Shut the door. Have a seat פברואר 2022 – ⚔️סיכום חודש🎧⚒️🍚🌹⚔️🎣🎪🎺

reasonforall

Active member
זה עדיף, אפילו 3 משרד מבחינתי. אצלי זה כרגע יום אחד משרד 4 בבית. ועכשיו עם התחזקות האומיקרון אפילו היום האחד הזה לא חובה. (אני משתדלת לבוא אבל היה איזה שבועים שהיה ממש חשש ואף אחד לא בא והייתי כל השבוע בבית, קצת איבדתי את שפיותי:-D) (אחרי זה לאנשים נמאס והעדיפו לקחת את הסיכון רק בשביל יום חופש מהילדים:-D)
מבינה לגמרי. כן, ככה זה בד"כ במקום חדש. ומבחינתי מודל היברידי של יומיים בשבוע משרד ו-3 ימים בית זה האידיאל.

אני רואה שאני לא היחיד שעובד מהבית ומאבד את שפיותי :-D
התחלתי עבודה חדשה בסטרטאפ קטן אז גם אין בדיוק משרדים אמיתיים. יש חלל עבודה משותף כמו WeWork, אבל לא נחמד להגיע לשם, מה גם שיש אולי שלושה אנשים בארץ :-D
הייתי יוצא לעבוד בבית קפה, אבל אני לא מכיר כאלה באיזורי (ירושלים) שמאפשרים לעבוד יום שלם ועם חיבור חשמל ללפטופ.

didalf

Well-known member
התחלתי עבודה חדשה בסטרטאפ קטן אז גם אין בדיוק משרדים אמיתיים. יש חלל עבודה משותף כמו WeWork, אבל לא נחמד להגיע לשם, מה גם שיש אולי שלושה אנשים בארץ :-D
אה וואי זה ממש באסה.
אבל בהצלחה:)

הייתי יוצא לעבוד בבית קפה, אבל אני לא מכיר כאלה באיזורי (ירושלים) שמאפשרים לעבוד יום שלם ועם חיבור חשמל ללפטופ.
אתה גם מפתח לא? נוח לך רק עם לפטופ? מבחינתי זה לא אופציה בכלל אני צריכה שני מסכים גדולים ומקלדת ועכבר נפרדים.

reasonforall

Active member
אתה גם מפתח לא? נוח לך רק עם לפטופ? מבחינתי זה לא אופציה בכלל אני צריכה שני מסכים גדולים ומקלדת ועכבר נפרדים.
גם אני מפתח ומסך נוסף זה הכרחי, וכמובן מקלדת ועכבר, אבל פעם בשבוע בלי זה נראה לי שנצליח לשרוד

נכתב ע"י טוני החתול:
וואלה. בדקתי עכשיו ובאמת עדיין יש חברים בנטפליקס.
למה אני חשבתי שהם הורידו את הסדרה כשהם צירפו את סיינפלד?
הם הבטיחו להוריד בסוף 2021. ואז זה לא קרה.
את סיינפלד אגב גם התחלתי לראות כשעלתה. אני איפשהו באמצע העונה החמישית.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|נורה|סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם: you me and the apocalypse - מי שלא מכיר, סדרה ממש טובה עם רוב לאו, מייגן מולאלי ועוד טובים אחרים
אני גם אוהב אותה. אבל עבר זמן ושכחתי לחלוטין שרוב לואו משחק בה. כן זכרתי שפאם מהמשרד משחק שם
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: ((55+24) - (69-22)) * 1-
וואו, אפילו יותר מורכב משלי
(32, נכון?)
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?: "יש לי רעיון, אתה תתחפש לצייד, אני לסבתא וככה נשיג לנו סלסלה עם עוגיות"
חחחחחחח אהבתי
|1ספר|סדרות החודש:
the tourist - סיימתי - ממומלץ
wolf like me - ראיתי 3 מתוך 6 פרקים
the woman in the house across the street from the girl in the window -אני ממש אהבתי (צריכה באמת לרשום עליה)
never have i ever - חמודה, סדרה feel good
מסביב לעולם ב-80 יום - בנתיים ממש אוהבת, צריכה לסיים אותה, וכמובן דייויד טננט |מאוהב|
והסיום צפייה בפארקס
עדיין כמות קטנה מידי. אבל מכובד בכל זאת
|1ספר|סרטי החודש:
tick tick....boom :love::love::love: סרט מדהים. הכל בו מושלם!!!!! וככל שעובר הזמן אני יותר ויותר מתאהבת בשירים שלו
עדיין לא ראיתי. אבל החודש אני מבטיח
soul - סרט של פיקסאר, למען האמת לא עפתי עליו, היו להם טובים יותר
לא הכי טוב, אבל יש בו רעיונות מאוד מגניבים לגבי כל הקטע של נשמות
uncle frank - סרט של אמזון, עם פול בטאני, סרט קצר וחמוד, אני ממש נהנתי וממליצה
אני רוצה לראות אותו מתישהו באמת
|1ספר|שיר החודש:
איך בוחרים רק שיר אחד מהפסקול של טיק טיק בום????
נלך על מי שחרשתי עליו היום
אבל עדיין לא ראיתי!!!
|1ספר|ספר החודש: אן מאבונלי - התחלתי שוב לקרוא את הסדרה ספרים וזה עדיין טוב
אף פעם לא קראתי
|1ספר|דמויות החודש: ג'ונתן לארסון, פקסון (never have i ever), בן וויאט
|1ספר|שחקני החודש: אנדרו גארפילד, פול בטאני, דיוויד טננט, ג'יימי דורנן, סופיה ליליס (uncle frank)
|1ספר|קראשי החודש: ג'יימי דורנן, דיוויד טננט, אנדרו גארפילד (הם קראשים לאורך כל השנה, אבל החודש אשכרה ראיתי דברים איתם, העולם מושלם:love:)
אני רק עכשיו קולט ש"קראשי" נשמע מאוד מוזר.
|*|סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה): משפחת סימפסון בתור אופרת סבון
מבחינת אורך וכמות דמויות זה מאוד מתאים. אבל אם זה יהיה אופרת סבון אז זה יצטרך שתהיה התקדמות עלילתית - כלומר לא כל פרק עומד בפני עצמו.
זה יכול להיות בעצם ממש מעניין לעשות אופרת סבון שהיא אנימציה.
|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה: ברוקלין 99, כי אין לסדרה הזו פרקים גרועים.
אני מניח שיש, אבל אני לא מצליח לחשוב על משהו ברור. אבל למה שאני אזכור פרקים גרועים?
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): רוזה דיאז מברוקלין 99 וג'ראד מעמק סילקון
מה יכול להיות רע בקלטת סקס של רוזה?
|*|מסעדה/ פאב טלוויזיוני שהייתם רוצים לבלות בו: הקלאסי זה הפאב של cheers שבו כולם יודעים את שמי, מודרני יותר זה luke's diner (כמה מודרני שזה נחשב)
מוזר לחשוב שבאופן יחסי הדיינר של לוק הוא לא הרבה פחות עתיק מהפאב של Cheers.
|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?: מסביב לעולם ב-80 יום. יש לי עוד מקומות לבקר ולראות בכדור הארץ לפני שאני הולכת למקומות אחרים. למרות שבכיתה א' לימדו אותי שאם אני רק ארצה אני אוכל גם מסביב לעולם וגם לטוס לירח
חחחחח הרבה זמן לא חשבתי על בלי סודות.
זה מתאים נהדר לשאלה על חידוש סדרה בז'אנר אחר. "בלי סודות" נשמע קלאסי למותחן פסיכולוגי.
|*|משחקים אולמפים; חורף או קיץ: חורף. הקיץ הוא הפופלרי יותר, אבל לדעתי החורף מעניין יותר. וגם החלקה על הקרח מתעלה על התעמלות אומנותית
כשאומרים החלקה על הקרח אני חושב על רובי וויליאמס בקליפ ההוא
|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות): כתבתי את השאלה עם טמפר בראש, תראו איזה חמוד הוא

אבל אז נזכרתי בטמפר הteenager החרמן וממש לא תודה!
מה? מי?
אז נלך על החזיר ממואנה שמגיע לו יותר אהבה אחרי שבתחילת הסרט מכרו לנו שהוא הולך להיות הsidekick ובסוף לא היה איתו כלום
עדיין אף פעם לא ראיתי את מואנה
|פח|בטיול מה יש לכם יותר; תמונות סלפי או תמונות של נוף: רק תמונות נוף. למה שמישהו ירצה לראות תמונות שלי? אני לא רוצה לראות תמונות של אחרים
דווקא לא מתחבר לסיבה שלך. התמונות הם בשביל עצמך, לא בשביל אחרים.
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: להגיע תמיד, אבל תמיד 5 דקות אחרי האסון
זה דווקא כוח על שיכול לעזור מאוד. כלומר הרבה אנשים לא נמצאים בכלל באסונות. אבל למי שהיה באסון היה רוצה להגיע 5 דקות מאוחר יותר.
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: לתקשר איתם. הניסיון שלי מטלוויזיה זה שחייזירם תמיד נחמדים (וחתיכים לפעמים). בסרטים לעומת זה מראים את ההפך של חייזרים
נראה לי שיש גם מספיק סדרות שבהם החייזרים הם רעים. ראיתי לפני כמה חודשים עיבוד של מלחמת העולמות למשל. ויש גם סדרה חדשה יחסית בשם Invasion.
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: להשאר בבית בטינינג. וכמובן שכולם פה גם בחרו להשאר בבית בטרינינג כי כולנו בפורום שונאי אדם והאירוניה זה שהעובדה הזו גורמת לי לאהוב אותכם יותר
וזה מוביל לכך שכולנו ניפגש ביחד עם הטרנינג שלנו בואלטיין דיי.
תמונה/ סרטון/ משהו אחר לשתף עם הכיתה:
צפה בקובץ המצורף 41994
זאת באמת תחושה מאוד מוזרה

Aranel Nenharma

Well-known member
אני חושב שכבר אין חברים בנטפליקס
אתה צודק, מי שרואה יותר מדי נטפליקס אז אין לו חברים
איך את לא יודעת מי זה ניקולאס הולט?
ייתכן שנצטרך לעשות שרשור חתיכים עם בחינה בסוף.

אבל זה 80 יום בנסיעות. די סיוט
אבל אם זה עם טננט אז אין בעיות
כי את בת. לבנות קר גם ביולי (אם כי ביולי קר להן בגלל המזגן שהבנים במשרד דורשים להפעיל)
אני מוחה על השובנסטיות הזו
ברור לי שרק 5 פרקים. אבל 5 הפרקים הכי גרועים מthe tourist לא יהיו כל כך גרועים כי יש מעט מאוד פרקים. זה הרעיון.
לראות 5 פרקים מסדרה של 6 פרקים נראה לי סיוט. על איזה פרק תוותר? בסדרה הזו כל פרק מקדם את העלילה אז סתם יהיה לך חור חסר
ש [אות ראשונה בשם]
שובר שורות
שיטס קריק
שמש
הוא היה נראה לי נורא מוכר בסדרה אבל אח"כ כשחיפשתי אז כנראה שלא ראיתי אותו בשום דבר אחר לפני.
הוא בעיקר מזכיר לי את ג'ים פארסונס, רק ביותר סקסי.
לא ראית את סרטי אקסמן החדשים?
וואו, אפילו יותר מורכב משלי
(32, נכון?)
כל הכבוד!
נודיע לרכז השכבה שיקפיצו אותך רמה
עדיין כמות קטנה מידי. אבל מכובד בכל זאת [סדרות החודש]
בשבילי זה כמות מטורפת, אני מוצאת את עצמי לפעמים עובר חודש ואין לי בכלל מה לרשום
אני רוצה לראות אותו מתישהו באמת [uncle frank]
סרט חמוד.
וגם נחמד לפעמים לראות סרט שקט כזה שלא עשה מסע פרסום מטורף וכך לגלות באמת פנינה חמודה.
אף פעם לא קראתי [אן מאבונלי]
באמת? אבל זה קלאסי
את הספר הראשון בסדרה "האסופית" קראת?
מבחינת אורך וכמות דמויות זה מאוד מתאים. אבל אם זה יהיה אופרת סבון אז זה יצטרך שתהיה התקדמות עלילתית - כלומר לא כל פרק עומד בפני עצמו.
זה יכול להיות בעצם ממש מעניין לעשות אופרת סבון שהיא אנימציה.
איזה קידום עליליתי?
באופרת סבון יום אחד יכול להתפרס על 43 פרקים
אני מניח שיש, אבל אני לא מצליח לחשוב על משהו ברור. אבל למה שאני אזכור פרקים גרועים? [ברוקלין 99]
אז תן לי להודיע לך שאין!
ראיתי את הסדרה הזו 4 פעמים ואף פעם לא היה פרק שאמרתי לעצמי "אוף הפרק הזה איזה באסה"
כל פרק הוא מושלם!
מה? מי? [טמפר]
עוד אחד?|פנים|
הנה דילן, מצאתי משהו משותף לך ולניק
דווקא לא מתחבר לסיבה שלך. התמונות הם בשביל עצמך, לא בשביל אחרים.
חחחח. יש לי בראש שבשנות ה-70 אנשים היו חוזרים מטיול ומזמינים את כולם אליהם הביתה ומראים להם שקופיות מהטיול

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה באמת טוב, ולכן , תראה the legend of vox machina' או לפחות תקרא את דעתי על הסדרה
ראיתי היום את ארבעת הפרקים הראשונים.
ואז החלטתי להסתכן ולהציץ לראות את מה שכתבת על פרקים 1 עד 6 למרות שעשית סימון ספוילר. ואז גיליתי שלא כתבת שום דבר ספוילרי בתוך תיבת הספוילר אז ממש לא היית צריך להשתמש בה. במיוחד אם אתה מנסה לעודד אנשים לראות את הסדרה.
אהבתי, לא נטרפתי, אבל אהבתי (הפרק הראשון פשוט לא עבד כל כך עבורי).
אני אכתוב יותר על זה בהמשך.
פה מדקה 7 בערך:
תודה רבה.
אם כי קצת התאכזבתי. חשבתי שהוא ממש מביא ילד שקורא את המילים של טראמפ מול המצלמה.
התכוונת "אני צריך עבודה בשביל שיהיה לי כסף לשלם לאינטרנט כדי להוריד סדרות ולהכנס לפורום"
אני לא יודע על מה את מדברת. אני צריך כסף כדי לשלם לנטפליקס, אמזון, אפל ו... סטינג (לא הזמר)
כי זה מממכרררררררר אעההההה כבר חודש וחצי לא יוצא לי מהראש.
איזה כיף שזה עכשיו ברדיו למרות שמאז שעברתי עבודה אני עובדת בעיקר מהבית אז כמעט לא שומעת רדיו. עוד לא יצא לי לשמוע את זה ברדיו לצערי.
הכיף הגדול שזה עולה ברדיו הוא שאני לא מצפה לזה.
לטייל זה יותר מעניין מלראות אנשים אחרים מטיילים.
אבל לטייל לוקח הרבה הרבה יותר זמן ודורש להיות בכל מיני תנאים פחות נוחים.
נראה לי שאני לחלוטין מעדיף לראות אנשים אחרים מטיילים.
לאדעת בסרטים זה היה נראה כוח ממש פח. הילדה רצתה להתמזמז עם בחור וכמעט הרגה אותו מה טוב בזה??
ובאמת עשו עבודה גרועה בלהדגים את הכוח שלה בסרטים האלו.
אוו מזכיר לי ראית את זה?:
מעולה
זה נראה לי לא הוגן לומר לי אחרי שיצא לי כבר כמה פעמים להלחם בטרולים שהגיעו לכאן.
לא חושב שהעבודה נותנת לי משמעות בחיים. זו פשוט שגרה הכרחית.
לי זה מרגיש חשוב שזה יתן משמעות. זה לא צריך להיות משמעות גבוהה או משהו כזה. גם לארוז משלוחים של צעצועים לחנויות ילדים זה משהו חשוב שתורם לחברה.
תגיד את זה לטלוויזיה שלי
וואלה. בדקתי עכשיו ובאמת עדיין יש חברים בנטפליקס.
למה אני חשבתי שהם הורידו את הסדרה כשהם צירפו את סיינפלד?
הוא היה נראה לי נורא מוכר בסדרה אבל אח"כ כשחיפשתי אז כנראה שלא ראיתי אותו בשום דבר אחר לפני.
הוא בעיקר מזכיר לי את ג'ים פארסונס, רק ביותר סקסי.
עם כל הכבוד לג'ים פארסונס ניקולס הולט הוא לא רק יותר סקסי, הוא הרבה הרבה יותר סקסי.
חוץ מזה ראיתי אותו בהמון דברים אחרים.
הסדרה: סקינס
הסרטים:
About a boy (כשהוא עדיין היה ילד ונראה מוזר)
A single man
Clash of the titans
Warm bodies
Jack the giant slayer
Mad max: fury road
The favourite
שלא לדבר על ארבעת סרטי האקס מן האחרונים (שאני מופתע שעדי לא גרמה לך לראות כחלק ממסע מארוול שלך לפני שנה)
ורק איזה אחד מהסרטים האלו הלכתי לראות בגללו.
אתה מבטיח לנו שרשור חתיכים כבר איזה שנתיים! |שפם|
יש לי תחושה חזקה שהיה לנו שרשור חתיכים לפני איזה שנה. לא?
כן! פחות משנה, אז אפילו אמורים לחכות עוד כמה חודשים:
באמת לא היה שם את ניקולס הולט וצריך לדאוג שפעם הבאה הוא יהיה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל אני רואה הרבה נטפליקס ולי יש... אוי שיט
אבל אם זה עם טננט אז אין בעיות
אפילו עם טננט אני אאבד את זה לחלוטין אם אני אהיה בטיול של 80 יום
אם זה עוזר, אני הרגשתי רע שכתבתי את זה (אבל הייתי צריך בשביל הבדיחה)
לראות 5 פרקים מסדרה של 6 פרקים נראה לי סיוט. על איזה פרק תוותר? בסדרה הזו כל פרק מקדם את העלילה אז סתם יהיה לך חור חסר
כמובן שאני אוותר על הפרק האחרון. ואחרי שאני אראה מספיק פעמים רק את חמשת הפרקים הראשונים אז אני אשכח את איך שזה מסתיים
שובר שורות
שיטס קריק
שמש
שארקנדו
גם אותי זה הפתיע
כל הכבוד!
נודיע לרכז השכבה שיקפיצו אותך רמה
יש!
בשבילי זה כמות מטורפת, אני מוצאת את עצמי לפעמים עובר חודש ואין לי בכלל מה לרשום
אני לא יודע איך זה שהפורום טלוויזיה הזה מלא באנשים שבקושי רואים טלוויזיה
סרט חמוד.
וגם נחמד לפעמים לראות סרט שקט כזה שלא עשה מסע פרסום מטורף וכך לגלות באמת פנינה חמודה.
אם אני אי פעם אגיע לזה
באמת? אבל זה קלאסי
את הספר הראשון בסדרה "האסופית" קראת?
אבל כתבתי שלא קראתי את הספרים האלו. למה שאני אכתוב את זה ככה אם קראתי את הראשון?
זה פשוט מה שכל פעם קורה לי כשמישהו מציע לי קפה ואני אומר שאני שותה רק מים, ואז האדם מציע לי תה, או מיץ, או יין. אבל אני הרגע אמרתי שאני שותה רק מים.
איזה קידום עליליתי?
באופרת סבון יום אחד יכול להתפרס על 43 פרקים
נכון, אבל 43 פרקים זה כלום בשביל סדרה עם 7000 פרקים.
חוץ מזה שזה מתאזן עם SORAS שזה Soap opera rapid aging syndrome
שזה הקטע שתינוק יכול להוולד ב1997, להעלם למסך לשנתיים ואז לחזור כשהוא בן 10, אחרי שנה שוב להעלם ואז לחזור שוב אחרי שנתיים והוא כבר בן 18 ומתחיל מערכות יחסים חדשות (הרבה פעמים עם הבת של המאהב הישן של אמא שלו).

אז תן לי להודיע לך שאין!
ראיתי את הסדרה הזו 4 פעמים ואף פעם לא היה פרק שאמרתי לעצמי "אוף הפרק הזה איזה באסה"
כל פרק הוא מושלם!
יש רשימות אינטרנטיות של 10 הפרקים הכי גרועים של הסדרה
עוד אחד?|פנים|
זאת עדיין לא תשובה
חחחח. יש לי בראש שבשנות ה-70 אנשים היו חוזרים מטיול ומזמינים את כולם אליהם הביתה ומראים להם שקופיות מהטיול
כן, אני שמעתי שעובדי שב"כ עדיין עושים את זה. למרות אמנות בין לאומיות שאוסרות על עינויים.

didalf

Well-known member
שלא לדבר על ארבעת סרטי האקס מן האחרונים (שאני מופתע שעדי לא גרמה לך לראות כחלק ממסע מארוול שלך לפני שנה)
אכן שלחתי אותה לראות אקסמן ההתחלה + העתיד שהיה כשעלה הצורך עקב וונדהויז'ן. אבל אתם שוכחים שללונה יש אפס זיכרון לפרצופים וחצי סרט הוא נראה כמו חיה כחולה ופרוותית. (פטרתי אותה מהשנים הנוספים)

למהההההה אף אחד מכם לא ראה במבי מה קורה פה??? והגיל זה לא תירוץ זה משנות ה40.

:-D:-D:-D
כי את בת. לבנות קר גם ביולי (אם כי ביולי קר להן בגלל המזגן שהבנים במשרד דורשים להפעיל)
אבל זה נכון:-(

חחחח בשביל זה יש אינסטגרם ופייסבוק היום.

הכיף הגדול שזה עולה ברדיו הוא שאני לא מצפה לזה.
וזה למה אני אוהבת רדיו באוטו. אבל עוד לא קרה לי עם השיר הזה:-(

Lhuna3

Well-known member
אכן שלחתי אותה לראות אקסמן ההתחלה + העתיד שהיה כשעלה הצורך עקב וונדהויז'ן. אבל אתם שוכחים שללונה יש אפס זיכרון לפרצופים וחצי סרט הוא נראה כמו חיה כחולה ופרוותית. (פטרתי אותה מהשנים הנוספים)

אני שמחה שיש פה מי שזוכרת את המוגבלויות שלי!

מילי08

Well-known member
[בדידים]
ברור!
1- לבן
2- אדום
3 - ירוק בהיר
4 - ורוד (בחבילות מסוימות הוא היה נראה יותר סגול)
5 - צהוב
6 - ירוק כהה
7 - שחור
8 - חום
9 - כחול
10 - כתום
מלכה :-D
כבר לא משתמשים בהם ביסודי, נכון?
מידי פעם האינסטגרם מציע לי לעקוב אחרי חתיכים "הנה משהו שחשבנו שתאהבי" ואני כזה- כן, אתם צודקים, אני ממש אוהבת|יאמי|
:-D אחלה שיטה
נראה לי שהבעיה שלי שאני נוסעת יותר מידי בזהירות. הבוחן סימן לי איזה 7 פעמים שנסעתי לאט מידי לטעמו:-D|פנים|
:-D אוי... :-D
פשוט ראיתי רק פרק אחד וזה לא מספיק בעיני כדי לשפוט. מה שכן, אחרי הפרק הזה הלכתי לגגל את הסיפור האמיתי של הבחור שעליו זה מבוסס וזה עשה לי ממש רע
לגבי אורות ליל שישי.
וואלה, היה נדמה לי שנאי יודעת על מה את מדברת אבל חיפוש מהיר בוויקיפדיה לא ריענן לי את הזכרון
האמת שתמונות הנוף האחרונות שצילמתי היו כשביקרתי את בת דודה שלי וטיילנו הרבה. אני לא זוכרת אם העליתי אותן לכאן כבר🤷‍♀️
בכל מקרה הנה כמה:
:-0 תמונות משגעות!!
לא יודעת למה כשאני מנסה לצלם תמונות נוף, תמיד יוצא מעפן כי הזוויות שלי לא טובות או משהו כזה. אני מהאנשים שאין להם את זה :-(
את רואה, במקרה כזה, בהקשר לדיון שהיה לנו בשרשור אחר על לדעת לקנות מתנות. הייתי קונה לך בדידים. בעיקר כי זה מצחיק:-D והענין הוא שגם אם לא תשתמשי בהם בחיים, את עדין תחשבי שזה חמוד (חסר לך שלא!:-[)
:-D
ברור שזה חמוד. וגם יהיה שימושי כי אני אקח איתי לכל מקום וזה יעזור לי לעשות חשבון :-D
קשה להישאר נשואה למישהו בכלא. יופי שיצאת מזה עדימון! יו דזרב בטר! (כמו למשל מישהו ששמע על מסרק:-D)
אני אעמיד פנים שלא נעלבתי.
אבל לא אמרתי שאני אחפש אשה חדשה! כתבתי שאני צריכה בעל עשיר. את עדיין בתמונה בייבי!
זה המחנה הלגיטימי היחיד. כאילו, אני יכולה להבין שאנשים נהנים מירדנה, אבל בואו, הן בכלל לא היו באותה רמה.
ברור. עד היום אני לא מבינה איך היא נחשבת לזמרת גדולה. יש לה מעט שירים טובים, הקול שלה בינוני ומטה והיא גם לא מגישה את השירים שלה בצורה מוצלחת בעיני. מעניין אם הפורום שהוקדש לה בתפוז הישן עדיין קיים (הוא לא. בדקתי עכשיו). מסתבר שיש לה מעריצים אדוקים עד היום.
הסיפור של עפרה זו טרגדיה שעד היום מעציבה אותי.
יש לי חברה שכל הזמן נדבקת לשירים של אמנים שהיא לא סובלת והיא תמיד אומרת "שונאת אותה/ו, אבל כשזה עובד זה עובד":-D אבל האמת שהיא גם שלב אחד מעליי. היא נדבקה לאיזה שיר דבילי של מישהי ששתינו לא אוהבות, ואז היא שלחה לי קישור ורשמתי לה "שמעתי את זה השבוע ולא אהבתי" ואז היא ירדה עליי ואמרה "מה את ילדה? זה ידוע שרק בפעם ה-50 אלף אוהבים. תמשיכי לשים את זה. טעם נרכש בובי" :-D:-D
הבנתי את הסיפור המקורי ואת מוסר ההשכל שלו, אבל בחרתי לציין גילוי נאות לגבי :-D
ח אני לא נתתי לה וודקה. היא הציעה שנשתה והבוס שלי קנה לנו את הבקבוק.
ודבר שני לא נפלתי לפניה. הבוס שלי הסיע את שתינו הביתה. כל אחת הגיעה לביתה בבטחה ואז התעלפה:-D
אבל זה היה שיעור חינוכי כי היא הרגישה כל כך רע יום למחרת שהיא אמרה לי אחרי שבוע שהיא לא רוצה לשתות יותר
אוקיי, אני שמחה לדעת שאשתי לא משקה ילדים מתחת לגיל המותר :-P:
קראתי את זה שוב ואני לא מבינה מה לא בסדר בניסוח הזה8-*
כתבת אני לא יודעת שאת מעוניינת בארוחת ערב של ניק שכוללת לחם בלי כלום וכוס מים.
זה לא שגוי או משהו, סתם נשמע שונה לאוזן. נראה לי שזאת צורת דיבור אמריקאית.
אבל עזבי, לא צריך להתפלפל על זה :-D סתם קפץ לי לעין..
אגב יותר מזה, כשראיתי את ההודעה של מילי שאומרת שהיא חשבה שזה משלגיה לא היה נעים לי להודות אבל גם אני חשבתי אותו הדבר|מובך|
גרייט מיינדס וכו' :-D
חח דווקא מאוד אהבתי את הרעיון שאנשים אחרים מסיעים אותי לכל מקום.
לא יצא לי כמעט להיות במצב הזה אבל אני יכולה להבין למה זה כיף
*תירוץ לעלות תמונות אחרות של החתיך הזה*
FDD3BA24-6484-4D66-B4A5-96C280B45E14.jpeg

7CA8C302-E663-4973-B692-F70D6E3486F4.jpeg
אני חושבת שאיבדתי נשימה לכמה דקות
אבל גם הצחיק אותי שגברים כאלה חייבים להצטלם עם איזו שרשרת דתית. גם בארץ יש את זה. "אני לא רק שרירי, אני גם מאמין אדוק באלוהים ומחפש כלה חסודה"
איך אני אוהבת את האנימציה הפשוטה של פעם. היה בה קסם

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כבר עניתי על חצי מזה אבל המחשב שלי נכבה ומשום מה זה לא נשמר
|נורה|סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם: Mythic Quest
במיוחד טוב אם השם משפחה שלך מתחיל בQ
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: בואי, לא הגזמת עכשיו :-D אני לא יודעת חשבון
אז תעשי אלגברה
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?: יא גבר
תרנגול הוא באמת גבר
|1ספר|סדרות החודש: אנשים נורמלים (חצי), LOVE, האנה, midnight mass, מסביב לעולם, after life, someone somewhere, פארקס 7
אנשים חצי נורמליים לא ראיתי, LOVE הפסקתי אחרי עונה אחת, האנה ומידנייטמאס עוד לא ראיתי, מסביב לעולם כמובן שראיתי, SS ראיתי בנתיים רק שני פרקים אבל מתכוון להמשיך, אפטר לייף גם לא. פארקס 7 כמובן
|1ספר|סרטי החודש: הוטל טרנסילבניה 4, משפחת אדמס 2(?)
לא ראיתי ולא ראיתי. את צריכה לכוון את האחיינים שלך יותר לפיקסר
|1ספר|שיר החודש: Philip Glass - Metmorphosis, ריף כהן
לא הכרתי את זה ולא התחברתי עכשיו
|1ספר|ספר החודש: היום היום סיימתי סוף סוף את השלישי של earthsea - the farthest shore. חל שיפור מסויים ברמת העניין אבל אני חושבת שהיא לא מצליחה ליצור סיפורים אפיים ולא לגמרי הצליחה לברוא עולם שלם. צריכה להחזיר את הספר אז לא יודעת מתי אקרא את הספר הרביעי
אני אראה את המיני סדרה במקום
|1ספר|שחקני החודש: דיוויד טננט כמובן, למרות שאהבתי שלשם שינוי הוא שיחק פוץ משעמם (לא ראיתי את הדרמות מתח האחרונות שלו ולא יודעת איך הוא היה שם), אבל גם זאק גילפורד שהוא לא שחקן מזהיר אבל משדר כזאת פגיעות וחוזק בו זמנית. וגם האמיש לינקלטר ממידנייט מאס שעשה עבודה מעולה
|1ספר|קראשי החודש: זאק גילפורד, טננט כמובן. נדמה לי שלא היה מישהו נוסף
אני לא ממש מכיר את גילפורד. אבל טננט יכול לעד להיות קראש
|*|סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה): אני אצטרך לחשוב על זה. אין לי רעיון
עבר זמן, תשובה עכשיו
|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה: באפי קוטלת הערפדים. אין כאן שאלה בכלל
מצד אחד לחלוטין. מצד שני יש כמה פרקים ממש ממש גרועים של באפי. I Robot You Jane למשל. אבל אני חושב שגם בהכי גרועים יש נקודות טובות
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): לא רוצה לראות קלטת סקס של אף אחד 🤮
התחמקות |פטיש|
|*|מסעדה/ פאב טלוויזיוני שהייתם רוצים לבלות בו: the Bronze (מבאפי), Crab Shack (מקוראים לי ארל), הבר מניו גירל,. פה התייעפתי מהחיפוש..
רק הראשון זה תשובה נכונה
|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?: מסביב לעולם. שיעזבו את החלל בשקט
החלל שקט בכל מקרה גם כשיש בו חלליות.
|*|משחקים אולמפים; חורף או קיץ: בתיאוריה שניהם מעולים. בפועל אני לא רואה לא זה ולא זה
אני מאוד מתחבר עם זה
|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות): דאפי דאק
אני מעדיף את דונלד דאק. הייתי מת עליו כשהייתי ילד
|פח|בטיול מה יש לכם יותר; תמונות סלפי או תמונות של נוף: נוף
|פח|מבטא אירי, בריטי או אוסטרלי?: אוסטרלי! ומשהו חמוד למטה
הייתי מאוד רוצה לדעת לדבר במבטא אוסטרלי
|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?: נשארת בבית
זה יום שישי בערב ואת צריכה להסיע את החתולים שלך לוטרינר - את לא נורא ממהרת במידה שתצדיק חניה לא חוקית, אבל את חייבת שהם יגיעו לוטרינר הערב.
מה תעשי?
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: הנה, זה ממש הצחיק אותי (מקווה שלא שמו עדיין)
מעולה |כן|
האמת שלפעמים זה היה יכול לעזור אם הייתי יכול לקרוא את המחשבות של עצמי, כי זה יותר מידי מבולבל בשבילי מבפנים.
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: מנסה לתקשר נראה לי. אולי בסוף אני אאמץ גם אותם לאוסף..
את אוספת חייזרים?
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: בבית עם טרנינג
האמת שכרגע אני לא בטרנינג, אבל עוד מעט אני עובר לפיג'מה
חחחחחחח זה מעולה
מצחיק באמת כמה מילים יש עם משמעויות שונות.
והכי הזוי שיש חולצה שהאמריקאים קוראים לה wife beater. מאיפה זה בא לכל הרוחות?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
את לא חייבת משוואה ריבועית כמו ניק תעשי 1+1 כזה:-D
את טוענת שמילי בת שנתיים?
(כי זה באמת יסביר למה היא לא יכולה לעשות חשבון פשוט)
למרות ששליטה בשלט זה דווקא אחלה, במיוחד אם רק אחרי שהתיישבת גילית שהוא רחוק.
וואלה, קרה לי לא מעט באמת
בשביל מה המציאו את IMDB?
בשביל לענות על השאלה האל מותית: "מי זה? נו, אני מכיר אותו. נראה לי שהוא היה בדבר ההוא עם הזה האחר..."
ולשאלה היותר ספציפית - "איך קוראים לשחקן ששיחק את הרע בטיטאניק?"
חח אבל הוא ישגע אותך.. יתווכח איתך ויחנך אותך :-D
האקונה מאטטה
ניייייייייייייייייייייק
זה אכן אני
ראיתי פרומו לא מזמן והתלבטתי אם לראות
אני מאוד ממליץ על The Power of the Dog
אם כי צריך לקחת בחשבון שזה סרט מוזר. חלק גדול מהסרט לא הבנתי מה לכל הרוחות הקטע של הדמויות השונות.
רק לאט לאטף ובמיוחד לקראת הסוף התחלתי לקלוט את הסרט הזה. (יחד עם זה הוא כן היה מרתק לאורך כל הדרך)
ותכלס הרבה יותר התרשמתי ממנו אחרי שראיתי ראיונות על הסרט שבהם דיברו על כל מיני דברים בו ואז המון דברים התחברו לי ואני חשבתי עליו המון לאחר הצפיה. אני אפילו שוקל לקרוא את הספר שהוא מבוסס עליו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|נורה|סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם: דקסטר.
זה באמת נחמד
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: שלושה בדידים כתומים ואחד צהוב.
את בת 65? (אני לא זוכר מה זה כל בדיד)
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?: האף ופאף והבית עף זו אחלה שיטה לדיור בחינם.
זאבים בסיפורים אף פעם לא הולכים על תרנגולות. הם הרבה יותר מעוניינים בחזירים, סבתות ונכדות
|1ספר|סדרות החודש:
Shameless
את עדיין רואה? למה את לא כותבת כאן? לכתוב רק לעדי בפרטי זה לא הוגן.
גם את זה את עדיין רואה? כבר הגעתם ל1X15?
מה את חושבת בנתיים? עוד לא ראיתי את הפרקים מינואר. אני שוקל לנטוש
|1ספר|סרטי החודש:
Far From Home
אם לא הייתי רואה למטה שכבר הגבת לעדי בנושא אני גם הייתי תוהה אם מדובר בסרט ספיידרמן הראשון של טום הולנד
My Date with Drew
זה הסרטה של חלום שלך?
אוי, ראיתי עכשיו את הטריילר. נראה מצחיק. אפילו שזה קצת סטוקרי.
אני לא מתכוון לראות את זה אז תגידי לי את - הוא הצליח לפגוש אותה בסרט?
והאם היא אי פעם דיברה על הסרט? או נפגשה עם הבמאי הזה בשנים מאוחרות יותר (ראיתי שכיום הוא נשוי ועשה עוד כמה סרטים)
|1ספר|דמויות החודש: ג'ולין, אלישיה, מיסטר ביג, ודקסטר.
|1ספר|שחקני החודש: דרו ברימור, אלישיה דבנם-קרי, כריס נות' ומייקל סי הול.
|1ספר|קראשי החודש:
אין לך קראש :cry:
|*|סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה): אולי איזה סדרה שכולכם רואים ביחד, אם היא הייתה עם הרבה דם ודברים מתים בה, אולי היה בא לי להצטרף לצפיה משותפת שלכם אליה:-P:
זה לא ממש מרגיש כמו תשובה לשאלה
|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה: הייתי אומרת המאה, אבל אני לא מוכנה לראות את הפרקים הכי גרועים שלה. אז אני אלך על איזה משהו בנאלי כמו SVU כי אין לה באמת פרקים גרועים:-P: אולי רק כל מיני פחות מעניינים כאלה שמתמקדים בזונות או באסייתים.
בהחלט לא הייתי רוצה לראות את הפרקים הכי גרועים של ה100. מספיק לי שאני זוכר אותם
|*|מסעדה/ פאב טלוויזיוני שהייתם רוצים לבלות בו: בכל מקום שטינה פיי או איימי פולר מבלות. וגם הבאר ב-Single Drunk Female נראה כיפי.
וואלה, התחלת לראות Single Drunk Female? איך זה? טוב?
|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?: חלל לא מעניין אותי אז נראה לי מסביב לעולם. אבל שזה לא יכלול שקי שינה או תנאי מחייה עלובים.
ואם זה כן תנאי מחייה עלובים אז תעדיפי את החלל?
|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות): איכס חיות.
אולי בשבילך השאלה הייתה צריכה להיות "איזו חיה מסרט מצוייר השותפה שלך הייתה רוצה לאמץ ואת תצטרכי לסבול את נוכחותה בדירה שלך
|פח|בטיול מה יש לכם יותר; תמונות סלפי או תמונות של נוף: האמת היא שאני לא כזה מצלמת תמונות בטיולים. פעם הייתי מצלמת המון וגם מביאה איתי מצלמה מקצועית לכל מקום. היום אין לי סבלנות. סלפי בטיולים אני פחות עושה, אז מניחה שזה יותר תמונות נוף. למרות שסתם כי התעניינתי, ריפרפתי עכשיו בטלפון בתמונות שצילמתי בטיולים אחרונים וזה בעיקר תמונות של אנשים שאני איתם בטיול על רקע הנוף.
האמת שבאמת תמונות שהם רק נוף זה די משעמם. הכי טוב זה לצלם אנשים שאתה מטייל איתם עם הנוף.
|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?: עד לפני אתמול השאלה הזאת לא הייתה רלוונטית אליי, אבל מכיוון שבשעה טובה עברתי טסט אתמול אני יכולה להגיד לך במילותיה של שר מקלולס - בשביל זה המציאו וולה.
תשובה מקורית. אם כי אחרי שראיתי שיימלס זה תמיד נראה לי מזמין שמישהו יגנוב לך את המכונית
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: לאדעת, אתם מומחי גיבורי על. זה צריך להיות גיבור על קיים? או סתם איזה כוח שנראה לי מיותר שלא ישמש גיבור על?
במקרה של השני , זה הזכיר לי את המם הזה של כוח העל שלי:
צפה בקובץ המצורף 42161
הי, זה כוח על שבאמת יש לי
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: בורחת כל עוד נפשי בי. הרי ברור לכם שאם נוחתת חללית של חייזרים בפורום שלנו והם רוצים לעשות ניסויים על מישהו פה, זו תהיה אני.
אני לא יודע איך חייזרים ינחתו בפורום. אבל אני מסכים שניסויים בך יהיו מעניינים. אבל אלו לא ניסויים כואבים. זה לשים אותך בכל מיני סיטואציות חברתיות ולראות איך את מגיבה.
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: זה יום אחרי הסופרבול אז סביר להניח שאהיה בבית בפוד קומה ועם האנגאובר מהסרטים כי אני כבר קשישה שלא יודעת לשתות.
בגיל 65 באמת עדיף שלא להכביד יותר מידי עם המשקאות
צפה בקובץ המצורף 42163
לא כולנו
אאאאאאא, זה כואב לי רק להסתכל על זה
חחחח ראיתי את זה בכמה סרטונים באינסטגרם
זה בהחלט לא אני

lemon lyman

Well-known member
גם את זה את עדיין רואה? כבר הגעתם ל1X15?
ניק הם הגיעו לפרק 18 ( לפחות לפי מה שדילן כתבה פה |למטה|)
למה אתה שואל על פרק 15 ?
וואי זה מזכיר לי שראיתי אתמול פרק של זה, ודני שר איזה שיר שהכרתי בזכות נועה תישבי ורק אז הבנתי שסביר להניח שזה לא שיר שלה אם הוא שר את זה:-D אף פעם לא טרחתי לגגל את השיר הזה (Alison).
אני בכלל לא זכרתי שדני שר את השיר אליסון (בקשר אליו אני זוכרת רק את השיר שהוא שר עם ג'וליה )
וזה מצחיק\ מוזר שאני לא זוכרת
כי השיר אליסון די תקוע לי בראש תקופה די ארוכה מאז שאחת הדמויות בבית הלבן שרה אותו

בקשר לנועה תשבי בזמנו לא ידעתי שהיו לה עוד שירים (גם היום אני לא מודעת לעוד שירים שהיו לה)
וכל הזמן לא הבנתי למה היא לא מוציאה עוד שירים אחרי השיר Swim שממש אהבתי אותו בזמנו
בכל אופן אני מתארת לעצמי שאם כן הייתי מכירה את אליסון דרכה אז גם אני הייתי חושבת שהוא שלה :-D

נ.ב שמת לב שהשיר Strong Enough |לב| היה בפרק ?

עריכה
כבר התחלתי להגיב בנפרד להודעה המקורית שלך
אבל שעברתי מהמחשב לטלפון אז הכל נמחק למרות ששמרתי
אז בקיצור כי מתברר שיש לי איזה בעיה להגיב דרך הטלפון (אני לא מצליחה לעשות רווח בין תגובה של מישהו לתגובה שלי )

יצא לי להיתקל בג'ו בורו לפני שקראתי את ההודעה שלך ולי הוא דווקא הזכיר את קולין ג'וסט במיוחד עם החיוך המטופש שאני אוהבת |מאוהב|
licensed-image.jpeg

MV5BOGZkNDU1MjQtYWYzYy00Nzk0LWI3MWEtNGE2M2Y2NjU0MTNmXkEyXkFqcGdeQXVyMTMzMjUzNTE3._V1_.jpg

אז אני גם חושבת שהוא חמוד אם זה במקרה לא ברור ;-)
רק חבל שהמדים של הקבוצה שלו ממש מכוערים :-{
ואני אוהבת את מקולי

דרו ברימור
באיזה ספר שקראתי שלשום
אחת הדמויות בו אמרה שהיא מעדיפה את דרו בסרט זמר חתונות מאשר בסרט 50 דייטים ראשונים
וישר חשבתי עליך ( :

פוטבול
חשבתי או יותר נכון הבנתי מאיזה פרק של שולחן לחמישה :-D
שסיאטל וסן פרנסיסקו לא קרובות אחת לשנייה
אז לא חשבתי שאתם באותו בבית
או שבפוטבול הבתים לא מחולקים לפי איזורים ?

ורגע את רוצה להגיד לי שגם שראמס היו בסנט לואיס הם עדיין היו יריבים שלכם ?
אם הניצחון האחרון שלכם עליהם היה שהיית במגרש אולי את הקמיע שלכם |לב|
אגב יש לך אמונות טפלות שקשורות לסיהוקס?

איזה כיף שאת גם אוהבת את השיר ירושלים של זהב בביצוע של עופרה חזה
לא יודעת למה אבל זה עשה לי ממש טוב לדעת את זה

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
גם אתה לא רואה את החתיך שלי?!
תפוז מתנכל לך ולעדימון כנראה.
את הצילומסך אתה רואה?
צפה בקובץ המצורף 42654
איזה מוזר.
אני התחלתי לחשוד שאולי זאת בעיה במחשב שלי כשראיתי שכמה אנשים הגיבו על קארש החודש שלך.
אבל בדקתי וגם בטלפון שלי אני לא רואה שם שום תמונה.

באמת חתיך |יאמי|
מי זה?
יצא לי להיתקל בג'ו בורו לפני שקראתי את ההודעה שלך ולי הוא דווקא הזכיר את קולין ג'וסט במיוחד עם החיוך המטופש שאני אוהבת |מאוהב|
אני לא ידעתי מי זה ג'ו בורו (אני יודע עכשיו כי גיגלתי)
אבל אני גם אוהב את קולין ג'וסט
חשבתי או יותר נכון הבנתי מאיזה פרק של שולחן לחמישה :-D
שסיאטל וסן פרנסיסקו לא קרובות אחת לשנייה
ידעתי שהן רחוקות אחת מהשניה, אבל לא הצלחתי להתאפק ובדקתי מה המרחק בינהן - 1000 ק"מ בערך (כלומר בערך פעמיים אורך ישראל)

LeAnnDylan

Well-known member
פה מדקה 7 בערך:
לא יודעת באיזה הקשר שמת את זה אבל צפיתי רק בכל ההתחלה שהוא דיבר על פוטבול ואז שכחתי מה הייתה הפואנטה של הסרטון אז נטשתי אותו. ארוך מידי|חבול|
עוד אחד?|פנים|
אני לא מחפשת דברים משותפים עם ניק8-{
:-D:-D
למהההההה אף אחד מכם לא ראה במבי מה קורה פה??? והגיל זה לא תירוץ זה משנות ה40.
כי תמיד מכרו לי את זה בתור סיפור טראגי שהרגו את אמא שלו כבר בהתחלה. אז ממ לא תודה.
מלכה :-D
כבר לא משתמשים בהם ביסודי, נכון?
לדעתי לא, אבל אני לא יודעת בוודאות.
תשאלי את עדי, היא סיימה בצפר לפני שעה בערך.
לגבי אורות ליל שישי.
וואלה, היה נדמה לי שנאי יודעת על מה את מדברת אבל חיפוש מהיר בוויקיפדיה לא ריענן לי את הזכרון
אחרי שגיגלתי נתקלתי באיזה וידאו של הקווטרבאק הזה היום כשהוא (מן הסתם) עדין משותק מהצוואר ומטה, שהוא לימד את עצמו לצייר עם המכחול בפה ואני יודעת שהם עשו את הכתבה כדי לעורר השראה או משהו, אבל אותי זה רק הכניס לדיכאון.
:-0 תמונות משגעות!!
לא יודעת למה כשאני מנסה לצלם תמונות נוף, תמיד יוצא מעפן כי הזוויות שלי לא טובות או משהו כזה. אני מהאנשים שאין להם את זה :-(
יש מקרים שבאמת צריך לדעת לצלם כדי לקבל תמונות טובות, ויש מקרים שמספיק שיש מצלמה איכותית בטלפון.
ברור שזה חמוד. וגם יהיה שימושי כי אני אקח איתי לכל מקום וזה יעזור לי לעשות חשבון :-D
חח אף אחד לא לוקח איתו בדידים. כולם יודעים שזה רק בשביל לבנות מגדל ולקוות שהוא לא יפול עד שתשימי את כל הלבנים אחד על השני😅
אבל לא אמרתי שאני אחפש אשה חדשה! כתבתי שאני צריכה בעל עשיר. את עדיין בתמונה בייבי!
אוקיי, אז אפשר לדאוג שגם יהיה חתיך. כדי שאם עצוב לי בלב, שלפחות יהיה לי יפה בעין:-P:
ברור. עד היום אני לא מבינה איך היא נחשבת לזמרת גדולה. יש לה מעט שירים טובים, הקול שלה בינוני ומטה והיא גם לא מגישה את השירים שלה בצורה מוצלחת בעיני. מעניין אם הפורום שהוקדש לה בתפוז הישן עדיין קיים (הוא לא. בדקתי עכשיו). מסתבר שיש לה מעריצים אדוקים עד היום.
הסיפור של עפרה זו טרגדיה שעד היום מעציבה אותי.
|כן|;-(
הבנתי את הסיפור המקורי ואת מוסר ההשכל שלו, אבל בחרתי לציין גילוי נאות לגבי :-D
אה, זה בסדר. אני יודעת שאת לא אוהבת את נועה קירל וזה לא ממש מפריע לי. אני יודעת שאין לנו אותו טעם במוזיקה.
כתבת אני לא יודעת שאת מעוניינת בארוחת ערב של ניק שכוללת לחם בלי כלום וכוס מים.
זה לא שגוי או משהו, סתם נשמע שונה לאוזן. נראה לי שזאת צורת דיבור אמריקאית.
אבל עזבי, לא צריך להתפלפל על זה :-D סתם קפץ לי לעין..
כן, לא משנה, לונה כבר הסבירה לי.
אני חושבת שאיבדתי נשימה לכמה דקות
אבל גם הצחיק אותי שגברים כאלה חייבים להצטלם עם איזו שרשרת דתית. גם בארץ יש את זה. "אני לא רק שרירי, אני גם מאמין אדוק באלוהים ומחפש כלה חסודה"
בכלל לא שמתי לב לשרשרת עד שציינת את זה :-D
את בת 65? (אני לא זוכר מה זה כל בדיד)
איך הגעת לזה מארבעה בדידים שציינתי? אתה לא צריך לזכור מה זה כל בדיד בשביל לדעת שלא היה שום בדיד שהערך שלו גבוה מ-10.
זאבים בסיפורים אף פעם לא הולכים על תרנגולות. הם הרבה יותר מעוניינים בחזירים, סבתות ונכדות
זה הזאב של יעל, יש לו סטנדרטים שונים.
את עדיין רואה? למה את לא כותבת כאן? לכתוב רק לעדי בפרטי זה לא הוגן. [שיימלס]
האמת שלא כתבתי גם לעדי בפרטי. כאילו זרקתי לה איזה הערה או שתים על משהו שהיה באחד הפרקים אבל לא באמת שיתפתי בחוויות הצפיה שלי וזה מהסיבה שהשלמתי את הפרקים כשהייתי חולה וממש לא הייתה לי הסבלנות לשבת מול מסך ולהקליד (ולא, גם בטח שלא לשכב ולהקליד. זה רק עושה לי בחילה).
גם את זה את עדיין רואה? כבר הגעתם ל1X15? [שולחן לחמישה]
אני כבר בפרק 20 אבל סהר נודניק שמעמיד פנים שיש לו דברים אחרים לעשות. מה היה מיוחד בפרק 15? אני לא זוכרת מה קרה שם.
מה את חושבת בנתיים? עוד לא ראיתי את הפרקים מינואר. אני שוקל לנטוש [4400]
סוף סוף הגיעו לפואנטה של הסדרה אז נהיה קצת יותר מענין. וגם אחת הדמויות אמרה לדמות אחרת שהן חייבות לעשות בינג' לכל הסרטים של דרו ברימור אז בכלל הייתי מבסוטה עליהם:-P:
אם לא הייתי רואה למטה שכבר הגבת לעדי בנושא אני גם הייתי תוהה אם מדובר בסרט ספיידרמן הראשון של טום הולנד
סרטי גיבורי על אני רואה רק בקולנוע ורק אם מישהו אחר משלם לי על הכרטיס. אין לי את הכוחות נפשיים של לונה לצפות בהם מרצוני בבית.
זה הסרטה של חלום שלך?
אוי, ראיתי עכשיו את הטריילר. נראה מצחיק. אפילו שזה קצת סטוקרי.
זה מצחיק ששאלת אם זו הסרטה של החלום שלי כי בדיוק אתמול היה לי חלום על דרו. וגם סהר היה בו. ישבנו איפשהו שנראה כמו ספסלים של מחוץ למסעדת פסט פוד אבל כאילו הבפנים לא היה מסעדה אלא סופרמרקט כזה ובפנים ראיתי את דרו הולכת עם אחת הילדות שלה. ויש לדרו קטע כזה שהיא אוהבת לשים כובע צמר ממש עבה ומסכה גדולה מידי שמכסה לה הרבה יותר מהאף והפה אז רואים בערך רק את העיניים שלה כי הכובע גם מכסה את השיער. אבל איכשהו ידעתי שזו דרו, אבל בגלל שהיא הייתה שם עם הבת שלה לא רציתי להפריע לה, אז הלכתי לשבת עם סהר בחוץ. ואז הוא הסתכל פנימה וראה את דרו ואמר לי "היי, זו דרו! לכי תדברי איתה!" הוא לא אמר בואי נלך ביחד ונתפנגירל עליה ביחד. לאאא הוא שלח אותי לבדי|שפם| ולא יודעת למה אבל ישבו איתי ועם סהר איזה 3 ילדים קטנים בני 5 כאלה שאני לא בטוחה מי הם אבל היינו צריכים לשמור עליהם כאילו הם אחים קטנים שלנו או משהו, אז אמרתי לו אוקיי אני אלך אבל תשמור על הילדים. ואז נכנסתי פנימה והיו מדרגות כאלה לעלות, ודרו בדיוק באה לרדת אותם ולצאת החוצה, רק שעכשיו שתי הבנות שלה היו איתה, והיא נתנה לכל אחת מהן יד. ואז בדיוק היא באה לעבור על פניי ואני מנסה לחשוב מהר מה להגיד וכל מה שיצא לי זה "היי" ואז היא דפקה לי מבט חושד כזה והסתכלה על הילדות שלה לראות אם אחת מהן יודעת מי אני וכשהיא קלטה שלא היא בטח שיערה שאני סתם מעריצה ואז אמרה היי בחזרה ובאה להמשיך ללכת ואז כזה כמו באינסטינקט יצא לי How's your day going שזה משפט שכבר יוצא לי באוטומט כל פעם שמגיע לקוח לעבודה. אבל משום מה זה ריכך אותה קצת ולא היה לה מבט חשדני/עוין כל כך 😅 ואז היא ענתה איזה משהו ולמרות שלא יכולתי לראות את הפה שלה, העיניים שלה חייכו. אבל אני לא זוכרת בדיוק מה היא ענתה או מה עניתי אחרי אבל זה היה איזה small talk של איזה דקה וכל הזמן הזה ניסיתי לשחק אותה קול ולא להיות סטוקרית מעיקה שרק רוצה סלפי (רק בגלל שלא היה לי נעים בגלל שהבנות שלה היו איתה:-() בקיצור החלפנו כמה משפטים ואז היא המשיכה בדרכה ואז אני חוזרת לסהר והוא מתחיל לנזוף בי "למה לא הצטלמת איתה?!" ואז אני מסתכלת ורואה שאחד הילדים שהוא היה אמור לשמור עליהם נעלם. אני לא זוכרת מה היה השם שלו אבל שאלתי את סהר איפה הוא, ואז סהר הסתובב כזה לחפש את הילד והוא עונה "לא יודע" אז שנינו מתחילים לצעוק לו ולחפש אותו בכל המתחם ואז פתאום אני רואה איזה גבר בן 60 יוצא ממה שהיה נראה לי כמו שירותים וכאילו מסדר את המכנסיים שלו, והילד הזה שהיינו אמורים לשמור עליו הולך מאחוריו ואז כאילו החלום עבר סצינה ועכשיו אנחנו יושבים עם הילד הזה ומנסים להבין מה קרה אבל אני לא באמת זוכרת מה היה ההמשך. יש מצב שהתעוררתי בשלב הזה והייתי ממש עצבנית שהחלום שלי הפך מ"חלום עליכם" לפרק של SVU ממש מהר:-[ ואז כמובן שהתקשרתי לסהר לצעוק עליו שהוא לא שמר על הילד בחלום וגם לא בא איתי לדרו ואז מה החצוף הזה אומר לי? "זה היה הרגע שלך. לא רציתי להפריע לך" וכשהתבכיינתי לו שלא ידעתי מה להגיד לה הוא רק נזף בי על איך לא שאלתי אותה "how Drew you do" (שזה מה שאנחנו שואלים אחד את השניה כל הזמן:-D) וכשצעקתי עליו שהוא לא שמר על הילד והרס לי את החלום הוא כזה "את יודעת שלא אכפת לי מילדים"|שפם| אותו לבנסון!
אני לא מתכוון לראות את זה אז תגידי לי את - הוא הצליח לפגוש אותה בסרט?
כן. לא זוכרת אם כבר הגבתי לזה פה אבל היא אכן הסכימה לצאת איתו [ספוילר: הוא לא הצליח לעשות את זה ב-30 יום. אבל אחרי איזה 80 ימים בערך זה הגיע אליה והיא זרמה עם זה ויצאה איתו לדייט שחלק ממנו מצולם בסרט הזה. אז אם בא לך לראות את זה פשוט תריץ ל-10 ד' האחרונות של הסרט. זה האמת ממש חמוד (הקטע שלה, כמובן. לא הסרט עצמו שהוא בהחלט סטוקרי ומוזר).]
וואלה, התחלת לראות Single Drunk Female? איך זה? טוב?
זה קצת מוזר אבל בינתיים זה נחמד להעביר עם זה את הזמן. לא יצירת מופת או משהו.
ואם זה כן תנאי מחייה עלובים אז תעדיפי את החלל?
נראה לי שעדין לא|אילם|
אולי בשבילך השאלה הייתה צריכה להיות "איזו חיה מסרט מצוייר השותפה שלך הייתה רוצה לאמץ ואת תצטרכי לסבול את נוכחותה בדירה שלך
הו לא|בוקס| אוקיי אני אשאל אותה ואחזור אליכם עם תשובה.

didalf

Well-known member
השני ניק, תתבייש לךB-|

האמת שבאמת תמונות שהם רק נוף זה די משעמם. הכי טוב זה לצלם אנשים שאתה מטייל איתם עם הנוף.
|כן|
או להצטלם איתם. או לבקש מהם לצלם אותי. בעקרון כשאני ואחותי מטיילות זה חצי טיול חצי יום צילום.
אין לך קראש :cry:
שמחה לראות שאני לא היחידה שתפוז מתנכל לה

גם אתה לא רואה את החתיך שלי?!
תפוז מתנכל לך ולעדימון כנראה.
את הצילומסך אתה רואה?
צפה בקובץ המצורף 42654
במקור שמת גם צילום מסך או קישור לתמונה?
כי תמיד מכרו לי את זה בתור סיפור טראגי שהרגו את אמא שלו כבר בהתחלה. אז ממ לא תודה.
וול זה נכון. אבל כל ילד צריך קצת טראומה בילדות.

תשאלי את עדי, היא סיימה בצפר לפני שעה בערך.
לא נכון היא זקנה עכשיו:-(
אבל כשאני הייתי בכיתה א' נראה לי שעוד השתמשנו בבבדידים. אבל זה היה לפני שנים רבות מאד.

יש מקרים שבאמת צריך לדעת לצלם כדי לקבל תמונות טובות, ויש מקרים שמספיק שיש מצלמה איכותית בטלפון.
מממ צריך גם קצת לדעת לכוון ומה הזווית הנכונה וכאלה.

האמת שלא כתבתי גם לעדי בפרטי. כאילו זרקתי לה איזה הערה או שתים על משהו שהיה באחד הפרקים אבל לא באמת שיתפתי בחוויות הצפיה שלי וזה מהסיבה שהשלמתי את הפרקים כשהייתי חולה וממש לא הייתה לי הסבלנות לשבת מול מסך ולהקליד (ולא, גם בטח שלא לשכב ולהקליד. זה רק עושה לי בחילה). [שיימלס]
רגע אז סיימת כבר?

זה מצחיק ששאלת אם זו הסרטה של החלום שלי כי בדיוק אתמול היה לי חלום על דרו. וגם סהר היה בו. ישבנו איפשהו שנראה כמו ספסלים של מחוץ למסעדת פסט פוד אבל כאילו הבפנים לא היה מסעדה אלא סופרמרקט כזה ובפנים ראיתי את דרו הולכת עם אחת הילדות שלה. ויש לדרו קטע כזה שהיא אוהבת לשים כובע צמר ממש עבה ומסכה גדולה מידי שמכסה לה הרבה יותר מהאף והפה אז רואים בערך רק את העיניים שלה כי הכובע גם מכסה את השיער. אבל איכשהו ידעתי שזו דרו, אבל בגלל שהיא הייתה שם עם הבת שלה לא רציתי להפריע לה, אז הלכתי לשבת עם סהר בחוץ. ואז הוא הסתכל פנימה וראה את דרו ואמר לי "היי, זו דרו! לכי תדברי איתה!" הוא לא אמר בואי נלך ביחד ונתפנגירל עליה ביחד. לאאא הוא שלח אותי לבדי|שפם| ולא יודעת למה אבל ישבו איתי ועם סהר איזה 3 ילדים קטנים בני 5 כאלה שאני לא בטוחה מי הם אבל היינו צריכים לשמור עליהם כאילו הם אחים קטנים שלנו או משהו, אז אמרתי לו אוקיי אני אלך אבל תשמור על הילדים. ואז נכנסתי פנימה והיו מדרגות כאלה לעלות, ודרו בדיוק באה לרדת אותם ולצאת החוצה, רק שעכשיו שתי הבנות שלה היו איתה, והיא נתנה לכל אחת מהן יד. ואז בדיוק היא באה לעבור על פניי ואני מנסה לחשוב מהר מה להגיד וכל מה שיצא לי זה "היי" ואז היא דפקה לי מבט חושד כזה והסתכלה על הילדות שלה לראות אם אחת מהן יודעת מי אני וכשהיא קלטה שלא היא בטח שיערה שאני סתם מעריצה ואז אמרה היי בחזרה ובאה להמשיך ללכת ואז כזה כמו באינסטינקט יצא לי How's your day going שזה משפט שכבר יוצא לי באוטומט כל פעם שמגיע לקוח לעבודה. אבל משום מה זה ריכך אותה קצת ולא היה לה מבט חשדני/עוין כל כך 😅 ואז היא ענתה איזה משהו ולמרות שלא יכולתי לראות את הפה שלה, העיניים שלה חייכו. אבל אני לא זוכרת בדיוק מה היא ענתה או מה עניתי אחרי אבל זה היה איזה small talk של איזה דקה וכל הזמן הזה ניסיתי לשחק אותה קול ולא להיות סטוקרית מעיקה שרק רוצה סלפי (רק בגלל שלא היה לי נעים בגלל שהבנות שלה היו איתה:-() בקיצור החלפנו כמה משפטים ואז היא המשיכה בדרכה ואז אני חוזרת לסהר והוא מתחיל לנזוף בי "למה לא הצטלמת איתה?!" ואז אני מסתכלת ורואה שאחד הילדים שהוא היה אמור לשמור עליהם נעלם. אני לא זוכרת מה היה השם שלו אבל שאלתי את סהר איפה הוא, ואז סהר הסתובב כזה לחפש את הילד והוא עונה "לא יודע" אז שנינו מתחילים לצעוק לו ולחפש אותו בכל המתחם ואז פתאום אני רואה איזה גבר בן 60 יוצא ממה שהיה נראה לי כמו שירותים וכאילו מסדר את המכנסיים שלו, והילד הזה שהיינו אמורים לשמור עליו הולך מאחוריו ואז כאילו החלום עבר סצינה ועכשיו אנחנו יושבים עם הילד הזה ומנסים להבין מה קרה אבל אני לא באמת זוכרת מה היה ההמשך. יש מצב שהתעוררתי בשלב הזה והייתי ממש עצבנית שהחלום שלי הפך מ"חלום עליכם" לפרק של SVU ממש מהר:-[ ואז כמובן שהתקשרתי לסהר לצעוק עליו שהוא לא שמר על הילד בחלום וגם לא בא איתי לדרו ואז מה החצוף הזה אומר לי? "זה היה הרגע שלך. לא רציתי להפריע לך" וכשהתבכיינתי לו שלא ידעתי מה להגיד לה הוא רק נזף בי על איך לא שאלתי אותה "how Drew you do" (שזה מה שאנחנו שואלים אחד את השניה כל הזמן:-D) וכשצעקתי עליו שהוא לא שמר על הילד והרס לי את החלום הוא כזה "את יודעת שלא אכפת לי מילדים"|שפם| אותו לבנסון!
חחחחחחחחחחחח נחנקתי:-D גם מהחלום וגם מזה שאחרי זה נזפת בסהר במציאות:-D ומהתשובות שלו:-D

בדיוק היום חלמתי על טום הולנד8-* חלמתי שאנחנו מדברים והוא מראה לי תמונות שלו עם זנדיה שלא נחשפו לתקשורת והם כאלה חמודים ואז הוא בא לספר לי איך הם הפכו מידידים לזוג אבל אז דברים אחרים בחלום הפריעו לי ואני עדיין רוצה לדעת:-[

LeAnnDyIan

Well-known member
השני ניק, תתבייש לךB-|
פחח ניק. אתה גרוע
|כן|
או להצטלם איתם. או לבקש מהם לצלם אותי. בעקרון כשאני ואחותי מטיילות זה חצי טיול חצי יום צילום.
במקור שמת גם צילום מסך או קישור לתמונה?
קישור לתמונה
וול זה נכון. אבל כל ילד צריך קצת טראומה בילדות.
היו לי מספיק טראומות משלי|אילם|
לא נכון היא זקנה עכשיו:-(
תהיי בשקט ולכי לישון, המטרנה שלך מוכנה.
מממ צריך גם קצת לדעת לכוון ומה הזווית הנכונה וכאלה.
בסדר, כשתהיה תמונה ישרה- כן, רצוי להחזיק את המצלמה ישר. אני פשוט אומרת שלא צריך לעבור קורס צילום מקצועי כדי להוציא תמונות נורמליות.
רגע אז סיימת כבר?
לא. נשארה לי העונה האחרונה. אני לא ממש מצפה לשום דבר שיש בו קורונה.
חחחחחחחחחחחח נחנקתי:-Dגם מהחלום וגם מזה שאחרי זה נזפת בסהר במציאות
בדיוק היום חלמתי על טום הולנד8-* חלמתי שאנחנו מדברים והוא מראה לי תמונות שלו עם זנדיה שלא נחשפו לתקשורת והם כאלה חמודים ואז הוא בא לספר לי איך הם הפכו מידידים לזוג אבל אז דברים אחרים בחלום הפריעו לי ואני עדיין רוצה לדעת:-[
לפחות לא היה לך בחלום מישהו שאיבד ילדים שאת אמורה לשמור עליהם (אגב, עכשיו סהר משנה את הגרסה שלו ומתרץ שאלה בטח היו ילדים של שירן, אז לא צריך לשמור עליהם|פנים|:-D)
הו לא|בוקס| אוקיי אני אשאל אותה ואחזור אליכם עם תשובה.
שאלתי אותה והתשובה שלה הייתה מאוד משעממת. בהתחלה היא ענתה ״בולט״ ואז כשאמרתי לה שלא חסרים לנו בבית עוד כלבים, היא אמרה שהאפשרות השניה שלה זה איזה דרקון מעופף מהסרט אווטאר. אין לי מושג על מה היא מדברת אבל זה לא נשמע כמו בחירה טובה יותר|שפם|

למעלה