S04E17 Someone to Watch Over Me

• פותח הנושא tsou
  • פורסם בתאריך

duron

New member
איפה ? מי ? למה ? מתי ?

שימוש במוח האנושי כיחידת עיבוד/בקרה הוא רעיון עתיק

duron

New member
ראשית כל בוקר טוב ../images/Emo13.gif

(או הפסקת צהריים, מה שלא יהיה...) שנית, לא חשבתי על BA5 כשכתבתי את זה. אפילו לקח לי זמן להזכר למה את מתכוונת. את יכולה לטעון אותו הדבר בדיוק כלפי RDM

tsou

New member
לא, כי הוא לא עושה את זה..

בכל אופן לא הראו לנו דבר כזה, בניגוד למטריקס, לבאב5 וכו, בוקר-צהריים-גשומים מצוינים גם לך

duron

New member
ראינו הייבריד

על ספינת המורדים. יש לה ממשק עצבי, והם אפילו ניתקו אותו פעם כדי לממשק את הרפטור עם ה-FTL. אלא אם כן התכוונת שלא ראינו משהו אחר.. אגב, לפי החושך בחוץ זה כבר אחר צהריים-ערב טוב

tsou

New member
לא ראינו מה שכתבת

כלומר גידול בני אדם לצרכי התממשקות ישירה עם הספינה כמו בבאב5 .. ובאופן גראפי יותר במטריקס. פה יש שמש

duron

New member
הפוך על הפוך

עכשיו חברי את כל התגובות שלי ביחד. אם הם לא גידלו הייברידים, וההיברידים הם לא סקינג'ובס מה נשאר ? (חור בתסריט ?? ) איפה זה פה ?
כי אצלי

tsou

New member
הא?../images/Emo12.gif

מי זה הם? הסיילונים? הם כן גידלו היברידים, אבל זו לא היתה המטרה, ההיבריד הראשון הוגדר כשלב מעבר (פרויקט כושל) בדרך לסקין ג'וב.. ואל דאגה, פה (=ת"א) ברגע שהגיעה השעה לצאת התחיל מבול

duron

New member
הם זה הסנטוריונים

והשאלה היא אם הם גידלו אותם או הרכיבו אותם. את התשובה נקבל רק ב-יוני כשיצא הסרט השמש שלך הגיעה רק עכשיו אליץ קבלי שמש וירטואלית במקום

tsou

New member
זה שילוב מנצח ../images/Emo13.gif

שמש וירטואלית + שמש אמיתית שמנצנצת על צמרות העצים בגינה
אז... על פי אותו ההגיון, אצלך (שזה-?) כעת
?

duron

New member
כן !!! ../images/Emo13.gif

שמיים כחולים ומה שנשאר משמש אחר הצהריים של יום חורפי
רוצה להמשיך בויכוח ?

tsou

New member
מה, זה לא רק שם של מפלגה ? ../images/Emo6.gif

שנעשה הסבה לחזאות השוואתית אחרי הבחינות שלך? ואיזה ויכוח אתה מעוניין שנמשיך? later

tsou

New member
לא הייתי מודעת לקיומו של ויכוח בנושא ../images/Emo6.gif

חשבתי שסגרנו ששאלת הבניה נותרת פתוחה עד לסרט?

duron

New member
כן, אבל חפרתי עוד קצת

זה יכול להשאר חומר למחשבה

duron

New member
היו אמורים להופיע לינקים :

לרייזור פלאשבק 5: http://video.aol.com/video-detail/razor-flashback-5-vostfr/3468248969 וגם-6 http://video.aol.com/video-detail/bsg-razor-flashback-6/2765289334

tsou

New member
אני ממש חייבת להתווכח.?

או שאתה יכול לשגר את החפירה לפורום. ..? חומר למחשבה זה תמיד טוב.. אמממ כמעט תמיד..תלוי מה החומר lol

למעלה