k a k u l a

תמר36

New member
אל תתיחסי יקירתי אני איתך.

אל תתאמצי לשכנע, יש כאילו שלעולם לא יבינו.

תמר36

New member
קלסיקה, נראה לי שאת חמות שלא מפרגנת

לכלותייך. את בטח היית מאוד רוצה שיממנו לך בית מלון ברמה של 5 כוכבים. אני חשה שאת לוקחת על עצמך את כל המרמור של חמותה של קקולה. עושה רושם פטטי למדיי.

klasica

New member
תודה לאל שאינני נזקקת לא לבניי ולא לכלותי

אבל נדמה לי שטעית בכתובת, מי שפנה אל קקולה היה אבי גימל, גם לקרוא צריך לדעת.

klasica

New member
ועוד משהו, מעולם לא באתי בדרישה כלשהי לילדי

לא בנושא מתנות, לא במימון ולא בשום דבר אחר , גם כשמצבנו הכלכלי היה בתקופת שפל הם אפילו לא ידעו , הכל התנהל כרגיל כולל קופסאות האוכל הביתה. אני מקווה ש גם כלתי זו המתנתקת תהיה מספיק ישרה להעיד על כך. מעולם לא הייתי חייבת לאיש דבר, אני חיה כפי יכולתי אף פעם מעבר לפופיק, ואם אני רוצה מלון חמישה כוכבים אני לא צריכה לחכות שיממנו לי, גם לא נסיעה לחו"ל. בשביל זה אנחנו עובדים. ברגע שארגיש שאני עלולה ליפול לנטל על ילדי, הבטחתי לעצמי שאני לא אהיה פה. אז כשתקראי פטתית למישהי אולי כדאי שתספרי עד עשר. ותטלי קיסם מבין שיניך.

קלסיקה

תרשי לי. שמתי לב לתופעה שיש לך נטייה ל"תקוף" את הכלות. למה ? אמרי דעתך (והיא יכולה להיות מנוגדת ליתר וזה בסדר גמור), אך למה ליצור אנטיגוניזם ? זה לא מועיל לאף אחד. הרי גם אני חמות כמוך. לא תמיד מסכימה. אבל משתדלת לומר את הדברים בנועם. מה דעתך ?

klasica

New member
יקירתי אני לא תוקפת אף אחת

אבל כשמשהיא כותבת לי שאני חמות לא מפרגנת ושאני מחכה שיממנו לי מלון של חמישה כוכבים ועוד שאר ירקות ואינני יודעת מאיפה היא הוציאה את זה מלבד מדמיונה הפורה ששולח חמיות בסערה השמיימה. קשה לי להשאר נעימה ונחמדה. ותאמיני לי שאני נעימה ונחמדה וחייכנית. חסרונו של האינטרנט, שאינו יכול לשקף את שפת הגוף. מה לעשות? ניהלתי דווקא עם טרומי שיחה נעימה מאד על אף שהכאיבה לי. ולא תקפתי אותה ולו פעם אחת. הטון עושה את המוסיקה יקירתי. כפי שמדברים אלי, אני עונה. אין לי נטייה להגיש את לחיי השניה , וכשמישהו יורק עלי, אני בהחלט רואה בזה רוק לא גשם.

klasica

New member
ועוד נ.ב. אשמח מאד אם תביאי לי לינקים

שתקפתי מישהי, אולי עשיתי זאת בלהט הויכוח, ואתנצל. בדרך כלל אני אומרת את דעתי, ואם כבר מדברים על אנטגוניזם, בינינו כל הפורום הוא אנטגוניזם האנטגוניזם הוא הרייטינג שמחזיק אותו. נראה שאני עושה כל פעם את אותה טעות ונכנסת לכאן . נראה שאני צריכה לעבוד על עצמי יותר.

תמר36

New member
תודה לאל אני יודעת לקרוא ולאור מה שכתבת

בהודעותייך זו התחושה שהתקבלה. גם לי מוזר שילדים ממנים בדרך זו או אחרת את הורייהם במיוחד התקופה בה קשה לכל זוג שמתחיל. את צודדת בכיוון חמותה של קקולה ולכן נוצר הרושם שסגנון חיים זה נכון לך.

klasica

New member
יקירתי, יש לך לקונה בהבנת הנקרא כנראה

התוכלי להביא לי את המובאה או הלינק לצידוד שלי בחמותה של קקולה הנ"ל?

תמר36

New member
האמיני לי שאני מבינה יפה את מה שאני קוראת

ותודה לאל יש לי הוקרה אוניברסיטאית לכך כך שאין לי רצון הציונייך שלך. אני לא בבית משפט ואין לי כל עניין "להוכיח" מה שהאנטואיציה קולטת. משום מה אני כותבת כאן לא מעט ועדיין לא נתקלתי באנטי כלפיי הכלות כאן כפי שבאו לידיי ביטויי בהודעותייך הראשונות. לידיעתך זה פורום של כלות המדברות על החמות שלהן ויש עניין ליצור כאן דיון בעניין. אם את כל כך אנטי ותוקפנית, פני ל"תפוז" והציעי להם לפתוח פורום בשם "כלתי ואני" שם תוכלי לקבל תמיכה ואהדה מהחמיות שסביבך.

klasica

New member
מאחר וזה פורום פתוח עדיין מותר לי להכנס

ולהביע את דעתי, מאחר ואת טופלת עלי דברים, עלייך הראייה, אם את יודעת בדיוק מה כתבתי, מה כל כך קשה לעשות העתק והדבק. ולא אין דיון כאן יש כאן התלהמות ומה שאת כתבת עלי זו האשמה והתלהמות במיוחד שאינך מכירה אותי . אילו היה זה דיון הייתי עונה לך כמו בדיון. לפי אורח המחשבה שלך על אותו המשקל שבו את מאשימה אותי, אני צריכה לחשוב עליך שאת מייחלת כבר שחמותך תעלה בסערה השמיימה ותשאיר לך ולילדיך את הירושה השמנה. אני בטוחה שאת לא, אבל אם את מדביקה לי דברים לפי דמיונך הפרוע, אני לפחות יכולה להביא לך את המובאות, יתרה מזו, גם העירו לך שהשתמשת בלשון גסה. אם אוסה תאסור עלי את הכניסה לכאן, לא אכנס. לא את הממונה על הפורום ולא את תחליטי מי יענה כאן, ולא תחליטי מה נוח לך לשמוע ומה לא. ובזה הסתיים בינינו הדו-שיח. לא טוב לך, דלגי מעל הודעותי אם הם מפריעות לנשמתך. סוף פסוק.

אוסה

New member
בנות יקרות , אנא אלך תהפכו את דף הפורום

למקום לא נעים , מותר לכולנו להביע דעה גם אם היא מנוגדת לאחר אבל בבקשה דעו להגיב בכבוד אחת לשניה (ההודעה לא רק אליכן אלא לכל הכותבים/כותבות)

תמר36

New member
ברגע זה הצלת אותי../images/Emo3.gif כבר חשבתי שהיויו הזה

לא יגמר לעולם. אני לא בנויה לזה.

צודקת 100%

כמה מרמור אפשר לשפוך בשלושה משפטים? לי היא נשמעת בן אדם משועמם ומסכן, שנהנה להתעלל באחרים, ומה שמעניין אותה זה מי הכי חשוב. אני מתפלאת לפעמים על חמיות שקולות ונורמליות כמו רות המואביה לדוגמא, שבימים כתקנם נשמעות לי כבני אדם יותר מכל, אבל ברגע שאיזה חמות נכנסת לכאן ומתחילה לשפוך את הרעל שלה על הכלות הרעות, האכזריות שכל כולן מתעללות בחמות המסכנה (ממש, כואב לי הלב) ישר תופסות את הצד שלה, כמה שהוא נשמע מופרך וקנטרני. האישה הזאת נשמעת לי מחרחרת מריבות. איכסה.

אוסה

New member
באיזה זכות מישהו נגנס לכיס שלה????

לא אתה ולא חמותה תגידו לכותבת כמה כסף להשקיע במתנה!!!! ואם הסכום שהיא השקיע הוא גם סכום גבוהה עבורה???? "רק 200ש"ח!!"

avigimel

New member
כמה עצבים...

תרגיעי קצת עם סימני השאלה והקריאה... מה שאני אומר הוא שאם ההוצאה כבדה עליהם, ברור שלהסביר שהרעיון יפה אך לא יצא לפועל הפעם. ברגע שהסכימו, ואמרו לאחות שהם מוכנים, זה קצת קטנוני בעיני לקמץ על 200 ש"ח (שאמורים להתחלק בין 3 האחים) ולמנוע מההורים את הפינוק שחשקו בו. אגב, לא פלא שהטילו את מלאכת החיפוש על הכותבת, הרי האחות סיכמה עם האח על מרידיאן, הכותבת לאחר מכן טענה כי זה יקר ויש לחפש מלונות זולים יותר. לכן די מתבקש שהיא או בעלה הם אלו אשר יטפלו בכך, ולא האחות שהתנדבה לטפל במרידיאן.

אוסה

New member
אם היית קורא נכון

האחריות למציאת המקום היתה עליהם ורק בגלל שלא היה כרטיס אשראי לאחות זה "נפל" על הכותבת. בכל מקרה לא משנה לכמה זה מתחלק אולי גם 50 ש"ח גדול על הכותבת? (הנה הודעה ללא סימני קריאה)

למעלה