האלופה 2

RTur

New member
היא לא אמרה לי כלום אבל..

הצילומים כבר מתחילים ממש בימים הקרובים.. אז נכון שהודיעו שמירב גרובר וורד פלדמן בסוף כן ממשיכות אבל אותן לא בעיה להכניס לתסריט כי הן לא דמויות גדולות אבל להכניס את לירז לתסריט זה אומר לשנות ממש את כל מה שכבר נכתב. חוץ מזה שאם לירז הייתה ממשיכה אז היו מודיעים על זה בכל חור אפשרי כי זה מה שכמעט כולם מחכים לדעת..

inbals93

New member
בגיא פינס אמרו גם שורד ומירב לא..

ממשיכות...נכון?לא! אולי היא תשתתף לכמה פרקים?!?...אופפפ אבל בלעדיה זה יהיה משעמם!!!!היא הכי מצחיקה ומעניינת שם!!
אבל גם סרט זה טוב..

RTur

New member
כשאמרו בגיא פינס מירב וורד באמת לא

המשיכו... הידיעה על זה שמירב וורד כן ישתתפו בסופו של דבר הגיעה רק היום. ושוב כמו שאמרתי ואני אגיד את זה שוב, את מירב ואת ורד אין בעיה לצרף חזרה בשלב כל כך מאוחר כי הדמויות שלהן לא גדולות ואפשר לשלב אותן בטקסטים שכבר התחילו להיכתב.. להכניס עכשיו את הדמות של מיטל חזרה לטקסט זה אומר פשוט לזרוק את כ-ל מה שהתסריטאים כתבו עד עכשיו ולהתחיל הכל מחדש ואני לא חושב שיש להם כבר זמן ואפשרות לעשות את זה.. לירז לא באלופה 2, תפנימו את זה כבר ותפסיקו לחיות באשליות.

RTur

New member
מה זה קשור בכלל?

הטקסטים נכתבים כבר.. אל תשכחי שהטקסטים צריכים להיות מוכנים הרבה לפני הצילומים.. הם לא יכולים להיות בפיגור (לא ראית טלנובלה בע"מ?
). זה בעייתי להכניס את לירז עכשיו לטקסטים אחרי שנכתבו כבר פרקים כי הדמות של לירז היא ראשית. כל מה שנכתב מבוסס כבר על הרעיון שלירז לא ממשיכה. להכניס אותה עכשיו זה אומר לכתוב ה-כ-ל מחדש כי כל הדמויות משתנות בגללה.

RTur

New member
אני אישית מרוצה מהסידור חחח

גם בכללי כי זה אומר שנושא הדיסק יתקדם וגם בנוגע לטלנובלה עצמה - כבר הבהרתי מה עמדתי בנוגע לעלילה. אני לא אוהב את סער ומיטל כזוג ולכן הסידור הזה מתאים לי כי זה אומר שהם באמת לא יהיו זוג
. חוץ מזה שאני אהיה בצבא וכנראה שלא אוכל לראות את העונה השנייה אז אם לירז לא תהיה בה אז אני לא ארגיש נורא שאני מפסיד את זה חחח
ודבר שני - אני לא אמור לעודד, אני מציאותי. בא לכם לחיות בסרט שלירז תמשיך לעונה השנייה, תחיו. אחר כך כשזה יתחיל אתם תהיו בשוק חחח..

ארתור איזה רע אתה חחח../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

כולם יודעים שבלי לירז אין אלופה..לא חבל?! ומה אתה מדבר?! סער ומיטל זה הדבר הכי טוב שקרה באלופה

RTur

New member
אבל זה עניין של טעם..

לדעתך סער ומיטל זה הדבר הכי טוב שקרה לאלופה אבל לדעתי לא.. זאת זכותי.. אהבתי יותר לראות את לירז משחקת את מיטל הביצ'ית.. בסוף כשהיא הייתה עם סער זה היה דביק ומעצבן וקיטשי בשבילי ואני לא אוהב את זה חחחח זה יותר מדי צפוי חחח
ועובדה שיש אלופה גם בלי לירז.. נכון שזה לא יהיה אותו הדבר אבל אנחנו עם חזק ואנחנו נתגבר על האובדן

נכון...../images/Emo41.gif

גם אני אהבתי את מיטל יותר בתור הביצ'ית כי לירז משחקת משהו שהיא לא..זה רק מראה על היכולות שלה בתור שחקנית..אבל היא עדיין מתאימה לסער בלי שום קשר! טוב זה כבר באמת עניין של טעם.. בטוח לירז תשחק בפרקים הראשונים...זה אפילו היא אמרה^^^

RTur

New member
היא לא אמרה את זה.. את מדמיינת חח

היא אמרה רק שרק אולי היא תשחק בפרקים הראשונים אבל בסוף זה לא יקרה (אם זה היה קורה אז היו אומרים)

RTur

New member
לא!

היא אמרה שאם היא תשתתף אז זה אולי רק לתפקיד קטן בפרקים הראשונים אבל זה לא יקרה!!!! כי אם זה היה קורה אז מזמן היו אומרים את זה

עופרי ג

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

מה אתם עושים פה?! הקפצתם את כל הפורום קילומטר שמאלה!

HILA46

New member
כלכךך אבלל../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

סעעמקק איזה באסה זה לראות את זה עכשיו בטח ידפקו לו איזהה פרחה מטומטמת איי אייי סעעררמיטלל%$#%#%!%@#!

למעלה