S04E17 Someone to Watch Over Me

• פותח הנושא tsou
  • פורסם בתאריך

tsou

New member
לא ממש, יש לפחות שלושה סוגים

ההיבריד הסיילוני פוסט -FF הוא חיבור של שני ז'אקטים סיילוניים. המקור היה הייבריד במובן הרגיל של חיבור בין אורגני למתכתי, ובהווה יש לנו את ההיבריד ברמת בדי אן איי סיילון+אנושי.

Ambious

New member
לגמרי.

ובאמת שמתי לב להופעת אורח שלו בפרק הקודם אבל שכחתי מזה עד סוף הפרק כי היו דברים שווים יותר

rawk16

New member
../images/Emo58.gif

אני לא בטוחה עד כמה זה משנה אם צ'יף יגלה מה טורי עשתה במיוחד אחרי מה שהוא עשה עם הרה. מרוב 8 לא רואים את היער! איזה 8 נכנסה לכלא במקום בומר? ואיזו 6 קיבלה את התפקיד הפוליטי? צ'יף נכנס גם לתפקיד פוליטי? יש שם נציג של החמישיה? **** ראיתי שהתחלתם עם דיווחי מזג אוויר כאן אז גם אני אשתתף ברשותכם, כאן מזג אוויר מסריח, הכל אפור ומטפטף מידי פעם. כשהבעתי את הסתייגותי מהגשם (עקב הפן שלי) האיש בספרייה של המכללה צעק עליי שזה לא בסדר ושהכינרת סוף סוף תהיה מלאה. ניסיתי לחשב לו את כמויות המיים שאני אשתמש בזמן חפיפה לקראת פן וכמה זה לא יעיל לכינרת, אז המלצתי בקול רם לגשם לעשות פאוז לחמש דקות. הוא לא העריך את זה.

duron

New member
../images/Emo58.gif

הרה היא הבת של היילו ושרון אגאתון היא חצי אנושית וחצי סיילון. האם צ'יף יגלה מה טורי עשתה? לא בטוח. היא סגרה קצוות בשליחות ההפקה. די התאבדה מרוב אכזבה על כך שכדור הארץ הושמד.

סליחה על הבורות אבל../images/Emo58.gif

מי זו הרה? אני לא מצליח להסתדר כל כך עם השמות.... ולמה די התאבדה? והאם צ'יף יגלה מה טורי עשתה? יש באמת יותר מדי שאלות ולא נשארו מספיק פרקים. יהיה לנו פה משהו סטייל סטארגייט - סיום הסדרה וסגירת כל הקצוות הפתוחים עם סרט טלוויזיה. רק ביוני..........

rawk16

New member
זה לא בורות! זה לגיטימי!

תרגיש בנוח לשאול שאלות.

tsou

New member
אקא tin head

בסולם ההיררכי הסיילוני ישנם 5 ז'אקטים : בתחתית נמצא הריידר מעליו ההייבריד מעליו הסנטוריון מעליו הסקין ג'וב מעליו הFF מעליהם, יש להניח, מצוי האל הסיילוני המסתורי.

duron

New member
והם נחלקים למודלים

בהתאם לשנתון היצור (או- ההפקה הטלויזיונית) הסנטוריון של 2003 שונה מהסנטוריון של 1978 או 1980

tsou

New member
ובעיקר,

הסנטוריון העכשווי שונה מהסנטורין ששרידיו גורדו על פני כדוה"א

מוזר שאת אומרת אקא...

אפשר להגיד שם נוסף ל... אז לא עדיף לכתוב את זה באנגלית כדי שזה יהיה יותר ברור?

tsou

New member
בפורום עמוס באינגליש- בטל בשישים.

אבל אם דוקא לזה נצמדת- תפדאל מאשרת לך לכתוב אקא באנגלית

אם כבר אנגלית...

שמתם לב איך האנגלית (והמבטא האמריקאי) מתערבבת בשפה העברית שלנו (ובכך משמידה אותה כמו שהייתי רוצה לעשות לטורי) וכמה שאנחנו יותר ויותר הופכים להיות אמריקאים (רק בחלק מהמובנים) אבל אצל האירופאים אין בכלל שאיפה להפוך להיות אמריקאים והם מדברים את האנגלית שלהם עם מבטא אירופאי. עוד מעט נגיד בר מצווה כאילו זו מילה אמריקאית...

למעלה