never say never

@יעל@

New member
על מרצים אני יודעת...

יש אחד אצלנו (אשקלון) ששמעתי שלא רצה שיבואו לשיעורים שלו עם גופיות וכו'. וזכותו. ושמעתי על כמה בנות שעוד היתה להן החוצפה להתלונן על זה ש "מה הוא יגיד לי איך להתלבש.. מה קרה????"

ליהיא2007

New member
לא הייתי מוכנה ללמוד בבר אילן

זו לא מדינת דת , ועם כל הכבוד כל עוד אנחנו חיים במדינה שקיץ זו העונה השלטת, אין לי שום כוונה להימנע מגופיות. אבל חוץ מקוד הלבוש, אני לא ככ אוהבת הרגשה של "שכונה" "קיבוציות" שיש בבר אילן. אני דווקא אוהבת אוניברסיטאות גדולות,כמו אונ' ת"א , שאני שם רק עוד מספר ושיש דיסטנס בין המרצים לתלמידים. אני דווקא בעד. זה באמת נותן לי הרגשה שבאים כדי ללמוד מבלי כל המסביב ואם לא יכולה להגיע לשיעור, אף מרצה לא ירגיש ולא יעיר כלום. ולמרות שאני קוסמופוליטית ולא מעורה בפוליטיזציה , אני בכל זאת מעדיפה להתערות בממסד שהוא יותר בעל השקפות שמאליות מאשר השקפות ימניות ומסורתיות סבבה , אני בעד חופש הדת אבל גם חופש מהדת.

מורני !

New member
אני סטודנטית בבר אילן

והולכת עם גופיות, ובעיקרון לובשת מה שבא לי, ובשנתיים שאני שם אף אחד לא העיר לי. יש איפשהו איזו שורה בתקנון שבקורסי יהדות יש לבוא בלבוש הולם, ומבחינתי זה הגיוני, למרות שעוד לא נתקלתי במרצה שמימש זכות זו.

M o n a L i s a

New member
ממש לא...

יש מרצים ליהדות שמבקשים לבוש צנוע, אבל למרות זאת לא מתקרצצים על זה...אני אישית מגיעה איך שבא לי ולא קיבלתי ולא הערה אחת על צורת הלבוש שלי. זה לא מאה שערים
......

@יעל@

New member
שאלתי כי בגבעת ושינגטון

אימא שלי ספרה לי שכן מחייבים דוקא, אז חשבתי שאם כבר אונ' דתית אז גם שם.

האונ' שבה אני לא הייתי מסוגל ללמוד היא

אונ' ע"ש יוהאן וולפגאנג פון גתה בפרנקפורט, מהסיבה העיקרית ששפת הלימוד שם היא גרמנית, ואני לא יודע גרמנית ברמה כל כך גבוהה... ועכשיו ברצינות: אונ' חיפה. למה? כי אין להם מספיק מרצים העוסקים בהיסטוריה רומית. יש להם מספיק מרצים טובים העוסקים בהיסטוריה יוונית, אבל מה עם רומא??? סיבה נוספת: אני לא יכול ללמוד בעיר של מועדון הכדורגל מכבי חיפה. אני פשוט לא יכול. דאנטה

gesus

New member
פעם כשלמדתי בחיפה אז היו אומרים לי את זה

כמובן שכל מי שחווה את דעתו על האוני' הזו מעולם לא דרך בה אבל תמיד היו את ההערות האלו של אוני' של רוסים או של ערבים. בסופו של דבר זה לא משנה הגודל של האוני' או מי שלומד בה. בסוף מוצאים עם מי להסתובב.

LadyWolf

New member
say never!

בר אילן- בגלל כל הקטע הדתי סוג-של-כפייה שרץ שם
טכניון- כי אני לא חכמה מספיק ו"אני את הבגרות במתמטיקה כבר עשיתי"

M o n a L i s a

New member
אוניברסיטת תל אביב,

התקבלתי לשם ואחרי ביקור החלטתי שזה לא בשבילי...אני מאוד אוהבת את בר אילן, למרות היהדות, ומרגישה שם בבית
.

Musi© Gi®l

New member
אצלי בדיוק הפוך, אני אחרי ביקור בבר אילן

הבנתי שאני לא רוצה ללמוד בקיבוץ הזה בחיים. שלא נדבר על זה שיש חלקים באונ' שממש מזכירים בסיס צבאי. מה גם, שמדעים מדויקים נחשב לא משהו באונ' הזאת, וזה מה שמעניין אותי. ולכן בחיים לא הייתי לומדת בבר אילן.. וכנראה גם לא באונ' חיפה. אהה גם מאוד לא סביר שהייתי לומדת במכללה.

M o n a L i s a

New member
את טועה...

למדעים מדוייקים יש שם מצוין באוניברסיטה הזו, ואני אומרת לך את זה אחרי ביקור התעניינות לתואר שני בטכניון. יש לנו חוקרים ברמה עולמית והרמה גבוהה מאוד - מרגישים את זה. בקשר לקיבוץ, אני מתה על זה...את ההיפך בדיוק לא אהבתי באוניברסיטת ת"א.

@יעל@

New member
אם לבר אילן את קוראת בני עקיבא.

מה תגידי על גבעת וושינגטון?

uri80

New member
לא ממש מכיר. (ולרגע הדאגת אותי. רגע, בדקתי

שוב. ייפ, אני זכר
)

למעלה