האלופה 2

MahazotZemer

New member
../images/Emo86.gifהאלופה 2../images/Emo86.gif

נכון,העונה החדשה עוד לא התחילה..אבל,עד שהיא תתחיל אנחנו נכתוב אותה..זה הכל בדמיון,תזכרו.
איך עושים את זה בדיוק?
כל יום (ראשון-חמישי) אני אפרסם התחלה של פרק חדש ואנחנו נמשיך אותו עד שנגיע למתח טוב שנדע שצריך להפסיק באותו פרק. אפשר להוסיף דמויות חדשות ואפשר אפילו להשאיר את הדמויות שלא ממשיכות לעוד עונה,כי בכל זאת זה פרי דמיונינו.אם אתם פותחים באמצע פרק דמות חדשה,תכתבו בסוגריים מי יגלם אותה (בכאילו). תזכרו,העונה הראשונה נגמרה כשסער ומיטל על האונייה שעולה בלהבות והתנין חמודי (איזה חמודי,נהיה ענק...
) מאיים באונייה. את הפרק הראשון אני אכתוב לבד,כך שתראו פחות או יותר איך העניינים האלו הולכים.
מתחילים...
פרק 120 - עונה שנייה
ביה"ח.ערב. דוקטור:אתה קרוב משפחה שלו? עובד:לא,אני חבר שלו,את לא מכירה אותי? עובד חביה! אני הכנסתי את הגול שהציל את הכוח ירושלים,אני מלך השערים של העונה! יפית:מעניין מאיזה גולים... דוקטור:עזבו,זה לא מה שחשוב.. יפית:מה קרה לו? דוקטור:עדיין לא יודעים,זה נראה כאילו הוא עבר התעללות קשה מאוד של חיה גדולה עובד:איזה חיה יכולה לאכול אותו כבר? אימא של סער,דינה,נכנסת (אותה "תשחק" ניצה שאול). דינה:אני אימא שלו! תנו לי להכנס... עובד:את זו שהוא אמר ש... יפית:עובד..זה לא יפה דוקטור:בואי תכנסי,תמלאי פה איזה מסמך... פתיח. חדר ליאן.לילה. סמדר:את לא הולכת לבי"ח ? ליאן:לא סמדר:למה? ליאן:כי מצדי שהוא ימות,הוא הלך עם החלאה הזו...מצדי שגם היא תמות הזונה!!!דרך אגב,איפה אבא? הוא לא חזר הביתה כבר הרבה זמן... סמדר:אבא..אני צריכה לספר לך משהו רני:ליאן ראית את הכובע שלי? סמדר:גם אתה רני,אני צריכה לספר לכם מה קרה לאבא רני:קרה לו משהו? הוא נפגע? נפצע? סמדר:לא,לא,חמוד..בוא תשב..אבא,אבא בכלא בית תום.למחרת בבוקר. אוסקר:בוקר טוב סיגוש.. סיגי:בוקר טוב אוסקר,רוצה רוגעלך? אוסקר מסתכל עליה במבט של "נראה לך?" סיגי:טוב,הבנתי,הבנתי,איפה תום? אוסקר:הוא הלך לבית חולים בבוקר,הוא לא רוצה להעיר אותך סיגי:מסכן סער..יודעים מה קרה לו? אוסקר:תום אמר שהוא במצב קשה מאוד,אין הרבה סיכויים שהוא יוצא חי סיגי:אוי ואבוי! זה ממש נורא.. בי"ח.בוקר. תום:היי אחי.. עובד:אהלן תום,יצא מה זה חרא! אני ויפית מתחתנים ובלי סער... תום:הוא מת?? עובד:לא,חס וחלילה,פשוט אמרו ש... יפית:אמרו שהוא חייב דם שיתרמו לו,והרבה תום:אז מה הבעיה? אין מספיק תורמים בארץ? יפית:הוא סוג דם O .. תום:שיט! עובד:מה זה אומר או ? תום:זה אומר שהוא יכול לתרום לכולם אבל אף אחד לא יכול לתרום לו.. סוויטה גו'זף.בוקר. ג'וזף:לא מעניין אותי!! אני רוצה שתחפשו אותה עוד היום!! ליאן:הכל בסדר ג'וזף? ג'וזף:מה עשינו? אני לא מאמין!! ליאן:אל תדאג הכל יהיה בסדר חדר סער.בוקר. סער בקומה,אימא שלו יושבת בכיסא ומחזיקה לו ביד. דינה:סער,תקשיב,אתה תהיה בסדר,אני יודעת,אתה חזק,תמיד היית חזק ואתה תצא מזה בטוח מאוד מהר,אני יודעת,כמו שהיה אז בחדשות.אני מצטערת על הכל,אני חרא של אימא,גידלתי אותך ממש גרוע..אני מוכנה להיות במקומך ולא לצאת מזה מאשר לראות אותך ככה .. :[ .. סער,תענה לי! אתה לא מת! לא תמות!! סער,סער!! *מתחילה לבכות* טוטו חן.צהריים. טובה:דוד,אפשר דקה מנוחה? דוד:בטח מותק,בטח *מנשק אותה* טובה:מה שלום הבת דודה שלך? דוד:בסדר..היא מגיעה לארץ מחר בערב אשלי:היא הייתה בחו"ל ? דוד:לא,בלונדון אשלי:ביי טובה.. טובה:לאיפה את הולכת? אשלי:למכללה...היום אני מתחילה ללמוד קולנוע דוד:בהצלחה טובה:אם ייצא ממך משהו,שפילברג! סלון משפחת זליג.צהריים. ליאן:אני לא מאמינה שאבא.. סמדר:כן,אבל איך אני אגיד לאדי? ליאן:פשוט תגידי לו את האמת אדי נכנס. אדי:איזה אמת ? סוף פרק 120.תגובות!

RTur

New member
אין מה לעשות, אי אפשר לחיות באשליה

זאת המציאות וצריך לקבל אותה

RTur

New member
מה לא כל כך?

מיטל תמות.. מה הם כבר יכולים לעשות עם הדמות שלה? לירז לא תשחק..

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifלא, היא לא מתה!!

טוב, נו, אולי כןXD אני אחייה לי באשלייה...

Dark chocolate

New member
היא לא מתה!!!!!!!!!!!!!!111

היא עשתה מחמודי צוללת צהובה[או ירוקה] וצללה למעמקי הים!!!!!!!

מאיה911

New member
אחלה רעיון רק...

חייבים איזה פלשבק של מיטל וסער באונייה... כאילו שלאט לאט יגלו איפה מיטל ומה קרה לשניהם!!! בסה"כ רעיון ממש מגניב

MahazotZemer

New member
לגבי מיטל + שאלה

יכול להיות שבטלנובלה הזו היא מתה ויכול להיות שלא. והשאלה: מה אתם מעדיפים - שאני אכתוב ת'טלנובלה לבד או שזה יהיה בהמשכים של כל הפורום ?

למעלה