שהסיפור עם בית האופרה (בעקבות הכיתוב על הקלטת) הוא בעצם סוג של מטאפורה על הסיפור של קארה ואבא שלה.. הרי בכל זאת All of this has happend before מה דעתכם?
אם כבר גילינו כוח חדש לסיילונים- הפרוג'קשם כמו שבומר עשתה לצ'יף, אולי זה משהו שאיזה סיילון אלמוני בעל אג'נדה נסתרת הכניס לרוזלין לראש- כל ז מתוך יציאת הנחה שהפרוג'קשן עובד גם על אנשים... בעצם, למה שלא יעבוד? הרי כל הפואנטה בסיפור מאחורי קפריקה זה שהילדה הייתה מסתובבת בעולם כמו סקונד לייף, אז למה בעצם שלא יוכלו לעשות גם את זה?
הרה לא ממש מיצגת את קארה אלא יותר מתווכת בינה לבין קארה הילדה, והסצנות הנוצריות של בית האופרה - השילוש המקודש ובהמשך הילדה ושלושת האמהות לא מתקשרות כל כך לסיפור של קארה והאבא?
טירול מתקן את הגלקטיקה עם התערובת הסיילונית שלו. אולי, כדי שהתערובת תעבוד כמו שצריך על ספינה סיילונית לפחות- צריך הייבריד. אולי אנדרס יהיה ההייבריד של הגלקטיקה? *תיקון: ההייבריד הסקסי של הגלקטיקה. הוא כבר נראה כמותם ודיבר דברים לא מובנים גם ככה...
זה נשמע משהו שאני חוזר עליו כבר איזה חודש , כמעט כל שבוע. הרעיון שלי , אגב , היה לשים שם את רוזלין. וגם, לשם הוויכוח, בשביל להיות הייבריד צריך להיות רק חצי סיילון. האם מישהי אנושית שדם הייברידי (של הרה) זורם בעורקיה לא ראויה יותר ??
הייברידיות שלהם זה לא עצם העובדה שהם חצי סיילון חצי ספינה? או שבעצם הם חצי אדם חצי ספינה? או שבעצם הם חצי סיילון חצי סטודנטית מתסכלת?! אני לא חושבת שרוזלין מתאימה- למרות שחלק מהחפירות שלה מתאימות לנושא אבל אנדרס יכול להיות הייבריד סקסי ביותר.
הייבריד מקורי=חצי סקין ג'וב חצי ספינה, הייבריד משודרג = חצי סיילון חצי אדם, אקא היולון. אולי קארה מועמדת לתפוס את מקומו של אנדרס על המיטה? סתםסתם. אבל הרעיון של אנדרס כהייבריד ממש מדליק
"ההיבריד המקורי הוא לגמרי סיילון" כמו שזה נשמע, אם הוא לגמרי סיילון - אז הוא לא הייבריד. להזכירך !! ברייזור (נדמה לי) אדאמה הצעיר מוצא מעבדה בה נכלואו בני אדם שנחטפו. זו הייתה מעבדת פיתוח ההייבריד של לפני הגעת ה-FF
הכוונה היא להכלאה בין שני מינים- זה יכול להיות גם סיילון וספינה. וסיילון ואנוש. ברייזור היה את ההייבריד במעבדה כשהסיילונים ניסו ליצור סיילון שדומה לבן אדם. ההייבריד שחופרת לרוזלין על הבייסשיפ לפני שהיא נלחצת וקופצת כל שנייה- היא כבר סקינג'וב + ספינה. הרה (כפרע עלייה) היא בן אדם וסיילון. סטארבקס היא: what am I?!?!?!?!?!???! לא?
אם אני הייתי צריכה לבנות כרגע הייבריד של אדם ומכונה, הייתי מתחילה בניסויים של להשתיל לאדם חלקים מכניים (פרוטזות) או חלקי אדם למכונה (אם תשים לב ברייזור יש שם איזו יד מחוברת לכאבלים), אני מניחה שזה היה הגירסאות הראשונות שלהם שלא עבדו כל כך טוב.
הייתי צריך לבנות הייבריד שינהל ספינה, זה היה נראה מטריציוני לחלוטין (מטריקסי בשבילכם). צינורות הזנה תוך-וורידיים וממשק עצבי שמשתמש בכוח העיבוד של המח האנושי. ההיבריד מהדור הבא מטפל באדם שגודל במיוחד למטרה זו. אולי הוכנסו בו שינויים גנטיים להתאמה יותר טובה.
זה נשמע לגיטימי לחלוטין אבל, תסלח לי שאני קופצת למסקנות כאן, אתה לא סיילון שרוצה להיראות אנושי.
יכול להיות שההייברידים עם הספינות הם סקינג'ובס תקולים שלא הצליחו להבשיל לכדי סקינג'וב מתפקד (הולך על שניים, חשיבה עצמאית, תקשורת אלחוטית עם המרכז בקרה וכו).
נוצרו 8 דגמים של סקינג'ובס + חמישת דגמי ה-FF שהם הכיאו איתם כ-חלקי חילוף. דגם מס' 7 הושמד (כולל פס היצור). אם ההיבריד לא דומה ל-7 הדגמים המוכרים, אז הוא לא סקינג'וב. נשמע הגיוני ?
אלן אמרה שהסיילונים ניסו ליצור הייברידים ללא הצלחה לפני שהחמישיה הגיעה ואז הם עזרו להם ליצור את 8 הדגמים. אולי הנסיונות הכושלים- אלו שלא הצליחו לתפקד ללא צינורות וחיבורים למערכת, הפכו להיות ההייבירדים של הספינות?