Shut the door. Have a seat פברואר 2022 – ⚔️סיכום חודש🎧⚒️🍚🌹⚔️🎣🎪🎺

didalf

Well-known member
|נורה|סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם: עד עצם היום הזה
חחח וואלה|בוקס| לא מצאתי.

|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה: NCIS לוס אנג'לס, אני מחוסנת.
:-D

|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): סטייבלר ובנסון
חחחח אוי. כאילו היו תקופות שרציתי שהם יתנשקו לפחות אבל לא מעבר.

|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: מנסים לשכנע אותם להשמיד את האנושות.
|כן|:-D

כן! אני פשוט ביקשתי דחייה מלפני חודשיים
:-D:-D

מה קשור פיל?? זה ציטוט מאיפשהו? מרגישה שאני מפספסת דברים.
חחח האמת שזה דומה לשיר מהמחזמר מלך סיאם "גם הפיל הכי גדול היה קטן והיו לו שני הורים גדולים הוא ביקש להשאר אם זה ניתן, פיל קטן, בין הורים גדולים" לא משהו שהיית מכירה כנראה כי בשנת 2000 כבר היית זקנה:-P:. אבל הפכתי את זה כדי שיתחרז.
וזה לא קשור לכלום זה מה שקפץ לי לראש והתחרז:-D

מה זה? ומתי היה הדור הקודם?
אה רבלדה זה המורדים.
ב2002 היו המורדים הארגנטינאים המקוריים להיט על חלל בישראל.
ב2004 עשו רימייק מקסיקני שגם הצליח מאד.
ועכשיו עכשיו איזה גרסה חדשה ריבוט/המשך לגרסה המקסיקנית.

האמת שכן, הייתי גם שמחה לראות הרבה דברים כמחזמר, נגיד דקסטר יכול היה להיות אדיר :-D
וואי כן מייקל סי הול יודע לשיר!!

:-D סליחה, הוא בן זוגי בכלל!
הם בני דודים תרגעיB-|

שתי סרטים ברשימה שלי
תראייי כבר אנקנטו!!

את לא יודעת איזה אושר זה עושה לי לדעת שגילת את אנדרו ואת עדיין אובסיסית עליו
הוא כזה מושש:love:
יאיי|מאוהב|

tumblr_metxt7xCcG1rktj46o1_500.gif

אנדי כמובן יודע לשיר בthe lonely island וגילנו עכשיו שסטפני שרה כמו מלאך, אז כן
חחח היא צריכה אבל לשיר בקול של רוזה. או פתאום כשרוזה שרה יהיה לה קול חמודי?:-D

Aranel Nenharma

Well-known member
|נורה|סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם: you me and the apocalypse - מי שלא מכיר, סדרה ממש טובה עם רוב לאו, מייגן מולאלי ועוד טובים אחרים
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: ((55+24) - (69-22)) * 1-
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?: "יש לי רעיון, אתה תתחפש לצייד, אני לסבתא וככה נשיג לנו סלסלה עם עוגיות"

|1ספר|סדרות החודש
:
the tourist - סיימתי - ממומלץ
wolf like me - ראיתי 3 מתוך 6 פרקים
the woman in the house across the street from the girl in the window -אני ממש אהבתי (צריכה באמת לרשום עליה)
never have i ever - חמודה, סדרה feel good
מסביב לעולם ב-80 יום - בנתיים ממש אוהבת, צריכה לסיים אותה, וכמובן דייויד טננט |מאוהב|
והסיום צפייה בפארקס
|1ספר|סרטי החודש:
tick tick....boom :love::love::love: סרט מדהים. הכל בו מושלם!!!!! וככל שעובר הזמן אני יותר ויותר מתאהבת בשירים שלו
soul - סרט של פיקסאר, למען האמת לא עפתי עליו, היו להם טובים יותר
uncle frank - סרט של אמזון, עם פול בטאני, סרט קצר וחמוד, אני ממש נהנתי וממליצה
|1ספר|שיר החודש:
איך בוחרים רק שיר אחד מהפסקול של טיק טיק בום????
נלך על מי שחרשתי עליו היום
|1ספר|ספר החודש: אן מאבונלי - התחלתי שוב לקרוא את הסדרה ספרים וזה עדיין טוב
|1ספר|דמויות החודש: ג'ונתן לארסון, פקסון (never have i ever), בן וויאט
|1ספר|שחקני החודש: אנדרו גארפילד, פול בטאני, דיוויד טננט, ג'יימי דורנן, סופיה ליליס (uncle frank)
|1ספר|קראשי החודש: ג'יימי דורנן, דיוויד טננט, אנדרו גארפילד (הם קראשים לאורך כל השנה, אבל החודש אשכרה ראיתי דברים איתם, העולם מושלם:love:)

|*|סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה)
: משפחת סימפסון בתור אופרת סבון
|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה: ברוקלין 99, כי אין לסדרה הזו פרקים גרועים.
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): רוזה דיאז מברוקלין 99 וג'ראד מעמק סילקון
|*|מסעדה/ פאב טלוויזיוני שהייתם רוצים לבלות בו
: הקלאסי זה הפאב של cheers שבו כולם יודעים את שמי, מודרני יותר זה luke's diner (כמה מודרני שזה נחשב)
|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?: מסביב לעולם ב-80 יום. יש לי עוד מקומות לבקר ולראות בכדור הארץ לפני שאני הולכת למקומות אחרים. למרות שבכיתה א' לימדו אותי שאם אני רק ארצה אני אוכל גם מסביב לעולם וגם לטוס לירח
|*|משחקים אולמפים; חורף או קיץ: חורף. הקיץ הוא הפופלרי יותר, אבל לדעתי החורף מעניין יותר. וגם החלקה על הקרח מתעלה על התעמלות אומנותית
|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות)
: כתבתי את השאלה עם טמפר בראש, תראו איזה חמוד הוא

אבל אז נזכרתי בטמפר הteenager החרמן וממש לא תודה!
אז נלך על החזיר ממואנה שמגיע לו יותר אהבה אחרי שבתחילת הסרט מכרו לנו שהוא הולך להיות הsidekick ובסוף לא היה איתו כלום

|פח|בטיול מה יש לכם יותר; תמונות סלפי או תמונות של נוף
: רק תמונות נוף. למה שמישהו ירצה לראות תמונות שלי? אני לא רוצה לראות תמונות של אחרים
|פח|מבטא אירי, בריטי או אוסטרלי?: בריטי זה כזה:love: אבל גם יש הרבה שחקנים בריטים אז שומעים את זה המון. אירי זה גם מבטא סקסי! אז נלך על אירי
|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?: אני בעקרון נמנעת מלצאת מהבית ביום שישי. סתם כולם בטירוף של ארוחת שישי ומלא בלאגן בכבישים
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: להגיע תמיד, אבל תמיד 5 דקות אחרי האסון
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: לתקשר איתם. הניסיון שלי מטלוויזיה זה שחייזירם תמיד נחמדים (וחתיכים לפעמים). בסרטים לעומת זה מראים את ההפך של חייזרים
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: להשאר בבית בטינינג. וכמובן שכולם פה גם בחרו להשאר בבית בטרינינג כי כולנו בפורום שונאי אדם והאירוניה זה שהעובדה הזו גורמת לי לאהוב אותכם יותר

תמונה/ סרטון/ משהו אחר לשתף עם הכיתה:
1643840210839.png

Lhuna3

Well-known member
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?: "יש לי רעיון, אתה תתחפש לצייד, אני לסבתא וככה נשיג לנו סלסלה עם עוגיות"
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): רוזה דיאז מברוקלין 99 וג'ראד מעמק סילקון
חחח אבל שניהם חמודים כאלה, דווקא לא היה לי אכפת :-D
|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?: מסביב לעולם ב-80 יום. יש לי עוד מקומות לבקר ולראות בכדור הארץ לפני שאני הולכת למקומות אחרים. למרות שבכיתה א' לימדו אותי שאם אני רק ארצה אני אוכל גם מסביב לעולם וגם לטוס לירח
וואי איזה נוסטלגי השיר של בלי סודות!
חוץ מזה גם בעתידות של בזוקה הבטיחו לנו שנגיע לירח עד גיל 21 ולא קיימו |שפם|
|פח|בטיול מה יש לכם יותר; תמונות סלפי או תמונות של נוף: רק תמונות נוף. למה שמישהו ירצה לראות תמונות שלי? אני לא רוצה לראות תמונות של אחרים
מדויק.
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: להגיע תמיד, אבל תמיד 5 דקות אחרי האסון
:-D (טוב אז לפחות שילמד עזרה ראשונה ויועיל במשהו)
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: להשאר בבית בטינינג. וכמובן שכולם פה גם בחרו להשאר בבית בטרינינג כי כולנו בפורום שונאי אדם והאירוניה זה שהעובדה הזו גורמת לי לאהוב אותכם יותר
|כן|
1643840210839.png
לגמרי.

Lion_Heart

Well-known member
כל כך ציפיתי לזה. סוף סוף סדרה שמנצחת את CR (כן זאת סדרה שמבוססת על CR, אבל עדיין)
אבל קיוויתי גם שתכתוב מה אתה חושב עליה.
היא עמדה בציפיות
לגמרי ויותר! (והיא לא מנצחת את CR...היא CR בגרסה המקוצרת ומונגשת לקהל הרחב) למרות שזה קוצץ משהו אני מבין שהיו חייבים לקצר, וגם בגלל זכויות יוצרים כמה שמות לא הוזכרו, דמויות לא הוצגו בזמן ובמקום הנכון...אבל, דרמה, אז לגמרי נסלח , סך הכל סדרה לדעתי נהדרת , שמספרת את סיפורם של ווקס מאכינה ואת ארק הבריירוודס...וואאוו (שמת לב מי משחק שם?)
סדרה נהדרת (ממש לא לילדים), אני ממש ממש נהנה!אפילו שאני יודע איך כל זה יסתיים :-D

ואם אנחנו בנושא

didalf

Well-known member
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: ((55+24) - (69-22)) * 1-
כמובן שגם את תמציאי חישוב מסובך, ניק ג'וניור

tick tick....boom :love::love::love: סרט מדהים. הכל בו מושלם!!!!! וככל שעובר הזמן אני יותר ויותר מתאהבת בשירים שלו
יאססס|מאוהב|

soul - סרט של פיקסאר, למען האמת לא עפתי עליו, היו להם טובים יותר
הוא חמוד

|1ספר|קראשי החודש: ג'יימי דורנן, דיוויד טננט, אנדרו גארפילד (הם קראשים לאורך כל השנה, אבל החודש אשכרה ראיתי דברים איתם, העולם מושלם:love:)
חחח איזה כיף זה נכון?

|*|סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה): משפחת סימפסון בתור אופרת סבון

חחחח דווקא זה נשמע קומי. ותזכרי ש THIS GUY FUCKS!

|*|משחקים אולמפים; חורף או קיץ: חורף. הקיץ הוא הפופלרי יותר, אבל לדעתי החורף מעניין יותר. וגם החלקה על הקרח מתעלה על התעמלות אומנותית
הבעיה שלי עם שניהם שזה יפה אבל אחרי כמה תרגילים כבר הכל נראה אותו דבר.

|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות): כתבתי את השאלה עם טמפר בראש, תראו איזה חמוד הוא
הוא נתן לי את המוטו הכי חשוב לחיים: "אם אין לך משהו טוב לומר, מוטב שלא תאמר כלום"

חחחחחחחחח:-D אלא אם הוא סופר מנקה או משהו.

בדיק:-D

1643840210839.png
חחחחח ממש. ולא רק ספר גם סדרה או סרט.

reasonforall

Active member
רובין וויליאמס משחק עובד בחנות פיתוח תמונות ששומר לעצמו עותקים מהתמונות ובעצם כך מרגיש שהוא חלק מהמשפחה בתמונה.
לא ראיתי מזמן את הסרט אבל זוכרת שהוא טוב
האמת שלא [one hour photo]
קצת עצוב
אבל הוא בא קומפלט עם פומבה
טוב נו, גם הוא יכול לבוא
A|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?: מסביב לעולם ב-80 יום. יש לי עוד מקומות לבקר ולראות בכדור הארץ לפני שאני הולכת למקומות אחרים. למרות שבכיתה א' לימדו אותי שאם אני רק ארצה אני אוכל גם מסביב לעולם וגם לטוס לירח
בלי סודות. איזו נוסטלגיה

Aranel Nenharma

Well-known member
כמובן שגם את תמציאי חישוב מסובך, ניק ג'וניור
לא יודעת אם זה מחמאה או עלבון:-/
הוא חמוד [soul]
הוא סרט חמוד כן, אבל היו להם סרטים טובים יותר. אני לא יצאתי מהסרט הזה והרגשתי שעברתי חוויה רגשית מטלטלת ומשנה חיים.
חחח איזה כיף זה נכון? [קראשי החודש שלי]
מתי היה הפעם האחרונה שעשינו שרשור חתיכים?? מרגיש שצריך עוד אחד עכשיו
חחחח דווקא זה נשמע קומי. ותזכרי ש THIS GUY FUCKS! [רוזה וג'ראד]
חחח אבל שניהם חמודים כאלה, דווקא לא היה לי אכפת :-D
יש משהו במה שאתן אומרות, אני פשוט דמיינתי אותו כחננה כזה ורוזה כשולטת שממש לא יהיו באותו הראש, אבל באמת ג'ראד הוא this guy fucks
אוף, עכשיו אני מדמיינת אותם בזוגיות וזה די מקסים
הוא נתן לי את המוטו הכי חשוב לחיים: "אם אין לך משהו טוב לומר, מוטב שלא תאמר כלום"
|מאוהב| במבי הוא סרט מושלם
בלי סודות. איזו נוסטלגיה
היה תקופה שהשיר פתיחה היה הצלצול שלי

lemon lyman

Well-known member
[5 הפרקים הכי גרועים של הבית הלבן]
אין לי מושג, אני לא זוכרת פרק שהיה ממש רע בעיני ולכן אני מרגישה די בטוחה שגם ה-5 הכי גרועים יהיו לי מספיק מהנים.
מעניין אותי אבל אם בעינייך יש כאלו, ואיזה
טוב דבר ראשון הנה הפרקים שלפי אתר imdb הם הכי גרועים

Episode: Jefferson Lives (2003)
7.6
Episode: Constituency of One (2003)
7.6 (זה הפרק עם היום הולדת של ג'וש |דג| מיותר להגיד שאני כן אוהבת אותו
Episode: Privateers (2003)
7.5
Episode: Ninety Miles Away (2005)
7.2
Episode: Access (2004)
7.1 (זה פרק התיעודי )

בכל אופן כל פרק בלי ג'וש זה פרק גרוע בעיני
גם את עלילה בתחילת עונה 5 לא אהבתי
וגם את פרק התיעודי ואת פרק עם אבא של סי ג'יי
וגם את פרק של שתי קתדרלות לא אהבתי
וזה מה שזכור לי בשלוף

נערך לאחרונה ב:

Aranel Nenharma

Well-known member

7.6
7.6 (זה הפרק עם היום הולדת של ג'וש|דג|מיותר להגיד שאני כן אוהבת אותו
7.5
7.2
7.1 (זה פרק התיעודי )

וזה מה שזכור לי בשלוף

ועדיין כל הפרקים הגרועים הם עם ציון מעל 7.
אומר הרבה על איכות הסדרה

Lhuna3

Well-known member

7.6
7.6 (זה הפרק עם יום הולדת של ג'וש|דג| מיותר להגיד שאני כן אוהבת אותו
7.5
7.2
7.1 (זה פרק התיעודי )

וזה מה שזכור לי בשלוף
אוקיי מצוין, אז הזכרת לי את הפרק התיעודי, וגם את הפרק המיוחד שעשו אחרי 11.9.
את שניהם אני באמת לא אוהבת (ולא בטוחה שאפילו צפיתי בהם עד הסוף אי פעם). אני גם לא ממש מחשיבה אותם חלק מהסדרה.

הפרק שכתבת תחת אזהרת ספוילר עם אבא של סיג'יי - גם אני לא אוהבת אותו (לא הייתי אומרת שהוא גרוע בכלל, אבל אני לא אוהבת בגלל הנושא).

2 קתדרלות דווקא טוב בעיני.

אני לא זוכרת איזה פרקים היו בלי ג'וש אבל מניחה שבעונות האחרונות כשהוא בקמפיין של סאנטוס אז יש כמה פרקים שהם רק בבית הלבן בלעדיו ויש מצב שהם באמת היו לא משהו, אבל כבר לא הכי זוכרת אותם.

מילי08

Well-known member

|נורה|סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם
: Mythic Quest
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: בואי, לא הגזמת עכשיו :-D אני לא יודעת חשבון
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?
: יא גבר

|1ספר|סדרות החודש
: אנשים נורמלים (חצי), LOVE, האנה, midnight mass, מסביב לעולם, after life, someone somewhere, פארקס 7
|1ספר|סרטי החודש
: הוטל טרנסילבניה 4, משפחת אדמס 2(?)
|1ספר|שיר החודש
: Philip Glass - Metmorphosis, ריף כהן

|1ספר|ספר החודש
: היום היום סיימתי סוף סוף את השלישי של earthsea - the farthest shore. חל שיפור מסויים ברמת העניין אבל אני חושבת שהיא לא מצליחה ליצור סיפורים אפיים ולא לגמרי הצליחה לברוא עולם שלם. צריכה להחזיר את הספר אז לא יודעת מתי אקרא את הספר הרביעי
|1ספר|דמויות החודש
: טוני, after life
|1ספר|שחקני החודש
: דיוויד טננט כמובן, למרות שאהבתי שלשם שינוי הוא שיחק פוץ משעמם (לא ראיתי את הדרמות מתח האחרונות שלו ולא יודעת איך הוא היה שם), אבל גם זאק גילפורד שהוא לא שחקן מזהיר אבל משדר כזאת פגיעות וחוזק בו זמנית. וגם האמיש לינקלטר ממידנייט מאס שעשה עבודה מעולה
|1ספר|קראשי החודש
: זאק גילפורד, טננט כמובן. נדמה לי שלא היה מישהו נוסף

|*|סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה)
: אני אצטרך לחשוב על זה. אין לי רעיון
|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה
: באפי קוטלת הערפדים. אין כאן שאלה בכלל
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג):
לא רוצה לראות קלטת סקס של אף אחד 🤮
: the Bronze (מבאפי), Crab Shack (מקוראים לי ארל), הבר מניו גירל,. פה התייעפתי מהחיפוש..
|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?
: מסביב לעולם. שיעזבו את החלל בשקט
|*|משחקים אולמפים; חורף או קיץ:
בתיאוריה שניהם מעולים. בפועל אני לא רואה לא זה ולא זה
: דאפי דאק

: נוף
|פח|מבטא אירי, בריטי או אוסטרלי?
: אוסטרלי! ומשהו חמוד למטה
|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?
: נשארת בבית
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על
: הנה, זה ממש הצחיק אותי (מקווה שלא שמו עדיין)

|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?
: מנסה לתקשר נראה לי. אולי בסוף אני אאמץ גם אותם לאוסף..
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?
: בבית עם טרנינג

didalf

Well-known member
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: בואי, לא הגזמת עכשיו :-D אני לא יודעת חשבון
את לא חייבת משוואה ריבועית כמו ניק תעשי 1+1 כזה:-D

|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): לא רוצה לראות קלטת סקס של אף אחד 🤮
אבל לכל דבר גרוע יש יותר גרוע

|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?: מסביב לעולם. שיעזבו את החלל בשקט
בדיוק|כן|

|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: הנה, זה ממש הצחיק אותי (מקווה שלא שמו עדיין)
חחחחחחחחחחחחחחחחחח:-D
למרות ששליטה בשלט זה דווקא אחלה, במיוחד אם רק אחרי שהתיישבת גילית שהוא רחוק.
להפוך ללפטופ גם טוב ככה תמיד תהיו כאן:-P:

LeAnnDylan

Well-known member
|נורה|סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם: דקסטר.
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: שלושה בדידים כתומים ואחד צהוב.
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?: האף ופאף והבית עף זו אחלה שיטה לדיור בחינם.

|1ספר|סדרות החודש
:
The Drew Barrymore Show
Shameless
Dexter
Party of Five
SVU
Fear the Walking Dead
Fringe
4400
The L Word -Generation Q
Single Drunk Female
Friday Night Lights
And Just Like That
|1ספר|סרטי החודש:
Far From Home
My Date with Drew
|1ספר|שיר החודש:
עפרה חזה - שיר הפרחה
אנה זק - לך לישון
ויותר מידי שירים של קלי קלרקסון, קרי אנדרווד וג'ניפר נטלס מכדי למנות את כולם.
|1ספר|ספר החודש: WILDFLOWER
|1ספר|דמויות החודש: ג'ולין, אלישיה, מיסטר ביג, ודקסטר.
|1ספר|שחקני החודש: דרו ברימור, אלישיה דבנם-קרי, כריס נות' ומייקל סי הול.
|1ספר|קראשי החודש:

: אולי איזה סדרה שכולכם רואים ביחד, אם היא הייתה עם הרבה דם ודברים מתים בה, אולי היה בא לי להצטרף לצפיה משותפת שלכם אליה:-P:
|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה: הייתי אומרת המאה, אבל אני לא מוכנה לראות את הפרקים הכי גרועים שלה. אז אני אלך על איזה משהו בנאלי כמו SVU כי אין לה באמת פרקים גרועים:-P: אולי רק כל מיני פחות מעניינים כאלה שמתמקדים בזונות או באסייתים.
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): וואי בעונות החדשות של ישנן בנות יש איזה זוג דוחה שהסצנות שלהן ביחד דוחות אותי. בעיקר כי אני שונאת את הדמויות אבל גם כי אחת מהן לא מגלחת בית שחי שזה דוחה וגם כי היא homewrecker דוחה.
: בכל מקום שטינה פיי או איימי פולר מבלות. וגם הבאר ב-Single Drunk Female נראה כיפי.
|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?: חלל לא מעניין אותי אז נראה לי מסביב לעולם. אבל שזה לא יכלול שקי שינה או תנאי מחייה עלובים.
|*|משחקים אולמפים; חורף או קיץ: פחות מענין אותי כל האוליפיאדות האלה. אבל אם אני צריכה לבחור שיהיה חורף.
: איכס חיות.

: האמת היא שאני לא כזה מצלמת תמונות בטיולים. פעם הייתי מצלמת המון וגם מביאה איתי מצלמה מקצועית לכל מקום. היום אין לי סבלנות. סלפי בטיולים אני פחות עושה, אז מניחה שזה יותר תמונות נוף. למרות שסתם כי התעניינתי, ריפרפתי עכשיו בטלפון בתמונות שצילמתי בטיולים אחרונים וזה בעיקר תמונות של אנשים שאני איתם בטיול על רקע הנוף.
|פח|מבטא אירי, בריטי או אוסטרלי?: אוסטרלי. קל.
|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?: עד לפני אתמול השאלה הזאת לא הייתה רלוונטית אליי, אבל מכיוון שבשעה טובה עברתי טסט אתמול אני יכולה להגיד לך במילותיה של שר מקלולס - בשביל זה המציאו וולה.
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: לאדעת, אתם מומחי גיבורי על. זה צריך להיות גיבור על קיים? או סתם איזה כוח שנראה לי מיותר שלא ישמש גיבור על?
במקרה של השני , זה הזכיר לי את המם הזה של כוח העל שלי:
IMG_9035.jpg
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: בורחת כל עוד נפשי בי. הרי ברור לכם שאם נוחתת חללית של חייזרים בפורום שלנו והם רוצים לעשות ניסויים על מישהו פה, זו תהיה אני.
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: זה יום אחרי הסופרבול אז סביר להניח שאהיה בבית בפוד קומה ועם האנגאובר מהסרטים כי אני כבר קשישה שלא יודעת לשתות.

IMG_6431.jpg
IMG_6439.jpg
IMG_6460.JPG
IMG_6461.jpg
IMG_6476.jpg
IMG_6497.jpg
IMG_6524.jpg

מילי08

Well-known member
תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם:
אבל אני מתה גם על זה (למרות שלא זוכרת אם זה מהחודש)
:-D מעולה. אני שונאת הודעות קוליות ומברכת את ווטסאפ שהכניסו את הפאסט פורוורד
בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): גארי גרגיץ' (פארקס)
אף אחד לא ירצה לראות אותו :-D
|*|מסעדה/ פאב טלוויזיוני שהייתם רוצים לבלות בו: שכחתי את שמו, אבל המועדון של באפי (לא בדיוק פאב, אבל קרוב מספיק!)
יססס
|*|משחקים אולמפים; חורף או קיץ: קיץ יותר מעניין, מחליקים על הקרח זה חביב אבל זהו, נראה לי שהשאר שם לא מעניין.
נראה לי שכל הדרמה האמיתית נמצאת בהחלקרח. אני מדמיינת את זה (כנראה בהשראת טוניה הארדינג והשנייה) בתור אופרת סבון. יש גם את הבחור הזה שפעם ראיתי עליו סרט תיעודי - ג'וני וויר המהמם

|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות): פו הדוב |לב|
יאאא, לגמרי! עכשיו גם אני רוצה
|פח|בטיול מה יש לכם יותר; תמונות סלפי או תמונות של נוף: רק נוף. לא אוהבת סלפיז (לא שלי ולא של אחרים, לא אוהבת את הקונספט בכלל).
כנ"ל
ברור, מי צריך אנשים זרים בתמונות שלנו?

|פח|מבטא אירי, בריטי או אוסטרלי?: סקוטי!!! |שפם| מבין אלה שכתבת אני בעקרון אבחר בריטי בד"כ, אבל על הגבר הנכון גם אוסטרלי טוב :p ;-) (ראו חתימה)
:- D|כן| |!|
הסקוטי עובד רק אצל טננט... יש לך עוד דוגמאות?
בל בעקרון לא חונה על המדרכה אף פעם.
|כן| זה מוציא אותי מדעתי שצריך ללכת על הכביש כי מישהו התעצל לחפש חניה שתהיה רחוקה מהבית שלו. כמובן שגם אני לא גרה בת"א ולא צריכה להתמודד עם הג'ונגל הזה
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: להפוך לבלתי נראה אבל רק כשאף אחד לא מסתכל.
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: פורצת להם לטארדיס ומכריחה אותם לקחת אותי איתם!!
oh Yeah!!
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: להשאר בבית עם טרינינג. תמיד להשאר בבית עם טרינינג. וולנטיין די או כל יום אחר בשנה.
Amen to that!
:-D והתנוחות :-D
ואל תשפטו אותי אבל אני נקרעת מצחוק מהדברים האלה (בכלל אני מתה על העמוד פייסבוק הזה, ואפרופו מבטאים אוסטרליים)
[ואם אין לכם כוח להכל אז הקטע הכי מצחיק בעיני הוא בדקה 01:30]
יש לצפות עם קול מופעל!
:-D :-D זה קורע! אני לא מתה על סרטוני נפילות אבל כשיש דיבוב (רצוי אוסטרלי) מתאים זה פשוט גאוני
|נורה|סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם: יש לי בלאק o_O
בשביל מה המציאו את IMDB?
|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה: עניין של זמן
נוסטלגיה
|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות): טימון, מלך האריות
חח אבל הוא ישגע אותך.. יתווכח איתך ויחנך אותך :-D
|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?: מדרכה עם שני גלגלים
:-(
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: לעשות אפצ'י ולהעיף את מי שבסביבה. כמובן שזה יהיה בלתי נשלט.
חחח איכס
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: טרינינג, נטפליקס ו'חברים'
מושלם

מילי08

Well-known member
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: 5*6 +111/(899-11)
ניייייייייייייייייייייק
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?: אם אתה שוכח את היום נישואים שלנו שוב אני אוכל את אחותך
מסביב לעולם ב80 יום - התחיל בינוני והמשיך להיות ממש ממש כיף.
|כן|
The Expanse - קול סיום קצת נמוך לסדרה ממש ממש טובה.
|כן|
מחלקת גנים ונוף - ממש נהניתי מעונה 7. שיט שכחתי שרציתי לסיים אותה בינואר ונותר לי עדיין ספיישל הקורונה.
גם אני. נותרו לי שני פרקים והפרק קורונה
Somebody Somewhere - ראיתי את שני הפרקים הראשונים ודי התחברתי. זאת נראת לי סדרה עם המון המון לב. אני מצפה לראות לאן זה ממשיך
ראיתי שלושה. זה בסדר. קצת מאולץ בעיני... מנסים לגעת בכל נקודה רגישה אפשרית
The Power of the Dog - זה סרט חזק שקשה לקלוט בזמן שצופים בו, אבל מאוד מושך אותך פנימה ואחר כך ימים שאני חושב עליו ורואה ראיונות עם השחקנים שלו.
ראיתי פרומו לא מזמן והתלבטתי אם לראות
Well, uh… How about you go ahead and pray to god for a miracle while I get the strap-on
ציטוט מצוין, גם בלי הקשר
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: אצבעות שמתקצרות
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: מנסה לתקשר. לא בגלל שאני מת לפתח שיחה איתם, אבל לברוח נשמע כמו עבודה קשה יותר
חחח, תכלס
הנה סרטון ששמרתי לי בצד לפני כמה שבועות ואני מאוד שמח מזה
:-D טוב!
הפשוטע התחילה לעשות ממים עם טום:
חח שניהם מעולים

didalf

Well-known member
|נורה|סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם: דקסטר.
אוו יצא לך טוב

|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?: האף ופאף והבית עף זו אחלה שיטה לדיור בחינם.

רגע של ספיידרמן? הקודם כאילו? את הבנאדם האחרון שאני אחשוד בו בחנופה למנהל:-0

My Date with Drew
זה סרט על דרו?

אנה זק - לך לישון
חחחחח שמעתי את זה ברדיו איזה דבר דבילי:-D

על הביזיון הזה אני הולכת לבחור בשחקן ודמות זהים|שפם|
|1ספר|דמויות החודש: ג'ולין, אלישיה, מיסטר ביג, ודקסטר.
|1ספר|שחקני החודש: דרו ברימור, אלישיה דבנם-קרי, כריס נות' ומייקל סי הול.
הבטחת וקיימת:-D:-D:-D

|*|סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה): אולי איזה סדרה שכולכם רואים ביחד, אם היא הייתה עם הרבה דם ודברים מתים בה, אולי היה בא לי להצטרף לצפיה משותפת שלכם אליה:-P:
חחח ואז אני לא הייתי מעוניינת בה.

|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?: עד לפני אתמול השאלה הזאת לא הייתה רלוונטית אליי, אבל מכיוון שבשעה טובה עברתי טסט אתמול אני יכולה להגיד לך במילותיה של שר מקלולס - בשביל זה המציאו וולה.
יאיייייי כל הכבוד!!!|כתר||כתר| זמן לכל תושבי קליפורניה להתחבא בבתים ולרדת מהכביש!

ממש|פנים|

|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: בורחת כל עוד נפשי בי. הרי ברור לכם שאם נוחתת חללית של חייזרים בפורום שלנו והם רוצים לעשות ניסויים על מישהו פה, זו תהיה אני.
ממ כן צ'מעי את אכן משהו שמעניין לחקור אותו.

IMG_6431.jpg

IMG_6439.jpg

IMG_6460.JPG

IMG_6461.jpg

IMG_6476.jpg

IMG_6497.jpg

IMG_6524.jpg
:-D:-D:-D

נראה לי שכל הדרמה האמיתית נמצאת בהחלקרח. אני מדמיינת את זה (כנראה בהשראת טוניה הארדינג והשנייה) בתור אופרת סבון.
ראית את הסרט I Tonya על הפרשה הזאת? עם סבסטיאן סטאן.

הסקוטי עובד רק אצל טננט... יש לך עוד דוגמאות?
ג'יימס מקאבוי!!|מאוהב|

LeAnnDyIan

Well-known member
רגע של ספיידרמן? הקודם כאילו? את הבנאדם האחרון שאני אחשוד בו בחנופה למנהל:-0
חח לא😂
ראיתי ספיידרמן בחודש הקודם.
הסרט הזה [Far From Home] זה סרט משנת 1989 עם דרו|לב|
בערך בתקופה הזאת (הייתה בת 13 כשצילמו) זו התקופה שהיא מספרת עליה בספר שלה Little Girl Lost כשהייתה מכורה לסמים ואלכוהול ובתאכלס הדמות שלה בסרט נראית כאילו היא יכולה להיות דרו בעצמה.

למעלה