אהבתי את ההשתדלות. את ה-3 כבר יש לי
נ נועם@בת New member 21/11/01 #76 לא מצליחים לקרוא את כל ההודעות גם ככה אני מקדישה שעות כדי לקרוא הכל האמת שאני מעדיפה שההגירה לפורום הריון תגבר קצת, אפילו במחיר ירידה מהמקום השמיני נועם
לא מצליחים לקרוא את כל ההודעות גם ככה אני מקדישה שעות כדי לקרוא הכל האמת שאני מעדיפה שההגירה לפורום הריון תגבר קצת, אפילו במחיר ירידה מהמקום השמיני נועם
י יובל@ New member 21/11/01 #83 נועם אולי כדאי להכניס לקישורים את השרשרת הנהדרת הזאת. הרי כל אחת מאיתנו מחפשת מידי פעם ספר טוב, ויש פה הרבה המלצות טובות. אז כדי שלא נצטרך לחפש יותר מידי בעתיד אולי כדאי להכניס את השרשרת לקישורי הפורום. תודה יובל
נועם אולי כדאי להכניס לקישורים את השרשרת הנהדרת הזאת. הרי כל אחת מאיתנו מחפשת מידי פעם ספר טוב, ויש פה הרבה המלצות טובות. אז כדי שלא נצטרך לחפש יותר מידי בעתיד אולי כדאי להכניס את השרשרת לקישורי הפורום. תודה יובל
ר רוני@30 New member 21/11/01 #85 גם אני איתך במועדון של אריך קסטנר ! ואני נאלצת להודות שעם פביאן ה"רציני" היה לי יותר קשה. אבל את כל השאר אני קוראת מידי פעם שוב, ונכבשת בכל פעם מחדש בחן האינסופי שלו.
גם אני איתך במועדון של אריך קסטנר ! ואני נאלצת להודות שעם פביאן ה"רציני" היה לי יותר קשה. אבל את כל השאר אני קוראת מידי פעם שוב, ונכבשת בכל פעם מחדש בחן האינסופי שלו.