never say never

"חור באמצע שום מקום" ?????

מוזר , לא ידעתי שאוניברסיטה שנמצאת על כביש גהה שנחשב לאחד הכבישים המרכזיים זה חור . לידיעתך , כל האזור של האוניברסיטה זה אזור מרכזי מאד בארץ , אפשר להגיע אליו מכל מקום ולהגיע ממנו לכל מקום. אין לי מושג איפה את גרה , אבל כנראה שאת לא מכירה כל כך את ארץ ישראל.

lollapalooza

New member
מכירה יותר טוב ממה שנראה לך.

בעיני זה חור באמצע שום מקום, בדיוק מהסיבות שהזכרת: זה נמצא על כביש גהה. על כביש. שסביבו אין כלום. בכל פעם שרוצים לצאת לאנשהו (שהוא לא קרית אונו או גבעת שמואל, עם כל הכבוד) צריך אוטובוסים ולוקח זמן להגיע. זה כאילו ברמת גן, אבל לא בתוך העיר עצמה, וזה כאילו קרוב לת"א אבל שוב- אוטובוסים ופקקים. אני למדתי באוניברסיטת תל אביב, ואחד הדברים שאני אוהבת בה, זו העובדה שהיא בתוך העיר, בתוך רמת אביב. אתה יוצא, יש לך גישה מהירה לכל מקום בתל אביב, יש בתי קפה, יש רחובות, יש קניון, יש אוטובוס שלוקח אותך למרכז תוך כמה דקות ולא נתקע בגהה במשך שעה כדי להגיע לציוויליזציה. אישית אני לא מהאנשים שבאים לאוניברסיטה ומעניין אותם רק מה שיש בסביבת האוניברסיטה. אם הייתי לומדת בבר אילן, הייתי משתגעת בכל פעם שהיה מתחשק לי ללכת לקולנוע, למשל.

את יכולה לראות סרט אצלי בבית... אני גר

ממש קרוב לאוניברסיטה . ולגבי קולנוע , יש בקניון בקרית אונו , שזה בדיוק 5 דקות נסיעה . אני בספק אם תוכלי להגיע מאוניברסיטת תל אביב לקולנוע תוך 5 דקות . אגב , באוטובוס למשל , נסיעה עד עזריאלי ייקח לך 20 דקות , לא כל כך הרבה . בכל מקרה , אין מצב שהמקום הזה הוא "חור" כהגדרתך . אם את רוצה לדעת מה זה "חור" , תנסי את המקומות הבאים: מצפה רמון , גלעד (ליד רמת השופט) , חטמ"ר יהודה (עשיתי שם פעם אבט"ש , איפשהו בחברון) . אלו חורים שלא ברא השטן תאמיני לי...

lollapalooza

New member
אז זהו,

שכשאני יוצאת מהאוניברסיטה, חמש דקות ברגל ואני בקולנוע לב, שזה לא סתם איזה "קולנוע" ובטח לא הזבל שיש בעזריאלי. זה אשכרה קולנוע טוב. אני לא צריכה הסבר על חורים, הייתי בכולם, סמוך עלי. אישית אני לא אוהבת את העובדה שבכל פעם שהייתי בבר אילן אצל מישהו, הייתי צריכה לצאת למסע באוטובוס רק כדי להגיע לתל אביב או לכל מקום מיושב. זה כאילו, באופן המיידי, אם אתה גר שם במעונות למשל, אתה תמיד בסביבת האוניברסיטה וזהו, וכל יציאה מחוץ לאזור הזה כרוכה באוטובוסים ובלגן. לא אוהבת.

מה אני אגיד לך , אני חי פה כבר 24 שנים

ומסתדר מצוין . עדיין לא שיכנעת אותי שהמקום פה זה חור , אבל אם טוב לך בתל אביב , בכיף אני אומר.

../images/Emo45.gif "באתי למצוא חתן" - בדיוק!

בר אילן באמת ממוקמת בצומת דרכים מרוחק, כשמסביבה ראיתי רק אוטוסטרדות. כדי להיכנס אליה היה צורך לטפס על הגשר... לעומתה את"א ממוקמת בתוך אחת השכונות המפותחות היפות והירוקות בארץ, שיש בה את כל השירותים שצריך, ולא על אוטוסטרדה.

תלוי מאיפה אתה בא , יש כמה כניסות לאוניברסיטה

אתה כנראה יורד אחרי צומת קוקה קולה , ועולה על הגשר . אם איזה אוטובוס אתה בא?? ולגבי את"א , אח שלי למשל היה צריך לנסוע איזה שעה וחצי !! כל יום כדי להגיע לשם , וצריך לציין שהוא גר במרכז. להגיד שבר אילן ממוקמת בצומת דרכים מרוחק זה פשוט הזוי , כי היא נמצאת במרכז המדינה , וכמו שהסברתי למישהי פה , זה לא נקרא "חור" . אם תיסע פעם למצפה רמון תבין מה זה "חור" . לגבי "באתי למצוא חתן" , אין לי מושג .... אני גבר . ואני לא באתי למצוא כלה . אני פשוט גר קרוב לאוניברסיטה . מצד שני , אוניברסיטה מעצבנת מאד . אבל זה כבר נושא אחר.

unholy

New member
הטכניון

האווירה נראית לי יותר מדי לימודית:) בת"א אני מרגיש אווירה חופשיה כזו...תבוא לשיעורים? אחלה...לא תבוא? סבבה, תגיש את הכל? מעולה! לא תגיש הכל? נחליק! זה נשמע כמו אווירה בחאווה כזו, אבל זה לא...פשוט...אוירה חופשית:) מה שלפי הבנתי בטכניון הם מאוד strict, והרבה פחות חופשיים וגמישים! ת"א אוניברסיטה נהדרת ואני ממש מבסוט עליה בינתיים!

M o n a L i s a

New member
עוד פעם??

בר אילן זה לא גאולה או מאה שערים....צאו מזה!!! אפשר ללבוש מיני וגופיות ואפילו ביקיני אם מתחשק לך! הזעם לא מופנה אישית אלייך
.

tuluse

New member
עוד לא לומדת באף אוניברסיטה אבל...

אני עומדת ללמוד באת"א ותמיד היה לי ברור ששם אני אלמד. אני מתה על האוניברסיטה הזאת עוד לפני שהתחלתי שם, לא יודעת למה, מהרגע הראשון שנכנסתי לשם הרגשתי בבית ושאני במקום הנכון. לא הייתי יכולה ללמוד בשום מקום אחר. דווקא זה שהיא ענקית כזאת זה הקטע שאני אוהבת - המון אנשים להכיר זה בדיוק מה שאני אוהבת. פחות מושכים אותי מקומות שכמות האנשים מוגבלת יותר. באת"א הכל ענקיייי ואני מתה על זה :) האופציה השנייה (אם את"א לא הייתה קיימת ולא הייתה ברירה
) שהייתי יכולה לחיות איתה היא בן גוריון. היא נראית לי כיפית ומגניבה, חוויה גדולה ללמוד שם, אבל בכל זאת העדפתי את ת"א. בטוח בטוח בטוווווווח לא הייתי הולכת ללמוד בבר אילן. עשיתי שם את הפסיכומטרי וקיבלתי דכאון. לא יכולה להסביר את זה. אולי זה שכמעט כוווולם דתיים ויש הרגשה כזאת....מממ...דתית. ואין רחוקה ממני מהדת. וכל הקורסי יהדות האלה, אוך, רק המחשבה על זה עושה לי בחילה. הרעיון שמכריחים לקחת קורסים ביהדות מביאים לי את הסעיף.

yaeli008

New member
כמו שאמרת, נוור סיי נוור

אבל מכללות זה ניראה לי.. תיכוניסטי מדיי. מנגד, גם ב"א זה כמו סניף בנ"ע גדול וכדאי מאוד שהציבור הדתי יצא מאווירת הבועה שהוא חי בה. לא בריא להסתגר לנצח בגטאות.

M o n a L i s a

New member
מוזר...

בטפסי הרשמה לא היה כתוב: גטו בר אילן, רובע 211, המחלקה לכימיה....

יוקאס

New member
אבל כן היה רשום אזור 211 המחלקה לכימיה ../images/Emo6.gif

בר אילן בסדר גמור. אני אוהבת שהביניינים ממוספרים זה עושה כאלה חיים קלים! בת"א הייתי צריכה לשבור את הראש איפה אני נמצאת ולאן ללכת כל פעם שבאתי אליה. מצד שני לת"א יש בניינים יפים יותר, ובר אילן נראית קצת מוזנחת בקטע הזה... בסופו של דבר אוניברסיטה או מכללה בוחרים לא לפי מיקום גיאוגרפי אלא לפי מה שיש לכל מקום להציע ומה רמת הלימוד בכל מקום - וזה בהחלט הדבר הכי חשוב אחרי הכל!

למעלה