דחופה בבקשה?

באאבו

New member
אני לא העזתי

רק מציצה מדי פעם בספר של אחותי (היא בהריון) האמת, אפילו את הספר על פריון אין לי אומץ לקנות (ומה? להודות שיש לי בעיה??).וחוצמז´ה, בשביל מה צריך ספר על פריון כשיש את הפורום? אה?

באאבו

New member
אני לא מתייחסת לזה כאל פנטזיה..

ובקשר ליחסים הטובים שלנו.. זה כבר נושא לפורום אחר. אני רק לא יודעת באיזה "טון" נאמרו הדברים שלך, כך שבכל מקרה אקבל את זה כמחמאה.

רומי 007

New member
באבוש

תודה על האיחולים, אכן קיבלתי כאן המלצות בלי סוף ועכשיו אני רק צריכה לצאת לפנסיה כדי שיהיה לי זמן לקרוא כל זאת. ספר הריון ולידה לא נראה לי שאקנה כי יש לי כבר שניים. אבל אני מאחלת לך שתקני מהר אחד ואת צודקת, חכי עם זה עד להריון ואין צורך לקנות קודם, זה סתם מתסכל. גם את הספר של בן רפאל תחסכי לך, כדי שלא תתפתי לקרוא את ההסברים המדכאים. תחסכי את הכסף לתינוק המתוק שיהיה לך עוד מעט.

באאבו

New member
שיווווו. קיבלתי כזה חשק שנרשמתי

לספריה. בחיי! חוץ מאת "חוכמת הבייגלה" (ככה הוא נקרא? לא זוכרת ממש) אני הולכת לקרוא את כולם.

רומי 007

New member
חמודות שלי

המון המון תודה על כל ההמלצות הנפלאות. קיבלתי כאן כל כך הרבה רעיונות אז אגמול לכן גם בכמה המלצות משלי: אני מאוד אוהבת את הסופר פטריק זיסקינד. כל ספר שלו שונה מרעהו. "הבושם" הוא ספר מתח מדהים ומקורי, "היונה" ספר דכאוני קצת אבל מעניין ו"סיפורו של מר זומר" נכתב מנקודת מבטו של ילד אבל זה ספר חכם למבוגרים עם תמונות מקסימות בצבעי מים - חויה מנחמת עם מעט הומור. נדמה לי שזה כל מה שתורגם משלו לעברית. אני מתה על אריך קסטנר - על כל ספרי הילדים שלו אבל גם 3 הרומנים שכתב למבוגרים ושכולם תורגמו לעברית: פביאן, שלושה גברים בשלג (אם מישהי קראה את זה - בדיוק למשהו כזה אני מייחלת כשאני מדברת על ניקוי ראש) והמיניאטורה שנעלמה (יצא בשנה שעברה בעברית). יש עוד המון אבל אסתפק בזה, כי זה התחיל משאלה ונדמה לי שזו תוכנית שיכולה לרוץ בלי סוף.... אבל שוב הוכחנו שלא רק הצרות משותפות לנו.

עמית@

New member
רומי- נראה לי שיש לנו טעם דומה..

הבושם ואריך קסטנר, מאהוביי מימים ימימה

רומי 007

New member
../images/Emo110.gif דובשנית!

אין לי ספק שיש לנו טעם דומה בספרים, גם בלי שפגשתי בך. שנעבור להמלצות בענייני אוכל?

נועם@בת

New member
../images/Emo63.gif ב תפוז|

רק במקרה נפתח לא מזמן פורום ספרים וספרות ב
אני אשמח להמשך השרשת כאן, אבל שם בודאי תמצאו יותר מכמה המלצות. תגידו שנועם שלחה אתכם- אולי יעשו לכם פרוטקציה
(סתאאאם) נועם

רומי 007

New member
נועם יקירתי

מוכרחה להצדיע ולומר כי אין כמו המלצות בתוך הפורום הזה גם אם זה לא קשור לגמרי לנושא שלנו (אם כי בעיני כל נושא שנועד לשמור על השפיות הוא נושא עקיף בפורום). אז ברשותך - לא נראה לי שאני אתחיל לגלוש גם בפורומים אחרים כאן, גם כי אין לי כוח וגם כי ההתמכרות שלי בלעדית לכאן וגם כי אני לא מאמינה שיש בפורומים נושאים כל כך מקרבים כמו בעיות גופניות ומחלות. לא נראה לי שאטעה אם אומר כי פורומים של עזרה הדדית מהסוג שלנו הם הטובים ביותר והפעילים ביותר בין הפורומים. אז אני לא יודעת אם ארים את הכפפה של עמיתי בענייני בחורים (הגם שאני עלולה להפתיע גם את מי שנדמה לו שהוא מכיר אותי כבר) - אבל בענייני ספרים יש לי הרגשה שזה היה משב רוח רענן.

נועם@בת

New member
בטח שזה היה משב רוח מרענן

ואני אוהבת את הקטעים האלה. ואגב, המלצות על בחורים- או בשביל קשישות כמוני- על גברים
יהיו שינוי עוד יותר מרענן
הפורום שלנו הוא בין הפעילים ביותר בתפוז. לפני שבועיים דורגנו במקום העשירי בכמות הודעות שנכתבו בשבוע. ובשבוע שעבר טיפסנו למקום השמיני. ויש כאן איזה 250 פורומים. אני חושבת שזה בית גם לאלה שכותבות, וגם לאלה שרק קוראות או מציצות מידי פעם. ואני גאה להיות חלק מהבית הזה |תפוז מתרגש עד דמעות שמאלציות|
נועם אה, ושכחתי... כל הספרים של אמי טאן: אשת אל המטבח, רופא העצמות, מאה חושים נעלמים וחוג שמחת המזל. סופרת אמריקאית ממוצא סיני, כותבת על אמריקאים סינים והשרשים הסיניים שלהם. יופי של ספרים, מפעילים את בלוטות הדמעות וההתרגשות שעות נוספות.

עמית@

New member
כלכבוד לפורום שלנו ../images/Emo45.gif ../images/Emo65.gif

אם נתחיל להתווכח על פוליטיקה נגבור גם על פורום אקטואליה (עם כמויות כאלה של רגש ואמוציות שקיימות פה
)

למעלה