סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם: you me and the apocalypse - מי שלא מכיר, סדרה ממש טובה עם רוב לאו, מייגן מולאלי ועוד טובים אחרים
תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: ((55+24) - (69-22)) * 1-
מה אמר הזאב לתרנגול?: "יש לי רעיון, אתה תתחפש לצייד, אני לסבתא וככה נשיג לנו סלסלה עם עוגיות"
סדרות החודש:
the tourist - סיימתי - ממומלץ
wolf like me - ראיתי 3 מתוך 6 פרקים
the woman in the house across the street from the girl in the window -אני ממש אהבתי (צריכה באמת לרשום עליה)
never have i ever - חמודה, סדרה feel good
מסביב לעולם ב-80 יום - בנתיים ממש אוהבת, צריכה לסיים אותה, וכמובן דייויד טננט
והסיום צפייה בפארקס
סרטי החודש:
tick tick....boom

סרט מדהים. הכל בו מושלם!!!!! וככל שעובר הזמן אני יותר ויותר מתאהבת בשירים שלו
soul - סרט של פיקסאר, למען האמת לא עפתי עליו, היו להם טובים יותר
uncle frank - סרט של אמזון, עם פול בטאני, סרט קצר וחמוד, אני ממש נהנתי וממליצה
שיר החודש:
איך בוחרים רק שיר אחד מהפסקול של טיק טיק בום????
נלך על מי שחרשתי עליו היום
ספר החודש: אן מאבונלי - התחלתי שוב לקרוא את הסדרה ספרים וזה עדיין טוב
דמויות החודש: ג'ונתן לארסון, פקסון (never have i ever), בן וויאט
שחקני החודש: אנדרו גארפילד, פול בטאני, דיוויד טננט, ג'יימי דורנן, סופיה ליליס (uncle frank)
קראשי החודש: ג'יימי דורנן, דיוויד טננט, אנדרו גארפילד (הם קראשים לאורך כל השנה, אבל החודש אשכרה ראיתי דברים איתם, העולם מושלם

)
סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה): משפחת סימפסון בתור אופרת סבון
זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה: ברוקלין 99, כי אין לסדרה הזו פרקים גרועים.
בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): רוזה דיאז מברוקלין 99 וג'ראד מעמק סילקון
מסעדה/ פאב טלוויזיוני שהייתם רוצים לבלות בו: הקלאסי זה הפאב של cheers שבו כולם יודעים את שמי, מודרני יותר זה luke's diner (כמה מודרני שזה נחשב)
מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?: מסביב לעולם ב-80 יום. יש לי עוד מקומות לבקר ולראות בכדור הארץ לפני שאני הולכת למקומות אחרים. למרות שבכיתה א' לימדו אותי שאם אני רק ארצה אני אוכל גם מסביב לעולם וגם לטוס לירח
משחקים אולמפים; חורף או קיץ: חורף. הקיץ הוא הפופלרי יותר, אבל לדעתי החורף מעניין יותר. וגם החלקה על הקרח מתעלה על התעמלות אומנותית
חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות): כתבתי את השאלה עם טמפר בראש, תראו איזה חמוד הוא
אבל אז נזכרתי בטמפר הteenager החרמן וממש לא תודה!
אז נלך על החזיר ממואנה שמגיע לו יותר אהבה אחרי שבתחילת הסרט מכרו לנו שהוא הולך להיות הsidekick ובסוף לא היה איתו כלום
בטיול מה יש לכם יותר; תמונות סלפי או תמונות של נוף: רק תמונות נוף. למה שמישהו ירצה לראות תמונות שלי? אני לא רוצה לראות תמונות של אחרים
מבטא אירי, בריטי או אוסטרלי?: בריטי זה כזה

אבל גם יש הרבה שחקנים בריטים אז שומעים את זה המון. אירי זה גם מבטא סקסי! אז נלך על אירי
יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?: אני בעקרון נמנעת מלצאת מהבית ביום שישי. סתם כולם בטירוף של ארוחת שישי ומלא בלאגן בכבישים
כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: להגיע תמיד, אבל תמיד 5 דקות אחרי האסון
חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: לתקשר איתם. הניסיון שלי מטלוויזיה זה שחייזירם תמיד נחמדים (וחתיכים לפעמים). בסרטים לעומת זה מראים את ההפך של חייזרים
בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: להשאר בבית בטינינג. וכמובן שכולם פה גם בחרו להשאר בבית בטרינינג כי כולנו בפורום שונאי אדם והאירוניה זה שהעובדה הזו גורמת לי לאהוב אותכם יותר
תמונה/ סרטון/ משהו אחר לשתף עם הכיתה: