never say never

@יעל@

New member
לא לא...

אני לומדת באצ'קלונה. שלוחה של ברילן. אימא שלי עשתה שם כמה קורסים (היא מורה). וספרה שגם שם מחייבים לקחת קורסים ביהדות, מחייבים שם ללכת עם חצאיות. מה שברילן לא דורשים.

מיצי007

New member
אני בעד../images/Emo99.gif

את האמת, שאני ממש נהנית שם. במיוחד מכל האמריקאים הציונים המוזרים האלו....

Musi© Gi®l

New member
אין לאונ' הזאת שם מצוין במדעים מדויקים

ואם את אומרת שכן אז זה רק כי שכנעת את עצמך בשביל להרגיש טוב עם עצמך.

Musi© Gi®l

New member
אין קשר.

עניין של שם זה עניין של תדמית. ומה לעשות שמהאונ' בארץ - מהפקולטות שיש- למדעים מדויקים בטכניון יש שם טוב יותר, גם לעברית ואת"א, ולא לבר אילן, ולא לחיפה [מה שיש שם.. מדמ"ח, מתמטיקה.. עד כמה שידוע לי אין שם דברים אחרים] <<אני אישית למדתי שנה שעברה באוניברסיטה עברית, ומשנה הבאה אלמד באוניברסיטת תל אביב. אבל אני לא מבינה מה הקשר של זה>>

לטכניון יש "שם" בהנדסה

במדעים מדוייקים אני בספק אם יש הבדלים משמעותיים כלשהם בין המוסדות השונים בארץ.

uri80

New member
בהנדסה כן ממש. מקום 38 בעולם כולו לפי סקר

של אוניברסיטת שנחאי. מכובד ביותר. גם ת"א איפה שהוא שם בין מקום חמישים למאה.

מיצי007

New member
אין שום קשר.

רק רציתי לדעת, לא היית צריכה להתפלסף לי על פסקה וחצי.... בהצלחה בתל אביב...

M o n a L i s a

New member
רואים מהתשובה שלך,

שאת רק מחפשת לעקוץ...אז אלא אם כן יש לך טיעונים אמיתיים, עדיף שתשמרי את זה לעצמך.

Musi© Gi®l

New member
יש לך רגשי נחיתות? כי ככה זה נראה.

מה לעשות, ברגע שזה עניין של תדמית לבר אילן אין שם משהו בתחום הזה, אני לא יודעת מה קורה שם בפועל. ואם את חושבת אחרת את חיה בסרט, יש מספיק אנשים שלומדים בבר אילן, ומודעים לעצמם ולמצב, שיסכימו איתי.

M o n a L i s a

New member
תודה על הפסיכולוגיה בגרוש...

"המצב" שאת צריכה להיות מודעת אליו הוא המצב העלוב שלך, והרמה הנמוכה שאת מרשה לעצמך לרדת אליה, תלמדי איפה שבא לך, אבל תפסיקי לנסות לשכנע אנשים אחרים בדברים שאין לך מושג בהם.

מיצי007

New member
את מכירה את המשפטים של כל הערסים?

את רואה פה ים? לא... אז למה את נסחפת? את כל כך מרירה שכבר כואב לי לצחוק. די, מספיק כבר,נראה לי שהבנו את האישיות הכה מגניבה שלך, לכי תעשני או משהו, תירגעי

סתם מדגם קצר שעשיתי

מראה, שלפחות כמותית, המחלקה למדעי המחשב בבר אילן לא נופלת מזאת של הטכניון. כמות הפרסומים המדעיים של חבר ממוצע בפקולטה למדעי המחשב בטכניון דומה לכמות הפרסומים המדעיים של חבר ממוצע במחלקה למדעי המחשב בבר אילן. אני די בטוח שאם תעשי בדיקה כמותית כזאת את תראי תוצאות דומות גם בשאר מקצועות המדעים המדוייקים. למען הסר ספק, זה בדיקה קצרה של 10 דקות באמצעות חיפוש ב-Google Scholar של שם החוקר ובדיקת כמות התוצאות שמתקבלות. זה לא מחקר מקיף שבדק גם את תוכנם של כל הפרסומים המדעיים. אבל נראה לי שגם הכמות אומרת משהו (זה לא שהם עושים מליון מחקרים בלאי. אם זה לא היה מחקר רציני הוא לא היה מתפרסם באף כתב עת מדעי שמכבד את עצמו).

unholy

New member
שמע

הדיון הוא לא על איפה יותר טוב ללמוד...אלא על למי יש שם יותר טוב... מספיק פעמים ראיתי מודעות דרושים של מדעי המחשב/הנדסת חשמל של "רק טכניון,ת"א וב"ש" ככה שזה שיש לך רמת לימוד גבוהה לא נותנת לך לפעמים כלום כשאין לך שם טוב...

תשמע תראה,

יצא לי לדבר עם הרבה אנשים בהייטק (בין השאר כי אני עובד שם
) ונראה שיש דוקא העדפה ברורה לבוגרי האו"פ, בגלל יכולת הלימוד העצמי שלהם שכבר הוכחה. וזה הדבר הכי חשוב בתחום הזה.

למעלה