דחופה בבקשה?

ligo

New member
אוי כוכי

את באמת אהבת את "חוכמת הבייגלה"? כל כך שנאתי אותו. כתב אותו בחור מכוער ושחצן שחושב שהוא מבין משהו, אבל חוץ מלעצבן בנות הוא לא יודע כלום. אפילו נתתי את הספר לאיזה זכרכר בעבודה כי לא רציתי שהוא יהיה אצלי בספרייה... אבל כפי שאומרים- על טעם וריח...

"חוכמת הבייגלה" - אני חושבת שזה

הספר היחיד שזרקתי אחרי שקניתי (ואני תולעת ספרים שחבל"ז) מרוב שהוא היה לדעתי קקה ספר שאכן נכתב בידי בחור עילג ושחצן (סליחה , טוב?). ממליצה על ספרו החדש של אהובי , סופרי האולטימטיבי - הלא הוא א.ב. יהושע. לא מצחיק (בשביל לצחוק מפנה אותך אל הספר של דורון נשר : "אחד מרעננה") אבל מדהים. לפחות לי מעניק רגעי חסד , כמו רוב ספריו.

רומי 007

New member
ענת

נזכרתי במשפט גדול של א"ב יהושע ב"גירושים מאוחרים". בפי אחת הדמויות הוא שם את המשפט האלמותי הבא: "היום כל תולעת כותבת ספר ובן דוד שלה כותב על זה ביקורת" ויפים הדברים לגבי מחבר "חוכמת הביגלה". "קקה ספר" זו הפרזה חיובית.

רומי 007

New member
כוכי

וליתר דיוק איזו כוכי? ליתר בטחון - כוכי של א.? (מזמן לא דברנו) שמעתי על ימי שלישי עם מורי - את יכולה לספר בלי לקלקל על מה זה, מי כתב ובאיזו הוצאה? תודה!

רומי,

מדובר על בחור שחוזר לבקר את הפרופסור הנערץ עליו מהאוניברסיטה בימיו האחרונים (של הפרופסור). הוא מגיע אליו כל יום שלישי והם מנהלים שיחות... אני לא יודעת באיזו הוצאה זה יצא בעברית, אבל בהחלט ספר מהנה!

רומי 007

New member
תודה

אני מקווה שמישהו בכל זאת יכתוב לי מיכתב ואיפה יצא. אני משוועת לאיזה רגיעון מילולי.היום התפתתי לקנות "לאשה" אחרי שהרמאים האלה כתבו באותיות קידוש לבנה על הכריכה שיש מאמר בנושא פורוית. בסוף זה היה איזה חירבוש מטופש - סתם פרסומת ליום עיון של פיש. אבל למי שמתעניינת ביום העיון - בגליון יש תלוש הנחה לכניסה (20 ש"ח במקום 30 ויש גם תלוש לקבלת שני יוגורטים של תנובה בסופר - אל תגידו לא ידעתם).

אופס, אני רואה שמצבך ממש גרוע ../images/Emo8.gif

אם אוהבת לקרוא באנגלית? כי אם כן יש לי מה להציע לך בתחום ספרי הפנטזיה.

עידית ד

New member
מה דעתך על הספר של בן רפאל ../images/Emo8.gif

שמעתי שהוא מומלץ מ-א-ו-ד
יש בו הכל, אפילו סקס....

רומי 007

New member
ללא ספק מדובר ברב מכר

היסטרי ואני מודה שהיו תקופות שקראתי בו לפני השינה ואמנם שנתי נדדה. אבל הכי אני ממליצה על הפרק הפסיכולוגי בסוף: בואי נגיד ככה: נגיד יש לך מצב רוח טוב ואת ממש, אבל ממש מחפשת להכנס לדיכאון? זה הפרק בשבילך. ולגבי הסקס: זה הדבר שאף פעם לא קרא לי בעקבות קריאה בספר הזה. מדכא חשק אולימפי.

רומי 007

New member
SHOOT DARLING

אף כי למען האמת, כשאני עצבנית אין לי כח לקרוא בשפות אחרות. פנטזיה? מעבר לטולקין לא הרחקתי הרבה. אני מעדיפה ספרי מתח, וספרות בידיונית אבל ריאליסטית ולא אוהבת מדע בדיוני. אבל אם את ממליצה על משהו, כתבי גם מי הסופר ואיך להשיג את הספר אחרת זה כמו שאיבה בלי החזרה.

ספרי פנטזיה

ישנו סופר שאני נהנית ממנו במיוחד בשם Orson Scott Card. יש לו 2 סדרות שאהבתי: האחת היא סדרת ספרי Ender, שהראשון ביניהם הוא Ender´s Game. זה משהו בין מדע בדיוני לפנטזיה, אבל ממש מצוין ואני בד"כ לא טיפוס של מד"ב. פשוט מכניס אותך לעולם אחר לחלוטין, וזה כף. הסדרה השניה היא של ספרי Alvin, שהראשון מביניהם הוא The tale of Alvin Maker. יש 4 ספרים בסדרה, אבל כ"א מהם יכול להיקרא בפני עצמו (כמו בסדרה של Ender). שם מדובר על ארה"ב בתקופה החלוצית שלה, לפני 200 שנה, ועל עולם שכולו קסם (תרתי משמע). מומלץ בחום.

עמית@

New member
"המשחק של אנדר" ו"דובר המתים"

יש גם בעברית ואכן מאוד מאוד מומלץ

נועם@בת

New member
הספרים של קוני וויליס

הכי הכי זה "המשכוכית" ספר קליל ומגניב. ויש עוד כמה. זה בקטגוריה של מדע בדיוני, אבל זה לא "מדע". חוצמזה כל-כתבי-עירית-לינור
שתי שלגיות, שירת הסירנה, הסנדלרית, ובשביל לצחוק בקול- הבלונדינית הסודית. נועם

נועם@בת

New member
האחרים הם כבר יותר בכיוון של

מדע בדיוני, מלחמות כוכבים וכו´. אבל אותו כיוון של הומור ואנושיות. נכון שהמשכוכית זה ספר גדול? נועם

מרב.

New member
חזרתי להיות תולעת../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

וזה אושר גדול לקרוא ספרים. קודם כל, כל ספריו של פול אוסטר הם קסם צרוף, אני כועסת עליו שהוא לא כותב יותר, כי קראתי כבר את כל ספריו. "הדברן" של מריוס ורגס יוסה- מדהים. "על אהבה ושדים אחרים" של גבריאל גארסיה מארקס- ספר מענג להפליא וספר מצחיק שנקרא עם חיוך על השפתיים- "דונה פלור ושני בעליה" של ג´ורג´יו אמאדו הנפלא. אני אעצור כאן, לפני שאמשיך לסקור את כל הספריה שלי. מרב

למעלה