האלופה 2

MahazotZemer

New member
../images/Emo86.gifפרק 123../images/Emo86.gif

לפני הפרק הנוכחי,כמה דברים לגבי הקודם:
הפרק הקודם
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1364&msgid=92851757
פתיח האלופה2
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1278955
משפטי מחץ
יפית:אבל זה מה שקרה אז ל..., דינה:קרה!! בלשון עבר!!
ליאן:תמסרי ד"ש לרמי, דינה:את יכולה ללכת בעצמך לבית קברות
סיגי:שלום חמודים הבאתי לכם תפוזים!! כתומים!!, רני:חה חה חה
ריטה:את יודעת שתפוז כוסון? אבל לא יותר מרני
בר:בכלל לא בא לי עליו, טובה:בטח,רק את חושבת איך את פותחת אותו
פרק היום-123-עונה שנייה
דינה:אחות!! אחות!! סער מתנשף ומתנשף. אחות:כן!! דינה:מה יש לו!! אחות:הוא חי! הוא חי! פתיח. סוויטה ג'וזף.למחרת בבוקר. אלונה:שמעת את החדשות? ג'וזף:כן,פדידה התעורר אלונה:יש משהו בקשר לאחותי? ג'וזף:איגור עוד לא התקשר,אלון אלונה:אני מעדיפה שתקרא לי אלונה ג'וזף:אתה בחיים לא תוכל להתחמק ממי שאתה באמת אלונה:משורר.. ג'וזף:אבא שלי טוטו חן.בוקר. אוסקר:בוקר טוב,דוד דוד:בוקר טוב אוסקר,תרצה לאכול משהו? אוסקר:לא,רק למלאות טוטו דוד:אוקיי,טובה..!! אוסקר:שש..אל תצעק,לא רוצה עכשיו את הפרענקית הזו.. דוד:אוסקר,זאת אשתי אוסקר:נחסס..מנצלת אותך דירה משפ' שלייפר.בוקר. דפיקה בדלת. סיגי:פתוח בר:שלום,אוסקר בבית? סיגי:אוסקר? בר:כן סיגי:מאיפה את מכירה את אוסקר? בר:מ...(מהססת)..הפלגה סיגי:אה,הוא לא בבית בר:ותום? סיגי:תום,מאיפה את מכירה את תום? בר:אם אני מכירה את אוסקר.. טוטו חן.בוקר. אוסקר:מה שלום האחיינית שלך? דוד:בסדר,היא הכירה מישהו אוסקר:חבר? דוד:לא,עוד לא,אבל היא נדלקה עליו אוסקר:מה הוא עושה בחיים? רופא,עורך דין? דוד:לא,הוא שחקן כדורגל אוסקר:כל כך אופייני..איזה קבוצה? דוד:אוסקר,מה נהיה כל השאלות האלה? בי"ח.בוקר. דינה:כמה אני שמחה שאתה עכשיו בסדר.. סער:איפה מיטל? דינה:מי זאת..? סער:תביאי לי את מיטל,עכשיו דינה:אבל מי זו? האחות? לאחות קוראים רותי.. סער:לא,מיטל,אהבת חיי דינה:נו,באמת..רגע,מה עם ליאן? סער:אין ליאן,תוציאי מהראש ליאן סלון זליג.בוקר. אדי:לאיפה את הולכת? סמדר:אני יוצאת לעבודה,חזרתי לעבוד,משעמם להיות תקועה בבית אדי:ביי אימא סמדר:ביי חמודי *יוצאת* אדי מחייג לטלפון ומתחילה שיחה. אדי:שלום,שלמה כהן? אי בודד.בוקר. מיטל שוכבת על האדמה,כולה מיואשת,לפתע עוברת ספינה גדולה אך היא לא מצליחה לעצור אותה. טוטו חן.לילה. טובה:יש לי שתי דקות.. בר:תביאי לי את אחותי! לא ראיתי אותה שנים! טובה:שו שו שו..היא פה מילי:מה קורה,אחות שלה?

כול הכבוד שמוליק

כול הכבוד אין אין לך נשמה אתה אלוףףף ומיטלי המיסקנה שלי למהה??? וסער כול הכבוד שהוא מיתעקש ליראות את מיטל שיהו ביחד בסוףףף וכולם ביחד א---מ---ן וזהו בקיצר אחלה פרק כפרע

MahazotZemer

New member
פרטים לגבי ההמשך+וקצת ../images/Emo58.gif

יום חמישי יבחר/תבחר מלך/מלכת משפטי המחץ של השבוע הראשון. יום ראשון אפתח שרשור חדש לפרקים,כי זה עמוס וכך כל שבוע 5 פרקי השבוע יהיו בשרשור אחד
.
וכמו שהבטחתי,קצת ספוילרים
לגבי בר-בהחלט מתח רציני,בר היא בעצם אחות של מילי! (פרק 123),האחיות האלה לא ישתקו העונה,וכן,זה גם קשור לתום. לגבי מיטל-הדרך חזרה הביתה לא תהיה קלה :[. לגבי סער-הוא גם לא ישתוק בקשר למיטל,שבניגוד לה הוא ירגיש כמו שור.

למעלה