אינני מתיימר
אינני מתיימר לתת פתרון מיידי לאיך הקורס יהיה בנוי- כל פתרון שאתן יהיה שטחי מאוד, ולא רציני. את הקורס צריכים לבנות תאורטיקנים,פסיכולוגים,פילוסופים. אבל בגדול - צריך להציג בפני המוחות הצעירים את הבעיה- הכללית ראשית, כלומר זה יהיה משהו בסגנון - בואו תחשבו איך פועל היקום, תשובה- סביר להניח שלא נקבל , אבל ברע שנרד מטה ברמות- כמו- מה זה תנועה - תחשבו, מזה אור- תחשבו, ולשמוע מהם, הם לא מושפעים עדיין בצורה כזאת שיהיה להם קשה לחשוב, ואני לא מדבר על סוף תואר ראשון כמו שגילה טוענת שצריך כי אז כבר יש בראשנו המון רעיונות שעלולים להפריע למחשבה היצירתית, אני מדבר על השלב שאחרי הצבא, לדעתי זה זמן מצויין- אצל רוב האנשים הראש מספיק מפותח בשביל לחשוב ומצד שני לא טבועים בו עדיין המושגים היסודיים, ברור שהרבה אנשים כבר שמעו על המושג ווקטור, אבל הם לא השתמשו בו כל כך הרבה בשביל שיהיה להם קשה להתנתק ממנו. שוב אינני מתיימר לפתור הכל אני מציג בעיה וכיוון, אפשר באמת לנסות ולהציע את זה לאוזניים הנכונות, אני אדם מעשי אם יש כיוון צריך ללכת בו אני לא כאן בשביל רק לדבר, לפי דעתי צריך לעשות מעשה, צריך לקדם את הנושא, זא ריאלי לחלוטין , אני לא נלחם כאן בתחנות רוח , אני מאמין שהרבה אנשים יסכימו איתי מהסיבה הפשוטה שאנו כן לקראת מבוי סתום, במדעים מסויימים. ומעשה חייב להעשות, תמיד קל להגיד - זה לא רציני או מזה לא יצא כלום כי זה קשה לעיכול , נכון זה קשה בתפיסה- שאדם שלא יודע פיזיקה יחשוב איך עובד העולם,אבל בכל זאת למה זה נשמע כל כך חסר היגיון, לכולנו יש הגיון בריא, למה שיהיה לנו קשה להמציא את מושג הווקטור מחדש, או אולי תחליף יותר טוב לו?