דחופה בבקשה?

רומי 007

New member
../images/Emo91.gif דחופה בבקשה?

יותר מתמיד אני זקוקה לאיזה ספר סימפטי, משהו לא דכאוני, שמכניס שמחה בלב. יש למישהי המלצה? ובבקשה לא משהו פילוסופי מרגיע אלא משהו מצחיק שאני אחזיק את הבטן ולא מהצד של השחלה הכואבת, בבקשה. לילה טוב, אני מתה מעייפות, אז אנא כתבו לי.

ligo

New member
הי רומית

אני לא יודעת מה את אוהבת ומה לא, אבל אם עדיין לא קראת את ספרי הארי פוטר זה הזמן, כי בסוף החודש הסרט מגיע! הספרים מאוד מאוד כיפיים וקשה להוריד אותם מהיד. עוד סרט שיוצא בקרוב- "שר הטבעות" ע"פ ספריו של טולקין, גם מומלץ בעניי (הספרים). ובכלל, יש מלא ספרים חדשים. טיול קטן בסטימצקי (אפילו באינטרנט) ובטוח שתמצאי משהו לקרוא. ותרגישי טוב

רומי 007

New member
ליגו

תודה, כבר קראתי את כל כתבי רולינג וגם את הטרילוגיה של טולקין סיימתי כבר לפני 10 שנים ויותר. לפחות אני יכולה לומר שקלעת לטעמי. אבל אני מוכרחה לומר שהספרים של טולקין לא קלילים בעיני ושצריך נורא להתרכז וא אני לא טועה כשקראתי אותם פשוט התנתקתי מכל מה שקרה סביבי. אני צריכה משהו במשקל נוצה.

ligo

New member
שמחה שקלעתי לטעם שלך

ואם בא לך משהו ממש קליל ומצחיק יש את "שתי שלגיות" של עירית לינור בהוצאת זמורה ביתן ו"כשסבתא היתה זוחלת" של לימור נחמיאס. שניהם קלילים לחלטוין, מצחיקים ואם את צפונית אז יש לי ספרייה ענקית. נשמח לפתוח לך כרטיס

רומיקה, מצטערת

היחיד שמותר לו לספר אותי זה בעלי... הוא פוחד מספרים שאוהבים לגזור יותר ממה שמותר, ולכן היחיד שגוזר לי את הקצוות זה הוא (ודוקא הוא גזר לי את השיער כמעט עד הכתפיים פעם אחרונה). אם את רוצה - כולו שלך
ואפרופו כולו שלך - אני חייבת לשתף אתכן במשהו לגמרי
: אתמול בלילה דיברתי עם החברה הכי טובה לי. אנחנו משוחחות כל לילה בערך ב-1 כשרון מתקלח
. בכל אופן, היא אימצה את 3 הילדים שלה, ועכשיו היא או-טו-טו בת 40 וחושבת אם לנסות שוב IVF (הם לא הגיעו לזה אף פעם כי היא פחדה) או לא. בעלה לא רוצה שוב לחזור לטיפולים, במיוחד שיש להם את שלושת הילדים המקסימים שלהם. אז רון שואל אותי - נו, מה היא אומרת? (הוא היה בדרך למקלחת), אז היא עונה לו בטלפון "אבל בעלי לא מסכים, אז מי יתן זרע?" והחמוד שלי אומר - "אין בעיה! אני בין כה נותן זרע כל הזמן - אני אתן גם לך! מה זה עוד פעם בשבילי..." אותי זה נורא הצחיק.

ואני יושבת ומחכה לראות כמה זמן יקח

לך להבין... לילה טוב, סוכריונת, נראה לי שאת זקוקה לקצת שינה
. שמש קטנה, שאין לה סבלנות לקרוא ספרים אז היא כאן

אין לי מושג בצ´אטים. גם את הפורומים

אני מכירה בעיקר "בזכות" הצרות שלנו... זה יקח קצת זמן ואני אגיע גם לשם.

כמעט נכון.

מסתבר שהתחברתי דרך העבודה של בעלי- ואין סיכוי לצ´אט. לא הצלחתי להתחבר בדרך אחרת, והוא ישן כל כך מתוק, אני לא מעירה אותו בשביל זה. אולי בפעם אחרת.

אבל אם בספרים עסקינן

יצאו בזמן האחרון כמה ספרים נחמדים בשפת הקודש: נפש אחות של אהוד אשרי, זמן פציעות של יעל איכילוב, נהניתי גם מתאונות של יעל הדיה. הספר האחרון שקראתי בעברית היה מתרבים כמו פופקורן, של דרור הדדי. הם לא מצחיקים, אבל קלים וזורמים.

ligo

New member
ואני חשבתי שפספסתי משהו...../images/Emo6.gif

אבל רומי הסתפרה לא מזמן, לא? זכור לי שהיא אמרה שהאנרגיות השליליות מתרכזות בקצוות השיער. עכשיו אני מבינה למה אני שלילית...מזמן לא הייתי אצל הספר שלי כי לפני כמה חודשים הוא סיפר לי שהוא ואשתו מנסים, וסתם לא רציתי ללכת לשם ולשמוע שעוד זוג הצליח לפנינו...קטנוני,אבל...

מרב.

New member
זו לא היתה רומי אלא רונצ´י,

אבל סוכריה, תודה על פרץ צחוק גדול שעשית לי עם הסַפַר שלך, בעוד שרומי התכוונה לסֶפֶר

רומי 007

New member
סוכריונת ההורסת!!!!

לו הכרת אותי לא היית מעלה על דעתך שאבקש המלצה למספרה באינטרנט (הגם שהארץ גדולה, בכל זאת)... אבל בכל זאת זה היה מצחיק, מה גם שהייתי בטוחה שזה בכוונה ואח"כ ראיתי שלא.

אז ככה ...

אם בא לך משהו קליל ומצחיק אז יש את "חכמת הבייגלה". הוא לא חדש בכלל אבל הוא עונה לקריטריון שביקשת, לדעתי.. (את גם מוזמנת לשאול אותו ממני אם בא לך) אם בא לך משהו מקסים וסוחף אבל לא מצחיק אז לכי על "ללכת בעקבות הלב" או "ימי שלישי עם מורי". שניהם מצוינים אבל שוב לא כדי לצחוק. זה מה שעולה לי בראש כרגע.. תרגישי טוב לילה טוב
כוכי

ושכחתי אחד מ ק ס י ם...

איך יכולתי לשכוח את "באדולינה". אם לא קראת, חובה! ונשמע לי שזה הזמן...

למעלה