S04E17 Someone to Watch Over Me

• פותח הנושא tsou
  • פורסם בתאריך

tsou

New member
ואנחנו לא מדברים אנגלית במבטא ישראלי? ../images/Emo13.gif

אגב האירופאים שותפים מלאים לדאגה שלך, בעיקר, כמובן הצרפתים.

סבבה, הנה עוד כמה שאלות...

מה ההבדל בין סיילונים לסנטורים? אני היחיד שלא מרוצה מהעובדה שהסדרה כנראה תסתיים בשלום עם הסיילונים במקום השמדתם (כולל טורי הסופר מעצבנת שדורשת חיסול ממוקד)? ועכשיו צריך לחסל גם את בומר.....

rawk16

New member
הגדרות../images/Emo58.gif

סיילונים. סיילונים הם שם כולל ל"זן". תחת הקטגוריה של הסיילונים קיימים תתי קטגוריות: סנטורינים: סיילונים ממתכת שנראים כרובוטים. סקינג'ובס: סיילונים דמויי אדם- 8 דגמים קיימים- אחד (האח קאביל), שתיים (ליובן), שלוש (דיאנה), ארבע (סיימון שזכור בתור הרופא של קארה בקפריקה), חמש (אהרון שהיה הכתב וזה שהתפוצץ) שבע (דניאל שהוקפא- בוקסד, אחרי שקאביל התעצבן) שש (קפריקה, סוניה וכו), שמונה (בומר, את'ינה). החמישיה האמיצה: הסקינג'ובס שקדמו ויצרו את הסקינג'ובס המספריים (טיי, אלן טיי, טורי המעצבנת, צ'יף ואנדרס החתיך). הייברידים. קיימים כמה סוגי הייברידים: הרה: הבת של הילו ואת'ינה (שרון אגאתון) היא שילוב של אדם וסיילון. ליאם ז"ל: לא הגיע ללידה אבל היה אמור להיות השילוב טיי מהחמישיה ושש מהסקינג'ובס. "הייברידים": מוזכרים גם כמנוע-מחשב של הבייסשיפ. כאן הדעות משתנות אבל שתי האופציות לגיטימיות- האחת גורסת כי ההייברידס הללו הם סקינג'ובס תקולים שחוברו לספינה. שנייה- ההייברידס הם בני אנוש שמחוברים לספינה. שכחתי משהו? יאללה! עוד שאלות!

tsou

New member
תיקון קטן

ההיברידים בספינות האם מעולם לא היו בני אנוש! מאיפה הרעיון המשונה הזה? אהה אני מתחילה לנחש
בכל אופן- ניאט
לא בסדרה הזו!

ד"א, ברכות על הפורום...

הוא הרבה יותר פעיל ואפשר לקבל תשובות מאנשים בלי בעיה. הלוואי ופורום סטארגייט היה כזה...

עוד שאלה../images/Emo58.gif

אולי לא ענו עליה עדיין אבל אני כבר לא בטוח בשום דבר...... במלחחמת האזרחים של הסילונים האנושיים חוסלו כמה דגמים. בעצם, חוסלו כמעט כולם (לא משנה מאיזה דגם) מכיוון שהם לא יכולים לקום לתחיה. איזה דגמים חוסלו? חשבתי שקאביל היה בראש של הדגמים שחוסלו אבל הוא הסתיר את אלן במקום שכנראה לא ידעו על קיומו. איפה זה המקום הזה? מה קרה למקום הזה? הוא עדיין בחיים? בומר כנראה ברחה לשם לא? (שאלה היפותטית)

tsou

New member
אין לדעת כמה חוסלו,../images/Emo58.gif

כלומר החיסול לא היה תלוי דגמים ספציפיים מעבר לעובדה שהסיילונים התחלקו לשני פלגים, שמתוכם שרדו לא מעט כפילים מכל דגם. אלן נולדה מחדש על ספינת האם של קאויל, שאליה בומר מובילה כעת את הרה.

למעלה