האלופה 2

שמעהה.....

אין מילים אתה אלופףףףףף אהההה שמוליק האלוף אהההה שמוליק האלוףףף אין אתה גדול אתה חבל אל בזמן כול הכבוד שלא הרגתה את מיטל כפרע שלי שלא תמות אז בקיצר את מוכשר כפרע

MahazotZemer

New member
תודה,תודה לכולכם..וזו רק ההתחלה,אתם

לא תאמינו למה שייקרה למיטל בפרקים הבאים

MahazotZemer

New member
../images/Emo86.gifפרק 122../images/Emo86.gif

לפני שנתחיל,כמה דברים בנוגע לפרק הקודם ...
הפרק הקודם
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1364&msgid=92781071 |כרגלמשפטי מחץ
דוד:אל תשאלי מה קרה, טובה:מה קרה??!?! (צועקת ונרגעת) זאת אומרת,מה כבר יכול לקרות אחרי מה שקרה עם סער?
תום:אני אוהב אותך, סיגי:תמיד ידעת שגם אני אותך
פרק 122 - עונה שנייה
מיטל מתעוררת.רואה באופק חוף ומתחילה לחתור לעבר החוף בחוזקה ובוכה. פתיח. בית קפה.בוקר. בר:סליחה,אדוני מלצר:כן בר:אתם מחפשים עובדים אולי? מלצר:בת כמה את? בר:בת 22 .. מלצר:מצטערים...*הולך בלי להסביר את עצמו* תום:סליחה,מה השעה? בר:מה? אה,שעה..11:05.. תום:את נראית לי די מבואסת,אפשר לעזור? בר:טוב,במילא אני חייבת לספר למישהו,שנשב? בי"ח.בוקר. יפית:יש חדש? דינה:לא,רק מחכה שהוא התעורר.. יפית:את תהיי חזקה,תאמיני בעצמך,את תעברי את זה,גם הוא דינה:ואם לא? זה לא כמו בסרטים,שמתעוררים על היום הראשון בקומה יפית:אבל זה מה שקרה אז ל.. דינה:קרה!! בלשון עבר!! עוד לא הספקתי לספר לו ש.. יפית:שמה? דינה:אבא שלו נדרס ומת,אחרי שהוא זכה בחמישים מיליון שקלים בית קפה.בוקר. בר:וזהו,עכשיו אני מחפשת עבודה,יש לך להציע? תום:לא,האמת שאני שחקן כדורגל,ועונה מתחילה רק עוד שבועיים וחצי,אם יהיה חדש אני אעדכן אותך בר:תודה,רק איך קוראים לך? תום:תום,תום שלייפר בר:שלייפר..מוכר,אתה קרוב של אוסקר שלייפר? תום:אוסקר שלייפר? מאיפה את מכירה אותו? זה סבא שלי.. בר:עוד קפה? סוויטה ג'וזף.בוקר. ג'וזף:איגור,בהצלחה,אם אתה רואה אותה-ישר טלפון אליי,ברור? איגור:אין בעיה,ג'וזף..אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה? ג'וזף:בטוח,להתראות.. איגור יוצא ואלונה נכנסת. אלונה:ג'וזף? ג'וזף:אלונה..לכבוד מה באת? אלונה:אני חייבת לספר לך משהו שכבר בלב שלי הרבה זמן ואתה לא יודע ג'וזף:קשור למיטל? אלונה:ועוד איך.. בי"ח.בוקר. ליאן:שלום,איפה זה? רגע..את! דינה:את אשתו של סער!! איך לא באת עוד לפה?? את מטומטמת?? ליאן:אל תדברי אליי ככה,אם היית יודעת איך הוא התנהג אליי היית מבינה אותי דינה:מה הוא כבר עשה לך? ליאן:לא עניינך,גברת פדידה,תמסרי ד"ש לרמי דינה:את יכולה ללכת בעצמך לבית קברות ליאן:יו,סליחה,לא ידעתי.. פנימייה.חדר ריטה.בוקר. סיגי:שלום חמודים,הבאתי לך תפוזים!! כתומים!! רני:חה חה חה.. סיגי:מה לא מצחיק רני:סתם,בצחוק נשמה.. ריטה:את יודעת שתפוז כוסון,אבל לא יותר מרני רני:מה עם תום? סיגי:הוא לא עונה מאז שהוא קם.. ריטה:אל תדאגי,עוד מעט העונה מתחילה אז הוא בטח בפגישות רני:או בבית חולים,שיט!הבטחתי לאבא שלי לבקר אותו היום..ביי בנות *מנשק את ריטה ויוצא* סיגי:נראה לי כבר לא בא לו עליי ריטה:אל תדברי ככה! הוא חולה לך על הצורה!! טוטו חן.צהריים. בר:טוב,תודה שהקפצת אותי תום:אין על מה,ביי,נדבר *יוצא* דוד:אל תתחילי לי איתו! זה תום שלייפר! שחקן ענק,אבל הוא תפוס בר:בכלל לא בא לי עליו טובה:כן...רק חשבתי איך את פותחת אותו בר:טובה,תרגיעי! בי"ח.חדר סער.ערב. סער מתחיל לזוז.פתאום הוא פותח את העיניים שלו. אי בודד בים.לילה. איגור רואה את מיטל צועקת "הצילו! סער! זו מיטל" איגור וממשיך לשוט בלי להתקשר לגו'זף.
סוף פרק 122 ... תגובות

לשמוליק

קודם את רע וטוב: 1. כול הכבוד שאתה לא הורג את מיטל אני מתה עליההה מואאההה 2. למה אתה עושה לה ככה מיסכנה מה עשתה לך למה היא סובלת היא כולה רצתה להיות עם אהובה למהה???!!!!!! בקיצור: אתה כותב מוחשר אבל רשעעעעע!!!!

למעלה