למה? רק רציתי לקרוא! אין לי אפשרות להתווכח כרדע ... ובכלל מאיפה לך שלא הייתי מסכימה?
T tsou New member 1/3/09 #149 ../images/Emo12.gif למה? רק רציתי לקרוא! אין לי אפשרות להתווכח כרדע ... ובכלל מאיפה לך שלא הייתי מסכימה?
../images/Emo12.gif למה? רק רציתי לקרוא! אין לי אפשרות להתווכח כרדע ... ובכלל מאיפה לך שלא הייתי מסכימה?
D duron New member 1/3/09 #164 what ? מקור ההיברידים הראשונים. חלקי חילוף מבני אדם וכו'..... לא גידלו אותם, בנו אותם. הילדה הקטנה שם, דומה למישהי ?
what ? מקור ההיברידים הראשונים. חלקי חילוף מבני אדם וכו'..... לא גידלו אותם, בנו אותם. הילדה הקטנה שם, דומה למישהי ?
T tsou New member 1/3/09 #166 נו כן, ברור שאת הראשון בנו, עד שבאו החמישה ולימדו אותם לשחק בדיאןאיי ולייצר אותם- באופן מעניין מרגע זה ואילך יש רק הייברידיות ! ילדה קטנה?
נו כן, ברור שאת הראשון בנו, עד שבאו החמישה ולימדו אותם לשחק בדיאןאיי ולייצר אותם- באופן מעניין מרגע זה ואילך יש רק הייברידיות ! ילדה קטנה?
D duron New member 1/3/09 #170 הילדה הבלונדינית (!) מפרק 6. הירידיות בלבד - מצטלם יותר טוב באמבט ! (התחלתי לראות דמויות ראש ?)
D duron New member 1/3/09 #178 מההההה ההה ההה ../images/Emo35.gif "מצטלם בעיקר יותר טוב עם אין תקריב על שיערות האף" ?
D duron New member 1/3/09 #189 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בגלל זה מאז יש רק הייברידיות
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בגלל זה מאז יש רק הייברידיות
D duron New member 1/3/09 #184 חשבתי, אולי... לנסות לקשור אותה לקארה. אבל זה כבר מוגזם. היא כבר היתה צריכה להיות בת 40+