משאל עם!

מה הכוונה ל"הבריז"?../images/Emo201.gif

בהנחה שאני משלמת הרבה כסף לכל שיעור, ושאם אני לא מגיע לשיעור אז ההפסד הוא כולו שלי אני לא ככ מבינה איך המושג ל"הבריז" מתקשר לכאן! אנחנו לא תלמידים בתיכון!

flutter girl

New member
../images/Emo12.gif

לא צריך לקחת קשה! אצלנו באונ' יש חובת נוכחות של 80% בתקנון, כאשר מעט מאוד מרצים מפעילים את החובה הזו - אבל זכותם. בפלילי למשל עשו את זה השנה.

yaari88

New member
אני? מבריז?

מה פתאום.. אני חושב שבסמסטר ב' הייתי ברבע מהשיעורים, זאת כמות מכובדת! לפחות ככה כל פעם שבאתי היו אנשים ששמחו לראות אותי אחרי הזמן הרב שנעדרתי :) שיעורים מסוימים: שיעורים בשעה מוקדמת מדיי, שיעורים בשעה מאוחרת מדיי ושיעורים שנערכים על ידי מרצים אהובים (ע"ע שור, גנז ושות') ההברזה מסיבות מוצדקות או לא: אני עם בלאק יוניקורן בסוגיה הזאת. לישון היא המוצדקת שבסיבות. ממש סיבת היסוד של כל תלמיד משפטים סביר :p

yaari88

New member
שמעי..

איך אפשר להיות חפש"ן עם פז"מ של שבוע בצבא אה?!
ובכל זאת.. גילטי אז צ'ארג'ד..

../images/Emo22.gif

האם הברזתי הסימסטר? מעט מאד. גם בגלל שהשיעורים באמת באמת מעניינים אותי, וגם בגלל שאני לא סומכת על אף אחד שיסכם כמו שצריך (וכמו שאני אוהבת). וזה נכון! מאותו שיעור אני יכולה לצאת עם סיכום של 7 עמודים, ואנשים אחרים עם 2. אני לא סומכת עליהם. אני אוהבת שיש לי כל אפצ'י של המרצה במחברת. האם אתם נוהגים להבריז בימים/שיעורים קבועים? בעקרון לא, אבל שיעורי בקר מועדים לפורענות בשבילי. מי המציא שצריך ללמוד דווקא בבוקר? מה רע בלהתחיל שיעור ב-11? מה זה שיעור ב-8 וחצי לפנות בקר??? האם אתם מבריזים רק מסיבות מוצדקות או סתם כי לא בא לכם? בד"כ מסיבות מוצדקות, או מאונס (כן, לא קמתי בבקר זה אונס, במיוחד כשנועה לא מתקשרת אליי בבוקר בשביל להעיר אותי). בעקרון אני לא מבריזה בשביל ללכת הביתה מוקדם/לעשות תרגיל (חוץ מפעם אחת) וכיו"ב. כי תכל'ס, באתי למשפטים כי הנושא מעניין אותי, ופשוט חבל לי להפסיד שיעורים - זה החלק הכי מעניין בלימודים!

למעלה