Shut the door. Have a seat פברואר 2022 – ⚔️סיכום חודש🎧⚒️🍚🌹⚔️🎣🎪🎺

didalf

Well-known member
חח לא😂
ראיתי ספיידרמן בחודש הקודם.
הסרט הזה [Far From Home] זה סרט משנת 1989 עם דרו|לב|
בערך בתקופה הזאת (הייתה בת 13 כשצילמו) זו התקופה שהיא מספרת עליה בספר שלה Little Girl Lost כשהייתה מכורה לסמים ואלכוהול ובתאכלס הדמות שלה בסרט נראית כאילו היא יכולה להיות דרו בעצמה.
אההה חח כי לספיידרמן השני בסדרה של טום שיצא לפני שנתיים קוראים ספיידרמן: פאר פרום הום.
כבר חשבתי שאת משלימה אחורה ספיידרמנים אבל זה יותר הגיוני:-D

Aranel Nenharma

Well-known member
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: בואי, לא הגזמת עכשיו :-D אני לא יודעת חשבון
מה ביקשתי כבר? תרגיל חשבון פשוט לא איזה משוואה עם 2 נעלמים
מילי כעונש שלא ענית אני מצפה ממך לבוא לשיעור הבא עם בעיה כתובה שהפתרון זה הגיל שלך
|1ספר|סרטי החודש: הוטל טרנסילבניה 4
אנדי סמברג |מאוהב|
|*|סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה): אני אצטרך לחשוב על זה. אין לי רעיון
מה עם lovesick כמתח פסיכולוגי?
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): לא רוצה לראות קלטת סקס של אף אחד 🤮
גם אנחנו לא, אבל של מי ממש לא?
|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?: מסביב לעולם. שיעזבו את החלל בשקט
ויש מצב תפגשתי את דיוויד בדרך, אז בכלל פלוס גדול
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: הנה, זה ממש הצחיק אותי (מקווה שלא שמו עדיין)
:-D
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: שלושה בדידים כתומים ואחד צהוב.
:-D (את באמת זוכרת מה זה מה?)
|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה: הייתי אומרת המאה, אבל אני לא מוכנה לראות את הפרקים הכי גרועים שלה. אז אני אלך על איזה משהו בנאלי כמו SVU כי אין לה באמת פרקים גרועים:-P: אולי רק כל מיני פחות מעניינים כאלה שמתמקדים בזונות או באסייתים.
את יודעת שלא מצויין שזה חייב להיות סדרה תסריט, אז את יכולה לבחור גם בתוכנית אירוח של דרו
|*|מסעדה/ פאב טלוויזיוני שהייתם רוצים לבלות בו: בכל מקום שטינה פיי או איימי פולר מבלות.
כל כך. הן באמת נראות שהן יודעות לבלות כמו שצריך
|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות): איכס חיות.
בעקרון גם אני שונאת חיות, אבל חיות מצויירות זה פשוש
|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?: עד לפני אתמול השאלה הזאת לא הייתה רלוונטית אליי, אבל מכיוון שבשעה טובה עברתי טסט אתמול אני יכולה להגיד לך במילותיה של שר מקלולס - בשביל זה המציאו וולה.
מזל טוב|חדש|
ראית את הסרט I Tonya על הפרשה הזאת? עם סבסטיאן סטאן.
סבסטיאן|מאוהב|
ג'יימס מקאבוי!! |מאוהב| [מבטא סקוטי]
ושלו מבטא חד יותר משל טננט

Lhuna3

Well-known member
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?: האף ופאף והבית עף זו אחלה שיטה לדיור בחינם.
The L Word -Generation Q
הזכרת לי שאני גם רוצה לחזור אליה.

|1ספר|קראשי החודש:
לא מכירה אותו אבל... WOW.

|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?: עד לפני אתמול השאלה הזאת לא הייתה רלוונטית אליי, אבל מכיוון שבשעה טובה עברתי טסט אתמול אני יכולה להגיד לך במילותיה של שר מקלולס - בשביל זה המציאו וולה.
מזל טוב - וסעי בזהירות!

OMG זה נוראי!

:-D כן זאת הרמה שלי בערך במטבח.

מילי08

Well-known member
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: 20+10
תודה שלא התחכמת כמו מישהו אחר כאן..
עד עכשיו כשציינת אותה הייתי בטוחה שאת מתייחסת ל transparent.. כי סתם לא טרחתי לקרוא כמו שצריך |פנים|
|1ספר|ספר החודש: דווקא חודש מוצלח מבחינת קריאה: Shadow of Night ,The Book of Life, האורחת המושלמת, הגבעה מעל האגם ובתולות (שהתחלתי אתמול, אבל נכנס לספירה)
אין לי מושג על מהם אבל הכותרים נשמעים טוב :-] אולי אחפש אותם מתישהו |הלוואי|
|1ספר|קראשי החודש: מת'יו גוד.
אני מאשרת
|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה: NCIS לוס אנג'לס, אני מחוסנת.
:-D באמת תעשי את זה לעצמך?
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): סטייבלר ובנסון ובכלל אנשים בגיל של ההורים שלי עושים סקס.
:-D |כן||!|
|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות): סטיץ'
לא ראיתי את הסרט |מובך|
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: פיצוץ בלונים של מסטיקים
מבחינתי אלה שמצליחים לעשות בלונים יפים ממסטיקים הם כבר עכשיו גיבורי על. תמיד יצאו לי קטנים ומעפנים. אבל אני גם בקושי לועסת מסטיקים
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: מנסים לשכנע אותם להשמיד את האנושות.
ניצחת. זאת התשובה הנכונה
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: בבית עם טרנינג, למה לצאת בחוץ ולהיות עם עוד אנשים?
לחלוטין
תמונה/ סרטון/ משהו אחר לשתף עם הכיתה: אין לי כוח לחפש אבל בזמן האחרון בגלל שסטיבן קולבר לא מוכן להגיד את השם של טראמפ או לחקות אותו הוא נותן לילד להקריא את מה שהוא אומר וזה פשוט מושלם.
נשמע אדיר. חיפשתי ולא מצאתי
|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות): באגס באני
|כן|
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: כיפוף כפית, אורי גלר כבר עשה את זה.
:-D תכלס
אצלך זה קל 100X2
אז לא הבנתי, את ממליצה על אוזארק?
אני עושה ניקקק שאלון עכשיו ולקרוא ולהגיב אח"כ כי לא תהיה לי מנוחה אם אני לא אענה|פנים|
בדיוק. אני מתעוררת מזה בלילה :-D
|נורה|סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם:|קדימה|(ה)עוקץ
(ה)עדי
The Other Two - קומדיה ממש חמודה. הבעיה היחידה שהיא בדודים בלבד.
לא שמעתי עליה. נראית חמודה. הכנתי לרשימה
|1ספר|שיר החודש:|קדימה|Encanto - We Don't Talk About Bruno - יותר מדבקקקק מאומיקרון!!!!
:-D לא שומעת עדיין מתוך תקווה לראות קודם את הסרט
|1ספר|קראשי החודש:|קדימה|עדיין אנדרו גארפילדדדד|מאוהב|
לגיטימי. יש לנו חסך של שנים להשלים
עקרון הכל כמחזמר:-D אני רוצה מחזמר של הנוקמים!!
:-D לא מפתיע
אבל לא מחזמר לברוקלין! הם מושלמים כמו שהם
|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה:|קדימה|ברוקלין 99. נראה לי עדיין כיף מספיק.
ברור
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג):|קדימה|חח בעקבות פרק שהיה אתמול בפארקס - רון ותמי2.
:-D ממש. זה יכאב בעיניים
חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות):|קדימה|החתול של שרק|מאוהב|
הסצינה הזאת מעולה :-D
|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?:|קדימה|ממשיכה לחפש אני חננה רצח וגם אדם מתחשב ושונאת כשאנשים תוקעים את האוטו שלהם במקומות שהוא לא צריך להיות בהם. (אבל בגלל זה דאגתי לעבור לדירה שיש לה חניה אפילו שזה טיפה יקר יותר וקצת מרוחק ממרכז העיר. כי אני ממש שונאת לחפש חניה וגם גרועה בחניה ברחוב)
מהמממת! כל הכבוד
כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על:|קדימה|חחח במיספיטס ההיא המסכנה שכל מי שהיה נוגע בה נהיה חרמן בקטע מפחיד.
:-0 :-D אוי ואבוי. מה הכוח הזה אמור לשרת...?
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?:|קדימה|תלוי אם הם מגעילים כאלה או חתיכים מאסגרד.
תכלס. סתם מלחיצים אותנו שהם נראים כמו בייבי ינשופים*. בסוף נגלה שהם הכי הוטיז
(*נדמה לי שפעם העליתי לכאן, אבל מעלה שוב.
)
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?:|קדימה|בטריינינג כמובן עם בן זוגי הרדיאטור.
הבן זוג הכי שווה
רוזה דיאז עושה אנקנטו (היא מדבבת את הדמות הראשית)
חמודה כזאת
זה כנראה מלהיב בעיקר אותי אבל מה אם טיילור סוויפט הייתה כותבת את השיר של קינג ג'ורג' בהמילטון:
שאלון יפה מאד כל הכבוד! קו-הדה שאלונים אפרובד|פטיש|
נכון! שאלון מעולה

מילי08

Well-known member
"ואז היא אומרת: סבתא, איזה שיניים גדולות יש לך, כאילו, ברצינות, אפילו לא התחפשתי,מי יודע מה, סתם כותונת לילה וכובע...מה היא פספסה?"
הו שלום לך
|1ספר|שיר החודש:
כבר מהשם הבנתי שזה שיר לרוחי :-D ועוד במקצב אירי!
|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?: מונית לא צריכה לחנות
|כן|
תמונה/ סרטון/ משהו אחר לשתף עם הכיתה:
עשוי טוב ומסקרן
מה זה? ומתי היה הדור הקודם?
:-D אם תהינו לרגע אם לונה משקרת בנוגע לגיל שלה, עכשיו היא הוכיחה שלא :-D
האמת שכן, הייתי גם שמחה לראות הרבה דברים כמחזמר, נגיד דקסטר יכול היה להיות אדיר :-D
:-0 כאילו, הוא ישיר וירקוד תוך כדי ביתור גופה? :-D
|כן| (או מגאליפריי)
אם גברת היומולדת היתה טורחת לצפות ב 4 העונות הראשונות היא היתה מעריכה את זה |שפם|
אתה יכול לקרוא לי עדי|חזיר| אתה יכול לקרוא לי עדי|חזיר| וואנקרו סטאן, אתה יכול לקרוא לי עח"ו סטאן, אתה יכול לקרוא לי עדימון, רק אל תשכח לקרוא לי לארוחת ערב:-P:
חחחחח מתה על אוזי מן! ועל אנשים נופלים:-D היום הלכנו להחליק על הקרח במטולה אחותי דפקה נפילה יפה מאד לצערי לא צילמתי.
:-D איזה אחות רעה
בעקרון כן, אבל הרעיון בא לי בעקבות הפרודיה שעשו לזה בSNL.
וכבר ההצעות שלכם יותר טובות ממה שעשו לנסיך המדליק
מזל שאני לא מתכננת לראות את החידוש. אבל בא לי שמישהו יחפש לי את הפארודיה ב SNL
אמרתי 5 פרקים אז 5 פרקים:-[. ניק מי כמוך יודע שאסור להפר את החוקים
* לכל האחרים תרגישו חופשי לעשות מה שבא לכם
:-D :-D
רובין וויליאמס משחק עובד בחנות פיתוח תמונות ששומר לעצמו עותקים מהתמונות ובעצם כך מרגיש שהוא חלק מהמשפחה בתמונה.
לא ראיתי מזמן את הסרט אבל זוכרת שהוא טוב
קנית אותי ברובין ווילאמס זצ"ל |מאוהב|
זה יהיה גם הזדמנות מצויינת לעשות live twitt לפרק ספיישל קרונה לסיום צפייה הסדרה שלנו
:-D וואלה! רק שמישהו ידבר עם הדודים המעצבנים שלי
|נורה|סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם: you me and the apocalypse - מי שלא מכיר, סדרה ממש טובה עם רוב לאו, מייגן מולאלי ועוד טובים אחרים
נדמה לי שפעם רציתי לראות אבל שכחתי ממנה. נכנס לפתקים
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: ((55+24) - (69-22)) * 1-
|שפם|הסגנית של ניק בהתחכמויות
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?: "יש לי רעיון, אתה תתחפש לצייד, אני לסבתא וככה נשיג לנו סלסלה עם עוגיות"
:-D חכמים
tick tick....boom :love::love::love: סרט מדהים. הכל בו מושלם!!!!! וככל שעובר הזמן אני יותר ויותר מתאהבת בשירים שלו
נו, בסדר! אני אראה גם!
uncle frank - סרט של אמזון, עם פול בטאני, סרט קצר וחמוד, אני ממש נהנתי וממליצה
סבבה. אני אנצל עוד כמה דברים שם לפני שאתנתק מהם כי הם מעלים מחירים בלי שום תמורה מספקת
|1ספר|ספר החודש: אן מאבונלי - התחלתי שוב לקרוא את הסדרה ספרים וזה עדיין טוב
יאאאא עכשיו בא לי |מאוהב| גם @Lion_Heart אוהב
|1ספר|קראשי החודש: ג'יימי דורנן, דיוויד טננט, אנדרו גארפילד (הם קראשים לאורך כל השנה, אבל החודש אשכרה ראיתי דברים איתם, העולם מושלם:love:)
את דורנן לא ראיתי בשום דבר אבל אני מאשרת את הבחירות
|*|סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה): משפחת סימפסון בתור אופרת סבון
:-D יכול לעבוד תאמת
|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה: ברוקלין 99, כי אין לסדרה הזו פרקים גרועים.
|רוק|
עקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): רוזה דיאז מברוקלין 99
חח, כן.. אני מניחה שזה יהיה אלים :-D
|*|מסעדה/ פאב טלוויזיוני שהייתם רוצים לבלות בו: הקלאסי זה הפאב של cheers שבו כולם יודעים את שמי, מודרני יותר זה luke's diner (כמה מודרני שזה נחשב)
|כן| ו :-D
|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?: מסביב לעולם ב-80 יום. יש לי עוד מקומות לבקר ולראות בכדור הארץ לפני שאני הולכת למקומות אחרים. למרות שבכיתה א' לימדו אותי שאם אני רק ארצה אני אוכל גם מסביב לעולם וגם לטוס לירח
לא בכתה א, בבזוקה ג'ו
אבל יואו, הפתיח של בלי סודות! כמה שנים לא ראיתי אותו. לא זכרתי שהוא כזה לואו טקי וחמוד
|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות): כתבתי את השאלה עם טמפר בראש, תראו איזה חמוד הוא
ממש מתוק, אבל אני לא זוכרת מאיזה סרט :-( שלגייה..?
אבל אז נזכרתי בטמפר הteenager החרמן וממש לא תודה!
אז נלך על החזיר ממואנה שמגיע לו יותר אהבה אחרי שבתחילת הסרט מכרו לנו שהוא הולך להיות הsidekick ובסוף לא היה איתו כלום
מתישהו צריכה להשלים את מואנה
|פח|בטיול מה יש לכם יותר; תמונות סלפי או תמונות של נוף: רק תמונות נוף. למה שמישהו ירצה לראות תמונות שלי? אני לא רוצה לראות תמונות של אחרים
(סורי, תפוז לא הרשה לי לאמבד)
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: להגיע תמיד, אבל תמיד 5 דקות אחרי האסון
:-D :-D
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: לתקשר איתם. הניסיון שלי מטלוויזיה זה שחייזירם תמיד נחמדים (וחתיכים לפעמים). בסרטים לעומת זה מראים את ההפך של חייזרים
עלית כאן על משהו
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: להשאר בבית בטינינג. וכמובן שכולם פה גם בחרו להשאר בבית בטרינינג כי כולנו בפורום שונאי אדם והאירוניה זה שהעובדה הזו גורמת לי לאהוב אותכם יותר
<iframe src="https://giphy.com/embed/UVTJOUHNmy84TRne5m" width="480" height="270" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe><p><a href="
">via GIPHY</a></p>
וואי ממש!! קרה לי עם כמה ספרים (וגם סדרות)

Lion_Heart

Well-known member

מילי08

Well-known member
לא יודעת אם זה מחמאה או עלבון:-/
[ניק ג'וניור]
אוהבים אותך ככה או ככה |לבסגול|
|מאוהב| במבי הוא סרט מושלם
ענית לי על השאלה שלי ממקודם. נראה לי שעד היום אני פוחדת לראות את הסרט הזה..
היה תקופה שהשיר פתיחה היה הצלצול שלי
מהמם!
את לא חייבת משוואה ריבועית כמו ניק תעשי 1+1 כזה:-D
אם זה לא מספרים עגולים אפילו זה מסובך לי.. |פנים|
למרות ששליטה בשלט זה דווקא אחלה, במיוחד אם רק אחרי שהתיישבת גילית שהוא רחוק.
להפוך ללפטופ גם טוב ככה תמיד תהיו כאן:-P:
צודקת :-D
השיטה שתמיד עובדת
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?: האף ופאף והבית עף זו אחלה שיטה לדיור בחינם.
צפייה חוזרת?
Friday Night Lights
אם לא כתבת כלום עדיין זה אומר שלא אהבת? |בוכה|
ראשי החודש:
אוקיי! מה זה? |מזיע||מזיע|
סעדה/ פאב טלוויזיוני שהייתם רוצים לבלות בו: בכל מקום שטינה פיי או איימי פולר מבלות
תכלס
|פח|בטיול מה יש לכם יותר; תמונות סלפי או תמונות של נוף: האמת היא שאני לא כזה מצלמת תמונות בטיולים. פעם הייתי מצלמת המון וגם מביאה איתי מצלמה מקצועית לכל מקום. היום אין לי סבלנות. סלפי בטיולים אני פחות עושה, אז מניחה שזה יותר תמונות נוף. למרות שסתם כי התעניינתי, ריפרפתי עכשיו בטלפון בתמונות שצילמתי בטיולים אחרונים וזה בעיקר תמונות של אנשים שאני איתם בטיול על רקע הנוף.
אני זוכרת שהעלית מידי פעם תמונות מהממות. תביאי עוד!
|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?: חלל לא מעניין אותי אז נראה לי מסביב לעולם. אבל שזה לא יכלול שקי שינה או תנאי מחייה עלובים.
נראה לי שאפשר בספינת תענוגות
יההההההההה!!! מזל טוב |מאוהב||כתר| כל הכבוד
<iframe src="https://giphy.com/embed/OcZp0maz6ALok" width="480" height="480" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe><p><a href="
">via GIPHY</a></p>
זה הזכיר לי את המם הזה של כוח העל שלי:
IMG_9035.jpg
אבל זה בגלל זאת לא חיה בארץ. כאן משוטטים בין הקופות :-D
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: בורחת כל עוד נפשי בי. הרי ברור לכם שאם נוחתת חללית של חייזרים בפורום שלנו והם רוצים לעשות ניסויים על מישהו פה, זו תהיה אני.
תכלס
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: זה יום אחרי הסופרבול אז סביר להניח שאהיה בבית בפוד קומה ועם האנגאובר מהסרטים כי אני כבר קשישה שלא יודעת לשתות.
העיקר שאת בבית
:-D לכל מה ששמת חוץ מהתמונה עם השקע ברגל :-0. אמא'לה! אבל כן צחקתי קצת..
חחח, יפה שהלכת לבדוק :-D
יאיייייי כל הכבוד!!!|כתר||כתר| זמן לכל תושבי קליפורניה להתחבא בבתים ולרדת מהכביש!
ראית את הסרט I Tonya על הפרשה הזאת? עם סבסטיאן סטאן.
לא הכרתי אז סאב אבל תאמת שאין לי סבלנות לתככים וכאלה
ג'יימס מקאבוי!!|מאוהב|
נכון! מזמן לא התאבססת עליו ואני הספקתי לשכוח (כי בגילי יש גבול לכמה דברים אני זוכרת)
אחח, הוא משהו |מאוהב|
בערך בתקופה הזאת (הייתה בת 13 כשצילמו) זו התקופה שהיא מספרת עליה בספר שלה Little Girl Lost כשהייתה מכורה לסמים ואלכוהול ובתאכלס הדמות שלה בסרט נראית כאילו היא יכולה להיות דרו בעצמה.
מדהים כל פעם מחדש איזו דרך היא עשתה ואיך היא הרימה את עצמה. מלכה!!!

מילי08

Well-known member
מילי כעונש שלא ענית אני מצפה ממך לבוא לשיעור הבא עם בעיה כתובה שהפתרון זה הגיל שלך
אבל אבל ... אני באמת לא יודעת חשבון! גם לא פשוט |פנים|...
אנדי סמברג |מאוהב| [הוטל טרנסילבניה]
כןןןןןן
מה עם lovesick כמתח פסיכולוגי?
אמממ... אבל נראה לי שהקסם של הדמויות ייעלם.
התשובה העדכנית שלי היא את הבחורה בחלון... ממול, בתור פארודיה אמיתית. או סאטירה. מה שירצו. אבל שיעבוד
ויש מצב תפגשתי את דיוויד בדרך, אז בכלל פלוס גדול
בדיוק. זאת התוכנית
בעקרון גם אני שונאת חיות
גם את מקולקלת?
זה לא שאת שונאת חיות, פשוט עוד לא מצאת את החיה המתאימה לך B-|
:-D כן זאת הרמה שלי בערך במטבח. [נboild water]
גם שלי!
מתאר את מצב רוחי כרגע (אבל אני חיי בתקווה לשיפור
מוכר |חיבוק|
זה עשוי ממש טוב, וFUKING תראי את LEGEND OF VOX MACHINA!!!
אוף.. הרשימה שלי מתארכת והזמן מתקצר. זה מה שקורה כשזקנים?
(סורי, תפוז לא הרשה לי לאמבד)
אני רואה שתפוז אימבד לי חלקית. לא יודעת מה הבעיה שלו איתי היום :-/

dilia snake

Well-known member
עד עכשיו כשציינת אותה הייתי בטוחה שאת מתייחסת ל transparent.. כי סתם לא טרחתי לקרוא כמו שצריך |פנים|
מה לי ולקומדיות?
אין לי מושג על מהם אבל הכותרים נשמעים טוב :-] אולי אחפש אותם מתישהו |הלוואי|
שני הראשונים שייכים לטרילוגיה של ליל כול המכשפות, האורחת המושלמת היה מאכזב, והבתולות מזעזע ממש.
באמת תעשי את זה לעצמך?
זה לא כזה נורא, ומקסימום שותים קצת יין ואז זה קל יותר.
נשמע אדיר. חיפשתי ולא מצאתי
זה במונולוגים שלו.

didalf

Well-known member
אבל לא מחזמר לברוקלין! הם מושלמים כמו שהם
למה מה פרק מחזמר יכל להיות ממש כיפי! לא אומרת כל הסדרה אבל פרק אחד.

:-0 :-D אוי ואבוי. מה הכוח הזה אמור לשרת...?
חחח שומדבר. כל הקטע בסדרה הזאת (מיספיטס) היה כוחות מעפנים לאנשים שטובת הכלל לא מעניינת אותם. אבל היא סדרה מאד כיפית.

(*נדמה לי שפעם העליתי לכאן, אבל מעלה שוב.
חחחח הם באמת נראים כמו חייזרים:-D

:-0 כאילו, הוא ישיר וירקוד תוך כדי ביתור גופה? :-D [דקסטר]
כן למה לא?:-P:

נו, בסדר! אני אראה גם! [טיק טיק בום]
יופי באמת!! העיקר מתפנגרלת על אנדרו בלי לצפות לא בזה ולא בספיידרמנים שלו|שפם| וזה אפילו בנטפליקס!!
אבל כן יופי תראי.

didalf

Well-known member
מה יותר חשוב - טיק טיק בום או המילטון?
חחח מרשעת:-0
מבחינת מוזיקה - המילטון
מבחינת לין מנואל מירנדה - המילטון (טיק טיק בום הוא רק ביים לא כתב את המוזיקה)
מבחינת אנדרו גרפילד - טיק טיק בום כי אין לו שום קשר להמילטון חוץ מהיותו מעריץ כמו כולנו. ווי אבל עכשיו אני חושבת שהוא יכול להיות טוב בתור המלך ג'ורג'.
סה"כ: המילטון.

Aranel Nenharma

Well-known member
:-D לא שומעת עדיין מתוך תקווה לראות קודם את הסרט[We Don't Talk About Bruno]
גם אני מתחמקת מזה עד שאראה את הסרט.
וזה מרגיש לי קשה יותר מלהתחמק מספויילרים לספיידרמן
לגיטימי. יש לנו חסך של שנים להשלים [אנדרו גארפילד]

נכון! שאלון מעולה
|ביישן|
:-D אם תהינו לרגע אם לונה משקרת בנוגע לגיל שלה, עכשיו היא הוכיחה שלא :-D
:ROFLMAO:
מזל שאני לא מתכננת לראות את החידוש. אבל בא לי שמישהו יחפש לי את הפארודיה ב SNL
חיפשתי ולא מצאתי, אבל למען האמת הוא לא היה כל כך טוב. בכללי SNL לא מצחיקים אותי בשנים האחרונים, אני צופה רק בשביל weekend update
נו, בסדר! אני אראה גם! [טיק טיק... בום]

את דורנן לא ראיתי בשום דבר אבל אני מאשרת את הבחירות
ג'יימי דורנן מדהים|מאוהב|
הוא גם חתיך והוא גם שחקן ממש טוב
תראי:
the fall - גם ג'יימי וגם ג'יליאן אנדרסון
The Tourist - סדרה אוסטרלית חדשה
My Dinner with Hervé - סרט מקסים עם פיטר דינקלג'
והוא גם מופיע בעונה הראשונה של once upon a time (העונה הראשונה כן שווה צפייה) ופלוס גם סבסטיאן משחק שם
שחקן ממש טוב!
ממש מתוק, אבל אני לא זוכרת מאיזה סרט :-( שלגייה..? [טמפר]
מילי, באמת?!?!?!
לא פלא שאת רובוט, אף פעם לא ראית במבי????
[ניק ג'וניור]
אוהבים אותך ככה או ככה |לבסגול|
:love:
ענית לי על השאלה שלי ממקודם. נראה לי שעד היום אני פוחדת לראות את הסרט הזה..[במבי]
1644259420752.png
לא הכרתי אז סאב אבל תאמת שאין לי סבלנות לתככים וכאלה [I Tonya]
הוא משחק שם מניאק, זה די נחמד
אבל אבל ... אני באמת לא יודעת חשבון! גם לא פשוט |פנים|...
תאכלס אצלך מספרים זה רק 011001011100001010 (רובוט)
התשובה העדכנית שלי היא את הבחורה בחלון... ממול, בתור פארודיה אמיתית. או סאטירה. מה שירצו. אבל שיעבוד
למרות שאני קצת מבואסת שלא התחברו לסדרה פה בפורום
גם את מקולקלת?
זה לא שאת שונאת חיות, פשוט עוד לא מצאת את החיה המתאימה לך B-|
לא זה לא
אני פשוט שונאת חיות!B-|
יופי באמת!! העיקר מתפנגרלת על אנדרו בלי לצפות לא בזה ולא בספיידרמנים שלו|שפם| וזה אפילו בנטפליקס!!
אבל כן יופי תראי.
מדברת מי שמתפנגלת על דיוויד ולא טורחת לראות את העונות שלו של הדוקטור

מה יותר חשוב - טיק טיק בום או המילטון?
את שואלת בשביל מילי? היא לא ראתה עדיין המילטון8-*
חחח מרשעת:-0
מבחינת מוזיקה - המילטון
מבחינת לין מנואל מירנדה - המילטון (טיק טיק בום הוא רק ביים לא כתב את המוזיקה)
מבחינת אנדרו גרפילד - טיק טיק בום כי אין לו שום קשר להמילטון חוץ מהיותו מעריץ כמו כולנו. ווי אבל עכשיו אני חושבת שהוא יכול להיות טוב בתור המלך ג'ורג'.
סה"כ: המילטון.
אני לא חושבת שיש סיבה להשוות בין שתי המחזות.
כל אחד זה יצירה בפני עצמה, וגם את המילטון אנחנו מכירים כמחזמר על במה ואילו את טיק טיק בום כסרט וזה שני פורמטים שונים לגמרי.
טיק טיק בום זה מחזמר עם השפעה רבה על לין והעבודות שלו.
דבר ראשון בזכות ג'ונתן והפריצה שלו העבודות של לין נהיו דבר מקובל בעולם הברודווי (לא מחזמר קלאסי כצלילי המוזיקה)
לין ראה את רנט באיזה גיל 16 וזה השפיע עליו הרבה וגם לין הופיע כג'ונתן ב2014 בהפקה שעשו לטיק טיק בום.
בקיצר אומנם לין רק ביים את הסרט אבל לסיפור יש השפעה רבה עליו.

didalf

Well-known member
גם אני מתחמקת מזה עד שאראה את הסרט. [אנקנטו]
וזה מרגיש לי קשה יותר מלהתחמק מספויילרים לספיידרמן
ולהבדיל מספיידרמן זמין בדודים מזמן אז למה את מחכה?

אני לא חושבת שיש סיבה להשוות בין שתי המחזות.
כל אחד זה יצירה בפני עצמה, וגם את המילטון אנחנו מכירים כמחזמר על במה ואילו את טיק טיק בום כסרט וזה שני פורמטים שונים לגמרי.
טיק טיק בום זה מחזמר עם השפעה רבה על לין והעבודות שלו.
דבר ראשון בזכות ג'ונתן והפריצה שלו העבודות של לין נהיו דבר מקובל בעולם הברודווי (לא מחזמר קלאסי כצלילי המוזיקה)
לין ראה את רנט באיזה גיל 16 וזה השפיע עליו הרבה וגם לין הופיע כג'ונתן ב2014 בהפקה שעשו לטיק טיק בום.
בקיצר אומנם לין רק ביים את הסרט אבל לסיפור יש השפעה רבה עליו.
|כן|
אני גם לא חושבת אבל לונה התחילה.
אבל אם השאלה היא מה אני רוצה שמילי תראה קודם או איפה אני יותר אוהבת את השירים אז המילטון.

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
מה לי ולקומדיות?
אני לא בטוחה שטרנספרנט נחשבת לקומדיה.. נראה לי יושב יותר על דרמה. וגם לא משנה שאין לך קשר, זה מה שאני קראתי :-P:
שני הראשונים שייכים לטרילוגיה של ליל כול המכשפות, האורחת המושלמת היה מאכזב, והבתולות מזעזע ממש.
מעדכנת את רשימותי בהתאם :-D
חחח שומדבר. כל הקטע בסדרה הזאת (מיספיטס) היה כוחות מעפנים לאנשים שטובת הכלל לא מעניינת אותם. אבל היא סדרה מאד כיפית.
נדמה לי שכשהיא יצאה ראיתי את הפרק הראשון ושכחתי ממנה. הם לבשו סרבלים כתומים או משהו?
איזה דיון פתחת פה :-D. עכשיו אני מחויבת להמילטון, לספיידרמנים ולטיקטיק בום. נשאלת השאלה - מתי הפנסיה?
את שואלת בשביל מילי? היא לא ראתה עדיין המילטון8-*
לא...|מובך|
תראי:
the fall - גם ג'יימי וגם ג'יליאן אנדרסון
The Tourist - סדרה אוסטרלית חדשה
My Dinner with Hervé - סרט מקסים עם פיטר דינקלג'
the fall זה כשהוא רוצח וג'יליאן אנדרסון הבלשית? אם כן ניסיתי והפסקתי. לא התחברתי
the tourist כבר ברשימה
והסרט ייכנס גם
לא פלא שאת רובוט, אף פעם לא ראית במבי????
את מבינה למה? אני רובוט עם לב חלש
תאכלס אצלך מספרים זה רק 011001011100001010 (רובוט)
מדברת מי שמתפנגלת על דיוויד ולא טורחת לראות את העונות שלו של הדוקטור
בדיוק. צריך כאן לחץ חברתי

lemon lyman

Well-known member
אוקיי מצוין, אז הזכרת לי את הפרק התיעודי, וגם את הפרק המיוחד שעשו אחרי 11.9.
את שניהם אני באמת לא אוהבת (ולא בטוחה שאפילו צפיתי בהם עד הסוף אי פעם). אני גם לא ממש מחשיבה אותם חלק מהסדרה.

הפרק שכתבת תחת אזהרת ספוילר עם אבא של סיג'יי - גם אני לא אוהבת אותו (לא הייתי אומרת שהוא גרוע בכלל, אבל אני לא אוהבת בגלל הנושא).

2 קתדרלות דווקא טוב בעיני.

אני לא זוכרת איזה פרקים היו בלי ג'וש אבל מניחה שבעונות האחרונות כשהוא בקמפיין של סאנטוס אז יש כמה פרקים שהם רק בבית הלבן בלעדיו ויש מצב שהם באמת היו לא משהו, אבל כבר לא הכי זוכרת אותם.
אז עדיין תרצי לראות פרקים של הבית הלבן ? בהנחה שאלו יהיו הפרקים אלו (לא כולל קתדרלות כי אותו רק אני לא אוהבת)

Lhuna3

Well-known member
אז עדיין תרצי לראות פרקים של הבית הלבן ? בהנחה שאלו יהיו הפרקים אלו (לא כולל קתדרלות כי אותו רק אני לא אוהבת)
אם הפרק התיעודי והפרק של 9.11 נחשבים חלק מהסדרה - אז לא, כנראה שהייתי מעדיפה שלא.

lemon lyman

Well-known member
את זוכרת בעל פה איזה צבע זה כל מספר? |תוהה|
|לב|
The L Word -Generation Q
מאז שראיתי את הסדרה ריי דונובן יש לי קראש ענקי על השחקנית קתרין מוניג |מאוהב| אז זה עושה לי חשק לראות את הסדרה ישנן בנות
השאלה אם אפשר לראות את החידוש בלי המקור (כי יס משדרים את החידוש אבל לא משדרים במקביל את הגרסה הישנה כמו שהם עשו עם חידושים אחרים. ואתם יודעים שאם אין את זה ביס אני לא יכולה לראות את זה:cautious: )
|1ספר|סרטי החודש:
Far From Home
איך את מחליטה באיזה סרטים שלה לצפות ?
אם זה לפי מצב הרוח ? או לפי הסדר שהם יצאו ?( כי אני לגמרי רואה את עצמי נוקטת בגישה הזאת|זורו|)
(יש לך גישה לכל הסרטים שלה?)
|1ספר|שיר החודש:
עפרה חזה - שיר הפרחה
מהו השיר הכי אהוב עליך שלה?
ואם את מכירה את הגרסה שלה של ירושלים של זהב ?
אנה זק - לך לישון
חשבתי שתשימי את השירים של נועה :rolleyes::-P:
ויותר מידי שירים של קלי קלרקסון
אם אחד מהם הוא my life would suck without you ?
|1ספר|ספר החודש: WILDFLOWER
איזה ספר זה?
סיימת את הספר של אופרה?
|*|משחקים אולמפים; חורף או קיץ: פחות מענין אותי כל האוליפיאדות האלה. אבל אם אני צריכה לבחור שיהיה חורף.
בדיוק
|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?: עברתי טסט אתמול
יאי שיהיה בשעה טובה|4U|
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: זה יום אחרי הסופרבול
בעד מי את?
או שזה לא משנה לך ועיקר שיהיה משחק טוב?
נ.ב לא שאני רוצה לפתוח איתך חזית :-P: אבל קצת התבאסתי שפורטי ניינרס לא עלו לגמר
למרות שלפני שאמרת לי שככה קוראים להם לא הייתי מודעת לקיומם :-D
למה הם בעצם היריבים שלכם?
שלא יודעת לשתות.
לא נורא את בחברה טובה ;-)
1644335762141.png

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
נדמה לי שכשהיא יצאה ראיתי את הפרק הראשון ושכחתי ממנה. הם לבשו סרבלים כתומים או משהו?
יאפ
עם רמזי ממשחקי הכס, זאתי מלאבסיק (איבי? ברח לי השם פתאום) וקלאוס מאקדמיית המטריה בתפקיד אפילו יותר מופרע
בזמנו הייתה בנטפליקס לצערי הורידו, אבל אני לא בטוחה שהיית אוהבת אותה.

איזה דיון פתחת פה :-D. עכשיו אני מחויבת להמילטון, לספיידרמנים ולטיקטיק בום. נשאלת השאלה - מתי הפנסיה?
כן מילי קדימה לעבודה (האמיתית! שהיא לראות את כל מה שאת צריכה לראות, לא מה-שזה-לא-יהיה שאת עושה בשביל כסף להאכיל חתולים)
הנה אנדרו עכשיו מועמד לאוסקר על תפקידו בטיק טיק בום|מאוהב|

אה יעל את הסרט Ending, Beginning ראית? גם ג'יימי דורנן וגם סבסטיאן סטאן (אם כי הסרט טיפה מעצבן כי הבחורה הראשית מעצבנת, אבל סב סקסי שם|מאוהב| וגם הבחור שלך נראה לי אין לי רגשות כלפיו אבל הוא נאה.) אני חושבת שהוא אפילו ביס בשם "התחלות חדשות" או משהו כזה.

lemon lyman

Well-known member
משפחת קונור - משהו להעביר את הזמן
אני תמיד שוכחת שהסדרה הזאת קיימת|פנים|
כי יס החוצפנים :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
שידרו את העונה הראשונה של חידוש אבל לא את העונות בלי רוזאן בר
מה אני אמורה בדיוק להסיק מהגישה הזאת?|תוהה||שפם|
אגב ג'וני גאלקי הופיע במקרה בסדרה?
|1ספר|שיר החודש:
We Don't Talk About Bruno מאנקנטו
יצא לי לשמוע אותו בגלגלצ
אבל רק עכשיו אני מבינה שזה מהסרט שציינתB-|
הפשוטע התחילה לעשות ממים עם טום:
גם אני שמחה בשבילך שהיא התחילה לשים אותו
(או בכלל שהיא שמה דברים שאנשים פה אוהבים)
חחחחחח גדול:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

נערך לאחרונה ב:
למעלה