דחופה בבקשה?

עמית@

New member
רומי- אני יכולה להיות ספריית השאלה

מצויינת, אבל מצטרפת למרב בחום לגבי "דונה פלור ושני בעליה" מקסים ומענג. אם תרצי עוד המלצות אני אשמח

רומי 007

New member
YES!

אני רוצה לקרוא את דונה פלור, באיזו הוצאה זה יצא? וכן, עמיתי, עוד המלצות בבקשה, אבל רק כאלה שיטאטאו לי מהמוח את העצבות. אפשר קורטוב של מלודרמה אבל לא מעבר לזה.

עמית@

New member
עוד המלצות

אלה תולדות- נהדר אבל מדכא קצת, תחכי עוד קצת. רביעיית רוזנדורף (נתן שחם) ספר מדהים. ספרי ילדים- אהבתי הגדולה.. האחים לב ארי (אסטריד לינדגרן) כל ספרי "קלה בלומקסוויט" (סופרת כנ"ל- אני אשאיל לך כי נדמה לי שהם פסו מהעולם..) מקסימים קלילים ומעולם אחר לגמרי ולא לשכוח את סדרת ה"מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" (דגלאס אדאמס) מצחיק ומענג. היתר בתוכנית הבאה "ספרים ופוריות" (?!) עמית

רוני@30

New member
ספרים קלילים ונעימים - ../images/Emo63.gif

* "על הילד" (תקף גם למטופלי פוריות. השם מטעה...) של ניק הורנבי, שעכשיו עושים ממנו סרט עם יו גרנט בתפקיד הראשי, ככה שאת יכולה להבין שמדובר במשהו מתחום הקומדיה הרומנטית. * "המדריך לנערות לציד ולדיג" של מליסה בנק. סוג של "סקס והעיר הגדולה", אינטילגנטי ומקסים.. * "יער נורווגי". ספר יפני אבל מאוד עכשווי (ולא פולקלוריסטי) על סיפור אהבה והתבגרות עדין של סטודנט. * "שנת הבשרים שלי" של רות ל. אוזקי, שהוא ספר מעולה, מצחיק ומקורי ורק צריך להזהיר שעלולים לצאת ממנו צמחוניים (לי זה לא קרה) ושיש שם עניין עם הריון, במקרה שזה פוסל את הספר. * "הארי פוטר" כבר אמרו, אבל אני אגיד שוב... תספרי לנו מה בחרת לקרוא? רוני

עמית@

New member
גם אני מאוד ממליצה על

"שנת הבשרים שלי" אבל זה לא ספר קליל
זה ספר שגורם למצוקה כמעט פיזית אבל נפלא

רומי 007

New member
תודה רוני

לגבי המדריך לנערות: נחמד לקרוא ספר אחד שמגדיר בעיה אחת שכבר אנחנו לא צריכות להתמודד איתה (תודה לאל). אנחנו יכולות לכתוב כאן אגב חתירתנו המשותפת והאישופזים למיניהם את "המדריך לנשים לשיט ולבית" ואגב - את ספר סקס והעיר יש לי באנגלית אבל הוא שונה למדי מהסדרה ומלא סלנג אמריקאי שלא תמיד הצלחתי להבין. בשנת הבשרים שלי עלעלתי בחנות ולא נראה לי קליל כל כך אז אוותר כאן ועכשיו.

יפעתי&

New member
רומי ../images/Emo23.gif

קצת אחרת מכולן... אני אוהבת את הספרים של טום קלנסי, ג´ון גרישם ודומיהם יצא עכשיו ספר חדש של טום קלנסי - הדוב והדרקון וגם חדש של יאיר לפיד - ראיתי באתר של מיתוס נראה לי אחלה ספר להעביר את הזמן ולנקות את הראש תהני

רומי 007

New member
יפעתי

אני גם מאוד אוהבת ספרי מתח אבל לא בכל מצב ועכשיו אני דווקא בעניין של הפגת מתחים. שמעתי גם כן שהספר החדש של לפיד הוא נחמ אם כי ניתן לפיענוח בערך מהאמצע. את מכירה את הסדרה בטלויזיה ג´ונתן קריק? זה הסוג האהוב עלי במיוחד.

הרמוניה

New member
אפרופו ספרי מתח-בפעם הראשונה

שהוזכר שמו של הרוצח בספר החדש של בתיה גור-ישר ידעתי שזה הוא לא מעצבן? ואני שומרת לי את כל ההלצות לחופש שלי הרמוניה

anat eitan

New member
חדש של יאיר לפיד????../images/Emo2.gif

הבנאדם הזה הוא אורגזמה כותבת מהלכת!!! איזה , אבל איזה בחור...כשאני קוראת את הטור שלו בימי שישי אני מתמוגגת כמו חתול שאכל שמנת. איך קוראים לספר החדש? דחילקום , תגידו ואני רצה לקנות.

יפעתי&

New member
ענתוש - החידה השישית,

תבדקי במיתוס או בדיבוק יש להם תמיד מבצעים על ספרים חדשים ואחרי שתהני ספרי לחבר´ה... מה שלומך יקירתי???? מה עם אחותך?????

אני בסדר , מותק. באשר לשאלתך

הנוספת , את מוזמנת לקרוא את העדכון שכתבתי הבוקר בפורום "הריון אחרי"...

טביקאט

New member
תאונות של יעל הדיה

ספר ששוקעים לתוכו בקלות ועד הסוף. לא מצחיק, אבל כיף. חוץ מזה כל שאר הספרים שקראתי לאחרונה די מדכאים (כנראה שרק דכאוניים יש אצלנו בספריה...)

מרב.

New member
ספרים, רבותי, ספרים ../images/Emo63.gif

וחייבת להמליץ על ספר נפלא, נפלא, נפלא- "אחות ליבי" בהוצאת "מחברות ספרות", שם הסופרת - צ´יטרה בנג´י דיוואקרוני. בלעתי ובלעתי ללא יכולת להתנתק עד אמצע הלילה, פשוט מקסים. ועכשיו אני מתה מעייפות... מרב

ligo

New member
סופרת מדהימה!!!!

כתבה גם את "אדונית התבלינים" ואת "תנאי נישואים". מומלץ בחום!

@ריטה

New member
ספרים יפים שאי אפשר להוריד מהם את ה

קודם כל אני מצטרפת גם להארי פוטר, הוא מאוד עזר לי ברגעי משבר קשים, נפלא לרגעים כאלה, אבל משהו אחר אולי: 100 חורפים, אדם וחווה של רם אורן ,גם אני לא הייתי מוכנה לקרוא אותו קודם לכן, אבל בדיוק כמוך הייתי זקוקה למשהו קליל ונפלתי על ספר פשוט מקסים. גם הספר החדש של יאיר לפיד (מצטערת יש לי בעיית זיכרון קלה בזמן האחרון) שחחתי את שמו, למרות שסיימתי אותו שבוע שעבר, מאוד טוב, הועיקר שתרגישי טוב

באאבו

New member
קיבלת המלצות לספרים עד חופשת הלידה

היי רומוש, מה? שאני אוסיף לך עוד
?? תראי כמה קיבלת.... אבל, אני לא מוותרת. ה
שלי, בכל הזמנים הוא: "האישה הקורסיקנית". מדהים ומרגש. קראתי אותו פעמיים, ורציתי עוד פעם (רק שהבאתי אותו למישהי שכבר כמה שנים עוד לא החזירה..) בכל מקרה, רומוש, אני מאחלת לך שה
הבא שתקיני, בקרוב מאד יהיה משהו בסגנון של: "הריון ולידה". אמן! נשיקות, באבו

סליחה, באאבו, אבל רובנו כבר קנו את

ספר ההריון. אצלי זה בקטגוריית ספרי הפנטזיה

למעלה