורית? כי היו איזו חמש גרסאות לאורך השנים ויש עוד אחת בדרך
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: אחשוב ואודיע לרכז המתמטיקה, אי שם באביב.
רכז המתמטיקה שלנו לאחרונה פוטר בעקבות שערוריה שנחשפה לגבי הודעות פרטיות שהוא שלח ב2014
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?: איפה הבשר, יא שחיף?
תכלס, עדיף לזאב ללכת על פרה.
|1ספר|סדרות החודש:הדיילת, שערורייה אנגלית למדי
שתי סדרות שאני רוצה לראות ועוד לא ראיתי
|1ספר|סרטי החודש: ג'אנגל קרוז
ראיתי בקולנוע בזמנו. נחמד, אבל לא משהו
|1ספר|שיר החודש: יעלה ויבוא בסוף
אני מת על השיר הזה
|*|סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה): הדיילת בגרסת אנימציה
לא ראיתי עדיין הדיילת. אבל יש הרבה סדרות באמת שהיה יכול להיות נחמד לראות גרסת אנימציה שלהן
|*|משחקים אולמפים; חורף או קיץ:מונדיאל
האמת שאני גם מעדיף. לפות זה קצר יותר
|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות): באגס באני
הוא יעשה לך צרות
|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?: אין לי רישיון.
זאת אפילו סיבה טובה יותר למה אתה צריך להחנות ומהר
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: כיפוף כפית, אורי גלר כבר עשה את זה.
אם ככה זה לא כוח מיותר. זה כוח שיכול להביא אותך לרמה של אורי גלר
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: לצאת עם וילאנל ולחגוג.
גם היא תעשה לך צרות כנראה
תמונה/ סרטון/ משהו אחר לשתף עם הכיתה:
הפעם החלטתי להדביק משהו נוסטלגי.
זה מוכר לי
אבל אין לי מושג מה זה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני עושה ניקקק שאלון עכשיו ולקרוא ולהגיב אח"כ כי לא תהיה לי מנוחה אם אני לא אענה|פנים|
לעשות ניק זה הכי טוב.
אבל חשבתי שכולם מגיבים על השאלון לפני שהם מגיבים על תשובות של אחרים
|תוף| השאלון|תוף|

|נורה|סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם
:|קדימה|(ה)עוקץ
אז לא ממש הצלחת, (ה)עדי
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם:|קדימה|כבר אחרי 12 לאאאא;-( 100-70!!
וואו, התרגיל מתחיל ב100, זה כנראה אומר שאת ממש מבוגרת
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?:|קדימה|גם הפיל הקטן יהיה גדול
אבל תרנגול לא יהיה גדול
|1ספר|סדרות החודש:
The Other Two - קומדיה ממש חמודה. הבעיה היחידה שהיא בדודים בלבד.
לא ידעתי שהתחלת לראות אותה. אני מודע לקיומה ורציתי לראות אותה, אבל לא הגעתי לזה אף פעם
וגם נהנית מש"ח רנדומלי של פארקס ושיטס קריק
טוב זה מה שיש כשאת בקושי צופה במשהו חדש
|1ספר|סרטי החודש:|קדימה|כל מיני דברים רנדומליים ביס מיוזקלס אבל לא משהו חדש שהתרשמתי ממנו. וראיתי שוב אנקטו.
לא זכרתי שראית אנקנטו בחודש שעבר
|1ספר|שיר החודש:|קדימה|Encanto - We Don't Talk About Bruno - יותר מדבקקקק מאומיקרון!!!!
וואו, כמות הפעמים ששמעתי את השיר (לרוב עם צפיה בקטע מהסרט) היא עצומה.
אפילו שמעתי אותו כמה פעמים ברדיו.
|1ספר|ספר החודש:|קדימה|פפפפחחח
לא כל כך מצחיק
|1ספר|דמויות החודש:|קדימה|ברוק וקארי מדה אדר טו
|1ספר|שחקני החודש:|קדימה|עדיין אנדרו גארפילד ואמה סטון
|1ספר|קראשי החודש:|קדימה|עדיין אנדרו גארפילדדדד|מאוהב|
הוא עכשיו גם מועמד לאוסקר (גיליתי על זה בראיון עם טום הולנד שבו הוא סיפר שהוא בירך אותו על זה
|*|סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה):|קדימה|הא שאלה יפה. בעקרון הכל כמחזמר:-D אני רוצה מחזמר של הנוקמים!! פרק מחזמר בברוקלין 99 יכל להיות טוב. ממש שינוי ז'אנר לא עולה לי.
פרק מחזמר של סמוך על סול יכול להיות... מוזר
|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה:|קדימה|ברוקלין 99. נראה לי עדיין כיף מספיק.
אני אצטרך לבדוק מה נחשבים 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה (אפשר לבדוק לפי ציוני IMDB)
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג):|קדימה|חח בעקבות פרק שהיה אתמול בפארקס - רון ותמי2. וגם פרנק גאלגר וכל אחת שדי ראינו מספיק8-{
שתיהן דוגמאות שאני מרגיש שדי ראינו קלטות סקס שלהם
|*|מסעדה/ פאב טלוויזיוני שהייתם רוצים לבלות בו:|קדימה|האליבי בשיימלס, הבר של ברוקלין ששכחתי את שמו, הבר מאיך פגשתי את אמא. אוו הבר של מקס ומו בזואי רק בשביל הסיכוי שהם ישירו.
האליבי הוא מקום די חרא גם בזמנים הכי טובים.
שכחת את שם המסעדה של מקס ומו... מקסימו! (מאוד קל, זה צירוף השמות שלהם)
בכל מקרה אני מאוד בעד כי זה מקו שבו אתה מזמין מנות ממקומות אחרים ואני אוכל להזמין מKFC
|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?:|קדימה|מסביב לעולם לא רוצה חלל!!!
אפילו את הסדרה שהיא רק 8 פרקים לא הצלחת לראות. איך תתמודדי עם 80 ימים?
|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות):|קדימה|החתול של שרק|מאוהב|
אני חייב למחות. החתול הוא לא של שרק. הוא עצמאי.
|פח|מבטא אירי, בריטי או אוסטרלי?:|קדימה|בריטי
ראי ערך כל ראיון עם טום הולנד
|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?:|קדימה|ממשיכה לחפש אני חננה רצח וגם אדם מתחשב ושונאת כשאנשים תוקעים את האוטו שלהם במקומות שהוא לא צריך להיות בהם. (אבל בגלל זה דאגתי לעבור לדירה שיש לה חניה אפילו שזה טיפה יקר יותר וקצת מרוחק ממרכז העיר. כי אני ממש שונאת לחפש חניה וגם גרועה בחניה ברחוב)
אדם ממש מתחשב היה חונה חצי על המדרכה כדי להשאיר את מקומות החניה הנורמליים בשביל אנשים אחרים.
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על:|קדימה|חחח במיספיטס ההיא המסכנה שכל מי שהיה נוגע בה נהיה חרמן בקטע מפחיד. ויותר קלאסי אז רוג הכשלון הזאת שיונקת מאנשים כוח או חיים במגע בלבד.
הכוח של זאתי במיספיטס באמת היה נוראי. זה בטח הכוח הכי גרוע מהכוחות שהיו לחבורה המקורית.
אבל הכוח של רוג הוא מאוד מאוד יעיל. לא כל כך ראו את זה בסרטי אקס מן, אבל יש סיבה שבסדרת אנימציה המקורית היא יכלה לעוף - היא קולטת כוחות של אחרים ויכולה לשמור אותו לפעמים לאורך זמן. בקומיקס היא שאבה כוח מקרול דאנברס (קפטן מארוול) ובגלל זה הפכה למאוד מאוד חזקה (והיכולת לעוף) לזמן ארוך.
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?:|קדימה|תלוי אם הם מגעילים כאלה או חתיכים מאסגרד.
עם כל הכבוד לחתיכים מאסגרד, אני אעדיף חתיכים מגאליפריי (תראי כבר דוקטור הו)
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?:|קדימה|בטריינינג כמובן עם בן זוגי הרדיאטור.
הרדיאטור הוא הכי לוהט
תמונה/ סרטון/ משהו אחר לשתף עם הכיתה:|קדימה|הממ אין לי:-0 בעצם יש לי אבל זה טיקטוק ואי אפשר להטמיע:
רוזה דיאז עושה אנקנטו (היא מדבבת את הדמות הראשית)
זה מעולה. בעיקר השני שעושה מאשאפ בין המילטון ואנקנטו. ובאמת מראה איך אפשר לראות ששניהם של לין.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?:
"ואז היא אומרת: סבתא, איזה שיניים גדולות יש לך, כאילו, ברצינות, אפילו לא התחפשתי,מי יודע מה, סתם כותונת לילה וכובע...מה היא פספסה?"
אולי זה מרמז שכיפה אדומה ממש הייתה זקוקה למשקפיים
|1ספר|סדרות החודש:
עדיין לא התחלתי לראות
|1ספר|סרטי החודש: SPIDERMAN-NO WAY HOME
כאילו יותר של חודש קודם, אבל עדיין
|1ספר|דמויות החודש: גנרל קריג
|1ספר|שחקני החודש
: דיויד טננט
אתה עובר על כלל שלי, אבל מסיבה טובה
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): קפטן קירק ו ספוק
אני מניח שיש די הרבה קלטות סקס כאלו - פורנו מקצועי וחובבני.
אני יכול להיות בעניין, אבל לא אם וויליאם שטנר מעורב
|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?: 80 יום
אתה רוצה את זה רק כדי שתוכל לבקר ברצף בכל הפארקים של דיסני
|פח|בטיול מה יש לכם יותר; תמונות סלפי או תמונות של נוף: תמונות נוף, אני לא פוטוגני
אתה לא צריך להיות פוטוגני, אתה צריך להיות סלפיגני
|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?: מונית לא צריכה לחנות
מתישהו מוניות צריכות להחנות. אלא אם כן יש כמה נהגים ששותפים לה ומתחלפים בינהם בשיטת כיסא חם
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: אין דבר כזה,
מה לגבי הכוח לסובב את הזרת 360 מעלות?
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: אני אנסה לתקשר...אחרי שאראה שהם לא חוטפים אנשים
אז קודם בורח ליתר ביטחון. אבל אם כולם יתנהגו ככה החייזרים יהיו חייבים לחטוף מישהו אחרת אף אחד לא ידבר איתם.
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: להישאר בבית, אין כח
מה לגבי אם יש לך את כוח העל שכל פעם שאתה בבית ליותר מחמש דקות אתה עובר בטלפורט לא רצוני לתוך מועדון ריקודים עמוס באנשים
תמונה/ סרטון/ משהו אחר לשתף עם הכיתה:
זה נראה טוב באמת

dilia snake

Well-known member
אני ראיתי את זה שהוא מסרב להגיד את השם שלו ומוצא כל מיני דרכים יצירתיות להתייחס אליו. אבל אני לא זוכר שראיתי קטעים שהוא נותן לילד להקריא (אני כבר לא רואה הרבה קולברט כמו בעבר)
אני לא מצליח למצוא את זה בכמה חיפושים, אז אני אשמח אם כן תמצאי לי דוגמה
פה מדקה 7 בערך:
כריסטין ברנסקי בגלל העידן המוזהב?
(y).
אבל אחרי מעל 250 פרקים האם את באמת זוכרת עד כמה גרועים החמישה הכי גרועים?
אני יכולה לקחת חמישה פרקים רנדומליים בשקט, וכול פעם הם שוברים את השיא של עצמם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חוק וסדר זה כמו אופרת סבון שלעולם לא תיגמר. לא יודעת למה מתייחסים לזה כאל עונה חדשה...
כי הסדרה המקורית חוזרת לעונה 21 אחרי שהיא הסתיימה עם עונה 20 ב2010.
חבל שזה לא תפס באמת. אבל יש לי רעיון! בואו נחליט שבגלנטיין דיי כולנו ניכנס לפורום באותו זמן עם כוסית משקה :-P:
אני בעד
אני ממש בעד!!
זה יהיה גם הזדמנות מצויינת לעשות live twitt לפרק ספיישל קרונה לסיום צפייה הסדרה שלנו
נכון!

פעם הסבירו לי אבל אני לא זוכרת מה הקשר
בשנה עברית מעוברת יש שני חודשי אדר (אדר א' ואדר ב'). ובגלל שפורים נחגג בט"ו באדר אז יש את זה בעצם פעמיים. אבל חוגגים ממש רק את זה שבאדר ב'. ט"ו באדר א' מכונה פורים קטן.
אמן. קר לי על בסיס קבוע
כי את בת. לבנות קר גם ביולי (אם כי ביולי קר להן בגלל המזגן שהבנים במשרד דורשים להפעיל)
בטן של תינוקות וגורים, כשהיא שמנמנה ועגלגלה ומתוקה
נכון! זה הדבר הכי חמוד בעולם. :love:
גם אני לא, אבל למדתי משהו חדש
אנשים כאן צריכים לראות מד מן
מה זה? ומתי היה הדור הקודם?
אף פעם לא נשמעת זקנה כל כך
האמת שכן, הייתי גם שמחה לראות הרבה דברים כמחזמר, נגיד דקסטר יכול היה להיות אדיר :-D
נכון. גם השחקן הזה יודע לשיר ממש טוב
|כן| (או מגאליפריי)
הי! זה מה שאני כתבתי
פוטייטו פוטאטו:p
ואת חצופה שסירבת, מגיע לך קנסB-|
אני קנסתי אותה בכך שמחקתי מהפורום את כל התמונות של צ'ארלי קוקס

ואגב, יעל כתבה לי שהיא רוצה לכתוב את השאלון אחרי שאני בכלל שכחתי לחשוב על זה החודש.
האמת יהיה הכי יעיל אם פשוט תכתבו לי לבקש לעשות את השאלון ואז אני אקבע זמנים
חחחחחחחחחחחחח:-D:-D
גם הראשון לא תפס בציטוט משומה
צריך לעשות "הוספת תגובה, על כל ההודעה כדי שזה יתפוס סרטונים. אני לא יודע למה.
כמובן שתשקיע בתרגיל מסובך מידי
זה אני. לא הייתה לי אופציה אחרת
חחחחחח
חחחחח כמובן אי אפשר שלא. THUNDER!!!!
I'm sorry mi vida go on

*משהו שחשבתי עליו פתאום ועלה לי בראש כבר בעבר - אני חושב שבכל הסרט אמא של מירבל אף פעם לא שרה. שזה מוזר.
אממממממממממממ לא! [לגבי שיימלס בתור סדרת פנטזיה]
את נגד זה רק כי את יודעת שמיקי יהיה טרול. אבל זה לא באמת ישנה את הדמות שלו. והוא עדיין יהיה עם איאן (שכמובן יהיה fairy)
את מתכוונת אחרי שהוא חזר מהמתים?
חחח כן כל פעם שאני רואה שהיא מעלה את טום אני שמחה בשבילך.
תודה
להתקשר לאגודה למען זכויות התרנגול?
את צוחקת אבל אני באמת אוכל הרבה מאוד תרנגולות
שתי סרטים ברשימה שלי
באמת כדאי לך (אנקנטו וThe power of the dog)
שניהם לא מקבלים מספיק כבוד שמגיע להם |מאוהב|
ניקולס הולט, נראה לי כן קיבל את הכבוד שמגיע לו. הוא כוכב קולנוע.
כריס לואוול אפילו לא מוזכר כשמדברים על כריסים שווים.
בעקרון כן, אבל הרעיון בא לי בעקבות הפרודיה שעשו לזה בSNL.
וכבר ההצעות שלכם יותר טובות ממה שעשו לנסיך המדליק
אה כן, הקטע של דרמטיזיה של אריזה משפחתית שבה ארקל קשוח מאוד. זה היה מעולה :-D
אמרתי 5 פרקים אז 5 פרקים:-[. ניק מי כמוך יודע שאסור להפר את החוקים
* לכל האחרים תרגישו חופשי לעשות מה שבא לכם
ברור לי שרק 5 פרקים. אבל 5 הפרקים הכי גרועים מthe tourist לא יהיו כל כך גרועים כי יש מעט מאוד פרקים. זה הרעיון.
סדרה טובה [Dead Like Me]. נגמרה מהר מדי
האמת שלא ראיתי עד הסוף כי העונה השניה הרגישה הרבה פחות טובה. בהמשך גיליתי שהיא באמת החליפה שואוראנר.
האמת שרציתי לבחור במסעדת הפאי של נד בPushing Daisies, אבל אני לא אוהב פאי.
פעם התחלתי את הפרק הראשון והפסקתי אחרי רבע שעה. אבל זה נראה לי היה סתם כי זה היה זמן לא מתאים.
אני כל הזמן אומרת לעצמי שאני צריכה לחזור לזה
את ממש ממש צריכה לראות אוזרק
(כולם ממש צריכים לראות אוזרק)

Lion_Heart

Well-known member
אולי זה מרמז שכיפה אדומה ממש הייתה זקוקה למשקפיים

עדיין לא התחלתי לראות
תתחיל...סדרה נהדרת
כאילו יותר של חודש קודם, אבל עדיין
אה
אתה עובר על כלל שלי, אבל מסיבה טובה
אתה יודע מאיזו סדרה זה,נכון?
אני מניח שיש די הרבה קלטות סקס כאלו - פורנו מקצועי וחובבני.
אני יכול להיות בעניין, אבל לא אם וויליאם שטנר מעורב
לא רוצה לדעת
אתה רוצה את זה רק כדי שתוכל לבקר ברצף בכל הפארקים של דיסני
אמ,כן
זה נראה טוב באמת
זה באמת טוב, ולכן , תראה the legend of vox machina' או לפחות תקרא את דעתי על הסדרה

didalf

Well-known member
בגלל זה אני תמיד אומר לחברי הפורום שיתפטרו מהעבודות שלהם כדי שיהיה להם זמן לראות יותר טלוויזיה (ואני מקבל תשובות כמו "אני צריך עבודה בשביל כסף כדי לחיות ושיהיה לי משמעות בחיים")
התכוונת "אני צריך עבודה בשביל שיהיה לי כסף לשלם לאינטרנט כדי להוריד סדרות ולהכנס לפורום"

אבל חשבתי שכולם מגיבים על השאלון לפני שהם מגיבים על תשובות של אחרים
יש כאלה רמאים.
אבל התכוונתי שעניתי ואז הלכתי לישון וחזרתי להגיב רק למחרת. בד"כ אני עונה ואז מיד מגיבה לכל מי שכבר ענה.

אז לא ממש הצלחת, (ה)עדי
נוו לא מצאתייייי

לא ידעתי שהתחלת לראות אותה. אני מודע לקיומה ורציתי לראות אותה, אבל לא הגעתי לזה אף פעם [דה אדר טו]
אז תראה זה חמוד מאד.

טוב זה מה שיש כשאת בקושי צופה במשהו חדש
זה יותר כיף מדברים חדשים|מאוהב|

וואו, כמות הפעמים ששמעתי את השיר (לרוב עם צפיה בקטע מהסרט) היא עצומה.
אפילו שמעתי אותו כמה פעמים ברדיו.
כי זה מממכרררררררר אעההההה כבר חודש וחצי לא יוצא לי מהראש.
איזה כיף שזה עכשיו ברדיו למרות שמאז שעברתי עבודה אני עובדת בעיקר מהבית אז כמעט לא שומעת רדיו. עוד לא יצא לי לשמוע את זה ברדיו לצערי.

הוא עכשיו גם מועמד לאוסקר
נכון|מאוהב|

פרק מחזמר של סמוך על סול יכול להיות... מוזר
חח וואי דווקא יכול להיות מגניב איזה נאמבר בית משפט כזה המוני. ונאמבר של ללו בסגנון לטיני פסיכופתי אבל מגניב. כמו קינג ג'ורג כזה שיר כיפי אבל מילים מרושעות. אוו ואיזה דואט של קים וג'ימי מהר כזה שהם מדברים במקביל. ושיר דרמטי של גאס. אוף עכישו בא לי!

שכחת את שם המסעדה של מקס ומו... מקסימו! (מאוד קל, זה צירוף השמות שלהם)
חחחחחחח וואלה:-D

אפילו את הסדרה שהיא רק 8 פרקים לא הצלחת לראות. איך תתמודדי עם 80 ימים?
לטייל זה יותר מעניין מלראות אנשים אחרים מטיילים.

אבל הכוח של רוג הוא מאוד מאוד יעיל. לא כל כך ראו את זה בסרטי אקס מן, אבל יש סיבה שבסדרת אנימציה המקורית היא יכלה לעוף - היא קולטת כוחות של אחרים ויכולה לשמור אותו לפעמים לאורך זמן. בקומיקס היא שאבה כוח מקרול דאנברס (קפטן מארוול) ובגלל זה הפכה למאוד מאוד חזקה (והיכולת לעוף) לזמן ארוך.
לאדעת בסרטים זה היה נראה כוח ממש פח. הילדה רצתה להתמזמז עם בחור וכמעט הרגה אותו מה טוב בזה??

זה מעולה. בעיקר השני שעושה מאשאפ בין המילטון ואנקנטו. ובאמת מראה איך אפשר לראות ששניהם של לין.
אוו מזכיר לי ראית את זה?:

*משהו שחשבתי עליו פתאום ועלה לי בראש כבר בעבר - אני חושב שבכל הסרט אמא של מירבל אף פעם לא שרה. שזה מוזר.
וואלה. גם אבא שלה.

את נגד זה רק כי את יודעת שמיקי יהיה טרול. אבל זה לא באמת ישנה את הדמות שלו. והוא עדיין יהיה עם איאן (שכמובן יהיה fairy)
אתה טרול:-[

reasonforall

Active member
לא חושב שהעבודה נותנת לי משמעות בחיים. זו פשוט שגרה הכרחית.

הייתי עוזר, אבל אני לא יודע את האות הראשונה של השם שלך
ש

מאוד כיף שם אם אתה אחד מאלו שתופסים את הספה או הכורסא. כל האחרים נאלצים בעיקר לקנא.
גם לי החלון אני אהיה בסדר

אני חושב שכבר אין חברים בנטפליקס
תגיד את זה לטלוויזיה שלי

Lhuna3

Well-known member
ובכל זאת בחרת לשתף בסרטון שכולו החלקה על הקרח
חחח לא חשבתי על זה.
אבל עכשיו כשחושבת, היה יכול להיות אדיר לראות תחרות כזאת של אנשים שלא יודעים להחליק על הקרח מנסים ונופלים ולדרג את הנפילה הכי טובה נגיד.
אפילו כשלאונרדו דה-וינצ'י צייר את עצמו את היית נגד
נכון! הוא או אמנים מסוגו התחילו את הטרנד ואני מאשימה אותם |שפם|
לא הבנתי אם את מתכוונת למצב ש:
1. מישהו יכול להיות בלתי נראה, אבל ברגע שמישהו מסתכל אז הוא הופך לנראה?
2. מישהו יכול להפוך מנראה ללא נראה רק כשאף אחד לא מסתכל (כלומר למשל יכול להכנס לחדר שבו אף אחד לא רואה אותו, להפוך לבלתי נראה ואז לצאת בלתי נראה.
השני הוא עדיין טוב מאוד.
הראשון הוא לא ממש טוב, אבל עדיין זה אומר שלא יראו אותך במצלמות אבטחה נראה לי.
ברור שהתכוונתי ל-1.
איך את לא יודעת מי זה ניקולאס הולט?
הוא היה נראה לי נורא מוכר בסדרה אבל אח"כ כשחיפשתי אז כנראה שלא ראיתי אותו בשום דבר אחר לפני.
הוא בעיקר מזכיר לי את ג'ים פארסונס, רק ביותר סקסי.
ייתכן שנצטרך לעשות שרשור חתיכים עם בחינה בסוף.
אתה מבטיח לנו שרשור חתיכים כבר איזה שנתיים! |שפם|
טוב, הוא לא מת'יו באד.
|פנים|
רכז המתמטיקה שלנו לאחרונה פוטר בעקבות שערוריה שנחשפה לגבי הודעות פרטיות שהוא שלח ב2014
:-D

Lhuna3

Well-known member
חח וואי דווקא יכול להיות מגניב איזה נאמבר בית משפט כזה המוני. ונאמבר של ללו בסגנון לטיני פסיכופתי אבל מגניב. כמו קינג ג'ורג כזה שיר כיפי אבל מילים מרושעות. אוו ואיזה דואט של קים וג'ימי מהר כזה שהם מדברים במקביל. ושיר דרמטי של גאס. אוף עכישו בא לי!
גם לי. קדימה עצומה ללין מנואל ולוינס גיליגאן!
שמאז שעברתי עבודה אני עובדת בעיקר מהבית
איך בעבודה החדשה באמת?
ואני זוכרת שלא רצית לעבוד מהבית לפני שעברת לדירה שלך, האם עכשיו זה כיף לך או שעדיין שונאת?
האמת יהיה הכי יעיל אם פשוט תכתבו לי לבקש לעשות את השאלון ואז אני אקבע זמנים
אז תקבע לי, אבל לא לקרוב, נגיד לעוד חודשיים (אפשר גם שלושה אם יש מישהו שביקש קודם).

Lhuna3

Well-known member
אני לא יודעת שאת מעוניינת בארוחת ערב של ניק שכוללת לחם בלי כלום וכוס מים.
שמת לב שגם יצא לך ניסוח אמריקאי?
קראתי את זה שוב ואני לא מבינה מה לא בסדר בניסוח הזה8-*
ז"א אין לי מושג מה היה בו אמריקאי|תוהה|
אני גם כמו מילי שמתי לב.
"אני לא יודעת ש..."
במשמעות של "אני לא יודעת אם ..." או "אני לא בטוחה ש..."
זה ניסוח אמריקאי (או בכל אופן של דוברי אנגלית).

didalf

Well-known member
איך בעבודה החדשה באמת?
ואני זוכרת שלא רצית לעבוד מהבית לפני שעברת לדירה שלך, האם עכשיו זה כיף לך או שעדיין שונאת?
ממ נחמד. קצת קשה לעבור מלדעת הכל ללא לדעת כלום אבל סה"כ נחמד. לגמרי מיציתי את המקום הקודם.
ואני עדיין לא מתה על לעבוד מהבית זה נורא בודד ומשעמם ועכשיו כשאני גרה לבד אפילו יותר אבל גם קצת התרגלתי.

Lhuna3

Well-known member
ממ נחמד. קצת קשה לעבור מלדעת הכל ללא לדעת כלום אבל סה"כ נחמד. לגמרי מיציתי את המקום הקודם.
ואני עדיין לא מתה על לעבוד מהבית זה נורא בודד ומשעמם ועכשיו כשאני גרה לבד אפילו יותר אבל גם קצת התרגלתי.
מבינה לגמרי. כן, ככה זה בד"כ במקום חדש. ומבחינתי מודל היברידי של יומיים בשבוע משרד ו-3 ימים בית זה האידיאל.

didalf

Well-known member
מבינה לגמרי. כן, ככה זה בד"כ במקום חדש. ומבחינתי מודל היברידי של יומיים בשבוע משרד ו-3 ימים בית זה האידיאל.
זה עדיף, אפילו 3 משרד מבחינתי. אצלי זה כרגע יום אחד משרד 4 בבית. ועכשיו עם התחזקות האומיקרון אפילו היום האחד הזה לא חובה. (אני משתדלת לבוא אבל היה איזה שבועים שהיה ממש חשש ואף אחד לא בא והייתי כל השבוע בבית, קצת איבדתי את שפיותי:-D) (אחרי זה לאנשים נמאס והעדיפו לקחת את הסיכון רק בשביל יום חופש מהילדים:-D)
גם המקום הרבה יותר קרוב ונגד התנועה אז אפילו פקקים זה לא ממש חוסך לי! לוקח לי עכשיו פחות מ20 דקות לכיוון!

Lhuna3

Well-known member
זה עדיף, אפילו 3 משרד מבחינתי. אצלי זה כרגע יום אחד משרד 4 בבית. ועכשיו עם התחזקות האומיקרון אפילו היום האחד הזה לא חובה. (אני משתדלת לבוא אבל היה איזה שבועים שהיה ממש חשש ואף אחד לא בא והייתי כל השבוע בבית, קצת איבדתי את שפיותי:-D) (אחרי זה לאנשים נמאס והעדיפו לקחת את הסיכון רק בשביל יום חופש מהילדים:-D)
גם המקום הרבה יותר קרוב ונגד התנועה אז אפילו פקקים זה לא ממש חוסך לי! לוקח לי עכשיו פחות מ20 דקות לכיוון!
יואו כיף לך! הלוואי עלי מקום קרוב כזה לבית (הבעיה שאני גרה בחור נידח).
כן אנשים עם ילדים בבית הכי מסכנים מאז הקורונה חחחח

למעלה