אילו השלכות רפואיות?
על סמך מה אתה מבסס את חשיבתך כי יש השלכות רפואיות חיוביות? כי זה מה שאמרו לך מאז שנולדת? אם לא היו בני אדם שהיו מוכנים לפקפק במה שטחנו להם במוח מגיל אפס (העולם שטוח, אלוהים שולט בהכול, נשים הן נחותות, מוצא האדם מעפר), אז היינו עדיין מקריבים בתולות בהרי געש. תן לי בבקשה שם של איבר אחר בגוף שיש לחתוך חלק חי ממנו כיתרון רפואי. תוספתן לא נחשב, כי אותו מוציאים רק כשיש דלקת, ואות כנ"ל לגבי שקדים. אני לא מדבר על חלק בגוף שהוא דלקתי. אני מדבר על איבר שמורידים כדי שיהיה "יותר אסתטי ונקי"... מה אם היה נהוג לכרות לכולם את הזרתות, כי 4 אצבעות בכל יד היה נחשב יותר "מושלם"? ולגבי הנאה מינית - אדם שנימול מגיל צעיר לא יכול לדעת מה הוא מפסיד, אך עדויות של אנשים שעברו מילה בגיל מבוגר (ואין הרבה כאלה), מצביעות כי חלה ירידה בהנאה המינית. האם זה נובע נטו מסיבה פיזית (אובדן תאי עצבים) או מסיבה פסיכולוגית (ירידה בבטחון העצמי) - אך בניגוד לאנשים נטולי אמות מוסר מדעיות - אני לא מניח ישר שזה נובע מהסיבה הפיזית. אך בכל אופן, העדות מצביעה כי איכות המין נפגמת. ולגי העובדה ש"שכולם עושים את זה" - תעשה לי טובה. אם הבן שלי יחליט שהוא רוצה לעשות ברית מילה כי הוא מרגיש לא שייך, דבר ראשון, אני אנסה להסביר לו על קבלה עצמית ולשים פחות על אחרים. אך אני מודע לכך שקשה להגיע להבנות כאלו בגיל צעיר, וכל דבר הוא סוף העולם, אז אני לא אעמוד בדרכו אם הוא ירצה לבצע בעצמו מום מתוך בחירה. כמו שאני לא אעצור אותו מגיל מסוים אם הוא ירצה לעשות עגיל, או קעקוע או כל דבר אחר. כל עוד הוא לא פוגע בעצמו, ולא פוגע באחרים, שיעשה מה שהוא רוצה. ועוד דבר - גם "רוב העולם" מאמין שהגבר הראשון נוצר מעפר, והאישה נוצרה מהצלע שלו (או כל סיפור הזוי אחר, שאינו מבוסס על עובדה מדעית אחת, רק על זה שהסיפור כתוב בספר ממש ממש ישן). אני מעדיף שלא.