לא יודעת באיזה הקשר שמת את זה אבל צפיתי רק בכל ההתחלה שהוא דיבר על פוטבול ואז שכחתי מה הייתה הפואנטה של הסרטון אז נטשתי אותו. ארוך מידי
עוד אחד?

הנה דילן, מצאתי משהו משותף לך ולניק
אני לא מחפשת דברים משותפים עם ניק
חחחח. יש לי בראש שבשנות ה-70 אנשים היו חוזרים מטיול ומזמינים את כולם אליהם הביתה ומראים להם שקופיות מהטיול

למהההההה אף אחד מכם לא ראה במבי מה קורה פה??? והגיל זה לא תירוץ זה משנות ה40.
כי תמיד מכרו לי את זה בתור סיפור טראגי שהרגו את אמא שלו כבר בהתחלה. אז ממ לא תודה.
מלכה

כבר לא משתמשים בהם ביסודי, נכון?
לדעתי לא, אבל אני לא יודעת בוודאות.
תשאלי את עדי, היא סיימה בצפר לפני שעה בערך.
לגבי אורות ליל שישי.
וואלה, היה נדמה לי שנאי יודעת על מה את מדברת אבל חיפוש מהיר בוויקיפדיה לא ריענן לי את הזכרון
אחרי שגיגלתי נתקלתי באיזה וידאו של הקווטרבאק הזה היום כשהוא (מן הסתם) עדין משותק מהצוואר ומטה, שהוא לימד את עצמו לצייר עם המכחול בפה ואני יודעת שהם עשו את הכתבה כדי לעורר השראה או משהו, אבל אותי זה רק הכניס לדיכאון.

תמונות משגעות!!
לא יודעת למה כשאני מנסה לצלם תמונות נוף, תמיד יוצא מעפן כי הזוויות שלי לא טובות או משהו כזה. אני מהאנשים שאין להם את זה
יש מקרים שבאמת צריך לדעת לצלם כדי לקבל תמונות טובות, ויש מקרים שמספיק שיש מצלמה איכותית בטלפון.

ברור שזה חמוד. וגם יהיה שימושי כי אני אקח איתי לכל מקום וזה יעזור לי לעשות חשבון
חח אף אחד לא לוקח איתו בדידים. כולם יודעים שזה רק בשביל לבנות מגדל ולקוות שהוא לא יפול עד שתשימי את כל הלבנים אחד על השני
אבל לא אמרתי שאני אחפש אשה חדשה! כתבתי שאני צריכה בעל עשיר. את עדיין בתמונה בייבי!
אוקיי, אז אפשר לדאוג שגם יהיה חתיך. כדי שאם עצוב לי בלב, שלפחות יהיה לי יפה בעין
ברור. עד היום אני לא מבינה איך היא נחשבת לזמרת גדולה. יש לה מעט שירים טובים, הקול שלה בינוני ומטה והיא גם לא מגישה את השירים שלה בצורה מוצלחת בעיני. מעניין אם הפורום שהוקדש לה בתפוז הישן עדיין קיים (הוא לא. בדקתי עכשיו). מסתבר שיש לה מעריצים אדוקים עד היום.
הסיפור של עפרה זו טרגדיה שעד היום מעציבה אותי.

הבנתי את הסיפור המקורי ואת מוסר ההשכל שלו, אבל בחרתי לציין גילוי נאות לגבי
אה, זה בסדר. אני יודעת שאת לא אוהבת את נועה קירל וזה לא ממש מפריע לי. אני יודעת שאין לנו אותו טעם במוזיקה.
כתבת אני לא
יודעת שאת מעוניינת בארוחת ערב של ניק שכוללת לחם בלי כלום וכוס מים.
זה לא שגוי או משהו, סתם נשמע שונה לאוזן. נראה לי שזאת צורת דיבור אמריקאית.
אבל עזבי, לא צריך להתפלפל על זה

סתם קפץ לי לעין..
כן, לא משנה, לונה כבר הסבירה לי.
אני חושבת שאיבדתי נשימה לכמה דקות
אבל גם הצחיק אותי שגברים כאלה חייבים להצטלם עם איזו שרשרת דתית. גם בארץ יש את זה. "אני לא רק שרירי, אני גם מאמין אדוק באלוהים ומחפש כלה חסודה"
בכלל לא שמתי לב לשרשרת עד שציינת את זה
את בת 65? (אני לא זוכר מה זה כל בדיד)
איך הגעת לזה מארבעה בדידים שציינתי? אתה לא צריך לזכור מה זה כל בדיד בשביל לדעת שלא היה שום בדיד שהערך שלו גבוה מ-10.
זאבים בסיפורים אף פעם לא הולכים על תרנגולות. הם הרבה יותר מעוניינים בחזירים, סבתות ונכדות
זה הזאב של יעל, יש לו סטנדרטים שונים.
את עדיין רואה? למה את לא כותבת כאן? לכתוב רק לעדי בפרטי זה לא הוגן. [שיימלס]
האמת שלא כתבתי גם לעדי בפרטי. כאילו זרקתי לה איזה הערה או שתים על משהו שהיה באחד הפרקים אבל לא באמת שיתפתי בחוויות הצפיה שלי וזה מהסיבה שהשלמתי את הפרקים כשהייתי חולה וממש לא הייתה לי הסבלנות לשבת מול מסך ולהקליד (ולא, גם בטח שלא לשכב ולהקליד. זה רק עושה לי בחילה).
גם את זה את עדיין רואה? כבר הגעתם ל1X15? [שולחן לחמישה]
אני כבר בפרק 20 אבל סהר נודניק שמעמיד פנים שיש לו דברים אחרים לעשות. מה היה מיוחד בפרק 15? אני לא זוכרת מה קרה שם.
מה את חושבת בנתיים? עוד לא ראיתי את הפרקים מינואר. אני שוקל לנטוש [4400]
סוף סוף הגיעו לפואנטה של הסדרה אז נהיה קצת יותר מענין. וגם אחת הדמויות אמרה לדמות אחרת שהן חייבות לעשות בינג' לכל הסרטים של דרו ברימור אז בכלל הייתי מבסוטה עליהם
אם לא הייתי רואה למטה שכבר הגבת לעדי בנושא אני גם הייתי תוהה אם מדובר בסרט ספיידרמן הראשון של טום הולנד
סרטי גיבורי על אני רואה רק בקולנוע ורק אם מישהו אחר משלם לי על הכרטיס. אין לי את הכוחות נפשיים של לונה לצפות בהם מרצוני בבית.
זה הסרטה של חלום שלך?
אוי, ראיתי עכשיו את הטריילר. נראה מצחיק. אפילו שזה קצת סטוקרי.
זה מצחיק ששאלת אם זו הסרטה של החלום שלי כי בדיוק אתמול היה לי חלום על דרו. וגם סהר היה בו. ישבנו איפשהו שנראה כמו ספסלים של מחוץ למסעדת פסט פוד אבל כאילו הבפנים לא היה מסעדה אלא סופרמרקט כזה ובפנים ראיתי את דרו הולכת עם אחת הילדות שלה. ויש לדרו קטע כזה שהיא אוהבת לשים כובע צמר ממש עבה ומסכה גדולה מידי שמכסה לה הרבה יותר מהאף והפה אז רואים בערך רק את העיניים שלה כי הכובע גם מכסה את השיער. אבל איכשהו ידעתי שזו דרו, אבל בגלל שהיא הייתה שם עם הבת שלה לא רציתי להפריע לה, אז הלכתי לשבת עם סהר בחוץ. ואז הוא הסתכל פנימה וראה את דרו ואמר לי "היי, זו דרו! לכי תדברי איתה!" הוא לא אמר בואי נלך ביחד ונתפנגירל עליה ביחד. לאאא הוא שלח אותי לבדי

ולא יודעת למה אבל ישבו איתי ועם סהר איזה 3 ילדים קטנים בני 5 כאלה שאני לא בטוחה מי הם אבל היינו צריכים לשמור עליהם כאילו הם אחים קטנים שלנו או משהו, אז אמרתי לו אוקיי אני אלך אבל תשמור על הילדים. ואז נכנסתי פנימה והיו מדרגות כאלה לעלות, ודרו בדיוק באה לרדת אותם ולצאת החוצה, רק שעכשיו שתי הבנות שלה היו איתה, והיא נתנה לכל אחת מהן יד. ואז בדיוק היא באה לעבור על פניי ואני מנסה לחשוב מהר מה להגיד וכל מה שיצא לי זה "היי" ואז היא דפקה לי מבט חושד כזה והסתכלה על הילדות שלה לראות אם אחת מהן יודעת מי אני וכשהיא קלטה שלא היא בטח שיערה שאני סתם מעריצה ואז אמרה היי בחזרה ובאה להמשיך ללכת ואז כזה כמו באינסטינקט יצא לי How's your day going שזה משפט שכבר יוצא לי באוטומט כל פעם שמגיע לקוח לעבודה. אבל משום מה זה ריכך אותה קצת ולא היה לה מבט חשדני/עוין כל כך

ואז היא ענתה איזה משהו ולמרות שלא יכולתי לראות את הפה שלה, העיניים שלה חייכו. אבל אני לא זוכרת בדיוק מה היא ענתה או מה עניתי אחרי אבל זה היה איזה small talk של איזה דקה וכל הזמן הזה ניסיתי לשחק אותה קול ולא להיות סטוקרית מעיקה שרק רוצה סלפי (רק בגלל שלא היה לי נעים בגלל שהבנות שלה היו איתה

) בקיצור החלפנו כמה משפטים ואז היא המשיכה בדרכה ואז אני חוזרת לסהר והוא מתחיל לנזוף בי "למה לא הצטלמת איתה?!" ואז אני מסתכלת ורואה שאחד הילדים שהוא היה אמור לשמור עליהם נעלם. אני לא זוכרת מה היה השם שלו אבל שאלתי את סהר איפה הוא, ואז סהר הסתובב כזה לחפש את הילד והוא עונה "לא יודע" אז שנינו מתחילים לצעוק לו ולחפש אותו בכל המתחם ואז פתאום אני רואה איזה גבר בן 60 יוצא ממה שהיה נראה לי כמו שירותים וכאילו מסדר את המכנסיים שלו, והילד הזה שהיינו אמורים לשמור עליו הולך מאחוריו ואז כאילו החלום עבר סצינה ועכשיו אנחנו יושבים עם הילד הזה ומנסים להבין מה קרה אבל אני לא באמת זוכרת מה היה ההמשך. יש מצב שהתעוררתי בשלב הזה והייתי ממש עצבנית שהחלום שלי הפך מ"חלום עליכם" לפרק של SVU ממש מהר

ואז כמובן שהתקשרתי לסהר לצעוק עליו שהוא לא שמר על הילד בחלום וגם לא בא איתי לדרו ואז מה החצוף הזה אומר לי? "זה היה הרגע שלך. לא רציתי להפריע לך" וכשהתבכיינתי לו שלא ידעתי מה להגיד לה הוא רק נזף בי על איך לא שאלתי אותה "how Drew you do" (שזה מה שאנחנו שואלים אחד את השניה כל הזמן

) וכשצעקתי עליו שהוא לא שמר על הילד והרס לי את החלום הוא כזה "את יודעת שלא אכפת לי מילדים"

אותו לבנסון!
אני לא מתכוון לראות את זה אז תגידי לי את - הוא הצליח לפגוש אותה בסרט?
כן. לא זוכרת אם כבר הגבתי לזה פה אבל היא אכן הסכימה לצאת איתו [ספוילר: הוא לא הצליח לעשות את זה ב-30 יום. אבל אחרי איזה 80 ימים בערך זה הגיע אליה והיא זרמה עם זה ויצאה איתו לדייט שחלק ממנו מצולם בסרט הזה. אז אם בא לך לראות את זה פשוט תריץ ל-10 ד' האחרונות של הסרט. זה האמת ממש חמוד (הקטע שלה, כמובן. לא הסרט עצמו שהוא בהחלט סטוקרי ומוזר).]
וואלה, התחלת לראות Single Drunk Female? איך זה? טוב?
זה קצת מוזר אבל בינתיים זה נחמד להעביר עם זה את הזמן. לא יצירת מופת או משהו.
ואם זה כן תנאי מחייה עלובים אז תעדיפי את החלל?
נראה לי שעדין לא
אולי בשבילך השאלה הייתה צריכה להיות "איזו חיה מסרט מצוייר השותפה שלך הייתה רוצה לאמץ ואת תצטרכי לסבול את נוכחותה בדירה שלך
הו לא

אוקיי אני אשאל אותה ואחזור אליכם עם תשובה.