k a k u l a

אוסה

New member
לשם שינוי אני מסכימה עם פרצלה

ההורים שלי והורי בעלי תיד אומרים שלא צריך לקנות להם כלום , כמובן שאנו קונים אבל בסכום שמתאים לתקציבנו .

../images/Emo45.gifזה נכון בכל גיל

מיום נישואי לא התערבו לי ,לא אמרו לי מה לקנות כמה ולמה. וכיום שבתי נשואה חלילה לי מלומר לה מה לקנות מתנות. אינני בכיסה וזה עניינה. אבל זה נכון גם לילדי הצעירים יותר. דבר אחד כאמא אני מקפידה להזכיר להם (למרות שהם זוכרים) ימי הולדת של האחים/סבאסבתא . כאן זה בא מתוך חינוך.אבל מה לקנות ?חלילה. ההיפך. מתנה היא בעיקר תשומת לב ,וכל אחד קונה בהתאם לרצונו ויכולתו.

תמר36

New member
אני ממש בשוק, היא מראש לא רצתה לשלם כזה סכום

וממש נאנסה לשלם אותו ואתם, אנשים חביבים, עוד באים אליה בטענות שתשלם יותר? יש לכם כזה אומץ.... מאיפה אתם יודעים מה היא עושה עם ה-200 ש"ח? אם את כל כך לרג'ית, ו-200 ש"ח בשבילך לא משהו אזיי תתרמי לה אותם את. חוצפה לשמה. קקולה, אני במקומך הייתי מאוד שמחה שהם לא נסעו וחסכו לך את ה-1000 ומשהו ש"ח. בפעם הבאה תתרחקי מהם כמו מאש, תהיי נחמדה ואם ישנה מלחמה כל שהי לבצע, הפילי אותה על בעלך.

k a k u l a

New member
טוב יש עדכונים

בדיוק חזרנו לפני שעתיים... אז ככה : כל הנסיעה בעלי אמר לי שאני צריכה להיות הבוגרת, כי מה לעשות אמא שלו מבוגרת, מקובעת והתחיל גם להגיד ס... (סתומה), אבל אז עצר בעצמו ואמר זקנה. בקיצור לא להתחיל להיכנס איתה לויכוחים כי אי אפשר לצאת איתה צודקים. ואז הוא אמר לי בדרך אגב שב"כינוס המשפחתי" הוא גם העיר לה על זה שהיא מתקשרת אלי כל הזמן למשרד (עוד דבר מעצבן שהיא עושה - מתקשרת אלי באמצע העבודה למשרד. אין לי בעיה שתתקשר אלי לסלולרי כמה שבא לה אבל לא- היא מתקשרת למשרד ומתחילה: איפה היא? למה היא לא במשרד? עם מי היא נפגשת? מתי היא חוזרת? תודיעו לה שהתקשרתי טוב? אבל אל תשכחו כי היא לא חוזרת אלי.... מעצבן ברמות!!! ועוד יותר מפדח...). בקיצור היא נעלבה שהוא אמר לה את זה. לא משנה, מהון להון, התחלנו לדבר וכמובן שאין עם מי. היא התעקשה שהיא לא ידעה כלום על הסופ"ש הזה ולא רצתה אותו בכלל. אני אומרת לה: אבל הבת שלך התקשרה אלי ומארה לי שאת לחוצה לדעת מה קורה. היא: שקר וכזב! היא טוענת שהיא התקשרה אלי למחרת כדי לבטל כי היא לא רוצה שנוציא כספים מיותרים. אני: אם לא רצית שנוציא כסף, אז למה שברגע שהבת שלך הודיעה לך שסגרנו לא התקשרת לבעלי ואמרת לו לבטל? למה חיכית???? כמובן שלא היה לה מה לענות על זה. כמובן שגם לא היא שאלה אם אפשר חצי פנסיו- זה הרעיון של הבת שלה. ועוד הכי קטע- בטעות נפלט לה- שהיא שאלה את הבת שלה למה סגרנו את המלון הזה ולא את מרידיאן, אז גיסתי ענתה לה: כי אין להם עכשיו כסף.... אולי לה אין כסף????? אולי כי היינו צריכים לשלם עליה???? טמטום בלי גבולות. לא משנה- אי אפשר היה להתווכח איתה באופן הגיוני. כל דבר שאני אומרת לה (תכף המשך)

k a k u l a

New member
כל דבר שאני אומרת לה-

יש לה מה לענות... אני אומרת לה: את התקשרת אלי ובאת אלי בטענות כאילו זאת בעיה שלי. למה לא התקשרת לבן שלך שיבטל? למה לא לבת שלך? אני באתי לעשות טובה ואת באה אלי בטענות כאילו אני חייבת לך- לא מתאים לי, לא לרמה שלי, עשית לי קטע לא מתאים... היא משיבה: נשבעת במצבה של אמא שלי שלא אמרתי דבר כזה.... אלו התשובות שקיבלתי היום ולא התנצלות אחת....

klasica

New member
מהסיפור שלך נראה שאולי לחמותך יש איזו בעיה

בזיכרון, וכשזו הבעיה, באמת אין מה לכעוס וחבל על העצבים. צריך רק קצת חמלה זה הכל.

נונה17

New member
זה ויכוח ללא מוצא

אולי היא באמת לא זוכרת, אולי היא משקרת ואולי גיסתך משקרת. את האמת כנראה לא תדעי. אז מה את מציעה לעשות? אולי היא באמת לא הבינה שנפגעת. חוץ מזה - התנצלות מקבלים, לא לוקחים בכוח. אני מציעה שכדאי שתסגרו את זה ואולי כדאי שתרגילי את בעלך שייקח על עצמו את הדברים האלה. זו אמא שלו, לא שלך.

פרצלה

New member
לחמותך יש בעיית אמינות,ככה היא אין לך מה לעשו

לעשות.....דלגי הלאה ותלמדי לקח מהסיפור. בפעם הבאה,את לא השליח,יש לה ילדה שהילדה תעשה את השליחויות שלה.

k a k u l a

New member
חופשי למדנו לקח

גם בעלי למד לקח. פעם הבאה שאוחות באה אליו בענייני כספים פשוט להגיד לה: אם את רוצה לשמור על יחסים טובים- בואי נשאיר את הכסף בחוץ. תראו- זאת אמא שלו, אני לא יכולה להעשות לה ברוגזים כל החיים. למרות הטפשות שלה ולמרות שהיא שקרנית פתלוגית- והיו עוד המון דברים בשיחה הזאת שלא סיפרתי פה כי זה ארוך מידי- פשוט אין מה לעשות עם אחותו לעומת זאת- סיימתי את הסיפור לתמיד איתה אני ממש לא חייבת לדבר

אוסה

New member
זה שלב של הוא אמר היא אמרה

וזה השלב שלך פשוט להניח לסיפור , לא להתייחס ולהמשיך הלאה . חבל להוציא אנרגיות מיותרות וחבל לנסות מי בישל את הכל , יכול להיות שהיא , את או הבת השניה בכל מקרה ......הלאה להמשיך הלאה .

למעלה