k a k u l a

אוסה

New member
k a k u l a ../images/Emo124.gif

מה אמרה "הבוסית" בשיחה שזומנתם אליה???

k a k u l a

New member
איזה כייף שאתן מתעניינות!!!

אבל לצערי אין לי מה לחדש כ"כ- הבעל חזר מהעבודה ב20:30 והדבר האחרון שהוא רצה לראות זה את אמא שלו... גם נראה לי שהוא קצת מפחד למה הודעתי לו שאני הולכת לפתוח בלי חשבון ובלי מעצורים, אז יש מצב שהוא מנסה למנוע את המפגש חחח

פרצלה

New member
חבל מאוד

את צריכה לפתוח על השולחן בדיק את מה שמציק לך ובעלך צריך לתמוך בך במקום לפחד מאמא

אוסה

New member
אני חושבת שעדיין כדאי לך להגיד

מה שיש לך אבל תמצאי את הדרך הנכונה . אל תורידי את רמתך לרמתה.

מהגרת

New member
kakula את מדמיינת

אתן הכלות תמיד חושבות שהבעלים לא רוצים לראות את האמא שלהם ורוצים להיות רק במחיצתכן אומר לך דבר בדוק.. כפי הנראה בעלך פוחד מימך ומנסה לרצות אותך מאחר ואת זאת שלא רוצה את האמא שלו והוא מנסה למנוע מאימו להיפגע מימך ,לכן הוא מעדיף כמה שפחות להפגיש בניכן!!! בעצמך כתבת שהוא קצת מפחד כי את הולכת להיכנס בא בלי חשבון ומעצורים... ועכשיו אני פונה אל כל הכלות ! אתן באמת חושבות שאנו החמות פוחדות מיכן..? אתן זקוקות לנו ולא הפוך.. אנו החמות רוצות שקט ושלווה ותעשו טובה ותבקרו אותנו כמה שפחות.. או נכון יותר שהבן שלנו כלומר הבעלים שלכן יבואו לבד וככה יהיה שקט בבית הזה!!! מה דעתכן יקירות??? הודעה זאת מכוונת לכלות כמו kakula ולא לכל הכלות נקודה. אשמח לתגובות...

מהגרת יש הרבה אמת בדברייך. לכלות נדמה שהבעל

הוא רכושן הפרטי ולא בן זוגן שיש לו דעות ורגשות ויחס למשפחתו . לדעת חלק מן הכלות/נשים ביום שנישא לבח"לתו עליו למחוק את עברו, לשכוח מהוריו שגידלוהו והביאוהו עד הלום, מאחיו שחי עמם עד אותו יום ביחסי משפחה טובים יותר או טובים פחות כלות יקרות, כדאי להבין כי זו משפחתו והוא לא ימיר אותה במשפחת אשתו כשם שהיא לא תמיר משפחתה במשפחתו. נכון, שתמיד אבל תמיד משפחת האשה היא טובה יותר, מכובדת יותר, מנומסת יותר הכל יותר, אבל הבעל גדל אצל אמו ולא אצל אמך ולעולם היא תשאר אמו גברים אולי מסתירים רגשות אבל זה לא אומר שאין להם. ועכשיו בנות, להתקפה!!! (עלי כמובן)

מהגרת

New member
רותהמואביה - סוף סוף יש מיזדהה לדברי

לצערי הרב הכלות (שוב לא כולן) מטפטפות לבעל רעל נגד אמם עד כדי שהאמא מפסיקה לאט לאט להגיע לביקור . ואז הבעלים מאמצים לעצמם את משפחת האישה למשפחתם ... זה חורה ומכעיס אולם בסופו של דבר החמות מתרגלות למצב ומוותרות על קירבת הבן. מאחר והמצב כזה אצלי , הכנתי צוואה מראש ואת כל רכושי (הרב) אני מעבירה לבתי וילדיה בלבד!!! ועוד, אני עוזרת לבת בכל הזדמנות ובכל מצב.. כנ"ל עשו האחיות שלי וגיסתי .. אז מי מפסיד??? המשיכו כך כלות נחמדות רק אל תבכו אחר כך!

אוסה

New member
אני חושבת שלכל דבר יש את הדרך שלו

ואולי המשפט להכנס בה הוא משפט לא נכון. אני גם שאלתי לא פעם מדוע ההודעות הן "הורי הם הכי טובים" . אני תמיד טוענת שלכלה ולחמות יש אהבה משותפת והיא ...הבן- הבעל רק שכל אחת אוהבת אהבה אחרת. אני חושבת שבמקום להתעמת אפשר לנסות למצוא את הדברים הטובים בתוך שתיהן (אני לא מדברת על חמות שמקללת ומייחלת למות הכלה)

klasica

New member
חבל שאת מצטמצמת רק בהפסד המטריאלי בהיבט

ההתנתקות, איפה הכאב? איפה ההפסד של הנכדים שמפסידים אהבה של סבא וסבתא?, הרי גם כשיש איזו מריבה, הרי לא מפסיקים לאהוב את הנכדים (אלא אם מטפטפים להם רעל כנגד סבא וסבתא), הם לא אשמים בעניני המריבות של הוריהם עם סביהם, וההרחקה שלהם מיתר המשפחה. כמו שאמרתי, ההפסד הוא של כולם, אין מנצחים במערכה הזו, שכולה כאב לב אחד גדול.

מהגרת

New member
klasica - הנכדים לא מעורבים רק אם..

אני לא צריכה לספר לכם שלא מעט כלות האיום הראשון שלהן לנשל את הנכדים מהחמות חלילה לא במיקרה שלי.. אגב, התנתקות זאת מילה קשה מאחר ואין לערער על כך... כאב קיים בלי ספק.. הפסד אהבה של סבא וסבתא...??? לדעתי אין זה אנושי לטפטף רעל לנכדים כנגד סבא וסבתא כלות שמסוגלות לעשות זאת אותה צריך לנתק מהמשפחה ומהילדים כי היא מפלצת!!! כמה חבל כאשר מגיעים למצבים כאלו .. אני חושבת שהכלות שונאות את החמות עוד בטרם הכירה אותה מאחר ויש סטיגמה נגד החמות! (לא כולן כמובן) נ.ב. רק לא לרדת עלי

פרצלה

New member
וכשסבתא מטפטפת רעל לנכדים נגד אימם?

היא פיה? כשסבתא אומרת לאם נכדיה כמו סיפור שהיה פה,שהיא אינה חלק מהמשפחה?

klasica

New member
סבתא כזו היא מטומטמת

אבל לפני הניתוק היה צורך להזהירה שתפסיק לערב את הילדים ברגשותיה כלפיה אמם. ההתנהגות הזו דומה בדיוק להתנהגות אותה כלה שעולה למעלה לחדרה בהפגנתיות לפני ילדתה כל פעם כשחמותה מגיעה לבקר , ובכך מוסרת מסר סמוי בהתנהגותה לנכדה. אנחנו מדברים כאן על אנשים לא בוגרים .

פרצלה

New member
ומי אמר שלא הוזהרה?

לכל מטבע שני צדדים. כן גם הכלה הזו עושה מעשה לא נכון,השאלה היא למה היא עולה למעלה כשהחמה מגיעה. אולי כי היא פגועה ממנה מאוד אבל לא רוצה למנוע ממנה להגיע אליהם ולכן רק בוחרת לעלות למעלה? ואולי היא סתם ביץ'. הכל יכול להיות וכל סיפור הוא אחר.

klasica

New member
מעניין איך שהדעות שלך מתהפכות

או שהזיכרון שלך לא משהו, דווקא כשסופר הסיפור כאן היית כל כולך הזדהות עם הסבתא.

פרצלה

New member
תזכירי לי על מה את מדברת

אם את מתכוונת לכלה שהיתה חייבת להכין שיעורים עם הילד דווקא כשהחמה באה לבקר? אז בהחלט הייתי נגד המעשה. אם את מתכוונתלמשהו אחר ,תזכירי....יש פה מליון סיפורים,אני אמורה ליזכור הכל? אני מגיבה על משהו באותו רגע בהתאם למה שמסופר לנו. ואם הייתי כולי בהזדהות עם הסבתא זה מוכיח לך שטעית אתמול כשאמרת שרק המילה חמה ישר מולידה אצלי תגובה שלילית. ואם זכרת שהייתי כולי הזדהות עם הסבתא,מעניין למה בחרת להגיב אתמול בצורה שידעצ שהיא לא נכונה. מילא. אבל את לא יכולה לזרוק משהו על משהו שכתבו פה לפני שנה ולצפות שמייד אדע על את מדברת. באופן צפציפי יותר,הרי אף פעם לא נדע את שני הצדדים הרי לא מגיעות לפה החמה והכלה יחדיו. אז אנחנו שומעות צד אחד ומתייחסות אליות

klasica

New member
צוואה תמיד מכינים מראש, ../images/Emo13.gif אבל אפשר תמיד

לשנות , ממש מאחלת לך שתצטרכי לשנות, ושהכל יסתדר לך , גם אם זה כרגע לא נראה אפילו באופק. תמיד צריך לקוות, מי כמוני יודעת. וגם אם לא, הרי אינך יכולה להתאבל כרונית את מי שהוציא אותך מחייו ובחר להתגרש מהוריו, ולא לנסות אפילו לסלוח להם.

מהגרת

New member
klasica כאשר אין צוואה

כאשר יש ילדים ואין צוואה באופן אוטומט הכל עובר לילדים..

danielma3

New member
אוי את נשמעת כמו חמותי הקסימה

ואני יכולה לומר לך שאני ממנה לא רוצה כלום בבחינת לא מדובשך ולא מעוקצך. היא חושבת שהיא תתנהג מגעיל ואז תנפנף בכסף ואני ארוץ אחריה (כמו הבנות והחתנים שלה)? כמו שאמרתי פעם ביום שהיא עברה את הגבול בצורה בלתי נסבלת - בעיני היא לא קיימת. מי שלא קיים לא יכול לתת לי כסף ואת הסליחה שלי לא קונים. שתיקח את הכסף שלה ותחנק. אגב לפני שכולן מתנפלות עליי - ברגע שהיא היתקשרה ביקשה סליחה (יפה תוך כדי הבנה של מה שהיא עשתה והתנצלה ולא " אני לא מבינה מה עשיתי אבל אם את מתעקשת אני אבקש סליחה") המשכנו הלאה ללא צורך באיומי כספים. אני אכנס לחובות ולא אנהל את יחסיי עם הסובבים מתוך איום שאם לא אקפוץ לדום כל פעם שיבקשו אני לא אקבל מהם כסף. וברגע שהאיום הזה ירד מהשולחן - היא הבינה שאני לא קופצת מול כסף היא התחילה לכבד אותי ולהתנהג כמו בנאדם.

למעלה